بفرما:نقل قول:
کد:http://abolfazl-p.persiangig.com/GTASAsf1.rar
Printable View
بفرما:نقل قول:
کد:http://abolfazl-p.persiangig.com/GTASAsf1.rar
بازم نشد.مثل همون قبلی خود بازی میاد اما وقتی میرم توی مرحله میمونه روش و قفل میکنه. یا مشکل از سیوتونه یا از بازیتون. شایدم مشکل دیگه. نمیشه یکی دیگه هم اینو چک کنه ببینه میشه یا نه؟
سلام به همه دوستان.من تازه امروز عضو شدم.يه مشگلي تو gta5 دارم.الان اونجايي هستم كه توي شهر هرج و مرج زيادي و cj &cesar بايد چند نفر رو سوار ماشين كنن اما اصلا نميدونم چجوري.لطفا راهنماييم كنين در ضمن بايد بگم من با كامپوتر بازي ميكنم
من یکم اونجا ها درگیری ایجاد می کردم و بعد می رفتم پیششون و با اونا یسری را باید می کشتیم !نقل قول:
سلام به همه دوستان.من تازه امروز عضو شدم.يه مشگلي تو gta5 دارم.الان اونجايي هستم كه توي شهر هرج و مرج زيادي و cj &cesar بايد چند نفر رو سوار ماشين كنن اما اصلا نميدونم چجوري.لطفا راهنماييم كنين در ضمن بايد بگم من با كامپوتر بازي ميكنم
البته این راه اصولی نیست اما من حدود 7 بار تموم کردم و همش هم همینطوری رفتم ....
سلام.
من اون سايتي كه سيو مراحل رو به صورت تك تك داشت رفتم و سيو مد داگ رو گرفتم. ولي اون كلي مرحله نرفته داره و كلي خونه نخريده. در كل سيو خودم خيلي بهتره. راهي نيست كه قسمت مد داگگ اون سيو رو روي سيو خودم بريزم. لپ كلام اينكه من يه جوري اين مرحله رو روي سيو خودم رد كنم
سلام مجدد.با تشكر از ostad-game .من هم هين كارو كردم و تا جايي كه بهم اعلام كرد ميتونم 7 نفر رو سوار كنم رفتم.اما نميدونم اونارو چجوري بايد سوار كنم
ميشه يكي به من بگه چجوري بايد از save game استفاده كرد؟منظورم اين لينك هايي كه بالا هم هست
قابل نداشت !نقل قول:
سلام مجدد.با تشكر از ostad-game .من هم هين كارو كردم و تا جايي كه بهم اعلام كرد ميتونم 7 نفر رو سوار كنم رفتم.اما نميدونم اونارو چجوري بايد سوار كنم
دیگه کسی را نباید سوار کنی .... برو کنار اون سه تا که دستمال زرد به سرشون هست ، بعد رایت کلیک را بگیر طرفشون و اگه اشتباه نکنم کلید G یا E یا Q را بزن !
بعد خودش می گه چیکار باید بکنی....
ببخشید که دقیق نمی تونم بگم چون خیلی وقته بازی نکردم .
قابل نداشت !نقل قول:
دیگه کسی را نباید سوار کنی .... برو کنار اون سه تا که دستمال زرد به سرشون هست ، بعد رایت کلیک را بگیر طرفشون و اگه اشتباه نکنم کلید G یا E یا Q را بزن !
بعد خودش می گه چیکار باید بکنی....
ببخشید که دقیق نمی تونم بگم چون خیلی وقته بازی نکردم .
باید کلید G رو بزنه و رایت کلیک هم تنها راه نیست میتونه با کپس لاک هم اینکار رو بکنه
خب توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپ کنی بهتر نیست؟ من همیشه همه ی فایلامو اونجا آپلود میکنم خوبه.نقل قول:
همون دکمه که توی تنضیمات نوشته که گروپ رو میاره طرف خودش (البته معنیش اینه:31:)نقل قول:
سلام
من چند تا سوال وچندتا درخواست در مورد بازيGTA SanAndereas دارم چون حجم تايپيک زياد بود نتونستم بخونم
چطوري ميتونم با دخترهاي تو بازي ارتباط برقرار کنم؟
کدوم مراحل مراحل اصلي است؟
چند تا کد کامل که پليس نتونه بگيرمون و جونم کامل باشه و ماشين خراب نشه ومهماتم کامل باشه
بهترين وکامل ترين ترينر بازي
وسيو کامل بازي رو ميخوام .
یکی کمک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــه.نقل قول:
اينم سيو كامل بازي كه مال خودم هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود اینکه خیلی وقته بازی نکردم اینا را یادمه : (اگه اشتباه بود ببخشید )نقل قول:
چند تا کد کامل که پليس نتونه بگيرمون و جونم کامل باشه و ماشين خراب نشه ومهماتم کامل باشه
UZUMYMW اسلحه های خفن
AEZAKMI حذف مزاحمت پلیس در بازی
HESOYAM پر کردن خون(healt) و مقداری پول و جلیقه ضد گلوله(armor) در ضمن اگه سوار ماشین باشی و بزنی ماشینت نو می شه ....
BAGUVIX هم وقتی که کسی بهت شلیک میکنه جونت کم نمیشه
WANRLTW هم تیرهای اسلحه رو بی نهایت میکنه
در ضمن hesoyam جلیقه رو زیاد میکنه که زیاد به درد نمیخوره
اگه منظورت دوست دختراس که با قلب توی نقشه مشخصن باید بری در خونشون و کاری که میخوان رو انجام بدی مثل بردنشون به یه غذا خوری.نقل قول:
اون مراحلی که عکسشون مثل جام و تریلر هست و اکثرا حروف نیشتن رو نرو. بقیه اصلین.
ممنون از راهنمایی شما دوستان گل
حالا اگه میشه کاملترین ترینر بازی رو هم بزارین
بازی ترینرهای خیلی زیادی داره میتونی بری اینجا و اونی که دوست داری رو دان کنی
کد:http://www.gtainside.de/
به نظر من اگه با چیت برید بهتره. ترینرها یه کم قاطی دارن. توی گوگل چیت سرچ کنین میاد.
توی همین تاپیک هم 200بار چیتها گذاشته شده
سلام.
ترينر يا چيتي هست كه من بنويسم يا اجرا كنم، تا خودش مرحله madd dogg رو رد كنه؟
بابا، تو رو خدا كمك كنين. من نمي خوام سيو خودم رو از دست بدم. راهي نيست يه مرحله بيام عقبتر و بعدش از نو بدون ترينر برم؟
دوستان من در این مرحله گیر کردم
از دوستان خواهش دارم ایم مراحل را برای من رد کنندکد:http://parsaupload.com/file/621/GTASAsf8-b.html
یه جایی باید یه ادم را از خودکشی نجات بدم
یه جایی باید سوار هواپیما بشم و از رادار فرار کنم
یک جای دیگه باید سوار هواپیما بشم و...
کلا هر مرحله ای که هست یک مرحله را رد کنید
باور کنید هر کار میکنم نمیشه
3تا سوال در مورد این بازی دارم.
1.چه جوری با کسایی که معرفی کردین دوست شد؟
2.برای سوار کردن دخترا... باید چیکار کرد؟کاریم میشه کرد یا فقط میشه سوار ماشین کرد دور زد؟(بی ادبی نشه ها خوب سوال پیش میاد دیگه (-:)
3.پك ضد سانسور چیه؟
توی همین تاپیک سرچ کنید ...نقل قول:
.چه جوری با کسایی که معرفی کردین دوست شد؟
کدوم دخترها ... دوست دخترهای اصلی یا خانوم های فرعی ...نقل قول:
.برای سوار کردن دخترا... باید چیکار کرد؟کاریم میشه کرد یا فقط میشه سوار ماشین کرد دور زد؟(بی ادبی نشه ها خوب سوال پیش میاد دیگه (-
توی همین تاپیک سرچ کنید ...نقل قول:
.پك ضد سانسور چیه؟ _
این که همش شد سرچ!!!Ok.سرچ میکنیم 367صفحه رو.ایشالا تا 1سال دیگه پیدا میشه.
فرعی رو میگم.فهمیدم چهطور میشه سوار کرد ولی کاری میشه کرد باهاشون یا نه رو نمیدونم.
حالا یه سوال:
سيو گيم های خودمون رو درگ میکنیم روي اون پچ ضد سانسور یا باید سيو گيم 100% بچه ها رو دانلود کنم؟
شرمنده پست زیاد شد.اشتباها دوتا شد مجبور شدم یه سوالم اینجا بپرسم.
یکی آدرس کافه رو به ما میده؟
زشته این چیزها رو لطفا توی پ.خ بپرسید تا احتمالا اخطار نگیریمنقل قول:
عزیز من مگه فیلم واقعیه که بخواهیم اخطار بگیریم؟انیمیشنه.ok چشم.لطفا تو پست خصوصی جواب منو بدند اساتید.
کمکم کنید جای دوری نمیرهنقل قول:
هر کاری میکنم نمیشه
سلام دوستان عزیز من بازی mad cars را دانلود کردم اما پسورد ندارم اگه ممکنه راهنمایی کنید اگه پسورد بازی را دارید برام بزارید ممنون میشم.
بچه ها کجایین پس؟
چه جوری ببرم رستوران؟آخه رستوران کجاست؟(رستوران که جای بدی نیست!)
بابا مراحلت زیاده.در ضمن احتمالا سیوتون خرابه باید از اول برین.چون اون مرحله مد داگ خیلی آسونه.اگر خودشو سریع میندازه پایین به خاطر استفاده از رمزایی هست که زدین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا وقتی دوستتو سوار کردی نقشه رو بزن.همه اش علامت داره.فقط حواست باشه یارو خوشش بیاد والا بدتر میشهنقل قول:
مرسی دوست جان.آدرس کافه های ... که تو نقشه نیست رو از کجا باید گیر بیارم؟
دوستان من تو نقشم هیچ هودی نیست!
یعنی من میتونم برم منطقه های مختلف و بالاس ها و واگوس ها رو ببینم ولی نقشم رنگی نیست و بعلاوه وقتی میرم هود تصرف کنم (یا همون جنگ گروه ها) یه عده دشمن میکشم بقیه بالاس ها فرار میکنن! بعد نقشم چشمک نمیزنه!
ورژن جی تی ای سان آندریاس من اینه:
Grand Thift Auto - San Andreas2 Farsi Edition
اینم عکس
کد:http://i32.tinypic.com/29yi9o8.jpg
کد:http://i32.tinypic.com/a2upzq.jpg
خوب باید بیشتر ازشون بکشی. بعد چشم میزنه. اگه اصلا صفحه رنگی نیست یعنی یه مرحله ای هستین که به این کار نیازی نیست و منطقه ها رو نشون نمیده. باید صبر کنی تا مرحله آخر.نقل قول:
کافه یا جایی که غذا بخورین یا جایی که بستنی بخورین؟ همشون توی نقشه هست دیگه. غیر از اونا دیگه نیست. فقط سالن رقص و توی همین مایه ها عکس توی نقشه ندارن.نقل قول:
من یک ساعت رفتم اونجا همه بالاس ها رو کشتم منتظر موندم 30 دقیقه یک ساعت یه گروه دیگه ظاهر شدن! تیر اندازی کردم بجای دفاع فرار کردند!نقل قول:
من میگم نقشم اصلا رنگی نیستش! همونطوری که عکس گرفتم
مرحله HOME INVISON رو رد کردم همین چند دقیقه پیش یعنی یه مرحله بعد از اون مرحله ای که باید بری خونه این پیرمرده. از اول بازی هیچ رنگی نبود!
مرحله آخر؟! بابا یه مرحله هست باید بری GLEN PARK رو تصرف کنی ... اون چی ؟
سالن رقص و توی همین مایه ها رو میخوام.باید چه جوری پیداشون کنم؟
راستی اگه بخوام آهنگهایی که خودم میخوام تو ضبط ماشی بخونه باید بریزم تو پوشه User Tracks درسته؟پس چرا من میریزم نمیخونه؟پسوند خاصی میخواد؟
کمک کنید کـــــمـــکنقل قول:
من یک ساعت رفتم اونجا همه بالاس ها رو کشتم منتظر موندم 30 دقیقه یک ساعت یه گروه دیگه ظاهر شدن! تیر اندازی کردم بجای دفاع فرار کردند! من میگم نقشم اصلا رنگی نیستش! همونطوری که عکس گرفتم مرحله Home Invison رو رد کردم همین چند دقیقه پیش یعنی یه مرحله بعد از اون مرحله ای که باید بری خونه این پیرمرده. از اول بازی هیچ رنگی نبود! مرحله آخر؟! بابا یه مرحله هست باید بری Glen Park رو تصرف کنی ... اون چی ؟