cv0f این فایل رو من دانلود کردم حالا چی کارش کنم؟
Printable View
cv0f این فایل رو من دانلود کردم حالا چی کارش کنم؟
کپی کن اینجا:نقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
البته اگه ویندوزت XP نیست همین اسم رو توی درایو C جستجو کن ببین کجاست فایل جدید رو روی قدیمی Paste کن. فایل cv0f در موقع نصب بازی نسخه کم حجم و خامش توی کامپیوتر کپی میشه وقتی cv0f جدید دانلود می کنی روی قبلی کپی میشه ولی شما چون دستی دانلود کردی باید دستی هم کپی کنی توی مسیر مخصوص خودش. فقط دقت کن که مسیری که فایل cv0f توش هست برخی از فولدرهاش مخفی هست وقتی جستجو می کنی فولدر های مخفی رو هم بزن سرچ کنه
نقل قول:
من windows 7 دارم فقط یه چنین فولدری هست که اونم توش هیچی نیست. من اینو کپی کردم توش
ولی جای هیچ فایلی ریپلیس نشد چی کار کنم.
krauser جان من کرک 1.20 رو ریختم اما وقتی پچ رو نصب میکنم مینویسه no disk inserted , و داخل بازی نمیره
نه شما یه جای کارت اشکال داره یا پچ 1.40 رو نصب نمی کنی یا کرکت همونی که من گذاشتم نیست ببین کجاست اشکال کارتنقل قول:
عزیزان من این کرک و پچ و cv0f رو ریختم ولی اسمهای تیمها دوباره خراب میشه که مثلا تیمهای کلاسیک و ...
اگه بخوام از اون سیوهای غیر رسمی استفاده کنم باید چیکار کنم چون در حالت عادی مینویسه با ورژن من سازگار نیست آیا اون هم پچی چیزی داره؟ ممنونم.
سلام.
دوستان من الان رفتم تو بازی همه جا بازی با سرعت فوق العاده زیاد میره، که اصلا هیچی معلوم نیست.
چه کار باید کرد؟
سلام
دوستان من نسخه xbox رو بازی میکنم، میخواستم بدونم میشه تیم های منتخب جهان و ... روهم آزاد کرد؟ یا فقط میشه تو مستر لیگ در آخر فصل باهاشون مسابقه داد؟!
ممنون، شاد باشید:40:
سلام
نقل قول:
نوشته شده توسط zadis [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تو رو خدا یکی کمک کنه
من میام پچ رو برای pes 2009 نصب کنم ارور میده
یه چیزی در مورد windwos instaler میگه ??? windwos inestaler هم آخه نصبه
مشکل چیه؟؟؟؟؟
اینم دقیقا اون چیزی که نوشته
>> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch
نوشته شده توسط zadis [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تو رو خدا یکی کمک کنه
من میام پچ رو برای pes 2009 نصب کنم ارور میده
یه چیزی در مورد windwos instaler میگه ??? windwos inestaler هم آخه نصبه
مشکل چیه؟؟؟؟؟
اینم دقیقا اون چیزی که نوشته
>> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch
ای خداااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!
من که دیگه کف کردم از بس به این سئوال جواب دادم! :18::13:
میشه لینک اون جاییکه جواب دادی رو بزاری ؟ من پیدا نکردم.
من گیج شدم تو این بلبشو. یکی لطف کنه یه توضیح مختصر و مفید بده.
بازی مال تکین . ویندوز سرویسپک 2 .
میخوام online بازی کنم.
شما بايد netframwork رو نصب كنيد و از برنامه و فايل اورجينال استفاده كنيد تا مشكلتون حل بشه .منماين مشكل رو داشتم كه با راهنمايي هاي دوستان و اساتيد حت شد .اينجا بايد از زحمات استاد عزيز krauser تقدير وتشكر كنم.
شما اگه جستجو كنيد فايل اورجينال رو در همين تاپيك پيدا ميكنيد.
البته شما اگه به صفحه 701 اگه اشتباه نكنم رجوع كني و به ترتيب تمام مراحلي كه گفته شده انجام بديد به نتيجه ميرسيدنقل قول: