مسئله سافت گذر جدا و هرسایت ایرانیم نیز جدا!!!نقل قول:
شما لینک کسپر دارید؟
ایا اینجا برای هر نسخه اپدیت جداگونه گزاشته؟:کد:http://www.kaspersky.com/avupdates/zip
Printable View
مسئله سافت گذر جدا و هرسایت ایرانیم نیز جدا!!!نقل قول:
شما لینک کسپر دارید؟
ایا اینجا برای هر نسخه اپدیت جداگونه گزاشته؟:کد:http://www.kaspersky.com/avupdates/zip
سلام دوستان . یه شوال . من میخوام ویندوز عوض کنم اما نمیدونم چه طور آپدیت هایی که الان دارم رو save کنم و روی ویندوز بعدی استفاده کنم . لطفا کمک کنین !
من از اورجینالش استفاده میکنم
سلامنقل قول:
کسپر را باز کنید و به قسمت ستینگ / تب اپدیت برید
در تنظیمات اپدیت اگر تیک گزینه copy update to folder خورده باشه / اپدیت شما ذخیره شده و مکان ذخیرش هم زیر همون متن زده که کجا سیو شده
اگر نشده که باید تیکش را بزنید و از اول اپدیت کنید و ذخیره شود و بعد از ان برداشت کنید.
ولی یک پیشنهاد : شما کسپر را نصب جدید کنید و بعدش برید سایت سافت گذر و اپدیت افلاین را بسنگی به ورژن و نوع نسخه دانلود و از طریق افلاین اپدیت کنید و بعد از اپدیت شدن از طریق انلاین , بقیه اپدیت ها را دریافت کنید.
اگر لینک سافت گذر را نمیدونید / بگید تا براتون بگذارم.
فکر نمیکردم کسپرسکی لینک آپدیت افلاین بده. اما فقط دیتابیس آنتی ویروس هست ، kis رو باهاش آپدیت کنید قسمت های دیگه مثلا نتروک اتک ( که معمولا خیلی خیلی کم اپدیت میشه ) آپدیت نمیشه یا... توی این فایل نیست . فکر نمیکنم تفاوت اپدیت kis , kav بیشتر از 7 یا 8 مگ بشه.نقل قول:
نقل قول:
تیکش نخورده بود . میشه لینک سافت گذز رو بزارین من internet security 2011 استفاده میکنم .
بااجازه داش امیر:10:نقل قول:
بفرما داداش :
موفق باشیدکد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=716&Title=Kaspersky-Internet-Security-2011-Offline-Update-2011-04-09
درود به همگی
سیستم من به ویروس sality aa و katusha آلوده شده . کسپر رو نصب، وبه جای key از کرک استفاده کردم آپدیتش کردم البته بصورت آفلاین سیستمم رو full scan کرد وکلی فایل آلوده پیدا کرد وانها رو disinfinected یا delet کرد. اما بعد از restart کسپر دیگه اجرا نمی شه .کسی میدونه مشکل چیه ؟ آیا ویروس بصورت کامل از بین نرفته ؟چکار باید بکنم ؟
سلامنقل قول:
من هم چند وقت پیش برای یکی از دوستان کسپر را روی سیستم ایشون نصب کردم که الوده به ویروس sality.a
شده بود که بعد از پاکسازی سیستم , خواست که فایلی را گند زدایی کنه که باید سیستم ریستارت میشد, بعد از ریستارت کردن کسپر اجرا نشد و بعد از این که در منو استارت اجراش کردم دیدم داره خودکار خودش را تعمیر یا همون ریپیر میکنه و بعد از ریپیر کردن و ریستارت شدن, راحت اجرا شد و هیچ مشکلی نداشت!
شما هم از منو استارت اجراش کنید , اگر احتیاج به ریپیر داشته باشه خودش خودکار این عمل را انجام میده و اگر نداشته باشد , اجرا میشود و میتوانید از ان استفاده کنید.
نسخه ای که من برای ایشون نصب کردم Kaspersky Anti-Virus 11.0.2.556b بودش.
که عملیات ریپیر کردن را خودش اتوماتیک انجام داد.
ممنون ولی من از هر جایی که ممکن بود اقدام به اجرای کسپر کردم ولی اجرا نشد بعد از repair هم کرک نمی شه و پیغام خطا میده که باید دوباره نرم افزار رو نصب کنی . که بعد نصب مجدد و اسکن وریست دوباره همون آش وهمون کاسه . ورژنش رو دقیق نمی دونم ولی همون نسخه kaspersky internetsecurity 2011نقل قول:
خب شما روی ایکن کسپر که کلیک راست کنید, گزینه about را بزنید تا ورژن کسپر مشخص شود.نقل قول:
اصلا شما نباید کرکش کنید...چون خوده کرک باعث خراب شدنه و از بین رفتن کارایی انتی ویروس میشه .
و هر کرکی را نمیشه روی همه نسخه ها تست کرد , چون کرک منتشر شده برای هر نسخه ای فرق داره.
ولی اگر منظور شما از کرک , کی باشد اون اشکالی نداره.
اگر یک عکس از ارور بگذارید تا ببینم مشکل از کجاست و همین طور ورژن کسپر هم بگید ؟