تحصيل همزمان با خدمت وظيفه" هنوز برجاست؟
Printable View
تحصيل همزمان با خدمت وظيفه" هنوز برجاست؟
طبق بخشنامه سازمان نظام وظيفه /نقل قول:
امکان تحصیل همزمان با خدمت سربازی ممنوع می باشد
طیق بخشی از متن دستورالعمل صادره در تاریخ ۱۸ شهریورماه ۹۱ از طرف سازمان وظیفه عمومی ناجا در رابطه با تحصیل همزمان با خدمت که صراحتا در بند ۱۱ این دستور العمل آمده است :
تحصیل همزمان با خدمت (حتی در صورت تایید دانشگاه) مجاز نبوده و برای اینگونه از دانشجویان معافیت تحصیلی صادر نخواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیام نورنا
یک نفر جواب ما رو هم بده ثواب دارهنقل قول:
سلام به همگی ... امتحانات شروع شد :n26:... دوستان نرم افزار لطفا کمک کنید برای درس سیستم عامل
در منابع نوشته شده که کجاها رو بخونیم ... این که بیشترش حذفه ... 12 فصل هست ... 10 / 12 حذفه ... من فقط 8 فصل میخونم
گفته شده که مسائل پایان هر فصل هم در نظر گرفته شود ... کسی میدونه بیشتر از کجا سوالات تشریحی میاد ... هنوز نمونه سوالات رو بررسی نکردم ... تستی ها چطورن ؟ سخت اند ؟
بیشترین تشریحی دیگه از 8 فصل میاد دیگه آره ؟ ... یه سری سوالات مروری هست در پایان هر فصل و یه سری مسائل پایان هر فصل ... کدوما مهم ترن ؟
برای شبکه هم یه راهنمایی بکنید ... هر چند تستی کلا
مرسی :n16:
ارشد ثبت نامش مهرماه شروع میشه. پارسال که 17مهر شروع شد!نقل قول:
بله 8واحد بهتون معرفی میشه باید اونها رو امتحان بدید و در صورت قبولی جز ترم اولتون حساب میشه!
این دفترچه پارسال هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کنید منابعی که باید امتحان بدید با توجه به رشته ای که میخواید شرکت کنید داخلش هست. فکر نکنم تغییری نسبت به پارسال داشته باشه
من دنبال کتاب های پیام نور برای رشته ادبیات انگلیسی هستم اما ظاهرا چون این رشته زیاد توی پیام نور طرفدار نداره کتابهاش به راحتی گیر نمیاد سایت هایی که نوشتن نمایندگی فروش کتاب پیام نور هستند ندارند این کتاب ها را - ایا باید به خود دانشگاه مراجعه کنم یا به مغازه های نمایندگی کتاب پیام نور؟
ممنون از پاسختوننقل قول:
واقعیتش این دفترچه رو قبلا گرفته بودم اما هنوز چند مورد مبهم برام وجود داره . اگر ممکنه اینا رو هم پاسخ بدید چون برام خیلی مهمه. هفته دیگه میخوام برم انصراف بدم از دانشگاه آزاد .میخوام مطمئن بشم و همه چیز برام قطعی و روشن بشه بعد برم این کار رو بکنم.
1- اگر امسال هم مثل پارسال باشه و من شرکت کنم و قبول هم بشم میتونم از بهمن همین امسال برم ثبت نام کنم یا نه باید تا مهر سال دیگه صبر کنم؟
2- این که توی دوره دانشپذیری قبول بشی چجوریه؟ یعنی هر کس توی امتحان اون 3 درس نمره قبولی بگیره میتونه به عنوان دانشجو ثبت نام کنه یا نه مثل بقیه دانشگاههی دولتی و آزاد هرکی درصدهاش بیشتر باشه قبول میشه و بقیه رد میشن؟ یعنی مثلا ممکنه همه درسها رو مثلا 16 بگیری اما قبول نشی و نتونی ثبت نام کنی؟ با توجه به اینکه رشته ای که من میخوام انتخاب کنم فقط تهران داره ( ارشد مهندسی عمران - سازه های هیدرولیکی)
این مورد خیلی برام مهمه . میخوام بدونم شانس قبول شدن تو پیام نور تهران چقدره نسبت به دانشگاه آزاد مثلا؟
ممنون میشم دوستان اگر نظری دارن بیان کنن چون میخوام یه تصمیم مهم بگیرم.
ممنون.
نرم 2 فرداست :(
من هیچی بلد نیستم :(
کتاب اصلن معلوم نیس چی میخواد
چیکار کنم ؟ :(
سلامنقل قول:
1) شما موقع ثبت نام اول کد رشته های بهمن رو وارد کن و بعد کد رشته های مهر ماه رو ....
2) من خودم دوره ی قبلی دیدم طرف هر 2 درسی که امتحان داد رو رد شده بود ولی مجاز به ثبت نام شده بود ( با این تفاوت که باید اون درس ها رو در ترم بعدی پاس میکرد )
با توجه به این ، یعنی شرایط قبول شدن تو این روش بسیار آسونه و احتمالش بسیار بالاس ......
موفق باشید
نقل قول:
خود دانشگاه که پاسخگو نیست !
باید به نمایندگی ها پیام نور در شهرتون مراجعه کنید .. در صورتی که کتاب رو نداشتن به شهرهای مجاور.....
در صورتی که بازم موفق به تهیه کتاب نشدید باید سری به پایتخت بزنید .... البته با تماس تلفنی هم میتونید از تهران کتاب رو تهیه کنید ..