شاتل ولی برعکس هستش ، تو حالت گیمینگ snr بالاتره :biggrin:نقل قول:
Printable View
شاتل ولی برعکس هستش ، تو حالت گیمینگ snr بالاتره :biggrin:نقل قول:
مربوط میشه به عجایب 7گانه :biggrin:نقل قول:
دیروز تو دیسکورد یه چیزی دیدم اولش فک کردم باگه، بعد فهمیدم پینگم واقعا 59 شده با روسیه! :| (قبلا 78-80 بود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله قسمت اول درست اما قسمت توضیح در مورد افزایش snr گفتید که شاید های وب معمولی و اسیا فست بوده، که این موضوع باید باعث بدتر شدن میشد نه بهتر شدن، در حالی که من های وبم به سختی 8 مگ اپ میشد و آسیا به سادگی 16 (snr خوب)نقل قول:
بماند که بعد ها به مشکل خورد
چند سال از های وب اشتراک داشتم اما این اواخر سرعتش افتضاح شده بود
سرعت دانلود و آپلود سرویسهای 8 و 16 مگابیت آسیاتک چند هست؟
پینگ سرویسها چند هست؟
سرویسها قطعی داره؟ (کندی سرعت و ....)
با تشکر
سلامنقل قول:
آپلود 1 مگابیت دانلود تا 16 مگابیت بازه
و اما در مورد پینگ و قطعی سرویس ها بیشتر به مرکز مخابراتی شما و پهنای باند مرکز مربوط میشه.
اسیاتک پیش ثبت نام وی دی اس ال رو شروع کرده. بهتره اینم پیش ثبت نام داشته باشبد.نقل قول:
نقل قول:
سلام، اگه گیمر باشید که کلا باید های وب رو بیخیال شید چون پروفایل فست یا همون گیم نداره
در مورد آسیاتک هم من خیلی راضی ام، سرویس 8 مگ نقره ای دارم با 420 گیگ داخلی که 210 بین الملل هست، سرعتم هم روی 12 مگابیت آپ شد و آپلود هم 1 مگابیت (اگه تجیهزات آسیاتک تو مرکزتون روی annex m کانفیگ شه میتونید تا 3 مگابیت هم آپلود بگیرید)
در مورد سرعت هم محدودیتی وجود نداره، من 8 مگ دارم میتونم بگم بذارن روی 16 البته چون خط 14 مگ و 16 نمیکشه آوردن روی 12 (14 مگ SNR حدودا روی 8-9 هست که کمی فشار میاد رو خط ولی 12 اوکی هست) این سرعتا هم ارائه میشه بعد 8 مگ:
8192-10240-12288-14336-16384
برای من که قطعیش خیلیییی کمه، از موقع قطع اینترنت که تو ماجرای سال قبل بود تا الان قطعی نداشتم تا جایی که یادم میاد
اکثر تجهیزات آسیاتک تو مراکز روی Annex A ست شده و بیشتر از 1 مگ سرعت آپلود نمیده، ولی بعضی مراکز شانس بیارید تا 3 مگابیت هم میشه سرعت آپلود گرفت چون روی Annex M ست شدن، دوستم مرکزی که هست آسیاتک Annex M داره :biggrin:نقل قول:
پاک بشه...
امروز از آسیاتر اومدن تست سر خط هم گرفتن دیدن مشکل داره
اون شخصی که اومد گفت که برای ۵ شرکت دیگم کار میکنه، و در مورد vdsl پرسیدم، گفت فعلا ک خبری نیست بعیده
امیدوارم حرفش اشتباه باشه
سلام دوستان ، سرعت سرور خارجی سرویس 4 مگ آسیاتک روی چند هستش؟اگه خط و روی 16 مگ بزارن ، سرعت دانلود سرور خارجی سرویس 4 مگ روی 4 مگ محدود شده یا تا 16 مگ بازه؟ با تشکر
تا 16 مگ بازهنقل قول:
رشت کسی اسیاتک داره؟ کیفیتش چطوره؟
دوستان آسیاتک داخل پنلش بسته شبانه چیزی داره ؟
هزینه طرح ها و محدوده تحت پوشش وی دی اس ال اسیاتک هنوز اعلام نشده است؟
هنوز نه متاسفانه،ولی جدیدا دارن بیشتر تبلیغش میکنننقل قول:
فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات در توئیتر خود نوشت:
امروز با عقد قرارداد شرکت مخابرات ایران و آسیاتک، بر اساس مصوبهی شماره ۲۶۰ کمیسیون تنظیم مقررات، «انحصار» شرکت مخابرات ایران در ارائهی خدمات اینترنت خانگی فیبر نوری و VDSL شکسته شد.
«محمد علی یوسفی زاده»، مدیرعامل شرکت آسیاتک خبر میدهد که احتمالا تا دو هفته دیگر فروش سرویس VDSL آسیاتک در تمامی کشور آغاز شود و درباره قیمت آن به دیجیاتو میگوید: «هنوز جدولی برای محصولات VDSL معین نکردیم و نمیتوانیم بگوییم دقیقا قیمتها چگونه است، به هر حال در سرویس VDSL ما باید هزینههای بیشتری به مخابرات بدهیم و قطعا قیمتها متفاوت خواهد بود. مودم VDSL برای استفاده حداکثری از سرعت این سرویس نیز برای مشترکین لازم است که ما خودمان با قراردادی که با شرکت ارگ (سازنده مودمهای یوتل) داریم قصد ارائه مودمهای لازم با تخفیف خوب را به مشترکین داریم.»نقل قول:
آسیاتک میخواهد در هر منطقهای که کافوهای با تجهیزات VDSL وجود داشته باشد؛ به مشترکین آن منطقه سرویس ارائه دهد.
استان بوشهر و اصفهان دو نقطه شروع فعالیت آسیاتک برای اینترنت VDSL هستند.
خوش خوشای بوشهری ها و اصفهانی ها میشه. و ما اتباع بیگانه هنوز :worried:
آقا برای تهرونیا گفتن نوز اکثرا شروع نشدهنقل قول:
برا قمیا گفتن اکثرا نشده
برا شیراز گفتن اصلا چیزی ندیدیم!
اینا هم ایشاللا سال دیگه
بعیده اما ایشالا هم زودتر فروشش شروع بشه هم اینکه طرح های رقابتی بده در مقابل مخابراتنقل قول:
سرویس گیم آسیاتک پولی شده
با آسیاتک، چاپیده شوید
پس خوب موقعی تخلیه کردم، حالا چرا؟ هزینه اش چقدره؟نقل قول:
نه با اسیاتک دوشیده شوید تقصیر خودته رفتی اسیاتک ثبت نام کردی اگه همه از این شرکت تخلیه بزنن به دست و پاتون میوفته التماستون میکنه .نقل قول:
واقعا؟ یعنی به چه صورت؟نقل قول:
یعنی این مدلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی چیو تقصیر خودمونه
همشون یه گـ*هن
یکی از یکی دزد تر
اینام از استاداشون یاد گرفتند دیگه
برم از کجا بگیرم..... از شاتل که یه طرح درست و حسابیم نداره و همه تو انجمنش از کمبود پهنای باندش مینالند یا از مخابرات که دیگه نگم دیگه
نقل قول:
یعنی این و چنل مود fast که میگفتی پشتیبانی ست کنن یکیه؟ من که دیگه از آسیاتک تخلیه کردم و رفتم شاتل نمیشه بپرسم، ولی اگه امکانش هس بپرسین ببینین که همون fastای هست که میگفتیم فعال کنن و الان 4 تومن شده؟ (اونم با محدودیت زمانی!) شما سرویس برنزی دارین؟ شاید این واسه برنزی ها اضافه شده.
*آپدیت: همین الان از پنل پسر داییم چکش کردیم و دیدیم بله! پولی شده...
*آپدیت دوباره: رایگان فعال میکنن... اون 4 تومنی نمیدونم چیه دیگه! باید بپرسم
سرویس گیم خیلی خوب حالا پولی هم کردن
بدبختی اینه که مثل دفعه قبل هم نیست که اپشن فعال و غیرفعال سازی داشته باشه و تا اخر دوره یکسره فعال هست
فعال شدنش هم مساوی با داغون شدن سرعت اینترنت و رسما نمیشه مثل بچه آدم ویدیو آنلاین دید
یک ماه از وعده مدیر اسیاتک گذشت و خبری از vdsl نیست
کشور وعده و وعید
به دلیل ارسال چند باره لطفا حذف شود
من الان دو ماه هست که از این شرکت سرویس یکساله(جشنواره) گرفتم و به دلیل پرش لینک خیلی زیاد بشدت ناراضی هستم به نحوی که اغلب روزها بیشتر از 40 بار پرش لینک دارم و هر چند دقیقه یکبار لینک میپره، حتی اگه ریت دانلود روی 2 مگابیت باشه و SNR هم بالای 30 باشه و بغضی وقتها هم برای چند دقیفه کلا نمیتونه لینک بگیره در صورتی که خط من تا 16 مگابیت کشش داره(با SNR حدود 6-7) و شرکت هم فبول نمیکنه که مشکل از طرف خوذشون هست و من هم چون برای موذم از سر خط سیم کشی مستقل انجام دادم و مطمئن هستم که سیم کشی داخلی مشکلی نداره چون در این دو ماه، 2-3 باری شده که با ریت دانلود 10 مگابیت برای حدود 20 ساعت اصلا پرش لینک نداشتم اما اغلب روزها حتی با ریت دانلود 4 یا 2 مگابیت هر چند دقیقه یکبار پرش لینک وجود داره و اصلا غیر قابل استفاده هست و اگر من اینترنت دیگه ای نداشتم باید چند برابر هزینه ای که برای این سرویس آشغال دور ریختم رو برای اینترنت موبایل هزینه میکردم
خلاصه اینکه اگر قصد دارید از این شرکت سرویس بگیرید من اصلا توصیه نمیکنم و با این وضعیتی هم که شرح دادم شما از هر شرکت دیگه ای سرویس بگیرید به احتمال زیاد کیفیت بهتری خواهد داشت
منم دقیقن همین مشکل دارم مشکل از خودشونه الان خطم از 8 مگ بیشتر نمیکشه در صورتی که قبلا پارس آنلاین بودم تا 16 مگ میرفت:laughing:نقل قول:
اسیاتک تو منطقه دولت تهران چطور هست؟
درود قبلا از شاتل داشتم فریب قیمت مناسب جشنواره اسیاتک رو خوردم واقعا فاجعه است فقط جنگ اعصاب قطعی هر روز چند بار کم کردن سرعت تا 4 مگ و.... تا بجال با شاتل مخابرات و های وب کار کردم اسیاتک از همه بی نظم تره و اصلا هم پاسخ گو نیست
سلام دوستان کسی سرویس بی سیم اشتراکی اسیاتکو داره؟
من میخوام از این سرویس بگیرم بین اسیاتک و زیتل گیر کردم کدومو بگیرم قیمت 1 ماه مثلا حجم 200-300 گیگ خارجی چنده واسه اسیاتک . زیتل میگن نامحدوده ولی خوب میترسم پهتای باند کم داشته باشن و مشکل ثبات پیش بیاد ممنون میشم راهنمایی کنید
منطقمون تهران هفت حوض (نارمک)
سلام دوستان. میدونم این موضوع بی ربطه ولی چون برام مهم بود و افراد متخصص بیشتری اینجا هستن، با اجازه مدیران انجمن و تاپیک سوالم رو مطرح میکنم:
من مدتیه روی آی پی های دامنه ها و وبسایت ها کار میکنم. تازگی به یه مورد جدید برخوردم. آی پی هایی که سایت های آی پی لوک آپ برای کلود فرانت میدن، آی پی های واقعی نیست. من قصد دارم برای لینک زیر، آی پی واقعی رو پیدا کنم. کسی میتونه در این زمینه کمکم کنه؟d2e40kvaojifd6.cloudfront.net
وقت بخیر دوستان
بنده یه مودم TD-LTE از اسیاتک خریدم الان یکی پیشنهاد کرد بسته هاشو از ایرانسل بخر الان تست کردم میشه و ایرانسل تعرفه هاش مناسب تره
حتی تو تنظیمات مودم هم که میرم نوشته ایرانسل
حالا میخواستم دوستان راهنمایی کنن بسته هاشو از ایرانسل بخرم مکشلی پیش نمیاد؟؟؟؟
اصلا چرا از شرکت اسیاتک هست ولی تنظیماتش و همه چیه مودم ایرانسله
وقت بخیر دوستان
بنده یه مودم TD-LTE از اسیاتک خریدم الان یکی پیشنهاد کرد بسته هاشو از ایرانسل بخر الان تست کردم میشه و ایرانسل تعرفه هاش مناسب تره
حتی تو تنظیمات مودم هم که میرم نوشته ایرانسل
حالا میخواستم دوستان راهنمایی کنن بسته هاشو از ایرانسل بخرم مکشلی پیش نمیاد؟؟؟؟
اصلا چرا از شرکت اسیاتک هست ولی تنظیماتش و همه چیه مودم ایرانسله
دوست من اسیاتک پروانه ام وا ان او داره یعنی رو بستر مخابراتی شرکت ایرانسل به یوزر سرویس میده کوتاه گفتم طولانی نشه شما باید یه سیم تی دی ال تی ایی ایرانسل بخری که بتونی از تعرفه خود ایرانسل استفاده کنی اسیاتک بسته هاش خیلی گرونه من سیمشو دارم سیم ایرانسل عادی هم رو مودم بندازی به فرکانس 3500 وصل میشه که همون تی دی دی هستش که از نظر تعرفه اقتصادی نیست پس بهتره تو سایت دیوار سیم رو بخری و استفاده کنی....