دوستان bm632 برد وای فای پایینی داره؟! تو یک خونه ی 110 متری مودم رو تو سالن پذیرایی گذاشتم. تو اتاق خودم که 5 متر هم فاصله نداره آنتن به 1 یا 0 خط از 5 خط می رسه...
Printable View
دوستان bm632 برد وای فای پایینی داره؟! تو یک خونه ی 110 متری مودم رو تو سالن پذیرایی گذاشتم. تو اتاق خودم که 5 متر هم فاصله نداره آنتن به 1 یا 0 خط از 5 خط می رسه...
کدوم محدوده منظورتون هست؟ برام توی پ خ توضیح بدید راهنماییتون کنمنقل قول:
مودم شما مودم بسیار خوبی هستش.بله یه خورده بردش پایینش هستش.اما دیگه نه تا این حد ! شاید وایرلستون مشکل پیدا کرده ! جای دیگه میزارید سالمه و کامل خط دارید ؟نقل قول:
ببینم، مگه نعداد چراغها به اندازه کافی ارزش نداره؟ من همیشه 4 چراغ و گاهی 5 چراغ دارم. وقتی هم چراغها کم میشه، دیگه دست من نیست؛ چون جای مودم ثابته و میدونم اشکال از شبکه است.نقل قول:
حالا اینها را چک کنید: CINR 8-9 (هردوتاش)؛ RSSI -63-82 (متغیر)؛ UL|DL_FEC از 16 تا 64 و بین QAM و QPSK و از1/2 تا 5/6 متغیره.
وقتی جای مودم ثابته، کندی سرعت شبها را نمیشه گردن آنتن دهی انداخت؛ میشه؟
نقل قول:
نه این مشکل از مودمه منم دقیقآ همین مشکلو داشتم رفتم با یک بدبختی مودمو پس دادم و از هر گوری شده dx350 گرفتم و این مشکلو اصلآ ندارم با اون مودم....
حالا شما هرچی میخواین از این مودم bm تعریف کنید بدرد ماکه نخورد....
روی حداقل؟ یعنی چی؟ مثلاً سرویس 512 که روزانه 64 دانلود داره، در شب باید بشه 512/4=128 که برابر دانلود 16 هست؛ درسته؟نقل قول:
والا، من به همین هم راضیم. چون شبها سرعتم بیشتر از 5 نمیشه.
نقل قول:
میشه واضح تر بگی....
توضیح ساده در مورد مودم dx350 من اینکه 3 کیلومتر برد داخل شهری داره تا دکل و 10 کیلومترم برد در مناطق باز داره....
من خودم در فاصله 5 کیلومتری از دکل مبین نت هستم و هیچ مشکلیم ندارم خدارا شکر
هزینه مودم dx350 هم 110 تومنه
عجب...! حدس زدم که این مشکل رو dx350 نداره... عجب کاری کردیم رفتیم bm632 گرفتیم...
Citrix Systems عزیز، بله! اگه تو همون سالن باشم آنتن فول هست ولی از مودم که دور می شم به سمت اتاق ها رفته رفته به صفر میل می کنه.
واسه من ك تا فاصله 100 متري هم كار ميكنه ك. جدي ميگم. مودمو ميزارم تو يه اتاق درشم قفل ميكنم:31: اما تا فاصله حدود80متري بدون افت كيفيته. بعدش تعريفي نداره.
خوب اینجوری که شما میگی که خوبه! دیگه چرا بعدش تعریفی نداره؟!نقل قول:
واسه من ك تا فاصله 100 متري هم كار ميكنه ك. جدي ميگم. مودمو ميزارم تو يه اتاق درشم قفل ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما تا فاصله حدود80متري بدون افت كيفيته. بعدش تعريفي نداره.
bm632 دارید؟