بخش های پشتیبانی فنی و فروش موقتا یکی شده و به اپراتور انتقال یافته ; برای همین کمی تعداد افراد در صف رو بیشتر از گذشته نشون میده , با این وجود مدت زمان انتضار تقریبا 5 دقیقه خواهد بود , کمی صبور باشیننقل قول:
Printable View
بخش های پشتیبانی فنی و فروش موقتا یکی شده و به اپراتور انتقال یافته ; برای همین کمی تعداد افراد در صف رو بیشتر از گذشته نشون میده , با این وجود مدت زمان انتضار تقریبا 5 دقیقه خواهد بود , کمی صبور باشیننقل قول:
مشکل باز نشدن تب های پنل حداکثر تا چند ساعت آینده مرتفع میشه و هیچ ترافیک یا فشفشه یا نیترویی از پنل قرار نیست حذف بشه.نقل قول:
برای خرید مجدد فشفشه 40G لازم است 30 روز صبر بفرمایید و امکان خرید پشت سرهم این آفر وجود نداردنقل قول:
برای من سئواله که چطور هایوب بعد از این همه مدت یادش افتاده که کاربرها باید مدرک ارائه بدهند؟!
اه مرده شورشو ببرن . 20000 بار قطع شده امروز . مسخره ها
مطمعنم حتی یه عذرخواهی ساده هم نمیکنن بعدش /.///.و/.و./وو/.:n34:
در ضمن هدیه ای که گفته بود با ارایه مدرک میدن هم هیچ خبری نشد .....
احتمالا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بهشون گفته که مدارک همه مشترکین باید کامل باشه ...نقل قول:
یه لینکی هم هست که تو این لینک های وب رتبه سوم ارائه كنندگان برتر خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL) رو کسب کرده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا قطعی زیاد داشتم اما اخرش مجبور شدم بهشون بگم خطم را رو 4 مگ ببندن تا قطعی ها از بین بروند
قبلا 900سرعت دانم بود اما الان 400 شده :(
ای کاش راه دیگه ای هم بود
دوستان پنل برای شما هم باز نمیشه ؟!
پنل باز نمیشه