درسته
من دانلود شبانه نمیکنم
ART4 دارم
شبها سرعت دانلودم میشه 20 !
به محض اینکه ساعت رایگان میشه سرعت = 20 میشه
فردا میرم پارس آفلاین
Printable View
درسته
من دانلود شبانه نمیکنم
ART4 دارم
شبها سرعت دانلودم میشه 20 !
به محض اینکه ساعت رایگان میشه سرعت = 20 میشه
فردا میرم پارس آفلاین
گفتم خدمتتون احتمالا پستت بنده را ندید!نقل قول:
اسیاتک هستم البته اون شرایط که گفتم برای شیراز هست هر شهری شرایطش فرق داره/شبانه هم 2تا7
سیاست کاری شاتل خیلی بالاست! از اون طرف کاربرهای پر مصرف را محدود میکنن تا قطع رانژه کنن از این طرف هم با تبلیغات بسیار فروان مشترک جدید میگیرن + هزینه رانژه
همینه دیگه شاتل یکی دانلود نمیکنه محدود میشه یکی هم هر چی دانلود میکنه محدود نمیشه!نقل قول:
.........................................
فکر نمی کنم پر کردن چند تا هارد یک ترابایت به یک گیگ برسه به نظر شما میرسه؟!نقل قول:
هزینه رانژه رو که مخابرات میگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!نقل قول:
دیگه برسه یا نرسه رایت بشه روی dvd ویا اصلآ پاک بشه هرچی که هست باید بابت رایگانی که داده میشه متحد بود و زیرش زده نشه در ضمن تمام شرکتها همه دانلود رایگان دارند در شب فقط ساعتها بالا و پایین دارهنقل قول:
احسنت !نقل قول:
همه شبا حق استفاده دارن نه فقط افراد خاص ، به نظر من همین افراد خاص هستند که باعث میشن بعضی ها شبا نتونن یه Page ساده رو هم باز کنن و حقشون ضایع بشه
ما همچنان منتظر توضیحات شما در مورد تفاوت بین محدودیت و شیرینگ هستیم :31:
lمخابرات فقط 5تومن میگیرهنقل قول:
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:46 AM ----------
والا این شاتل با این محدودیتهاش دیگه کسی دانلود که هیچی پیج هم نمیتونه باز کنه...نقل قول:
با تشکر از توضیحات شمانقل قول:
شیرینگ دقیقا همون چیزی هستش که گفتید ، یعنی ISP ها می تونن سرویس هاشون رو با همون ضریبی که خود سازمان تنظیم مقررات تعیین کرده شیر کنن یعنی 1 به 10
ولی محدودیت که گفتین سرعت دستی کم بشه یکم غیر منطقی هستش ، چون فکر نمی کنم شرکتا بیان بشینن دونه دونه دستی این کارو انجام بدن ، به نظر عملی نیستش!!!
در مورد اتاقی که گفتین مثال قشنگی بود ولی اینور قضیه رو اگه نگاه کنید اگه همون روز سه شنبه که 7 نفر تو یه اتاق باید باشن حالا یکی از اون 7 تا بیاد بگه خوب حالا چون من زرنگترم وسایلمو نصف بیشتر اتاق میزام هرجا هم که خالی بود کم یا زیاد اونم برای شما !
آیا منطقیه اتاقی که واسه همس باید یه سریا سهم کمتر داشته باشن؟
خوب مخابرات برای خودش پهنای باند هم ارزون در میاد پس چرا قیمتا رو نصب حساب نمی کنه؟!؟!؟!؟!؟نقل قول:
محدودیت ها رو همون مشترکا واسه مشترکای دیگه به وجود میارن ، چون پهنای باند شیره بین همه ، یه سریا میان از شیر بودن سو استفاده می کنن و کل پهنای باندنو اشغال می کنننقل قول:
مثل این می مونه شما برین عروسی سلف سرویسم باشه ، بعد یکی از مهمونا بیاد همه غذاهارو ورداره بعد دیگران این فکرو باید بکنن که میزبانه عجب آدمیه هیجی غذا نذاشته واسه ما !!
در صورتی که اون بدبخت همه چیو مهیا کرده حالا یکی اومده اونارو جمع کرده برده تقصیره کیه؟
حالا همه باید بشینن سالاد بخورن :31:
با این مثالی که تو زدی معلومه دیگه تقصیر میزبانه!!!!!!!!!!!!!:31:نقل قول:
باید از خود مخابرات بپرسی.دی:نقل قول:
نه عزیز این شاتل هست که محدود میکنه مشترکین حق دارن هر جور خواستن استفاده کنن!حالا این وسط یکی از شبانه استفاده میکنه یکی هم هر شب میزنه دانلود این کجاش سو استفاده هست؟نقل قول:
این مثال شما برای میزان ترافیک باقی مانده صدق میکنه دیگه دیگران که نمیتونن بیان میزان ترافیک باقی مانده بقیه مشترکین را مصرف کنن که!
هر مشترک برای خودش بر حسب نوع سرویسش یه سقفی داره که حق داره به هر صورت استفاده کنه
ببین همه این حرفا درست ولی شاتل الان با این کارش نتونسته عدالت برقرار کنه چون من واقعا شبانه به استفاده شماها نمی رسه تو روز خوبه آره سرعت بالاست ولی انقد پول ندارم که گیگ بخرم بعدشم شاتل می خواست تبلیغ شبانه رایگان نکنه که من به بهونه این اومدم شاتل وگرنه نمیومدم (من منطقه ام پیروزی)
در ضمن اونی که میگه آی اس پی رو تغییر بدم هزینه شو شما میدی؟؟؟؟! :31:من سرویسم 1ساله س و تازه4.5 ماه استفاده شده بفهمید:41:
خوب اون کسی که هر شب دانلود میکنه ممکن نیست حق دیگرانو بخوره؟نقل قول:
مثل همین دوستمون که تو مرکز پیروزیه و میگه شبا سرعتش پایینه ، به نظر شما اگه یه تعداد بیان هر شب دانلود کنن این بنده خدا که شاید می خواد دوتا Page باز کنه سرعتش کم باشه
به خاطر همینه سرویسارو شیر میکنن
مرکز ما هم یه زمانی اینطوری بود و الان خیلی خوب شده ، ما مرکز مالک اشتریم ، ایشالا مرکز شما رو هم درست می کنن که همون عدالتی که گفتید بین همه برقرار بشه :10:نقل قول:
نه داره از سرویسش استفاده میکنه!نقل قول:
خوب مشترک سرویس شیر گرفته نباید انتظار داشته باشه که همیشه سرعتش خوب باشه
مشترک میتونه بره سرویس اکو افیس بگیره
ما با شیر مشکلی نداریم ولی شاتل میاد محدود میکنه نه شیر...
استفاده از اینترنت باید متقارن باشه!
یعنی چه که یه نفر بخواد هر شب دانلود کنه گند بزنه به اینترنت 9 نفر دیگه؟شاتل گفته اینترنت رایگان،درست...ولی این دلیل نمی شه که پهنای باند اختصاصی در خدمتتون باشه برای دانلود شبانه ی رایگان !محدودیتی هم که برای شما پیاده سازی می کنه کاملا به نفع من و امثال منه...البته سیستمشون باگ داره که احتمالا به مرور زمان درستش می کنند.
توی مثالی هم که زدین.فرض کنید با 9 نفر همخونه هستین.دلیل می شه یکی از همخونه هاتون هر شب مهمون هایی که دوستش هستن و با شما صنمی ندارن رو دعوت کنه خونتون؟مطمئنا بعد از یه مدتی بقیه (از جمله شما)شاکی خواهید شد.حالا دوتا کار می شه کرد:
خونه رو به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کس هر کاری خواست بکنه توی قسمت خودش انجام بده
یک روز درمیان و به صورت چرخشی اختیاراتِ خونه دست یک نفر باشه
روش دوم به نظر من عملی نیست.روش اول هم روشی هست که شاتل پیش گرفته و به نظر من عادلانه تر از روش اولیه است.
من دیشب داشتم فکر می کردم دیدم اینکه فکر کنیم شاتل برای پول اینکارو کرده اشتباهه.
مهستی خانم،مشکل اینترنت شما چیه؟شبا بشین دانلود کن با رعایت توصیه های دوستان انشالله که محدود نمی شی:
از ساعت 3 تا 6 دانلود کن
هر شب دانلود نکن
اینی که عرض کردم ISPتون رو عوض کنید به این دلیله که گفتین سرعتتون در روز همون سرعت قراردادتونه و حدس زدم شاتل مشکل پهنای باند داره(البته شاید از شاتل شکایت کرده باشین و خودشون دستی محدودتون کردن)
پ.ن: قبلا گفتم بازم هم میگم که پشتیبان نیستم.ولی اگه شما احساس می کنید لحنم شبیه پشتیبان های شاتل هست لطف کنید با شاتل مکاتبه کنید انشالله منم استخدام می کنند و یه پولی بهم می رسه:31:
نقل قول:
این خوبه که شما می دونی سرویسا شیره و نباید انتظار داشته باشی که همیشه سرعتش خوب باشه ولی باز منکر میشید این قضیه رو !!
اکــو آفیسم شیره ، کلا سرویس های ADSL شیره به جز Dedicate و اگه سرعت کم و زیاد میشه به خاطر همین شیر بودنه نه محدودیت
بالاخره یکی پیدا شد یه حرف منطقی بزنه :10:نقل قول:
کاملا درسته
وقتی یک عده محدودی از کاربرا (شاید کمتر از10 درصد هر ISP ی باشند) همیشه شب ها دانلود مبکنن پهنای باند کاملا اشغال میشه و یک نفر که بخواد یک سایت ساده رو باز کنه به مشکل بر می خوره و گرنه همون پهنای باندی که تو روز هست ، شب هم هست و اگر کسی شبی یک گیگ یا 10 گیگ دانلود کنی فرقی برای شاتل نداره مهم اینه که برای کاربران دیگه مشکل ایجاد نشه
به نظر شاتل کار درستی میکنه اون افراد رو محدود میکنه و فکر کنم عمداً این کارو میکنه تا اونا دیگه تمدید نکنند و از دستشون راحت بشه و پهنای باند آزاد بشه تا اکثر کاربرا راحت بشن
وقتی کاربران پر مصرف شاتل رو تخلیه کنن هم به نفع خودشون و هم به نفع شاتل
انگار شاتل داره با زبون بی زبونی داره میگه آقا سرعت دانلودت 3 کیلو بیشتر نیست پس بی خیال ما شو عزیز دل برادر و برو پهنای باند شرکت های دیگه رو شب ها اشغال کن
ok
فکر میکنم همچین کاری نمیشه انجام داد، چون اگر اشتباه نکنم پهنای باند توسط سخت افزار به نسبت مساوی بین افراد آنلاین توضیع میشه...نقل قول:
سلام دوست من.نقل قول:
چه کسی یه همچین کاری میتونه انجام بده؟ یعنی یه کس دیگه رو بیاره توی Zone خودش که با 10 نفر مشترک هست؟ منظورتون همین بود؟
به نظر من راه سوم هم این هست که متن مصوبه اجرا بشه، و تقریبا دیگه هیچکس این مشکلات رو نداشته باشه...نقل قول:
پس چه شده که سرویسی که دست مشترک میرسه بسیار کم کیفیت تر از اونی هست که باید باشه، و از طرفی دیگه پولی که به شاتل میرسه بسیار یشتر از اونی هست که باید باشه... (بد نیست به این جمله کمی فکر کنیم)نقل قول:
دقیقا منظورم این سرویسهای شبانه نیست ها. مث سرویس 512 ای که دوست عزیزی داره و سرعت شبانش محدود شده. دقیقا منظورم اون سرویسهای مصوبی هست که دستی روش محدودیت میگذارند تا بگن اون سرویسها کیفیت ندارند و بیایید از اینیکی سرویسهای خودمون بخرید...
نقل قول:
سرویس هایی که به مشتریاشون میدن عمدتا مشکل کیفیتی نداره و اینو نمیشه انکار کرد
مشکل اینجاست که اکثر دوستانی که اینجا میان و مشکل دارن به خاطر سرعت کمیه که شبا واسشون پیش میاد ، که اونم اکثرا افرادین که شبا بیــش از حــد دانلود می کنن وشاتل میاد سرویساشونو شیر میکنه
بازم میگم دستی نمی تونن این کارو بکنن ، اصلا شدنی نیست که بیان تک تک این کارو انجام بدن
احتمالا چیزی دارن که اتوماتیک میاد این افرادو با هم شیر میکنه که بقیه کاربراش راحتر شبا استفاده کنن
اگه قرار بود اینطوری که شما میگید باشه 128 باید بین 0 تا 1.6 کیلویایت دانلود داشته باشهنقل قول:
منظور اینه که اینترنت مشترک هست. مثال واضح تر اینه که به عنوان مثال یه ساختمان را در نظر بگیرید که لوله آب که وارد ساختمان می شود مشاء هستش وقتی یه نفر تو طبقه اول بیاد شیر آب و باز کنه و هرچقدر خواست استفاده کنه بگه به کسی هم ربطی نداره به نظر شما با این وضعیت به شخصی که در طبقه 4 هست آب میرسه که بتونه از آب استفاده کنه؟نقل قول:
به نظر من راه سوم سرویس اختصاصی هست مثل ساختمان هایی که میرن برای هر واحد جداگانه کنتور آب تهیه می کنند. به نظر شما اینکه همه با هم کنار بیان بهتره یا اینکه برن کلی هزینه اضافه کنند؟!نقل قول:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=242ms TTL=49نقل قول:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=243ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=251ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=243ms TTL=49
به نظر شما این سرویس بده؟!
ping تایم های سرویس مخابرات رو تالا دیدین؟!
تاحالا قیمت سرویس اختصاصی همین 512 رو دیدید؟!
بله منظورم همین بودنقل قول:
سلام دوست من.
چه کسی یه همچین کاری میتونه انجام بده؟ یعنی یه کس دیگه رو بیاره توی Zone خودش که با 10 نفر مشترک هست؟ منظورتون همین بود؟
اجرای متن مصوبه===>اشکال پیش اومدن برای امثال مننقل قول:
به نظر من راه سوم هم این هست که متن مصوبه اجرا بشه، و تقریبا دیگه هیچکس این مشکلات رو نداشته باشه...
برای شمایی که دلت می خواد شباهنه دانلود کنی اجرای نصفه نیمه ی مصوبه خوبه ولی برای منی که دانلود هامو توی روز انجام می دم مشکل ایجاد می کنه.
شما یه سر برو به مغازه دار ها بزن...الان متاسفانه بیشتر کارها با سود بالای 30-40 درصد هست!نقل قول:
پس چه شده که سرویسی که دست مشترک میرسه بسیار کم کیفیت تر از اونی هست که باید باشه، و از طرفی دیگه پولی که به شاتل میرسه بسیار یشتر از اونی هست که باید باشه... (بد نیست به این جمله کمی فکر کنیم)
دقیقا منظورم این سرویسهای شبانه نیست ها. مث سرویس 512 ای که دوست عزیزی داره و سرعت شبانش محدود شده. دقیقا منظورم اون سرویسهای مصوبی هست که دستی روش محدودیت میگذارند تا بگن اون سرویسها کیفیت ندارند و بیایید از اینیکی سرویسهای خودمون بخرید...
انتظار داری یه شرکتی با این سرمایه ی عظیم و اون همه کارمند و این ریسک بالا و دردسر های زیرساخت با سودکمتر از این مقدار کار کنه؟
حالا سرویس های base کیفیت پائینی دارن دلیلش هم قیمت پائینش هست.دولت فکر کرد می تونه با زورآزمائی شرکت های ISP رو مجبور به کوتاه اومدن کنه و نتیجه اش شد این سرویس های base
مشکل بی کیفیت بودن اینترنت شاتل یا پارس آنلاین یا صبانت نیستند.مشکل سپاه و دولت هست.حکومت از اینترنت با کیفیت و پر سرعت می ترسه!دلیلش هم روشنه.
شرکت های ندا به نفعشونه که تایم اوت نداشته باشند
شرکت های ندا به نفعشونه که پینگ تایم پائین داشته باشند
شرکت های ندا به نفعشونه که اسکایپ و voice chat باز باشه
پس دلیل اینکه هیچ کدام از گزاره های بالا میسر نمی شه چیه؟دلیلش رو هم من و هم شما می دونیم.
بازم میگم.من نمی گم شاتل عالیه...ولی باور کتید شاتل خیلی بهتر از بقیه ی ISP های ایرانه.اینو خودم تجربه کردم.
با این صحبتایی که داره میشه به مسئولین کشور حق می دم که تصویب کنن کاربر خونگی بیشتر از 128kbps نیاز نداره.
خوبه وقتی خودمون رو با کشوری مثل کره جنوبی مقایسه می کنیم نوع کاربردمون هم با اونا قیاس کنیم.
با این بحثایی که میشه به نظر میرسه کاربرای ایرانی فقط علاقه دارن دانلود کنن ، اینکه چی دانلود کنن اصلا اهمیتی نداره .
اینطوری نمی تونیم به مسئولان مملکت ثابت کنیم ما فرهنگ استفاده از اینترنت رو قبل از اینترنت آوردیم تو کشور تا اونا هم پیچ اینترنت رو شل کنن. :41:
[QUOTE=mortezzkhan;6824663]خوب اون کسی که هر شب دانلود میکنه ممکن نیست حق دیگرانو بخوره؟
مثل همین دوستمون که تو مرکز پیروزیه و میگه شبا سرعتش پایینه ، به نظر شما اگه یه تعداد بیان هر شب دانلود کنن این بنده خدا که شاید می خواد دوتا Page باز کنه سرعتش کم باشه
به خاطر همینه سرویسارو شیر میکنن
والا تا مهر ماه همه از شاتل راضی بودن هر کی دلش میخواست دانلود میکرد هر کسی هم که نمیخواست دانلود نمیکرد
هر کی هم که دانلود می کرد سرعتش با روز یکی بود هیچ فرقی هم نمیکرد محدود هم نمی شد
از اون زمانی که شاتل روز سرعتش رو برد بالا و محدودیت رو ایجاد کرد اینجوری شدش
پس قبل از مهر ماه هیچ مشکلی برای هیچ کس نبود که کسی زیاد دانلود کنه یا نکنه کاری به مشترک دیگه نداشت
من سرویس Art 1 دارم . الان رفتم توی پنل کاربریم . دریافت و ارسال رایگان سرویس هاس آرت + اون درصد مصرف رو حذف کردن ! حالا دلیلش چیه معلموم نیست ! :20:
دوست عزیز ما با افت سرعتی که در اثر شیر باشه مشکلی نداریم ولی محدودیت خلاف مقررات و قرارداد هستنقل قول:
بله میدونم اکو افیس شیره .شما گفتی به خاطر اینکه کاربران شبها پیج نمیتونن باز کنن منم گفتم هر کی شب سرعت خوب میاد برای وب گردی بره سرویس افیس بگیره
مشکل شما اینه که تا حالا محدود نشدی و معنای محدودیت را نمی فهمید حالا هر چی بخوایم ما بگیم باز شما حرف خودت را میزنی
[QUOTE=jorok20;6825334]تا قبل مهر شما فکر می کردی همه راضی هستن!نقل قول:
نمونهی ناراضی ها خود من بودم که به خاطر ترافیک بالای شبکه و پینگ ها 4 رقمی نمی تونستم به raid ها برسم!
من اکو آفیس داشتم و بازهم شبها برایم مشکل سرعت ایجاد می شد!نقل قول:
دوست عزیز ما با افت سرعتی که در اثر شیر باشه مشکلی نداریم ولی محدودیت خلاف مقررات و قرارداد هست
بله میدونم اکو افیس شیره .شما گفتی به خاطر اینکه کاربران شبها پیج نمیتونن باز کنن منم گفتم هر کی شب سرعت خوب میاد برای وب گردی بره سرویس افیس بگیره
مشکل شما اینه که تا حالا محدود نشدی و معنای محدودیت را نمی فهمید حالا هر چی بخوایم ما بگیم باز شما حرف خودت را میزنی
ترافیک بالا روی کل اینترنت ها تاثیر می ذاره و نه فقط روی افرادی که پهنای باندشون با شما شیر هست.
دوست من قبلا سرویس اکو داشت و چون محدودش میکردن به سختی میتونست پیج باز کنه ولی الان سرویس افیس هست و مشکلی نداره چون دیگه شبانه رایگانی در کار نیست که محدود بشه!نقل قول:
توی سرویسهای افیس سرویس Dedicate بین کاربران افیس شیر هست
نه دوست من، منظورم رو بد رسوندم شاید، منظورم از دستی اینه که بجای اینکه خط 512 شما رو با ده نفر مشترک کنن، یه خط 64 بهتون میدن. منظورم از دستی دقیقا این بود... اصلا طبق فرمایشات خود کارشناسان شاتل نرم افزارشون خودکار اینکار رو میکنه ...نقل قول:
منظورتون رو متوجه نشدم.نقل قول:
البته فکر میکنم مثالتون نیاز به تصحیح داره، اونم اینه که ساختمون چند طبقه نمیتونه باشه، چند تا ساختمون یک طبقه کنار هم هستند و همه هم از آب سهمی مساوی میبرند...نقل قول:
خوب شما سرویس نامحدود نگیرید، همین سرویسی که الان دارید استفاده میکنید رو بگیرید. اصلا نباید اینطوری باشه که دانلود یک نفر، کل شبکه رو متاثر کنه، باید فقط Zone خودش رو متاثر کنه...نقل قول:
اصلا مگه چند درصد از مشترکین دانلود حجیم دارند؟ فقط افرادی که اینجا هستند رو نگاه نکنید، خیلیها هستند که اینترنت میگیرن و فقط برای چت و چک کردن پست الکترونیکی و این حرفها ازش استفاده میکنند...
نقل قول:شما میزان سود این شرکت رو میدونید چقدر هست که این حرف رو میزنید؟نقل قول:
اصلا توی همون صفحه ویکیپدیا یک دوست عزیزی یک حساب سرانگشتی کردند بر اساس محاسبات ایشون دیدیم برای سرویسهای 128 مصوب سازمان (که الان هم شرکت شاتل فقط و فقط 128 میده و حتی به دانشجوها هم بالاتر از این نمیده)، چیزی در حدود 150% سود داره برای شرکت ارایه کننده. (محاسباتشون رو توی صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی ویکیپدیا گذاشتند)نقل قول:
جناب سینه چاک شاتل اتفاقاً دستی اینکارو انجام میدن...15 روز آخرین ماه سرویس 128 ام از شاتل باگ نرم افزارشون رو متوجه شدم...به این ترتیب که با اینترنت دانلود منیجر سرعت دانلود لینک مدیافایر 3 تا 5 کیلو بود...همون لینک رو با خود مرورگر دانلود میکردم سرعت دانلودم 250 بود.بهمین ترتیب تونستم ظرف 12 روز دق و دلیم رو سر شاتل دربیارم نزدیک 50 گیگ فیلم و بازی.(مخصوصا کال آف دیوتی..جنگ مدرن3 چه حالی داد) رو دانلود کنم...بعد فهمیدن و سرعتم رو آوردن پایین..با مرورگر 16 شده بود.ولی با آی.دی.ام همون 5 بود..الانم دوستانی که محدود شدن ساعت 3 به بعد اگر سرعتتون تو روز بالاست 5تا لینک مدیافایر رو همزمان بدید مرورگرتون دانلود کنه...نه آی.دی.ام(این نرم افزاره محدودیتشون واسه نرم افزارهای مدیریت دانلود نوشته شده) انشاالله که بتونید حال شاتل رو بگیرید...بلکه مجبورش کنید سرعتها رو حقیقی کنه تا نتونه تبلیغات کاذب کنهنقل قول:
اینم دلیل که اینکه اولا محدود میکنن دوما نرم افزاریه...سوما...بازم کور خوندن
بعد اون دوره تمدید نکردم...از مخابرات گرفتم...الانم حقیقا لینکی ندارم واسه دنلود..مگه چیز جدیدی منتشر بشه..شاتل در مقابل مخابرات باید بره جلو
شاتل واقعا دزده..بچه ها دانلود کنید...یه مو از خرس کندنم غنیمت هست
یه بار شبانه و روزانه منو باهم محدود کرده بودن روی 6 7 کیلو بایت :2: زنگ زدم محدودیت روزانمو برداشتننقل قول:
اره منم الان مخابراتم راضیم واقعا
عجب پست خنده دارینقل قول:
بازم میگم دستی نمی تونن این کارو بکنن ، اصلا شدنی نیست که بیان تک تک این کارو انجام بدن
احتمالا چیزی دارن که اتوماتیک میاد این افرادو با هم شیر میکنه که بقیه کاربراش راحتر شبا استفاده کنن
اصلا منظور رو از دستی متوجه نشدی
دستی منظورشون همون اتومات با نرم افزار هست !!
با دست نمیان جلوی صفر و یک ها رو نمی گیرن که
چیزی دارن یعنی چی ؟؟
من بهت میگم !
یک نرم افزار مربوط به کنترل سرور مثل isa server
با هم شیر نمی کنن برای ده هزارمین بار (تو کله بعضی ها که عمرا نمیره) برای user پرمصرف شرایط تعیین می کنن رو نرم افزار
شامل اون شرایط شی نرم افزارشون او یوزر رو محدودیتی که براش تعیین شده اعمال می کنه که 99% تعیین حداکثر سرعت روی یک سرعت خاص هست مثلا 5 یا 7 یا 16 کیلوبایت .
اقا من اصلا نمیتونم انلاین بزنم
پینگ هر 1 دقیقه عوض میشه اصلا ثابت نیست
عجیب تر از اینکه با ای پی خودم 7 میلی ثانیه تایم میده :18:
دوستان برای شما هم همینجوریه؟
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آرت 4 دارم ... الان رفتم تو سایت میبینم ترافیک رایگان شبانه رو برداشتن ... کسی میدونه چرا ؟؟؟ آیا پنج شنبه و جمعه ها هم رایگان بود رو برداشتن ؟؟؟
میگم دوستان میدونید برا 22 بهمن گیگ هدیه میدن یا نه؟!
گیگ را نمیدونم ولی هر ساله افت سرعت هدیه میدن در این روز.دی:نقل قول:
سرعت چنده؟
ای بابا من به امید طرح 3 گیگ بخر 6 گیگ ببر بودم که خبری نشد فکر کنم کفگیر اینا هم به دلیل مشکلات اقتصادی خورده ته دیگ.
ولی برای من میل زدن که 3 گیگ رو میدن که!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]