نقل قول:
مودم هدیه را چند روز بعد از وصل شدن سرویس بهتون دادن ؟؟؟؟ من 5 روز گذشته خبری نشده ...
Printable View
نقل قول:
مودم هدیه را چند روز بعد از وصل شدن سرویس بهتون دادن ؟؟؟؟ من 5 روز گذشته خبری نشده ...
بله مودم رایگان سه هفته طول کشید چون کلا یادشون رفته بود اینگار. میگفتن مودم تموم کردیم!!!نقل قول:
البته من سه روز بعد از ثبت نام رفتم رمز را گرفتم مودم خودما کانفیک و استفاده کردم
برا نصبش هم یه پیک اومد 7 تومن گرفت نصب کرد
روز به روز داره به کاربر های دی ال سی اضافه میشه روز به روز داره به مشترکین مخابرات اضافه میشه اما اصلا به فکر پهنای باند نیستند چند نفر می دونند همچین تاپیکی وجود داره ؟ چند نفر راه های شکایت کردن را بلد هستند که از قول تمام مشترکین مخابرات حرف میزنید وقتی یک نفر میاد اینجا از وضعیتش میگه دلیل نمشیه به شخصیت و شعورش توهین کنید...چند ماه پیش را یادشون نمیاد که سر همین داستان منفی خوردن حساب ها مخابرات چه پولی به جیب زد و با یک دلیل احمقانه همه چیز فراموش شد...اگه مخابرات به فکر مشترکین بود یک دستی روی پنل میکشید نوع تبلیغات نوع سرویس دهی را تغییر میداد با تحت فشار گذاشتن شرکت های خصوصی و تفکرات ده سال قبل که نگاه گسترده ایی نسبت به جیب مردم داره پیش میره و قطعا هیچ اتفاق مثبتی رخ نمیده.
امکانش هست بفرمایید اون زمانیکه ما داشتیم بخاطر ورود همین پلوتو به مخابرات اعتراض می کردیم و دلیل می آوردیم که مشکل محاسباتی دارد و عوامل مخابرات با نام رسمی به من حمله می کردند شما کجا تشریف داشتید ؟؟نقل قول:
دوستان میخوام رزرو کنم میگه منبع برای شما موجود نیست یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟
اون عواملی که حمله کردند به شما یا هر شخص دیگری همان افرادی بودند که راه پلوتو را به مخابرات باز کردند...نقل قول:
منظورت از شما کجا تشریف داشتید را نفهمیدم؟
یعنی در آن مرکز پورت آزاد وجود نداردنقل قول:
شبانه هنوز هست؟ من میخواهم بیام سرویسم امروز تموم شده
حداکثر سرعت خونگی چقدره؟
من انواع و اقسام راه های شکایت را انجام دادم ولی هیچ کدوم به نتیجه نرسید و نخواهد رسیدنقل قول:
4- اگر شما و یا دیگر بزرگواران مشکل دارید راه حلش صحبت با پشتیبانی 2020 است و نه فحاشی و تهمت زدن ، این کارهایی که میکنید طبق مرامنامه همین انجمن قابل پیگیری قضایی است.
طی این 1 ماه حدود 5 گزارش خرابی برا من پر کرده اند و هر دفعه که زنگ میزنیم میگه گزارش قبلیتون به نتیجه نرسیده و جوابی براش نیومده !!!!
ببین شاید من از همه کارابرای این انجمن برای رفه این مشکل پیگیرتر بودم تا جایی که یکی از مسئولینشون اومد و از مرکز سپاهانشهر تست کردند و توضیح مفقصلش رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم که چقدر راحت با تست یه سرور داخل اصفهان میخواست منو قانع کنه که مشکلی نداره !!!!
یک کلام : مخابرات هیچ وقت به مشکلات اینترنت مشترکینش گوش نمیده و اونا رو برطرف نمیکنه چون زورش زیاده و چندتا مشترکش کم بشن اصلا براش مهم نیست
دقیقا چون پول زیادی ندارم وایمکس را کنار گذاشتم. ۴ سال از سر اجبار، هم از مبین نت و هم از ایرانسل استفاده کردم. مبین نت گیگی ۱۲ تومان ایرانسل گیگی ۸ تومان. کجاش به صرفه است؟ برای همینه که کچلی مخابرات را گذاشتم کم آوازش. ولی این منافی این نیست که از بدی سرویسش نگم.نقل قول: