وارد خدمت میشی همه جور سرباز وظیفه هست.نقل قول:
به دیپلم کار دفتری نمیدن، شانس بیاری آبدارچی بشی کاره راحتیه، شایدم پاسدار خونه بفرستنت کلا کارت نگهبانی بشه. از الان نمیشه پیشبینی کرد خیلی شانسیه
Printable View
وارد خدمت میشی همه جور سرباز وظیفه هست.نقل قول:
به دیپلم کار دفتری نمیدن، شانس بیاری آبدارچی بشی کاره راحتیه، شایدم پاسدار خونه بفرستنت کلا کارت نگهبانی بشه. از الان نمیشه پیشبینی کرد خیلی شانسیه
نه کلا من برم سپاه میتونم از کارت فعال برای کسری استفاده کنم 3 سال هست فعال بسیج هستم به خاطر این که کارت سبز ندارم میگن ما جذب نمیکنیم.بعد من آشنا دارم گفتم بهش گفت کاری نمیشه کرد یکم ساده بودم نرفتم دنبالش.به نظرت راهی هست بیفتم سپاه؟نقل قول:
یکی از دوستان با مدرک لیسانس دو سال اضافه خدمت داره میخواد واسه ادامه تحصیل بره خارج. آیا راهی هست که با وثیقه ای چیزی بتونه بره ؟
پدرش 2 سال جبهه داره یکی از برادراش واسه همین معاف شده آیا این هم میبتونه معافی بگیره ؟
سلام من متاهلم و ساکن اصفهان. یک شهریور اعزامم . امروز رفتم پلیس به اضافه ده تا برگه تعیین محل خدمت رو بگیرم . وقتی گرفتم نوشته بود 04 بیرجند! و روی برگه ام زده بود مجرد ! حالا میخوام ببینم تاهل واسه تعین محل خدمت آموزشی تأثير داره؟؟
خیر . شما قبل از تقسیم مدارک تاهل رو به یگان آموزشی تحویل میدین تا تقسیم بیفتین اصفهان.نقل قول:
احتمالا همدیگه رو میبینیم 04 :n02:
منظورتون از دو سال اضافه خدمت چیه؟ دو سال غیبت داره؟نقل قول:
متاسفانه چون غیبت داره هیچ راهی نداره و حتما باید بره خدمت.
با 2 سال جبهه معافی نمیدن، فقط کسری داره اونم برای متولدین 72 و قبل.
پادگان سید عبدالحمید انشائی نزاجا 02
https:// t e l e g r a m . m e/--------/CYkD-kDM2O1tcCA4ThJQsw
دوستان الان پدرم 24 ماه جبهه داره 12 درصد جانبازی.چند نفر از بچه ها داخل خدمت بهم میگن تو پیگیری کن معاف میشی.درسته یا نه؟
! سوال کردن داره برادر اخه :دینقل قول:
بابای من فیلم جنگی زیاد دیده من میخواستم برم پیگیری واسه معافیت بعد شما اصلا پیگیرشم نبودی تا حالا ؟ !
گفتن از بنیاد و محل خدمت پدرتون باید نامه بیاری ما پیگیری کنیم.میخواستم ببینم بچه های تاپیک کی اقدام کرده نتیجه گرفته؟نقل قول:
سلام دوستان من ارشد رو تازه تموم کردم و نزدیک بینم می خواستم بدونم آیا معاف میشم و تا کی برای درخواست وقت دارم ممنون.
sph cyl axis add
od: -7,00 -0.5 180 darage
معافی برادرنقل قول:
۲۴ ماه جبهه و ۲۱ درصد جانبازی کاملا برای معافیت یک نفر کفایت میکنه ( البته اگه برادر بزرگتری نداشته باشید که از این مزایا استفاده کرده باشه )
از پدرم پرسیدم الان گفت 24 ماه جبهه داره 12 درصد جانبازی.بازم میشه معاف گرفت یا نه.برادر کوچیکتر دارمنقل قول:
همچنان امید هست، شما برای معافی اقدام کننقل قول:
سلامنقل قول:
اگر جمع جانبازی و سابقه جبهه به عدد 30 برسه شما معاف میشین و اسم معافیش تلفیق جانبازی و سابقه جبهس. شما جمعش 36 میشه و معافین
ولی مشکل اینجاست که پدر منم کلی سابقه جبهه داشت ولی قبول نکردن و فقط 8ماهش رو قبول کردن اگر چنین بلایی سر شما نیاد معافین. پس سریع به پدرتون بگین واسه گرفتن میزان سابقه جبهه ی مورد قبولشون اقدام کنن اگه 18 ماهش رو قبول کنن ان شاءالله معاف میشین
خوب الان باید به پدرم بگم چی کار کنه.من باید به کجا پیگیری کنم برای انجام کار.میشه خوب راهنمایی کنینقل قول:
سلام پادگان 02 پرندک اینطوریه؛نقل قول:
صبح ساعت 5 بیداری - 5 تا 6 آنکارد تخت و صبحانه و ... 6 تا 7 نظافت عمومی - 7 تا 8 بستگی به روزهای هفته یا صبحگاه جمعی پادگان یا کلاس قرآن یا ورزش - 8:30 تا 10:10 کلاس اول - 10:30 تا 12:10 کلاس دوم - بعد نماز و ناهار - 2:30 تا 4:10 کلاس دوم که نیم ساعت آخر این تایم هر روز تمرین رژه هست. 4:10 به بعد هم در اختیار خودتون هستین تا ساعت 10 شب که خاموشیه.
هر هفته آخر هفته میتونید مرخصی برید. یعنی چهارشنبه ساعت 12 تا شنبه 6 صبح. به شرطی که نگهبان نباشید. اگر هم منزلتون نزدیک پادگان باشه هر روز می تونید از ساعت 4 و نیم تا 6 صبح فردا روزبرگ مرخصی برید.
چطور شد که فقط ۸ ماه قبول کردن؟ !!!!!نقل قول:
دستگیری سربازان غایب
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: تا روز ۲۰ شهریور ماه مهلت مراجعه مشمولان غایب برای تعیین وضعیتشان تمدید شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار حمید صدرالسادات رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: تعدادی از مشمولان غایب شناسایی شدند و برای آنها پیامکی فرستاده شد.
وی افزود: از این دسته از افراد درخواست شد تا برای تعیین وضعیت سربازی خود به سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه کنند.
صدرالسادات گفت: تاکنون ۱۵ هزار نفر به سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه کردند و تصمیم بر آن شد تا این مهلت تا ۲۰ شهریور ماه تمدید شود.
روند دستگیری سربازان غایب ادامه دارد
همچنین یک منبع آگاه در سازمان وظبقه عمومی از ادامه دستگیریهای سربازان غایب به باشگاه خبرنگاران جوان، خبر داد و گفت: روند بازداشت و ارجاع به دستگاه ذی ربط برای سربازان غایبان زیر 8 سال ادامه دارد.
وی افزود: پس یقینا ارسال پیامکها برای این دسته از سربازان غایب که شامل طرح تعیین تکلیف نیستند، قطع نشده است.
ارسال یک میلیون و ۵۰۰ هزار پیامک به مشمولان غایب
ازسوی دیگر جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا امروز در مصاحبهای تلویزیونی گفت: با توجه به اینکه سازمان وظیفه عمومی ناجا طرح فراخوان و تعیین تکلیف مشمولان غایب را آغاز کرده و تاکنون حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار پیامک برای مشمولان غایب ارسال شده است.
تمدید مهلت تعیین تکلیف مشمولان غایب تا ۲۰ شهریورماه
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا با اعلام اینکه روند ارسال پیامک به مشمولان غایب تا چهار روز آینده ادامه خواهد داشت، از تمدید مهلت تعیین تکلیف مشمولان غایب تا ۲۰ شهریور ماه سال جاری خبرداد.
وی تاکید کرد: در مرحله بعدی، اخطاریه های ما برای مشمولان غایبی که وضعیت خدمت خود را تعیین تکلیف نکرده اند، صادر و به آدرس آنان ارسال میشود.
سردار کریمی تصریح کرد: ۱۵ هزار نفر از افراد دارای کارت های پایان خدمت یا معافیت از خدمت وظیفه عمومی که سوابق آنها به دلیل عدم اقدام آنها برای تعویض کارت های قدیمی خود با کارت هوشمند در سامانه های ما ثبت نشده بود، با دریافت پیامک برای بررسی وضعیت خود به سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه کردند.
ثبت نام ۷۳ هزار نفر در طرح جریمه مشمولان غایب
وی با بیان اینکه در سال جاری، حدود ۷۳ هزار نفر در طرح جریمه مشمولان غایب ثبت نام کرده اند، گفت: همچنین ۵۰۰ نفر از مشمولان غایب که از خارج از کشور از طریق کنسولگری ها و نمایندگی های ایران ثبت درخواست کردند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه بیش از ۵ هزار نفر از مشمولان غایب برای اعزام به سربازی اقدام کرده اند، گفت: تعداد درخواست های اعزام به خدمت به شدت افزایش یافته و روز به روز به تعداد درخواست ها افزوده می شود.
ابلاغ اخطاریه های کتبی از طریق اداره پست یا کلانتری به مشمولان غایب
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا افزود: اخطاریه های کتبی نیز از طریق اداره پست یا کلانتری به مشمولان غایب ابلاغ می شود.
وی درباره تسهیلات اقساطی طرح جریمه مشمولان غایب، گفت: پیش از این در نظر داشتیم که ارائه تسهیلات اقساطی از طریق دو بانک "انصار و قوامین" صورت گیرد اما به منظور رفاه حال متقاضیان و تعلق نگرفتن سود بانکی، این اقدام از طریق سازمان وظیفه عمومی ناجا انجام می شود.
سردار کریمی خاطرنشان کرد: مشمولان غایب پس از پرداخت یک سوم مبلغ جریمه و به همراه فیش واریزی به دفاترخدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰) مراجعه و با تعیین تعداد اقساط، برگ های تقسیط را دریافت می کنند.
وی با تاکید بر اینکه پرداخت اقساط در هر بانکی انجام می شود، گفت: افراد با دریافت شناسه پرداخت، مبلغ جریمه را به صورت ماهیانه به حساب خزانه دولت واریز می کنند و سپس در سازمان وظیفه عمومی ناجا حسابرسی می شود.
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا خاطر نشان کرد: کسانی که تا شهریور امسال در طرح جریمه مشمولان غایب ثبت نام کردند می توانند حداکثر از تسهیلات اقساط ۲۴ ماهه استفاده کنند اما افرادی که پس از پایان مهلت تعیین شده، اقدام کنند به ازای هر ماه تاخیر، یک ماه از حداکثر مدت زمان در نظر گرفته شده، کاسته می شود.
- - - Updated - - -
دستگیری سربازان غایب
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: تا روز ۲۰ شهریور ماه مهلت مراجعه مشمولان غایب برای تعیین وضعیتشان تمدید شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار حمید صدرالسادات رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: تعدادی از مشمولان غایب شناسایی شدند و برای آنها پیامکی فرستاده شد.
وی افزود: از این دسته از افراد درخواست شد تا برای تعیین وضعیت سربازی خود به سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه کنند.
صدرالسادات گفت: تاکنون ۱۵ هزار نفر به سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه کردند و تصمیم بر آن شد تا این مهلت تا ۲۰ شهریور ماه تمدید شود.
روند دستگیری سربازان غایب ادامه دارد
همچنین یک منبع آگاه در سازمان وظبقه عمومی از ادامه دستگیریهای سربازان غایب به باشگاه خبرنگاران جوان، خبر داد و گفت: روند بازداشت و ارجاع به دستگاه ذی ربط برای سربازان غایبان زیر 8 سال ادامه دارد.
وی افزود: پس یقینا ارسال پیامکها برای این دسته از سربازان غایب که شامل طرح تعیین تکلیف نیستند، قطع نشده است.
ارسال یک میلیون و ۵۰۰ هزار پیامک به مشمولان غایب
ازسوی دیگر جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا امروز در مصاحبهای تلویزیونی گفت: با توجه به اینکه سازمان وظیفه عمومی ناجا طرح فراخوان و تعیین تکلیف مشمولان غایب را آغاز کرده و تاکنون حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار پیامک برای مشمولان غایب ارسال شده است.
تمدید مهلت تعیین تکلیف مشمولان غایب تا ۲۰ شهریورماه
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا با اعلام اینکه روند ارسال پیامک به مشمولان غایب تا چهار روز آینده ادامه خواهد داشت، از تمدید مهلت تعیین تکلیف مشمولان غایب تا ۲۰ شهریور ماه سال جاری خبرداد.
وی تاکید کرد: در مرحله بعدی، اخطاریه های ما برای مشمولان غایبی که وضعیت خدمت خود را تعیین تکلیف نکرده اند، صادر و به آدرس آنان ارسال میشود.
سردار کریمی تصریح کرد: ۱۵ هزار نفر از افراد دارای کارت های پایان خدمت یا معافیت از خدمت وظیفه عمومی که سوابق آنها به دلیل عدم اقدام آنها برای تعویض کارت های قدیمی خود با کارت هوشمند در سامانه های ما ثبت نشده بود، با دریافت پیامک برای بررسی وضعیت خود به سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه کردند.
ثبت نام ۷۳ هزار نفر در طرح جریمه مشمولان غایب
وی با بیان اینکه در سال جاری، حدود ۷۳ هزار نفر در طرح جریمه مشمولان غایب ثبت نام کرده اند، گفت: همچنین ۵۰۰ نفر از مشمولان غایب که از خارج از کشور از طریق کنسولگری ها و نمایندگی های ایران ثبت درخواست کردند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه بیش از ۵ هزار نفر از مشمولان غایب برای اعزام به سربازی اقدام کرده اند، گفت: تعداد درخواست های اعزام به خدمت به شدت افزایش یافته و روز به روز به تعداد درخواست ها افزوده می شود.
ابلاغ اخطاریه های کتبی از طریق اداره پست یا کلانتری به مشمولان غایب
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا افزود: اخطاریه های کتبی نیز از طریق اداره پست یا کلانتری به مشمولان غایب ابلاغ می شود.
وی درباره تسهیلات اقساطی طرح جریمه مشمولان غایب، گفت: پیش از این در نظر داشتیم که ارائه تسهیلات اقساطی از طریق دو بانک "انصار و قوامین" صورت گیرد اما به منظور رفاه حال متقاضیان و تعلق نگرفتن سود بانکی، این اقدام از طریق سازمان وظیفه عمومی ناجا انجام می شود.
سردار کریمی خاطرنشان کرد: مشمولان غایب پس از پرداخت یک سوم مبلغ جریمه و به همراه فیش واریزی به دفاترخدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰) مراجعه و با تعیین تعداد اقساط، برگ های تقسیط را دریافت می کنند.
وی با تاکید بر اینکه پرداخت اقساط در هر بانکی انجام می شود، گفت: افراد با دریافت شناسه پرداخت، مبلغ جریمه را به صورت ماهیانه به حساب خزانه دولت واریز می کنند و سپس در سازمان وظیفه عمومی ناجا حسابرسی می شود.
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا خاطر نشان کرد: کسانی که تا شهریور امسال در طرح جریمه مشمولان غایب ثبت نام کردند می توانند حداکثر از تسهیلات اقساط ۲۴ ماهه استفاده کنند اما افرادی که پس از پایان مهلت تعیین شده، اقدام کنند به ازای هر ماه تاخیر، یک ماه از حداکثر مدت زمان در نظر گرفته شده، کاسته می شود.
اقا اگه کسی اخطاریه اومد در خونش نرفت اقدام کنه چی میشه؟ دستگیر میشه؟ بعدش چی؟ میخوان بزور بفرستن بهتره یه فکر اساسی بکنن... مثلا حساب بانکی سربازان غایب بلوکه کنن و نزارن حساب باز کنن.... بهترین روشه
داداش زیاد جدی نگیر . این اقدام ها رو انجام میدند تا کسانی که نخریدن بیاد خدمتشون رو بخرن .نقل قول:
ولی بدون اگه برید خیلی خیلی بهتره . دیگه تا اخر عمر راحت میشی . اما نرید باید همیشه با اضطراب زندگی رو بگذرونی . :n16:
اصولا تا خود شخص به این نتیجه نرسه که باید بره خدمت هیچ اقدامی سود نداره!
چون به کرات سربازایی رو دیدم که دستگیر و اعزام شدن و دوباره فرار کردن از خدمت@
نفر داشتیم که اعزامی سال 84 بود آخر سال 90 که من ترخیص شدم هنوز این بنده خدا سرباز بودش :n03:
در حالیکه گه دقیقا 5 سال زودتر از من خدمت اومده بود ولی همش فرار و غیبت و بازداشتگاه بود!:n24:
به نظرم آدم یا خدمت نباید بره ولی وقتی رفت باید مرد و مردونه تمومش کنه هر چقدرم که سخت باشه باید ایستاد و تمامش کرد:n25:
امروز رفتیم مرکز استان برای تقسیم .. بلیط اتوبوس باهنر کرمانیا تاریخش واسه فردا خورد .. اونم 12 ظهر که نخوایم صبح زود بیدار بشیم
خلاصه اولین مرخصی 1 روزه خیلی حال داد :n20:
مناطق مرزی بودن و دیگه پادگان های اون قسمت منحل شده بود و تا دو سال پیش با شهادت دادن همرزم ها سابقه جبهه قبول میشد ولی جدیدا خیلی سخت گیری میکنننقل قول:
- - - Updated - - -
والا دقیق نمیدونم از پلیس +10 بپرسین راهنمایی میکنن. من خودم پدرم پیگیر کار بودند و خودم در جریان نبودمنقل قول:
بالاخره عجبشیر مارو ترخیص کرد، یگان افتادم پدافند هوایی گروه 99 پرندک با درجه ستوان 3 ، اینجا دیگه چجور جاییه ؟؟
سلامنقل قول:
داداش میشه یکم توضیح بدید عجب شیر چطور بود . و از آموزشی بگین .
و اینکه روز اول چی با خودمون ببریم و چی استحقاقی چی میدن . با تشکر:n16:
دوستان اگه نامه از پایگاه بگیرم برای جذب در سپاه به نظر شما قبول میکنن
سلام، داخل خود پادگان چندان سخت نبود(البته چون لیسانس هستیم اینطوره) 2نوبت کلاس صبح بسته به روز های هفته متغییره، از 12:30 تا 3:30 ناهار و نظافت و استراحت، از 3:30 تا 6:30 یا 7 هم کلاس بعدر از ظهر. البته 20 روز اول تا خود 8:30 با ما کار میکردن یا رژه یا کلاس (بسته به گروهانی که میفتید داره) اگه راه نزدیک باشید پنجشنبه ظهر تا جمعه شب میتونید مرخصی برید. اما دوره ما یکیم سخت تر بود چون اولا کلی بازدید کننده داشتیم دوما آماده باش خوردیم تو یگان آموزشی !!! سوما بعد چندین دوره که اردوگاه نبرده بودن مارو بردن اردوگاه که واقعا سخت ترین دوران آموزشی بود طوری که پادگان شده بود آرزومون.نقل قول:
روز اول تو نت یه سرچی بزنی نوشتن که چیا ببری اما ضروری ترین چیزا یه قفل 808 (البته بوفه اونجا هم داره)، قاشق، یه بسته پلاستیک فریزر، خشکبار به اندازه کافی، زیر پیراهن سفید و شرت( چون ممکن اوایل بهتون نرسه) چندتا دسمال پارچه ای با خودت ببر تو طول آموزشی نیازت میشه، شامپو، قرص سرماخوردگ و شربت سینه و آموکسی سیلین حتما حتما ببر هفته اول سرما میخوری، آب شیر اونجا رو نخور گلوت سریع چرک میکنه روزی یکی یا دوتا آب معدنی از بوفه بگیر، اگه فصل گرم میری حتما یه ملحفه نازک با خودت ببر موقع خواب بنداز رو آنکاردت چون واقعا رو پتو خوابیدن گرمه و ملحفه گرماشو کم میکنه. دیگه چیزی یادم نمیاد.
استحقاقی دو دست لباس زیر(شرت و عرق گیر) مسواک - خمیر دندان - شامپو - تاید - 2 دست لباس کار - کلاه کار - پوتین - لباس زیر گرم - اور - 2تا پتو و 2تا ملحفه - واکس و متعلقات. بقیه رو حضور ذهن ندارم اما مهترینشون همیناس.
در کل اگه لیسانسی خیلی سخت نیست فقط مرخصی هاش کمه، سخت نگیر 10 - 15 روز اول رو بعدش عادت میکنی، تو دید نباش نذار اسمتو یاد بگیرن، به غذا هاش هم کم کم عادت میکنی.
داداش خیلی لطف کردید پاسخ دادید.:n12:نقل قول:
یک سوال دیگه ممنون میشم پاسخ بدید . اینکه وقتی مرخصی میدند چه وسایلی رو باید پادگان بمونه و نمیتونیم با خودمون بیاریم . (مثلا پتو - بالش - یقلاوی و .. ) رو باید با خودمون بیاریم هنگام مرخصی یا همون پادگان بمونه .
و این وسایل اگر قراره اونجا بمونه باید به چه کسی تحویل داد :n40:
خواهش :n12:نقل قول:
بالش، یقلوی زیلو رو نمیتونی ببری (ولی کیه که بگرده ببری هم کسی نمیفهمه فقط حتما برگردون که اگه گم شه باید پولشو بدی). بقیه وسایلو اگه بخوای مشکلی نداره استحقاقیته با خودت ببر. ولی اگه کمد داشته باشی با قفل، یقلوی و یک سری وسایلتو بذار اونجا، در کل کسی از وسایلت مراقبت نمیکنه یا تحویل نمیگیره حواست باشه ولی پتو و بالش و ملحفه به همون صورت آنکارد شده رو تختت میمونه تو مرخصی لازم نیس جمع کنی.
سلام دوستان
من ازمون ارشد دادم و قبول هم شدم اما جواب نهایی 15 شهریور میاد.
من اموزشیم 6/1 تموم شد و دوره کد افتادم تکاوری پرندک.
میخواستم بدونم اونجا چجوری باید ایست خدمتی بزنم. من 10 شهریور باید خودمو معرفی کنم.
ممنون
ممنون بابت توضیحاتنقل قول:
شما گفتی شامپو و ملحفه همرات ببر ، ولی بعدش گفتی شامپو و دو تا ملحفه میدن ،
یعنی چیزی که میدن بدرد نمیخوره ؟
اونجا دکتر و دارو پیدا نمیشه ؟
بعد 21ماه خدمت تو پرندک تهران و کرمانشاه امروز تموم شدم وای چه خوشحالم:n20::n19:
امیدوارم همه با خوشی و سلامتی تموم کنند.
نه زیاد بده نه خوب ولی کویر لوته دیگهنقل قول:
دوست عزیز لازم نیست الکی وسایل اضاف ببرید کولتون سنگیفقط وسایل حموم ببری با چند تا قرص سرماخوردگی اینا خودشون اونجا همه چی میدننقل قول:
بله بهداری داره دکتر هم هست چاله میدون که نیست:n02:
شامپو رو به دو دلیل گفتم ببر، اولا کیفیت شامپو اونا زیاد جالب نیست(شامپو صدر صحت بود واس ما)، دوما تا 20 روز اول به ما شامپو نرسید. ملحفه هم اون دوتا که بهتون میدن باید تو آنکارد استفاده کنید نمیتونید بندازید رو پتو.نقل قول:
دکتر و دارو پیدا میشه اما عملا تا اعزام نگیری بدرد نمیخوره چون تو خود پادگان مثلا سرما بخوری نهایتا بهت 4تا دونه قرص سرما خوردگی با 4تا دونه اوکسیسیلین بدن که هیچ کاری نمیکنه برات! چه برسه بقیه دارو ها !! پس دارو حتما حتما ببر. دیفنوکسیکلات هم لازم میشه ببر:n02:
آقا من دوره کد افتادم: پادگان ایرج رستمی شیراز - رسته پیاده - کد عملیات جنگ افزارهای با سهم تیر
کسی اطلاعاتی داره راجع بهش؟
سلام
کسی در مورد تک پسری چیزی میدونه
اگه تک پسر باشی میشه بیفتی شهر خودت !!!!
Sent from my LG-D686 using Tapatalk
من هم دقیقا وضع شما را دارم. افتادم پرندک . ارشد هم قبول شدم :n09::n17:نقل قول:
دوستان یدونه برگه هست که توش سوال میکنه شغلتون چیه درامدتون چقدره؟ و... توی اون کارهایی که بلدم رو بنویسم ؟ یا که برگه رو خالی بدم ؟ مثلا بنویسم کارهای کامپیوتری و ارایشگری بلدم؟ یا اگه بنویسم ازم کار زیاد میکشن؟
مدرک ارایشگری ندارم اما یچیزایی بلدم