سلام آقا حمید
استاد من بخوام پخشم رو عوض کنم چی تو صیه میفرمایید تا سقف 400 تومان با توجه به سیستمم ؟ اصلا ارزش داره یا بزارم همین پخشم باشه ؟
سلام آقا حمید
استاد من بخوام پخشم رو عوض کنم چی تو صیه میفرمایید تا سقف 400 تومان با توجه به سیستمم ؟ اصلا ارزش داره یا بزارم همین پخشم باشه ؟
سلامنقل قول:
بالاخره جوابم رو داد
فیوزش 3 تا 25 امپره
قیمتشم گفت 450 ولی تخفیف داره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی آقا حمید . بابت سی دی ممنون . لطف کردین . به آهنگ هاش دقت کردم دیدم همه کیفیت هاش 320 هست . میخواستم بدونم خیلی تاثیر داره؟؟ یا فقط تو کامپاننت خودشو نشون میده؟؟؟
مرسی
ممنون دوست عزیز ،نقل قول:
این مدلی که معرفی کردید سی دی نمیخوره .
من یه کم سرچ کردم و یه پاییونر پیدا کردم مدل DEH 1550 ، نظرتون در مورد این مدل چیه ؟ قیمتش حدوده 250 هست .
آره شما هم گفتین زیر 200 ت من اونو معرفی deh 1550 هم سی دی میخوره هم فلش قیمتش هم 250 ت یه خورده فکر کنم بالا یا پایین تر باشه سری mvh پایونیر سی دی نمیخورن سری deh هم سی دی میخورن هم usbنقل قول:
خب برا شما که میخواین فقط موسیقی باهاش گوش کنین و سیستم بازی نکنین انتخاب قابل قبولیه کیفیت خوبی هم داره
سلامنقل قول:
به کسی نگیا من دارمش.:n09:یک میلیون فروشش هست.:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام محمد جان. کوچیکتم سید جان. انجام وظیفه بود کاری نکردم.:n12::n16:نقل قول:
ایبن همونه دیگه .گفتم که آدیو سیستم و ماسکونی زیر مجموعه گلیدن هستند .:n12:
آمپ دو کانال برای یک جفت اسپیکر در حالت استریو و یه ساب در حالت بریج استفاده میشه ونقل قول:
آمپ چهار کانل برای دوجفت اسپیکر یا دوتا ساب ووفر در حالت بریج.
بهتره همه اسپیکرها به امپ وصل بشن. توان نومینالش چند واته؟
در مورد 6975 اصلا موافق نیستم اونم V2 اصلا صدای خوبی نداره.
من MXC 609 آدیو سیستم رو پیشنهاد میکنم.340 تومن خیلی با کیفیت هست.برای محمد کیلر گرفتم.میتونی ازش سوال کنید
من استاد نیستم گلم.نقل قول:
38تومن بزار روش یه 7016 برات بگیرم. فوق العاده هست.
450 بد نیست ولی من در هیچ شرایطی دیگه حاظر به خرید ساند و پاور نیستم.حیفه اسپیکرت نیست که با ساند درایو بشه وصدای واقعیش رو نشنوی؟نقل قول:
سلام
2 تا پخش گرفتم
مدل های 100 و 121 آلپاین
میخوام یه دونه x3550 پایونر هم بگیرم
قیمتش چقدر هست؟
1450 هم یه دونه پیدا کردم 250 تومن
قیمتش مناسب هست به نظرتون؟
7016 کارکرده و تمیز و با لوازم طرفای 300 هم پیدا کنم بازم میگیرم :n22:
دوستان کسی داشت یه خبر کوچیک بده
مدل 100 آلپاین رو هم از دوستان کسی خواست 10 - 15 درصد زیر قیمت پاپ استریو میتونم ردش کنم(پشیمون شدم از خریدش)
میخوام یکیشون رو به دوست پ...م کادو بدم
به نظرتون کدومشون مناسب تر هست؟
سلامنقل قول:
تو این چند ساله خانوم ندیده بودم که تو کار خرید پخش و..باشه.جالب بود.:n02:
hای ای ای ای :n24::n24:نقل قول:
چند تا داری؟ هاااااا؟؟؟:n24:
spl هست یا نه؟؟؟؟ 12 اینچه انگار!!!
قبلا هم گفتم احتمال داره رو این ساب فکر بکنم ولی اگه بگیرم با یه چیزی به ماشین جوش میدمش:n02: که اگه خواستن ببرن با ماشین ببرند:n19:
1 تومن مناسبه با این گرونی
تو سری های رادیون یا نمیدونم سری های دیگش آمپ ارزون نیست ما بخریم؟؟ تا 400 تومن؟؟
کامپوننت 110 rms جفتی 80؟ چه عالی! از کجا خریدین؟ یه آمپ دو کانال مناسب برا اینا چه مدلی هست؟ با چه قیمتی؟نقل قول:
سلام
من امپ gx842 از برند md audio برداشتمم ....... كسي ميشناسه اين برندو ؟ 80 تا 100 وات دو كانال ميده .... مي خواستم بدونم تجهيزات براي نصب چي مي خواد ؟ منظورم سيم و ايناست ... چقدر هزينه سيم بايد بدم ؟ چه برندي خوبه ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد