این همون نرم افزاره میاد با هم ادغام میکنه ی سرعت بالاتر میده؟نقل قول:
Printable View
این همون نرم افزاره میاد با هم ادغام میکنه ی سرعت بالاتر میده؟نقل قول:
بله البته باید مثلا یکی با یو اس بی یا لن وصل بشه یکیش با وایرلس. البته ادغام می کنه و خوبه اما عالی نیست برای چنین کارهایی لودبالانسرهای سخت افزاری بهترننقل قول:
بله. همونه.نقل قول:
فکر نمی کنم 2100 اصلا مرتبط باشه. فرکانس صدا و سیما 2600 نیست بلکه بین 500 تا 900 مگاهرتزه درباره کانالهای یو اچ اف قدیمی فکر کن فرکانسهاش یادت میادنقل قول:
نه اقا احساسی داری برخورد میکنی ما ت کرج یک نفرم ندیدیم بره مودم فورجی بخرهنقل قول:
منم پولشو ندارم و نمیخرم ولی خیلی ها دیدم ک مودوم 300 تومنی موبین نت و گیگ 8 تومن رو میخریدن 4 جی هم میخرن و واسشون مهم نیستنقل قول:
تست 3G ایرانسل در 2 روز اخیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان من خودمم تست کردم،تعدا دروز های بسته نامحدود اضافه میشه به بسته های عادی شبانه :دی
26 روز از بسته شبانه من مونده بود،1 بسته نامحدود یه روزه خریدم،الان توی مشخصات حساب زده 99 گیگ تا 28 روز :دی
+
البته برای فعال کردن بسته نامحدود حجم بقیه بسته های شبانه باید کاملا تموم شده باشه (0 کیلوبایت) حجم که تموم بشه تعداد روز های باقی مونده 0 نمیشن (مثلا میزنه 0 کیلوبایت تا 20 روز ) و بعد میشه بسته نامحدود فعال کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.سرعت شبانه ایرانسل در اردبیل
دوستان عزیز یک سوال داشتم مثلا بیای طرح شبانه نانحدود یک روزه رو فعال کنی از 2 تا 8 صبح هرچقدر بتونی دانلود کنی محدودیت نداره ؟
از کجا میشه فهمید انتن خونه یا نزدیک ترین انتن 4G هست یا 3G