یک scan and repair با hdd regenetator بکنید و نتیجرو بگیدنقل قول:
Printable View
یک scan and repair با hdd regenetator بکنید و نتیجرو بگیدنقل قول:
شما هاردتون نو هست باید هارد رو پارتیشن بندی کنید تا قابل استفاده باشه چه ویندوزی میخواین نصب کنید؟نقل قول:
هاردم نو نیست همون هارد قدیمیم 80g
ویندوز xp
با عرض سلام به دوستان و به ويژه مهندس زحمتکش اين تاپيک جناب Extreme
ببخشيد مهندس جان، من يه سؤال پرسيدم بي جواب موند اينجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دو عدد هارد اکسترنال 2 ترا دارم مدل seagate expantion desktop که کلی اطلاعات و فیلم ذخیره کردم و هر از چند گاهی وصل میکنم به تلویزیون و فیلمهامو از اونجا نگاه میکنم دیشب یکی از انها را با تلویزیون نگاه میکردم که وسط فیلم استپ شد و دیگه تلویزیون نشناخت صبح اوردم به سیستم وصل کردم درایور را می شناسد در دیوایس منیجر اما اسم درایور و محتویات ان در my computer نشان داده نمیشود هارد دیگرم کما فی السابق کار خود را انجام میدهد ومشکلی ندارد کابل برق و usb را نیز جا به جا کردم اتفاقی نیفتاد یعنی مشکلی از اونها نیست در برنامه GetDataBack for FAT-NTFS 4.33 رفتم اما اونجا هم نشناخت
خلاصه از دوستان استمداد کمک دارم چون کلی اطلاعات با خون دل خوردن جمع کردم و حیفم می اید (... می سوزه ) اگر اطلاعاتم بپره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دو عدد هارد اکسترنال 2 ترا دارم مدل seagate expantion desktop که کلی اطلاعات و فیلم ذخیره کردم و هر از چند گاهی وصل میکنم به تلویزیون و فیلمهامو از اونجا نگاه میکنم دیشب یکی از انها را با تلویزیون نگاه میکردم که وسط فیلم استپ شد و دیگه تلویزیون نشناخت صبح اوردم به سیستم وصل کردم درایور را می شناسد در دیوایس منیجر اما اسم درایور و محتویات ان در my computer نشان داده نمیشود هارد دیگرم کما فی السابق کار خود را انجام میدهد ومشکلی ندارد کابل برق و usb را نیز جا به جا کردم اتفاقی نیفتاد یعنی مشکلی از اونها نیست در برنامه GetDataBack for FAT-NTFS 4.33 رفتم اما اونجا هم نشناخت
صدای هارد میاد و چراغ نیز یکسره روشن است
خلاصه از دوستان استمداد کمک دارم چون کلی اطلاعات با خون دل خوردن جمع کردم و حیفم می اید (... می سوزه ) اگر اطلاعاتم بپره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
هارد باید پارتیشن بندی بشه رو همون تک پارتیشن که اومدید دکمه c رو میزنید یعنی creat به اندازه 30000 بهش بدید یعنی 30 گیگ بقیشم دو تا پارتیشن دیگه درست کنید هرکدوم 25 گیگ بعد بیاین روی درایو c اینتر بزنید ntfs quick format بعد مراحل دیگر نصب ویندوزنقل قول:
ارور ultra dma میده اگه مقدارش زیاد نمیشه مشکلی نیست ولی اگه وارنینگ شده و درحال زیاد شدن است کارهایی که برای رفع این ارور توصیه شده پارتیشن بندی مجدد هارد چک کردن اتصالات هارد و پاور هارد تعویض مکان کابل دیتا تست هارد روی یک سیستم دیگه آپدیت بایوس مین و فریم ویر هاردنقل قول:
اون هارد مشکل دار رو به سیستم میزنید هیچ اثری در disk managment هم نیست ؟ کابل و آداپتور هارد رو وصل میکنید موتور هارد روشن میشه ؟نقل قول:
کابل را که وصل میکنم چراغ روشن میشود و صدا از هارد می اید اما در دیسک منگمنت ظاهر نمیشودنقل قول: