می خواستم قبل از اینکه گیربکس را پیاده کنم اون سه تا پیچی که فلایویل را به توربین وصل کردن را باز کنم هدف از این کار اینکه میخواهم کاملا مطمئن بشم صدا از گیربکس هستش و در نبود گیربکس صدای موتور را هم ببینم به چه صورته
سوالم از اساتید اینکه از نظر شما این کار ایرادی نداره یعنی بعد از باز کردن پیچها اگر فلایویل تاب داشت با کف توربین برخورد نمیکنه که باعث شکستن یا ترک برداشتن فلایویل بشه؟
بعد از برسی شرایط و صلاح مشورت با شما اساتید به این نتیجه رسیدم که اگر نیاز به پیاده کردن گیربکس باشه که 99 درصد هم هست و با توجه به اینکه کف کارتل موتور از داخل جرم زیادی داره به این نتیجه رسیدم که بهتره موتور و گیربکس را باهم پیاده کنم تا ایراداتشون برطرف بشه
قبل از پیاده کردن ، کاپوت ، دور موتور از قبیل دینام ، دلکو و... باز کرده بعد اقدام به پیاده کردن موتور همراه گیربکس کنم
منتها با توجه به اینکه جرثقیل از نوع سقفی و خرکش ثابت هستش تصورم اینکه امکان داره هنگام پیاده کردن انتهای گیربکس با زمین درگیر بشه و اجازه نده خارج بشن (حتی با جک زدن زیر ماشین) برای همین منظور می خواهم سپر ، جلو پنجره و قسمتی که دو طرف ماشین را بهم وصل می کنه را باز کنم تا مقداری موتور را با جرثقیل بلند کنم بعد ماشین را به سمت عقب هل بدم تا موتور و گیربکس باهم خارج بشن
می خواستم نظر شما اساتید را در مورد پیاده و سوارکردن موتور و گیربکس با این روش را بدونم . با تشکر