پنل از ظهر باز نمیشه، باز بشه هم هیچ تغییری نمیتونین ایجاد کنین
غروبی زنگ زدم گفت تا دو سه ساعت دیگه درست میشه، اما هنوز که نشده
امیدوارم فردا مشکل حل بشه
Printable View
پنل از ظهر باز نمیشه، باز بشه هم هیچ تغییری نمیتونین ایجاد کنین
غروبی زنگ زدم گفت تا دو سه ساعت دیگه درست میشه، اما هنوز که نشده
امیدوارم فردا مشکل حل بشه
دوستان لطفا کمی صبر داشته باشین ! , این بروزرسانی ها برای رفع مشکلات و باگ هایی هست که خیلی از دوستان شاهد اون بودن و برای ارتقای کیفیت سرویس ها لازم هست . لطفا کمی صبر داشته باشین و از تماس بی مورد با پشتیبانی خودداری فرمایید .
برنامه HI HELP برای مشترکین عزیز آماده شد ;
به زودی بعد از انجام بروزرسانی های لازم در سرور میزبان وبسایت شرکت و برقراری ارتباط , مشترکین میتوانند از این نرم افزار استفاده نمایند .
لینک توضیحات و دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
این لینک هم لود نمیشه!نقل قول:
لطفا مطالب رو با دقت مطالعه کنین ! بنده که عرض کردم خدمتتون بعد از بروزرسانی سرور میزبان وبسایت شرکت هم اینترنت مشرکین وصل میشه و هم لینکی که ذکر کردم قابل مشاهده هست.نقل قول:
لینک نرم افزار رو 42مگ گیر میکنه :n08::n08::n08:
با چه شرکتی طرفیم نمیتونه یه لینک درست حسابی بده:n08::n08::n08:
الان چند روز ساعت 5 شب که می شه نت قطع می شه بعد سرعت می یاد رو حداکثر 200 تا
من سرعت 1 مگ دارم
بنده نمیدونم واقعا چطور شما دوستان رو متوجه کنم ! اگه دقت کنین نوشتم بعد از اینکه سرور میزبان سایت بروزرسانی شد امکان مشاهده و دانلود فایل مربوطه وجود داره , به محضی که برا 5 دقیقه میان هاست رو آزاد میکنن شما میری برا دانلود فایل ! بعد که دوباره داون میشه وبسایت میگی لینک مشکل داره و رو 42 مگ گیر میکنه ! لطفا کمی دقت کنین به پست ها یعنی یه امشب رو نمیتونستین تحمل کنین واقعا ؟نقل قول:
سرعت شما زیاد هم هست دوست عزیز ! لطفا ضریب اشتراک رو هم در نظر بگیرین , بر اساس قانون شرکت اجازه داره سرعتی که فرمودین رو بین 8 نفر تقسیم کنه ولی خوب اینکه این کارو انجام نمیده بر میگرده به سیاست های شرکت و جلب رضایت مشترکین , در ساعات رایگان باید سرعت خیلی پایین تر از 200 کیلوبایت بره با این حال شما باز هم داری میگی سرعتمنقل قول:
پایینه ! لطفا در نظر بگیرین که شما تعرفه 1Mb رو انتخاب کردین حالت عادی بدون در نظر گرفتن ضریب اشتراک سرعت شما نباید در شبانه روز بالای 128 کیلوبایت بره دوست عزیز :n01: این رو قانون تایید کرده و حرف بنده نیست بنابراین اگه شرکت بیاد سرعت شما رو روی 128KB ببنده هم شما حق اعتراض نخواهید داشت , تعرفه های شرکت بر اساس Mbit هست نه MB ! لطفا کمی منطقی باشید.
با تشکر
جمعش کنید این شرکت در پیتتون رو با این قوانین مسخره تون :n34:نقل قول: