سلام
این شبانه اسیاتک فقط واسه سرویسهای 10 گیگ به بالا فعاله ؟؟ قبلا 6 گیگش هم شبانه داشت ولی الان نیستش
سرعت شبانه واسه سرویسهای 512 و 1 و 2 مگابیت چقدره
Printable View
سلام
این شبانه اسیاتک فقط واسه سرویسهای 10 گیگ به بالا فعاله ؟؟ قبلا 6 گیگش هم شبانه داشت ولی الان نیستش
سرعت شبانه واسه سرویسهای 512 و 1 و 2 مگابیت چقدره
بله 10 گی به بالا شبانه رایگان داره زیر 10 گیگ ها نیم بها استنقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتتون داره اگه خلوت باشه به ترتیب حداگثر 64 و 128 و 256 میده
دوستانی که دانلود شبانه میکنن . ساعت دانلود هنوز 1 صبح هست یا با ساعت جدید تغییر کرده و از 1 صبح جدید شروع میشه ؟
همون یک هست ولی اونقدر افتضاح شده که اصلا نمی ارزه دیگه
من تا قبل تغییر قیمتا با سرعت حداقل یک تا دو مگ دانلود میکردم از وقتی گرون کردن به جای اینکه بهتر شه بدتر شه دیروز یه فایل 700 مگی گذاشته بودم دانلود تا ساعت دو که با سرعت 14-15 دانلود میکرد خوابیدم صبح ساعت 5 بیدار شدم دیدم سرعت شده 7-8 جمعا 300 مگ بیشتر دانلود نکرده کلا لپتاپ خاموش کردم بیخود پول برق اضافی ندم :دی
میخواستم بیام اسیاتک , شبانش هم برام مهمه ولی 10 گیگ در ماه خیلی زیاده گرون هم در میاد :n03:
1صبح قدیم(ایرانی)نقل قول:
دیگه اینقدرم افتضاح نیست شما چه سرویسی داری؟نقل قول:
من با کیمیا دارم شبی حدود 3 گیگ میگرفتم که بد نیست هر چند قبلا خیلی بیشتر بود:n02:
سلام
من میخواستم 128 نامحدود از اسیاتک بگیرم.(اینترنت 128 نامحدود از پارس انلاین بگیرم یا اسیاتک؟):n29:
میخواستم بپرسم متوسط سرعتش چطوره؟
و اون دوستانی که دارن راضی هستن؟؟؟
من از پارس آنلاین داشتم بدرد نمیخورد سرعتت بالاست ولی تا 20 گیگ بعدش که بشه 16 کیلوبایت اشکت درمیادنقل قول:
وای چقدر اینجا عوض شده!! چقدر شکلک اضافه شده!! چقدر پست دادن!! یه هفته اینترنت نداشتم میگن زندان آدم رو پیر میکنه اما من میگم بی اینترنتی ادم رو بیشتر پیر میکنه.الان من هم اومدم جز شما ها سرویس 512 نامحدود برنزی سرعت 50 الی 66 تا میده