از نفهمی و بیسوادی مسوولانشهنقل قول:
وگرنه یکی نیست بگه برای نیم درصد گوشی/تبلتهای بازار که از LTE پشتیبانی میکنن کدوم آدم عاقلی میاد اینهمه هزینه برای راه اندازی تجهیزات 4G کنه؟
واقعا چند کلاس اینا درس خوندن که الفبای بازاریابی رو هم بلد نیستن
Printable View
از نفهمی و بیسوادی مسوولانشهنقل قول:
وگرنه یکی نیست بگه برای نیم درصد گوشی/تبلتهای بازار که از LTE پشتیبانی میکنن کدوم آدم عاقلی میاد اینهمه هزینه برای راه اندازی تجهیزات 4G کنه؟
واقعا چند کلاس اینا درس خوندن که الفبای بازاریابی رو هم بلد نیستن
من دیشب 19 گیگ دانلود کردم همون 19گیگ کم شده و خوب بوده
ولی بچه ها یه سوال من چند شب پیش ها انداختم تورنت دانلود کنم تازه فایل هایی بود که سید بالا نداشت حدود 100 تا ولی سرعت رو 1مگ بود و تو یه شب 15 گیگ تورنت گرفتم
اما دیشب چند تا فایل گذاشتم هر کدوم جند هزار تا سید داشت ولی سرعت هیچ جوره از 200 تا بیشتر نمیشد
نمیدونم چه جوریه این تورنت خوب دانلود نمیده
سلام.
دوستان اینجا تاپیک بحث در مورد بی مسئولیتی مدیران ایرانسل یا بررسی درست یا غلط بودن برنامه هاشون نیست ،
اینجا تاپیک بحث و برررسی سرویس 3G و 4G ایرانسله. در مورد خود سرویس ها بحث کنید.
وارد مسائل بی ربط نشید که تاپیک فضای تخصصی خودش رو حفظ کنه !
این پست رو یک تذکر در نظر بگیرید.
اتفاقا به نظر من کاملا با فکر و هوشمندانه دارن جلو میرن
نسل سه به مراتب از پهنای باند کمتری بر روی انتن ها برخورداره و الان در اکثر کشورها به مشکل خوردن و به حدی به مشکل خوردن که با اینکه در ارائه پهنای باند هیچ مشکلی ندارن اما بی تی اسهای نسل سه کشش تعداد زیاد مصرف کننده را ندارن و برای همین اکثرا دارن سوییچ میکنن به نسل ۴
من نمیدونم چرا اعتقاد داریم باید از نسل عقب مانده نسل سه استفاده کنیم بعد که به مشکل خوردیم مجدد هزینه کنیم و بریم روی نسل ۴.
کشورهایی مانند کره به این دلیل سرعت اینترنتشون از کشورهایی مانند امریکا بالاتره که چون دیرتر وارد عرصه اینترنت شدن از تجهیزات زیرساخت جدیدتری استفاده کردن و عملا از امریکا و .... جلو افتادن.
نسل ۴ از پهنای باند به مراتب بالاتری برخورداره و ip base هست منظور این نیست که صرفا سرعت بالاتری داشته باشه بلکه همزمان به تعداد زیادی مصرف کننده میتونه با سرعت مناسب پهنای باند اختصاص بده که در نسل سه خیلی محدود تره.
لذا ایرانسل با هوشمندی داره در شهرهای پر جمعیت با مصرف کنندهای زیاد که میدونه به زودی ظرفیت نسل سه جواب نخواهد داد مانند تهران مشهد شیراز و ... بجای نسل سه از نسل ۴ استفاده میکنه تا بعدا نیاز به هزینه مجدد و ... نباشه.
Sent from my iPad Air (IOS 8.1)
خب دیگه چون یه سری دوستان از مسئولین ایرانسل و mtn آفریقا جنوبی بیشتر میدونن حالا اینکه چرا این دوستان بیکار موندن و مقامی توی اپراتورها ندارن من نمیدونم !نقل قول:
آخه چون دست زیاد شده نمی صرفه !نقل قول:
سلام
دوستان امکان استفاده همزمان از adsl و اینترنت 4g روی یک سیستم وجود داره؟
بعد اقای محترم من یه سوال دارم از حضروتون ، شما که این همه با توپ پر از نسل چهارم دفاع میکنی میشه بفرمایید برای یه کسی که میخواد مودم نسل 4 تو خونش داشته باشه چقدر باید هزینه کنه ؟ مودم من زیر 500 تومن جایی ندیدم ، ولی همین کارو میشه با یه مودم110-120 تومنی بکنه ، ایا واقعا با این وضع سرعت و اینترنت و بسته و قیمت مودم صرفه داره نسل چهارم؟نقل قول:
واسه شما ندارهنقل قول:
واسه خیلی ها داره!!! دیدم ک میگم
بله با نرم افزار Connectify Dispatch میتونید اینکار رو انجام بدید.نقل قول: