اون دوستمون که پارس آنلاین داشت . 128 ماهی چقد میدادی ؟ یعنی در ماه تا 20 گیگ دانلود داشته باشی سرعت بالای 100 کیلوبایته؟ منظورتو واضح بگو بعد از 20 گیگ سرعت 16 میشه یعنی چی ؟
Printable View
اون دوستمون که پارس آنلاین داشت . 128 ماهی چقد میدادی ؟ یعنی در ماه تا 20 گیگ دانلود داشته باشی سرعت بالای 100 کیلوبایته؟ منظورتو واضح بگو بعد از 20 گیگ سرعت 16 میشه یعنی چی ؟
بهتر بود تو انجمن خود پارس آنلاین بپرسی.نقل قول:
جوابت دقیقا یعنی این:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398751&p=7542733&viewfull=1#post7542733
سرعت شبانه چرا انقدر داغان شده نه به اون 3 شب که 400 کیلوبایت میدادن نه به الان که داره 30-40 کیلوبایت دانلود میکنه !
الان دانلوده من رو 240 هست
تا 20 گیگ میتونی با سرعت 130 کیلوبایت دقیق بدون اینکه یه خرده بره بالاتر یا از 100 بیاد پایین تر دانلود کنی میشه گفت که این یه نوع جایزه هست که برای اینکه مشتری رو راضی نگه دارن میدن و اگه سرویس های 256 تا 512 برداری میتونی با جایزه های بیشتری دانلود کنی و سرعت بالاتری هم میبندن و بعد از تمام شدن اون مقدار حجم جایزه سرعت برمیگرده به شکل واقعی که یعنی با 128 فقط میتونی 16 کیلوبایت دانلود کنی پینگش هم که بالاست صفحه هم دیر میادنقل قول:
پس هیچی محدودم کردن !
حتما به خاطره اون 2 -3 شب که 6-7 گیگ هر شب دانلود کردم !!! آخه به من چه که خودشون سرعتارو انقدر بالا بسته بودن واسه شبانه :n03: الان همون 1 مگ سابقمم بهم نمیدن دیگه
مال من 15 تا 25 کیلوبایت میگیره یه نفر میگفت که اینجور وقت ها بهتره از (پ. ر.و.کسی) با سرور ایرانی استفاده کنیم تا بهتر بشه کسی جایی سراغ نداره که سرورش هم شلوغ نباشه ؟
آسیاتک هیچ شخصیو محدود نمیکنه این یه چیز عادیه تمام شرکتا تو این ایام سرعت شبانه هاشون میاد پایین چون تعطیلاته همه میزارن واسه دانلود مطمئن باشید محدود نمیکنن.نقل قول:
بعید میدونم حتی 16 تا بده خیلی زیاد که سرعت بده 7-8 کیلوبایته.این سیاستشونه پارس آنلاین حتی سرویسای محدودشو هم در صورت دانلود شبانه زیاد میزاره تو بلک لیست.:n27:نقل قول:
سایت اصلیشون هم الان باز نمیشه:n27: