بله نامحدود دارم میخواستم ببینم از ترافیک مصرف منصفانه دوره بعدیم حجم کم میکنه یا خیرنقل قول:
Printable View
بله نامحدود دارم میخواستم ببینم از ترافیک مصرف منصفانه دوره بعدیم حجم کم میکنه یا خیرنقل قول:
من پروفایل گیم رو فعال کردم. آنلاین بازی میکردم و پینگم تا فرانکفورت 120 بود و داخلی هم 50. ولی از امروز پینگ داخلی زیر 30 و خارجیم شده 185!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانس منه. کانتر بازی میکنم و از امروز اعصابم خورد شده واسه این پینگ خارج.
اینم با سایت testmy.net
پارس آنلاین هم پروفایل گیم داره؟نقل قول:
آره داره درخواست بدی برات میبندننقل قول:
ممنوننقل قول:
چند سوال:
1-سرعتش تغییر نمی کنه؟
2-هزینه داره؟
3-پکت لاس داره؟
1- نهنقل قول:
2- نه
3- نه
سرعتت رو رو 4 مگ میبندن. افت هم ندارهنقل قول:
هزینه نداره. فقط زنگ بزن پشتیبانی
پکت لاست اصلا نداره.
نقل قول:اینجوری باشه که همه قعال می کنننقل قول:
چرا زیاد معروف نیست؟
سرعتت نصف میشه... خط از 9 مگ میشه 4 مگنقل قول:
البته خط من چون 3 مگ بیشتر نمی کشه واسم عجیب بود :دینقل قول:
رو مدولاسیون t.413 هم تا 3مگ میکشه؟نقل قول:
امتحان نکردمنقل قول:
البته من قصد دارم به پارس آنلاین کوچ کنم
آسیاتک دارم
یعنی شما با این سرویسای حجمی آخر ماه حجم تازه اضافه هم میارید؟ :n04: بابا ایول!نقل قول:
آره کم میشه ...فقط روز آخر قراردادت میتونی حسابی حال کنی.... مثلا اگه شیش ماهه قرارداد داری باید شیش ماه صب کنی :n02: تازه قدیما اینجوری بود شاید الان اینم درست کرده باشن.. من نمیدونمنقل قول:
آقا قبل اینکه گیم فعال کنی تک کانکشن سرعتت از 2 مگ بیشتر میشد؟؟(مال من نمیشه)نقل قول:
واسه منو چی میگی ....بخندم یا گریه کنم؟؟:n03::n19:روی دایال اپ رو سفید کرده :n09:نقل قول:
حجم اضافه میخرم شما هم یه بار امتحان کن :n01:نقل قول:
:n04::n04::n04:نقل قول:
این چیه دیگه آخه؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
--------------
تو فقط مواظب باش سکته نزنی....
چشاتو ببند...نفس عمیق بکش... آروم باش....
برای سرویس 128، 256 و 512 شما اگه حجم اضافه بخری ضرر میکنی... چرا؟ چونکه: 18000=5*3600 :n26: اینم از عجایب پارس انلاینه دیگه.....:n09:نقل قول:
در کل قبول کن یه روز اضافی بدون حجم اضافی کلا سر کاریه... :n02: تازه منتم سرمون میزاره... به خاطر فلان و بهمان یه روز اضافی دادیم.....
من دیگه هیچی ندارم بگم
#بدآفلاین
واقعا آدم جیگرش کباب میشه این صحنه ها رو میبینه!:n27:نقل قول:
اتفاقا جالب اینه قبل از گیم، یه 1 مگ هم نمیرسید!!!!نقل قول:
من وقتی های وب بودم، تو سه ساعت رایگانه شبانه، 4.5 گیگ دانلود داشتم. ولی دیشب با پارس شبانه گذاشتم دیدم سرعت بین 80 تا 120 در نوسانه. واقعا شبانش دزدیه.(البته های وب، timeout زیا داشت)
میشه شکایت شبانه اش رو کرد؟
اگه سرویست بالای 512 هستش میتونی!نقل قول:
نه، 512 با 30 گیگ حجم گرفتم. پینگش خوبه واسه بازی آنلاین ولی شبانش آشغاله. آقا به نظرت من 256 نامحدود بگیرم به صرفه تر نیست؟ چون بیشتر از 30 گیگ استفاده نمیکنم.نقل قول:
شما باز هم به واحد شکایات خود پارس شکایت بزن چند تا تست هم بذار این همه پول دادی باید رضایتت رو جلب کنننقل قول:
منم 512 دارم سرعتش همینه...:n15: البته ساعت 2-3... بعد بواش یواش تا ساعت 7 سرعتش بیشتر میشه....اگه تمام 5 ساعتو بذاری دانلود همون 4 گیگو شاید بتونی بگیری...نقل قول:
اگه شبانه دانلود نمیکنی 256 نامحدود برات میصرفه... چون گیمم فعال کردی سرعتش فرق زیادی نمیکنه....نقل قول:
بابا اینا پاک پاکی دیوونن!!!! :n08:
واقعاً اگه بوعلی سینا اینترنت پرسرعت داشت، به قولی خودمونی «هیچ پـُ..ى نمیشد!» چون مثل ما همه وقتش رو پای اینترنت و فیس بوغ و احیاناً دانلود شبانه و سروکله زدن با ISPهای مختلف و شکایت به سامانه 195.ir و اینا تلف میکرد. دیگه از کتاب «قانون» و «شفاء» هم خبری نبود برای آیندگان.:n13:نقل قول:
نقل قول:
اومده به مناسبت روز پزشک یه کار تازه کنه تررررررر زده...
یکی نیست بگه آخه مردک روانی تو خودتو درست کن اینترنت درست بده دست کاربرانت! معلوم نیست کجا سیر می کنند!
نوشته : ابن سینا تخصص فراوانی در درمان بیماری«قولنج» داشت...
هر کی ندونه فکر می کنه طرف دلاک حمام نمره بوده تا پزشک...
بستگی داشت که توی ایران باشه یا یه کشور دموکراتیکنقل قول:
اگه توی ایران بود پای اینترنت ذغالی پیر میشد یا پدرش درمیومد تا چند تا سایت مقالات علمی یا پزشکی رو با --یلترشکن باز کنه ( به علت نام بردن از اندام های مختلف بدن )
سلامنقل قول:
بابا شما که هنوز پارس افلاین موندی که:n02:
به نظرم از پارس افلاین بیایید بیرون برید سراغ یک شرکت دیگه این پارس افلاین دیگه به آخرای راه رسیده
دوستان زنگ زدم پشتیبانی زمان انتظار گفت که سیستم 2 plus رو راه اندازی کردیم تا شبا سرعت و این چیزا بهتر بشه کسی میدونه این سرویس چیه و چطور فعال میشه ؟؟
خوب میپرسیدی چیه این که میگید! هیچی حتماً می خوان کسایی رو که دانلود می کنند شبها بیشتر محدود کنند یه اسم دهن پر کن هم میزارن روش!نقل قول:
چیشد تو رفتی کجا ؟؟؟نقل قول:
والا من شانس ندارم تا اون موقع که پارس خوب بود نبودم تا اومدم پارس افتضاح شدنقل قول:
من فکر میکنم منظورشون همون ADSL 2+ هست که خط ADSL رو میشه تا 24 مگابیت بست و هیچ تاثیری هم روی شبانه ندارهنقل قول:
شبانه رو با اکانتینگ محدود میکنن مشکل پهنای باند هم یه دروغ هست برای سر پوش گذاشتن رو دزدیشون
سلام دوستان
یه سوال...
سرویس نامحدود 128 کسی داره؟ مثل همون که تو سایت زده واقعا تا 11 گیگ دو مگ سرعت(240 کیلوبایت سرعت دانلود) میده یا الکیه؟
بعد 11 گیگ که رد بشه ماه بعدی دوباره سرعتت 2مگ میشه؟
من رفتم صبانت حالا شبانه ش امشب تست میکنم میزارم اینجا هر چی باشه بهتر از پارس افلاین این اواخر سرعتم روی 100 بود با 2 مگ در ضمن تایپک صبانت چیز هم نداره که بخواد ادم محدود بکنهنقل قول:
اره من مشتري هميشگي نامحدود ١٢٨ هستم. سرعت تا ٣٠٠ ٤٠٠ هم ميره ولي بعد ١٠ گيگ سرعت خيلي پايين مياد :n27: در حده ٢٠ ٣٠ كيلوبايت :n27:
چقدر طول کشید تخلیه ؟؟نقل قول:
اذیتت کردن ؟؟؟؟
چن مگ گرفتی ؟؟؟؟
یه تست از روزانش بزار تا ببینم بیام صبانت یا نه !
1 هفته تموم طول کشید البته این مال مخابرات قم چونکه بخش نامه دادن به واحد mdf شون که شرکت خصوصی رو زودتر از 72 ساعت نیندند والا از حقوقشون کم میشه این یکی دیگه ار عجایب مخابرات قمنقل قول:
12 مگ گرفتم صبح فعال شد فعلا روی 4 مگ بسته شده خطم با پشتیبانی صحبت کردم قرار شد تا بعد ظهر بزارن روی 12 مگ البته برای اینکه خالی از لطف نباشه یک شکایت هم نوشتم تا شب ببینم چی میشه
خب همین 4 مگ رو یه عکس بنداز ببینیم چجوریه !نقل قول:
خدمت شمانقل قول: