من خودم درست و حسابی بلد نیستم ولی اینو مطمئنم که 23 از 20 بیشتر 20 از 21 رو درست نمیدونم والا ...
Printable View
من خودم درست و حسابی بلد نیستم ولی اینو مطمئنم که 23 از 20 بیشتر 20 از 21 رو درست نمیدونم والا ...
+ این چیزایی که SAM گفت بعضی وررلد ها Paladin و ARcher و Mount Archer دارن و بعضی ها ندارن!
راستی SAM تو 100% دوتا بازی میکنی چون دیدمت 4king
آره مثلا همین ورلد 21 Paladin نداره ولی ورلد 20 که من هستم Paladin داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیزم منظورت از 2 تا بازی میکنی 2 تا اکانت هستش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این ۵ روز فقط باید به فکر فارم کردن باشی و آپگرید کردن ساختمونهای ریسورس رو برای یه مدتی باید بی خیال شی تا امتیازت خیلی بره بالانقل قول:
یعنی چی؟نقل قول:
بعد از همه اين کارها 3 روز از 5 روز آتش بس گذشته و شما بايد در عرض 2 روز آماده جنگ بشين
قراره حمله کنن؟
فارم یعتی غارت
سرباز هایی که میتونن فارم کنند عبارتند از : نیزه دار - اسب ها
بقیه یا تهاجمی هستند یا دفاعی و نمیتوانند فارم کنند
DotaAllstars
حسین جان برای اینکه هم ما بتونیم بهتر به شما جواب بدیم و هم شما بتونین خیلی راحت تر به جواب سوالتون برسین و مشکلی نداشته باشین از نظر من بهترین گزینه یاهو مسنجر هست ( اگه شما با یاهو مسنجر مشکلی ندارین ) . شما ایدیتونو بدین و توی یاهو مسنجر خیلی بهتر میشه بهتون یاد دادش
ایدی من :
black_lord92
نمیشه بعدا فعال کنم؟نقل قول:
حمله ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه بابا کسی که تورو نوبل نمیکنه اخه معمولا روستا های زیر 2 هزار امتیاز رو نوبل نمیکنن برات یه مثال میزنم مثلا اگه یه روستا رو با امتیاز 500 نوبل کنن اونوقت روستا برای اون میشه و یارو مجبوره همش همه چیو خودش اپگرید کنه تا روستا یکم قوی بشه برای همین روستا های بالای 2 هزار امتیاز رو نوبل میکنن تا خوشونو برای قوی کردنه روستا خسته نکنن برای همین روتنت میگه ساختمون اپگرید کن امتیازت بره بالا چون میخواد نوبلت کنه (شوخی کردم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهتره همون اولا یه 50 تا شمشیر زن از یکی قرض بگیری تا هوای روستات رو داشته باشه اگه توی 20 بودی برات میفستادم:10:
من اهل چت نیستم اما امروز یاهو مسنجر رو نسب میکنم تا بهتر بتونیم با هم در ارتباط باشیم
حالا ما رو مسخره میکنی بزار خودم حرفی بشم اونوقت دمت رو قیچی میکنم ! :دی!
ایول ایولنقل قول:
حالا ما رو مسخره میکنی بزار خودم حرفی بشم اونوقت دمت رو قیچی میکنم ! :دی!
منم هستم
اتفاقا نزدیکمونم هست:4:
آره خیلی نزدیک از ورد 21 تا 20 که راهی نیست:18:نقل قول:
حالا شمام مار و مسخره کنید
دم شما رو هم قیچی میکنم
خوب شد گفتم که (شوخی کردم ) وگرنه میگفتی میکشمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه از من میشنوی از همون اول خودتو با Farm قوی کن و دنبال این نباش که یک ساعت دیگه چقدر ریسورسم پر میشه 2 ساعت دیگه چقدر ریسورسم پر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم الان دارم خرج جنگمو با Farm روستا های دیگه به دست میارم و با یه روستا هم قرار داد دارم که روزی بهم 2 هزار تا ریسورس بده :21: اگه یه روز نده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره تو هم ازین کارا بکنی و ریسورس زور و نا حلال بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منکه با این کار حال میکنم . در ضمن حتما یاهو مسنجر نصب کن چون لازمت میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من میشنوی همون اول Warehouse رو چند لول اپگرید کن تا اگه بگه ها برات ریسورس میفرستن هدر نره و توی انبارت جمع بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
منظورش اکانتم توی ورلد 21 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چاه نکن بهر محمد اول روتنت دوم محمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم این ضرب المثل توی اینجا دیگه خوب خاطرت مونده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
rootnt بابا یکم ریسورس بفرست (شما تو 660-232 هستین من هم 671-230 ) چقدر طول میکشه سرباز یا ریسورس از شما بیاد برای ما
بابا بزار یخورده بگذره حالا :19:نقل قول:
۴ تا warehouse آپگرید کن فعلا که بشه ریسورس فرستاد
احتمالا یه ۲۴ ساعت طول بکشه :46:
نه عزیزنقل قول:
البته اگه سلیقتون به ورلد 20 میخوره اخه ورلد 21 سرعتش یکم کمتره
هر دوتاشون سرعتشون 1 هست
یاد جوونیا بخیر
رنک 34 ورلد20 بودم که اکانت رو دیلیت کردم
حسین جون شما بیا 20 ده هزار تا ده هزار تا برات میفرستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
منم عضو شدم و یه آماتور تمام عیارم ! ورد 21 (431|818) K84
user :shmpunk
پستهای از ۴-۵ صفحه قبل تا اینجا رو یه بار بخون
شما تو کدوم قسمت 20 هستین؟نقل قول:
حسین جان بیا ورلد 20 ک 94
آقا به خدا شرمنده من یکی زدم چرا این 3 تا شدش؟؟؟؟
نقل قول:
نقل قول:
چشم !نقل قول:
بلدم بیام تو ورلد 20 ولی با اون "ک"("k") ! مشکل دارم چطوری اونو انتخاب کنم ؟!
اونو نمیشه انتخاب کردش شانسیه باید انقدر تست کنی تا نزدیکای ک94 بیفتی و مواظب باش 2 تا اکانت نسازی اینو پاک کن یکی دیگه بساز
به خدا تقصیر من نیستش این مرورگر من قاطی داره یکی زدم 4 تا پشت سر هم دادش وگرنه منکه مریض نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Darkghosthero changed the privileges and title of p30world.
این یعنی چی؟
معنیش رو میدونم اما مفهومش رو نه
میشه با یک اکانت تو یک ورد تو دو گروه عضو بود
یا میشه با یک اکانت تو یک ورد عضو یک گروه و در ورد دیگه عضو گروه دیگه؟
میشه دو تا اکانت داشت؟
پی سی ورلده دیگه ازین ارور ها هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Darkghosthero changed the privileges and title of p30world.
این یعنی چی؟
معنیش رو میدونم اما مفهومش رو نه
میشه با یک اکانت تو یک ورد تو دو گروه عضو بود
یا میشه با یک اکانت تو یک ورد عضو یک گروه و در ورد دیگه عضو گروه دیگه؟
میشه دو تا اکانت داشت؟
با یک اکانت نمیشه توی 2 گروه عضو بود
2 تا اکانت میشه ولی باید در ورلد های مختل باشه اگه 2 تا اکانت در یک ورلد باشه بن میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اون پیسیورلد نام اکانت من در بازی است و اون نوشته رو در اورویو گروهی که هستم نوشتننقل قول:
اگه دو تا اکانت در یک ورد باشه احتمال بن شدن زیاده ؟
هر دو رو بن میکنن؟
میشه یکی رو حذف کرد؟
بله هر 2 تا بن میشن و شما دیگه نمیتونین هیچ وقت توی اون ورلد بازی کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اکانت هارو میشه حذف کرد . میدونین چرا میگه توی 1 ورلد نمیشه 2 تا زدش ؟ چون ممکنه از این یکی به اون یکی ریسورس برسونی و خیلی زود پیشرفت کنی برای همین گیر میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این مصطفی کجاست کارش دارم نیستش چرا ؟
پس برم اکانت جدید ام رو پاک کنمنقل قول:
همش کار این rootnt بود که گفت بیا تو گروه ما ریسورس میدم اما دریغ از یک چوب شکسته:13: :دی!!
به درود rootnt
:31:
راستی اگه من یک اکانت رو حذف کنم دیگه کلا از بین میره و ایمیلش آزاد میشه یا نه؟
چند روز طول میکشه تا حذف کنن؟
چون وقتی من حذف میکنم و باز برمیگردم میبینم یک لینک داده که باز میتونم برم تو اکانت ولی گفته به زودی حذف خواد شد
خب بیا ورلد 20 پیش خودم ک 94 حال کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
alizshah عزیز توی پروفایلت نوشته تشکر ها از مدیران: 954383 منظورم از پروفایل همین صفحه هستش قضیه چیه؟
نه دیگه من نیسم بابا تا حالا تو 4 تا ورد هستم دیگه کافیه میخوام همشون روحذف کنم یکیش بمونه آدم قاطی میکنهنقل قول:
نه بابا خودش اینو نوشته البته فکر کنم!!نقل قول:
alizshah عزیز توی پروفایلت نوشته تشکر ها از مدیران: 954383 منظورم از پروفایل همین صفحه هستش قضیه چیه؟
امکان نداره خودش نوشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثل من فقط توی 21 و 20 باش . حالش بیشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مال منو نگاه کن منم نوشتم!!!!!!!!!!!!!!d: d: