من همه مشکلات شما رو قبول دارم.ببینید همه چیز به کیفیت سیگنال بستگی داره .یعنی چی ؟ یعنی اینکه شما اگه یه سرویس 512 با سیگنال خیلی خوب داشته باشید بهتره از یه سرویس 2مگ با سیگنال ضعیف ! من چون توی پشتیبانی فنی هستم خونه مردم که میرم همه دقیقاً همین مشکلات شما رو دارن. اما وقتی میرم میبینم میگن سرعتمون روی دیال آپ هستش و ... اما میرم میبینم طرف دقیقاً مودمش رو پشت به آنتن گذاشته ! چون شماها نقشه ها رو ندارید نمیدونید آنتن کجا هستش . الان توی تهران خیلی انتن دهیش خوب شده توی شمال هم هیمنطور. توی تهران سمت پیروزی یه خورده ضعیف هستش انتن. شما باید حداقل تنظیماتتون روی اینا باشه :
RSSI : -75
CINR : 15
MODULATION:16QAM 1/2
اینا باید حداقل باشه اما بارها شده از اینا بدتر بوده اما سرعتشون خوب بوده . اگه بدتر از اینا بود برید دمه پنچره تست کنید . زنگ بزید پشتیبانی بپرسید آنتن نزدیک شما کجا هستش و شماره آنتن رو بیگیرید و مودم رو همون سمت بزارید . من تاحالا نشده برم جایی و سرعتشون مثل شما باشه حتی ماله بعضیا در حد دیال آپ بود نشده برم بعدش درست نشه ! چون اکثراً مودم رو سمت اشتباه آنتن میزارن.یا خیلی کم پیش میاد مودم خراب باشه. تمام مشکلات مردم اینه که مودم توی جهت آنتن نیست.امیدوارم اینجا بتونم مشکلات رو حل کنم.