بحثی که الان چندوقته تو دانشگاهها مطرحه ، تعداد واحدهای درسی برای تابستونه
خیلیا میگن چون تابستون یه ترم کامل شده ، تا 20 واحد ارائه میدن
ولی من توی آئین نامه دانشگاه آزاد خوندم حداکثر 6 واحد (برای کارشناسی) ارائه میدن
کدوم درسته ؟؟
Printable View
بحثی که الان چندوقته تو دانشگاهها مطرحه ، تعداد واحدهای درسی برای تابستونه
خیلیا میگن چون تابستون یه ترم کامل شده ، تا 20 واحد ارائه میدن
ولی من توی آئین نامه دانشگاه آزاد خوندم حداکثر 6 واحد (برای کارشناسی) ارائه میدن
کدوم درسته ؟؟
نقل قول:
سلام
20 واحد که نمیدن ولی گفتن ایین نامه جدید امده که اگر رشته ای بیش از دوسال در یه واحدی ارائه میشه تا 16 واحد بدن در غیر اینصورت 10 واحد میدن.
الان این واحدی که من هستم 10 واحد میده برای رشته من
ولی چیزی در مورد 20 واحد نشندیم
سلام
یه سوال داشتم که ثبت نام افراد غیر ایرانی (فارسی بلد باشه) که ایران هم زندگی نمیکنند ولی بخوان به ایران بیان و فرض که مشکل اقامتو و اینا نداشته باشن، تو دانشگاه ازاد تحصیل کنند چجوری هست؟
مثلا به دینشون ربط داره؟
تو واحد های خاصی ثبت نام میکنند؟
مثلا رشته های بدون کنکور ازاد برای اونها ازمون خاصی داره؟
سلامنقل قول:
شرایط و ضوابط اتباع خارجی در دفترچه امسال هست.
از این لینک دانلود کنید و از صفحه 10 بخونید.
کد:http://78.109.199.198/Content/Help/Help.pdf
ممنون فقط من دو مورد رو اینجا میپرسم اگر در جریان هستید لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
یه قسمت زده تو شرایط عمومی البته " اعتقاد و التزام عملی به اسلام و یا یکی از ادیان تصریح شده در قانون اساسی جمهوري اسلامی ایران( ملاك،وضع کنونی داوطلب در هنگام ثبتنام است).
یعنی باید مسلمان باشند؟
اینطور که من متوجه شدم به جز مسئله اقامت و شرط معدل بالای 12 سه سال متوسطه دیگه فرقی با ما نمیکنند درسته؟شرایط عمومی که برای همه هست.
نقل قول:
ادیان تصریح شده در قانون اساسی فقط اسلام نیست،مسحیت و یهودیت هم هست همه ادیان به جز بهاییت البته.
بله توجه کتید توی دفترچه جز همون موارد صفحه 10 چیز خاصی ننوشته
سلام
در دانشگاه آزاد تا سه درس را میتونیم امتحان ندیم درسته <حذف > ؟ حذف اضطراری هم جزء این 3 درس حساب میشه یا نه یعنی میشه 4 تا درس را حذف کرد ؟
یک سوال دیگه کسی که ترم 6 نرم افزار هست <ورودی 91> میتونه انتقال رشته مثلا به زبان خارجه بده ؟ سنوات جدید بهش تعلق میگیره یا خیر ؟ 40 واحد هم قبول شده
راستی ببخشد تو شرتیط اختصاصی که گفته شده مدرک اتمام پیش دانشگاهیی باید داشته باشند برا ثبت نام میخواستم ببینم برای اتباع خارجی هم همونه یا باید حتما پیش دانشگاهیشون از مدارس اینجا باشه؟
سلام .
برای یه ترم مرخصی گرفتن ، نصف شهریه ثابت رو باید پرداخت کنیم یا کاملش رو ؟
نقل قول:
سلام بله اگر قوانین عوض نشده باشه باید نصف شریه ثابت رو داد.من یک سال و نیم پیش نصف شهریه ثابتمو دادم فقط