نقل قول:سیم تی دی ال تی ایی ایرانسل رو میشه روی موبایل استفاده کرد؟
Printable View
نقل قول:سیم تی دی ال تی ایی ایرانسل رو میشه روی موبایل استفاده کرد؟
دوستان TD LTE آسیاتک به دکل کدوم اپراتور وصل میشه؟ در مورد پوششدهیش من توی سایتش ندیدم. میشه سیم کارتش رو گذاشت توی مودم GP2101 ایرانسل؟ تاپیکش رو پیدا نکردم.
قند شکن های شمام قطع شده روی آسیاتک
خیر.............نقل قول:
سلام
یه تجربه جالب رو باهاون به اشتراک میزارم
تقریبا 5 سال مشترک اسیاتک هستم، خط تا 16 مگ باز بود بعد سرعت افت کرد من فکر میکردم به خاطر شلوغی منطقه است. این اوخر بعضی وقتها سرعت به 1 مگ میرسید. برای تست روی یه خط دیگه ی خونه از شرکت پیشگامان سرویس 8 مگ گرفتم و در کمال تعجب دیدم خطم تا 24 مگ کشش داره و با پشتیبانی تماس گرفتم و خط رو روی 16 مگ ست کرد!
خلاصه اینکه تجهیزات isp هم تاثیر زیادی روی سرعت دریافتی شما داره و همیشه مشکل از سیم کشی نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا سقف 10 گیگ
سلام
من سرویس پارس آنلاین دارم
قبلا سرویس گیمینگ + پروفایل گیم(فعال میکردم) ازش میگرفتم پینگ 80-90 تو رینبو داشتم(یه 100 تومانی پام آب میخورد)
تقریبا یک ماهو نیم کلا تعرفه هاشو عوض کرده...
پینگم تو رینبو شده 140_150
عزیزایی که استفاده کردن میشه بگن این پروفایل گیم آسیاتک چه طوره؟؟
راضی هستن؟؟
وضعیت خط - مرکز مخابراتیم تا حالا خوب بوده مشکل نویز خط و اینا هم ندارم (اهواز-مرکز خمینی)
و پارس آنلاین سرویس 8 مگ میفروشه ولی تا کشش خط میبنده
آسیاتک این طوره؟؟
انصافا هم دانلود ریتش افت نداره چون خیلی مشترکاش کمتر نسبت به بقیه
خلاصه آسیاتک اکیه به نظرتون تو این وضعیت؟!
سلام آسیاتک چند ماهیه که افت سرعت بسیار شدیدی کرده
منطقه به منطقه و شهر به شهر و استان به استان تجهیزات و زیرساخت ها تفاوت دارن هموطن، این مشکلی که شما میگی ما احساس نکردیم. بهتره با اپراتور آسیاتک موضوع افت سرعت رو در جریان بذارید تا اگه مشکل از طرف ISP بود برطرف بشه...نقل قول:
ممنون میشم یکی از دوستانی که سرویس گیم داره از 4.2.2.4 و یه سرور اسپید تست از فرانکفورت پینگ بگیره
یه نفر نبود یه پینگ بگیره ؟
3600 صفحه این همه آدم ؟ یکی حال نداره پینگ بگیره ؟
دمتون گرم بابا
3600 صفحه این همه آدم ؟ یکی حال نداره پینگ بگیره ؟
دمتون گرم بابا
هیچوقت اینقدر سوت و کور نبود تاپیک آسیاتک :thumbsdow
دوستان آیپی تون با 95 شروع میشه یا 46؟ وضعیت چطوره؟ کیفیت افت داشته یا نه؟
آی پی من با 2.188 شروع میشه رو حالت گیم 1 ماه نیست خریدم می خوام جمع کنم رو سرور های اروپا پینگ 105-110 هستش سرور های ترکیه 64 سرور های دبی و بحرین 59-63نقل قول:
موندم چه شرکتی بگیرم هرکدوم میبینم یکی خوب گفته یکی بد و بیشترین علت جمع کردن ام رنج آی پیشه که خوب نیست2.188 وقتی از پنل سرویس گیم فعال می کنی این مدلی میشه
نقل قول:
این چه وضعشه؟ دقیقا هفته آخری که داشتم آسیاتکو، آیپی من خود به خود رفت 2.188 که مال مخابراته!!!!!!!!!!!!! و میزد ITC، و جالبه پسر دایی من که آسیاتک داره و پروفایل گیمش روشنه، مال اون آیپیش 95 هست و مال خود آسیاتک
نمیدونم این چه مسخره بازیه که در میاره آسیاتک، به پشتیبانی هم اعتراض کردم و هیچ جواب قانع کننده ای ندادن
در ضمن با عوض کردن ISP خیلی تغییری به وجود نمیاد، ممکنه مثل منِ بدشانس، پینگ تون بدتر هم بشه! (من از آسیاتک رفتم شاتل)
این آخرین تست من با آسیاتک بود، همینطور که میبینید مال منم ITC شده بود، البته مال من بعد درخواست تغییر نت تایپ به 2 عوض شد
نکته جالب اینکه wan ip قبل این اتفاق با آیپی تو اسپید تست متفاوت بود، ولی وقتی آیپیم مخابرات شد، wan ip هم یکی شد با آیپی نشون داده تو اسپید تست.
دقیقا منم همین مشکل رو دارم و میزنه itc اصلا نمی فهمم داستان چیه من آذربایجان شرقی ام می خوام عوض کنم شتالم پورت خالی نداره اینجا الان با شاتل چطوره پینگ داخل اروپا و ..نقل قول:
نقل قول:
منم آذربایجان شرقی ام :biggrin: آره این مورد واقعا درست نیست، باید آسیاتک آیپی خودشو بده به جا مخابرات! البته من قراره دوباره آسیاتک بیام و اگه آیپی مخابرات بود، شکایت میکنم، شما هم به نظرم اینکارو کنید
در مورد پینگ شاتل هم باید بگم افتضاح هست واسه من (اوایل خوب بود). واسه همینه که میخوام برگردم آسیاتک.
جالب میدونی چیه؟از من نه کارت ملی گرفتن نه کد ملی نه نام صاحب خط هیچی یه شماره تلفن دادم فرداشم وصل شده حالا میفهمم چرا چون سرشون تو مخابرات یکیه من الان ثبت شکایت میزنم و تو منطقه آذربایجان شرقی می گن صبانت خوبه من اگه رنجو درست نکنن جمع می کنم به نظرم آسیاتک نیا تا وقتی رنجشون درست نشهنقل قول:
نقل قول:
واقعا؟ مگه میشه؟ پس پنل کاربری اسم کاربرو چی زدن؟ بدون نام؟ :biggrin: مشخصات چی زدن؟ (البته آسیاتک خیلی آذربایجان شرقی نفوذ داره چون که شرکتای دیگه معمولا حداقل 1 روز طول میکشه رانژه شن، ولی اینجا آسیاتک 30 دقیقه الی 2 ساعت رانژه میشه)
صبانت فک نکنم جالب باشه، واسه من پینگ مهمه، صبانت هم ظاهرا اصلا پینگ خوبی نداره. من یه تست ندیدم ازش که اروپا پینگ خوبی بده.
والا دیشب شکایت کردم اومدن رنج آی پی کردن 95 از شرکت شهراد بازم آسیاتک نیست آی پیشم valid نیست 40 ام تا پینگ رفته بالا کلا بیخیال شدم می خوام جمع کنمنقل قول:
نقل قول:
آره متاسفانه آیپی های آسیاتک valid نیست، البته رنج آیپی 46 تا جایی که میدونم valid بود که اونم واسه من رفت چند سال پیش و 95 شد. (البته 95 هم همیشه آسیاتک نشون میداد واسم)
کدوم مرکز مخابراتی هستید شما؟
من منطقه سرابنقل قول:
مشکل اینجاست که دوباره زنگ زدم گفتن برسی می کنیم و حلش می کنیم میترسم دوباره بیان بزارن رو مخابرات خخخ اخه ماله مخابرات valid بود کلا ای پی ام درست کنن جمع می کنم رو سرور های اروپایی پینگ 110 فایده نداره با همراه اول 85 میگرفتم تازه برداشتن امروز نت تایپو کردن 3
پیشنهادی نداری برای این منطقه بدبختی اینه من از کرج اومدم اینجا داعم سکونت ندارم اینجا ولی خب تا وقتی هستم آزار دهندس برام دنبال شرکت خوبم تو نت سنج پلاس منطقه مارو صبانت پیشنهاد داده
نقل قول:
آره متاسفانه یکی از بزرگترین شرکتای ADSL، هنوز یه IP ولید نداره که به مشتری بده و خیلی جای تاسفه
نت سنج کاملا اشتباهه و هیچ مبنایی نداره، چرت و پرت محضه، ماه های قبل های وب اول بود! های وبی که پروفایل گیم نداره و پینگش همیشه بالای 120 هست با سرورای اروپا
اعتباری به نت سنج نیست.
والا به من گفتن مشکل رو حل می کنیم تماس میگرن باهاتون حالا منتظرم اگه حل بشه که هیچ حل نشه جمع می کنمنقل قول:
نقل قول:
اگه فردا زنگ نزدن، خودتون تماس بگیرین، بگین درست میکنن یا نه، اگه نه که جمع آوری.
اخه مشکل میدونی چیه حتی اگه درستم بکنن رو این آی پی ها نت تایپ 2 ندارن رو رنج مخابرات 2.188 نتشون 2 هست عملا بی فایدس حتی اگر درستم کنن دنبال شرکت خوبم بین صبانت و دیده بان گیر کردم پارس انلاینم می گن کلا اذربایجان شرقی درست حسابی نیستنقل قول:
اخه مشکل میدونی چیه حتی اگه درستم بکنن رو این آی پی ها نت تایپ 2 ندارن رو رنج مخابرات 2.188 نتشون 2 هست عملا بی فایدس حتی اگر درستم کنن دنبال شرکت خوبم بین صبانت و دیده بان گیر کردم پارس انلاینم می گن کلا اذربایجان شرقی درست حسابی نیستنقل قول:
پارس آنلاین فقط تبریز-اهر-مراغه سرویس میده، ظاهرا هم کیفیت خوبی نداره اینجانقل قول:
دیده بان رو پورتای آسیاتکه با آیپی پیشگامان، از دوستان پرسیدم و منصرف کردن منو از خرید، پینگ خوبی نداره اینم حرف خود پشتیبان دیده بان:
البته گفت به طور میانگین با پروفایل گیم اینطوره و ممکنه جاهایی شما پینگ 80-90 هم با دیده بان بگیرین، ولی حجم خیلی خوبی میده، شاید یه خط دیگه بگیرم و روش دیده بان تست کنم
اره منطقه ما کلا پوشش نداره ولی خب این حرفی که الان شما زدی درست هست ام داخل همین تاپیک دیده بان دیدم که پینگ داخلی دوستان 6-7 بود اروپا 77 مشخص نمی کنه 100 درصد احتمالا این چیزی که به شما گفتن بدون پروفایل گیم هست چون با عقل جور نمیاد با پروفایل گیم 20-30 همراه اول نت موبایل پینگ داخلی 35 هست چطور adsl با پروفایل گیم 20-30 منطقه آذرایجان شرقی کلا به دلیل نزدیکی به باکو معمولا پینگ خوبی دارهنقل قول:
آسیاتک ام امروز دوباره تماس گرفتن مشکل رو حل کردن دوباره گزاشتن رو مخابرات توضیحشونم این بود که این آی پی ها خریداری کردن خیلی مودبانه خلاصه مشکل رو حل کردن البته می گم که اومد دوباره رو مخابرات دیده بان می خوام بگیرم 1 ماه ببینم چی میشه مشکل داشت جمع می کنم کلا باید تست کنی ببینی کدوم شرکت خوبه برای منطقت
نقل قول:
نه اتفاقا، 20 داخلی با پروفایل گیم واسه خیلی جاها هست، مثلا پینگ داخلی شون 50 اینا هست با پروفایل گیم میان رو 20 پشتیبان گفت که من میانگین پینگو با پروفایل گیم گفتم ولی گفت که میشه جاهایی تک رقمی گرفت و با اروپا 80 بود. پینگ داخلی 6-7 هم واسه کسایی هست که کرج و تهران و دور و بر تهران هستن، آذربایجان شرقی نمیشه 6-7 گرفت داخلی
پینگ تون چی شد الان با آسیاتک؟ اوکیه؟ شاتل هم امتحان کن ببین چطوره، امروز واسه من خیلی عالی شده.
داداش دست رو دلم نزار که خونه شاتل همین الان زنگ زدم 17 روز پیشم که پورت نداشتن بگیرم الانم زنگ زدم گفتن که1-2 هفته دیگه پورت خالی میاد احتمالا صبر کنم از اون بگیرم فقط با برنامه Matchmaking Server Picker یه تست بگیر ببینیم وضعیتت رو سرورا اروپا چنده داخلیتم یه تست بگیر بهم بگونقل قول:
نقل قول:
داخلی 14-15
دبی 53
اروپا 80 تا 95 (پابجی و csgo)
البته الان اینطوره، چند روز پیش بالای 100 بود اروپا
عزیز دل می تونی برام یه پینگ از این ای پی ها بگیری اینطوری پینگ من از تو پایین تره تو اروپا خخخ من مشکلم تو سرور های هلنده نمی دونم یا مشکل از سرور هاشه یا ISP منظورم بازی RAINBOW SIX هستنقل قول:
18.184.1.223 -فورتنایت سرور آلمان
75.2.116.77- سرور هلند
99.83.189.58-سرور هلند بازی ولورانت
157.175.10.11-سرور های بحرین بازی هایی مثل APEX و ..
72.247.161.121- سرور ترکیه بازی ولورانت
52.94.15.22- بازی rainbow six
سلطان اینارو برام یه تست بگیر لیچ کردم آی پی هاشو ببخشید تعدادش بالاس
دوست عزیز کلا پینگ رینبو خراب شده برای همه هستنقل قول:
نقل قول:
مطمعا هستی عزیز؟ قبل چند بود پینگت الان چنده؟
نقل قول:
اینا مطمعنی آیپی های درستن؟ من فورتنایت کلا چند بار پلی دادم خوشم نیومد، پینگم 90 بود، اینجا 140 زده، بعیده اینا آیپی های درست باشه
مثلا رینبو 98 تا 105 میده اینجا 140 هست
ترکیه ولورانت هم 50
بحرین apex هم 70
اون بقیه هم 105
ولی مطمعنم اینا سرورای درست نیست، چون پینگ cmd و پینگ داخل بازی متفاوته (حداقل اونایی که تست کردم)
یعنی شما اروپا زیر 80 هم میگیرین؟ (البته من پینگم با سرور شرق اروپا csgo یه چیزی حدود 60 تا 70 هست (معمولا 62) ولی خب بقیه بالای 80
نه منظوز از این که بهتر هست زیر 80 نیست ماله من تو فورتنایت 83-84 هست تو اروپا تو خاورمیانش 59-60نقل قول:
پینگامون مثل همه فرقی نداره داخلی من 16 هست
آی پی ام دقیقا بله درسته مستقیم از بازی لیچ کردم
csgo ام تست نکردم
مهم برای من رینبو هست که برای شما مثل من هست مثلا برای من بین 98 تا 110 هست که قبلا 80-85 بود
در مورد این که داخل cmd متفاوته حدودا چند میلی ثانیه داخل cmd به شما لست تایم رو میده ولی داخل بازی میری چند میلی ثانیه تفاوته و این که هر سریع رو یک سرور نمیندازه برای همین امکان داره متفاوت باشه بیشترین تفاوتشم نهایت 10 میلی ثانیه که بعید میدونم مثلا این آی پی بازی رینبو130 درست هست اگه شما داخل منو که وارد میشین معمولا بین 120-130 هست ولی میزی داخل بازی کمتر میشه میشه 105 منو شما به دلیل نزدیکی بهم هرشرکتی بگیرم یکسان هستیم اینو متوجه شدم نتیجه گیری که کردم بعد از tracert کردن آی پی ها زیر ساخت اومده مسیر هارو عوض کرده مثلا من تو سرور ترکیه مستقیم از ایران میره خود ترکیه ولی تو سرور ها عربی ام معمولا مستقیم میره ولی رو سرور های اروپا مثلا این آی پی 18.184.1.223 در کمال تعجب دیدم طی 4 -6 مسیر داخل ایران جا به جا میشه که 4 تا اول مربوط میشه به خود isp بد میره رو رنج 10.21 که تا جایی که من میدونم برا زیر ساخته بعد از اونجا مستقیم میره آلمان پس ما پینگ کمتری میگیریم یعنی کسی که داخلی 5 باشه رو آلمان 70-75 میشه داخلی مثل ما میشه 85-90 ولی برعکس سرور های هلند داخل ایران بعد از رنج 10.21 میره آلمان بعد از آلمان میره هلند یعنی ما تا آلمان 80-85 باشیم آلمان تا هلند ام یه 10-15 میشه جمع اینا میشه همون چیزی که ما هستیم 105-130 برای همینه که ما تو هلند پینگ بدی پیدا کردیم تو بعضی سرور های هلندم مستقیم وصل میشه که پینگ میشه 105 تو جاهایی که مستقیم وصل نمیشه 130-140 قبلا که 80-85 بود اول وصل میشه به یه سرور داخل باکو بعد از اونجا وصل میشد به هلند البته برای isp من این شکلی بود شاید برای isp های دیگهاز عمان رد بشه چیزی که این وصل مارو پینگ تایممون رو زیاد کرده زیر ساخته داخلی 18 بعد از وصل شدن به زیر ساخت 25-26 یعنی حدود 10 میلی ثانیه بیشتر میشه از اونورم از مسیر بدی که رد میشه نتیجه کلیش میشه این البته طولانی شد ولی خب فکر کنم کامل توضیح دادم
نقل قول:
معمولا تهران و کرج بهترین پینگ رو دارن، بعدش هم رشت پینگ خوبی داره تا جایی که میدونم.
آره trace که میگیری قبل رفتن به سرور خارجی آخریش میرسه به یه پرایوت نتورک داخل کشور که با 10.21 شروع میشه
پینگ رینبو من بیش از یه ماهه از 80 رفته رو بالای 150نقل قول: