اونجایی که با یه یارو شبیه خودش فک می زنه بهد می ره با دوربین یه قایقی رو می بینه باید چه کار کرد؟
Printable View
اونجایی که با یه یارو شبیه خودش فک می زنه بهد می ره با دوربین یه قایقی رو می بینه باید چه کار کرد؟
میشه اسم اون مرحله رو بگین یا عکسی از اون بزارید.نقل قول:
سلام و درود دوباره
چقدر این بازی غیر خطیه از بس این خطی ها رو بازی میکنی برات سخت میشه این بازی ها ................:31:
یه سوال از دو تا داداشها ی مکوری کدوم بهتره که بمیره من پلیش فاسد رو کشتم بعد تو نت خوندم که اون بعدا بدرد میخوره و پلیسها رو کمی نسبت بهم کمتر وانتد میکنه یادم رفت که خود نکیو فاسده و آدم کش...............:31:
حالا فرانسیس یا داداشش کدوم بمیره ..............؟
چه جالب ، من فکر میکردم همه اینا کشکه و فرقی نمیکنه. لطفا اگه کسی میدونه بگه.نقل قول:
نه جا های دیگه هم هستش مثلا:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط greena [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کدوم رو بکشم ............Play x یا Dawny ?
به نظر من playboy بکش چون اگه dwyne رو بکشی بعدش playboy رابطه شو قطع میکنه ولی اگه dywne رو نکشی می تونی بعدا باهاش دوست بشی و زنگ بزنی بهش ازش نیروی کمکی بخوای به دردت می خوره.خونه playboy هم مال تو میشه که می تونی از توش لباس اون یارو که تو gta3 بود رو به دست بیاری
ببین به نظر من کار درستی انجام دادی کلا این پلیس ادم عوضی است.من ازش خوشم نمیاد.کشتن یکی از این دوتا در چند تا از ماموریت های بعدی شما تاثیر میزاره مثلا ماموریت تشییع جنازه که اگه پلیس فاسدو بکشین این ماموریتو راحت تر انجام می دین .اگرم واسه پاک کردن وانتدات می خوای که بهتر است بری با kiki از طریق انلاین دوست شی بعد که باهاش صمیمی شدی همون کاریو می کنه که این پلیس عوضی می کرد.کلا این پلیس ادم دورو و ریاکاریه و اون اول پیشنهاد میده واسه کشتن داداشش فکر کنم البتهنقل قول:
ولی خداییش بهترین داستانو تو کل بازیهایی که انجام دادم داشت.قبول میکنید؟
ما رو هم تو خرید GTA کمک کنین ممنون میشم.
از San Andreas به بعد دیگه سیستممون نکشید و سه چهار ساله همینو بازی میکردیم.تازگیا سیستمو عوض کردیم.برای بازگشت به دوران GTA کدومو بخرم بهتره ؟ İV یا EFLC ?
چون مراحل İV رو بازی نکردم فرقی نداره که EFLC جدید تر باشه ولی شنیدم گرافیک EFLC بهتره ؟!
با نصب پچ 1.0.7.0 İV در حد EFLC بهتره میشه یا نه ؟شنیدم با نصب پچ تو منوی بازی ELFC هم فعال میشه.برای ELFC جداگانه DLC نیومده که بشه رو İV نصبش کرد ؟
حتما حتما جفتشو بخر وبازی کن.نقل قول:
اگه یکیشو بخری کل داستانو نمیفهمی
اول هم نیکو رو بازی کن بعد جانی و بعدش لوییس
اوکینقل قول:
ولی اینطوری هزینه میره بالا :31:
نمیشه مثل مافیا گیم اصلی رو بخریم و بعدش با دانلود DLC های جدید اونها رو به گیم اصلی اضافه کنیم.
این اضافه شدن EFLC به منوی İV حتما یه حکمتی داره ها ؟