نقل قول:
با سلام
منظور شما اینه؟
مشخصاتشو روش نوشته!
ولی من تو بازار فعلا ندیدم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با سلام
منظور شما اینه؟
مشخصاتشو روش نوشته!
ولی من تو بازار فعلا ندیدم!
دوستان کسی سوال ما رو جواب نداد؟!:13:نقل قول:
قیمت xbox elite 420 تومانه احتمالا تا چند روز دیگه ارزونتر میشهنقل قول:
نه من این مدل رو نمیگم
اینو میگم..... ماکروسافت قصد داره کنسول xbox360 خودش رو در پکیج جدیدی به همراه دو عدد دسته بیسیم و هارد 250 گیگابایتی و یک نسخه از بازی اورجینال modern warfare 2 و به همراه یک هدست بیسیم قرار بده
پست 348
قیمت در ایران اگه بیاد 700 هزار تومان باید باشه در امریکا با قیمت 400 یا 500 دلار عرضه میشهنقل قول:
موفق باشید
این Limited Edition رو الان Amazon میفروشه 399$ ولی بیاد ایران (البته معلوم نیست بیاد اصلاً) قیمتش همون چیزی میشه که دوستان گفتن.نقل قول:
نه من این مدل رو نمیگم
اینو میگم..... ماکروسافت قصد داره کنسول xbox360 خودش رو در پکیج جدیدی به همراه دو عدد دسته بیسیم و هارد 250 گیگابایتی و یک نسخه از بازی اورجینال modern warfare 2 و به همراه یک هدست بیسیم قرار بده
پست 348
خیلی ببخشید این جریان سه چراغه شدن چیه دقیقا و چه جوری میشه حلش کرد؟
اصلا چرا اینجوری میشه؟
2-بازیهای Full HD فرق دارن با بازی های معمولی ؟یعنی اگر من بازیهای معمولی رو با تلویزیون و کابل HD بازی کنم کیفیتشون فرق نداره؟
ممنونم
دوستان این چیه ؟!
جای باتری...نقل قول:
سلام دوستان یه سوال دارم خیلی مهمه من یه گیم نت زدم متشکل از 3 x box و 3 lcd من میخوام 2 تا از x box ها رو شبکه کنم که بشه با هم بازی کرد مثلا need for speed دو نفره بازی کنیم من باید چه کار کنم راستی x box من arcade هست سیم لن هم وصل کردم دیگه بقیش با شما متشکرم .