سلام
من هنوز با بازی مشکل دارم...تویه ویندوز xp امتحان کردم بدون مشکل بالا اومد و نصب شد...اما تویه ویندوز 7 مشکل داره که پست های قبل error رو گفته بودم...ویندوزم 32 بیت ultimate هست.
کسی پیشنهادی چیزی نداره؟
ممنون میشم
Printable View
سلام
من هنوز با بازی مشکل دارم...تویه ویندوز xp امتحان کردم بدون مشکل بالا اومد و نصب شد...اما تویه ویندوز 7 مشکل داره که پست های قبل error رو گفته بودم...ویندوزم 32 بیت ultimate هست.
کسی پیشنهادی چیزی نداره؟
ممنون میشم
دوستان یکی یه توضیحی در مورد مرحله آخر میده اونجا که باید با هلکوپتر رفت.
تو این مرحله باید سوار قایق بشی و اون هلکوپتر رو تعقیب کنی تا زمانیکه دوستت (جی کوب) با هلکوپترش میاد کمکت ، اون وقت باید قایقت رو ببری زیره هلکوپترش تا سوارش بشی ( یه خورده سخته) سپس هلکوپتر اونها رو تعقیب میکنی تا یه جاییکه فرود میان و . . .نقل قول:
سلام.بالاخره بازی رو به راحتی بالا آوردم و مشکله fps هم نداشتم تا اینجای کار...بازی خیلی روون داره اجرا میشه (جدا خیلی خوی کار کردن رویه حرکه ماشین ها و واقعا لذت بخشه)
اما یه سوال: گه گداری texture هایه بازی یهو تغییر میکنن..یا گاهی کفه زمین بدونه texture میشه (البته همه ی این هایی که میگم در عرض یک ثانیه رخ میده و از بین میره ) میشه این مشکل رو حل کرد؟ یا bug بازی هستش؟
منم همین مشکل رو دارم. فکر کنم مشکل از پورت کردن بازی به پی سی باشه. زیاد پیش نمیاد ولی حالا اگه راه حلی باشه که عالی میشه.
یادش بخیر یه زمانی چه خاطراتی داشتیم با این بازی :دی اولاش بود که واسه pc اومده بود ارجینالشو خریدم :دی
خیلی خاطره دارم با این بازی :دی
کسی هست ارجینال داشته باشه یه دست آنلاین بازی کنیم ؟
البته اگه dvd رو پیدا کنم :دی
سلام به تمام دوستان عزیز :
آقا توروخدا کمکم کنید.
من ویندوزم سون هست و تا چند روز قبل بازی جی تی ای رو داشتم اما یه روزی بازی رو پاک کردم اما به طور ناقص به هر حال پاک شد.
اما از اون روز به بعد وقتی که رختمش تا اجراش کنم تا اون آروم ریزور میاد کلا کامپیوترم در جا وای میسه.
توروخدا کسی میدونه باید چیکار کنم؟
من نمیخوام دوباره ویندوز عوض کنم خواهشا یکی بگه مشکل از کجاست؟به خاطر اون ناقص پاک کردنه؟
ربطی نداره . مشخصات سیستمتون چیه
ویندوز 7 64bit رو نصب کنید:8:نقل قول:
بله....خودشه....همون 4تا میانا که باید کم زیادش کنی اولین گزینه هست اسمش رو نمیدونم !!نقل قول:
منظورت Option بازیه دیگه
به گردی پیداش میکنی...