اگه کابل ها همه سالم است و روی یک سیستم دیگه هم تست شده و همینطوره و در disk managment هم چیزی نمیاد مشکل از خود هارد است یا سوکت دیتا هارد ایراد داره یا برد هارد یا فریم ویر به شرکت گارانتی کننده نشون بدید برای تعمیرنقل قول:
Printable View
اگه کابل ها همه سالم است و روی یک سیستم دیگه هم تست شده و همینطوره و در disk managment هم چیزی نمیاد مشکل از خود هارد است یا سوکت دیتا هارد ایراد داره یا برد هارد یا فریم ویر به شرکت گارانتی کننده نشون بدید برای تعمیرنقل قول:
نقل قول:
از برنامه ایی که فرمودید در حالت داس استفاده کردم .
درست که نشده هیچ تعداد سکتور هایی که در بالا 1 دونه بود الان 13 تا شده ؟
یعنی باید هارد رو عوض کنم؟
دوستمنمرسیازراهنمایی ون
وقتیبرایایجادپارتیشن رویاونکلیکمیکنممیر هبهیهصفحهمشکیکه حاوییهسریپیغامه
ومجبورمیشمسیستمروریس ارتکنم
نمیتونید عکس بدید ؟ اینطوری من متوجه نمیشمنقل قول:
delay sector هم پیدا کرد ؟ relocated چطور؟نقل قول:
خیر !نقل قول:
delay sector هم پیدا کرد ؟ relocated چطور؟
متاسفانه اصلا عملیات کامل نمیشه و پیام
the hard disk is not ready
میده و مینویسه ahsd یا یه همچین چیزی که دقیقا خاطرم نیست . رو در بایوس خاموش کنید .
این کار روکردم ولی مجدد پیام بالا رو نشون میده .
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون پیغام میگه مود هارد رو از ahci به ata یا ide تغییر بدید با اینکار هم نشد تست بگیرید ؟نقل قول:
متاسفانه در بایوس لب تاپ من گزینه ایی به اسم ata و یا ide وجود نداره فقط امکان enable و disable کردن حالت ahci وجود دارد .نقل قول:
اون پیغام میگه مود هارد رو از ahci به ata یا ide تغییر بدید با اینکار هم نشد تست بگیرید ؟
که با وجود غیر فعال کردن این حالت باز هم پیام بالارا نشان میدهد .
؟؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینجا هر چی سعی کردم با C یه پارتیشن ایجاد کنم نشد
هاردتون رو میتونید به یک سیستم دیگه بزنید و از disk managment عکس بدید ؟ فکر کنم نیاز باشه هارد رو inialized بکنید با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن هم تست کنید به صورت بوتیبل ببینید میتونید پارتیشن بندی کنید یا نه مثل easeus pation masterنقل قول: