با سلام خدمت مستر رایان و آقا داوود. من یه سیستم صوتی خانگی میخوام بگیرم منتها به جمع بندی و انتخاب نهایی نرسیدم. بودجه حدود 2 الی 5 تومن و نیازها و شرایطم اینه که تفکیک و وضوح صدا برام مهمتر از بلندی صداست و سیستم رو برای اتاق 15 متری خودم میخوام و اولویتم گوش دادن به موزیک و آهنگ های MP3 320kb هست و در درجه بعد گیم پلی استیشن3 و تماشای فیلم. آقای محمدپور پکیج فوکال برد با آمپ دنون ایکس2000 پیشنهاد داد و به نظر خودمم مناسبه و نیم نگاهی هم به ست بلندگوی جامو 426 و ساب فوکال و آمپ دنون ایکس1000 دارم و گزینه های دیگه هم میتونه مطرح باشه مثل پکیج دنون1312 یا پکیج یاماها یا وال سیبر یا ست فوکال سیب به همراه آمپ اونکیو. ضمنا یه سوال آماتور هم دارم اونم اینکه من که اولویت اولم پخش آهنگهای توی گوشیم از طریق سیستم صوتی با کیفیت 5.1 کاناله هست آیا نیازی به آمپلی فایر دارم؟؟ اصلا به زبان ساده وجود آمپ در ست سیستم صوتی به چه کار میاد؟ من بیش از اونکه قصد دیدن فیلمهای بلوری داشته باشم قصد دارم آهنگهای با فرمت MP3 گوش کنم و ضمنا خواهش میکنم که نگید یه جفت اسپیکر معمولی ارزان قیمت هم کارتو راه میندازه که صدالبته اینطوری نیست و من آهنگهامو میخوام با یه سیستم صوتی نیمه حرفه ای مثل فوکال یا دنون یا جامو گوش کنم. تجربه ی خودم هم توی تست صدا میگه که حتی آهنگهای 128k رو وقتی با یه سیستم خوب 5.1 کاناله گوش میدی تفاوت کیفیتش با پخش همون موزیک در یه جفت اسپیکر ارزان و معمولی از زمین تا آسمان و حتی بیشتر هم هست! اینطور نیست که بگیم هرکی اسپیکر فوکال یا مانیتور بگیره الزاما باید فقط فرمت flac گوش کنه و لاغیر