مشکل این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيد نداره
قبل از شروع دانلود حتما بايد ببنين تورنت سيد داره يا نه
اولش کولاک دانلود میکرد از 2 روز پیش اینطور شد
الان 2 تا هست اما بازم کار نمبکنه 1 گیگ 500 تا گرفتمنقل قول:
ای کاش از بخش نمودار سرعتت هم یک عکس می زاشتینقل قول:
پیشنهاد من اینه که باسه 50 تا دیگر یک لینک مستقیم بزاری ترکیبی باهاش دانلود شه.
اولش کولاک کردن ربطی نداره چون ممکنه بهترین لیچر هارو داشته باشی و ان بخش هایی که موجوده رو با تمام سرعت دانلود کنن.نقل قول:
دونبال فایل های تورنت مشابه خودت بگرد و از ترکرهاش استفاده کن شاید بتونی این مشکل رو حل کنی.
د:13:
دوستان من چند روزی میشه سرعت تورنتن خیلی پایین اومده، من 512 دارم ولی اصلا سرعتش به 5kb/s هم نمیرسه، خیلی وقتام روی همون صفر میمونه، من از شاتل نت میگییرم، کس دیگه ای هم تازگیا به این مشکل بر خورده یا نه؟؟؟
مننقل قول:پیشنهاد میدمکد:www.h33t.com
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
دوستان بهترین سایت تورنت برای دانلود فیلمهای اورجینال بلوری ترجیحا با فرمت iso چه سایتی هست و اگه از این سایتهای خصوصیه من چطور میتونم عضو بشم و اگه احتیاج به دعوت نامه داره کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
دوستان یه فیلم دانلود کردم اجرا می کنم می گه برای پخش به Coral player احتیاج داری.
من که اصلا به این جور چیزا اعتماد ندارم نرفتم دنبالش.می خوام ببینم حالا چیه؟ویروسه؟تقلبیه؟کلاهبرد اریه؟چیه؟
تورنت فیکه ولی داستان یکم بیشتر از این حرف هاستنقل قول:
ظاهرا از سال 2010 این پلیر تو فیلم های زیادی که تازه عرضه میشن داره تبلیغ میشه و چیز هایی که خوندم بیشتر به این موضوع بود که ظاهرا سازنده های نرم افزار این کارو می کنن.( یک تعداد هم احتمال یک جمله جدید به فیک سازی هست.)
سرعت این تورنت ها زیاده و کاربراشون هم زیادن و به خاطر همین خیلی ها این ترونت ها رو به جای نسخه های اصلی می گیرن .باید حتما کامنت های تورنت ها رو بخونین که این از سلامت فایل مطمئن بشین.
یکی اینو باسه بررسی گذارشات تورنت ها در نرم افزار گذاشته بود یک جا ( هنوز بررسی نکردم چیه ولی گفتم شاید بدرد بخوره)
کد:http://fenopy.eu/fakefinder/
بچه ها یه چند تا سایت خوب برای سرچ تورنت سراغ دارید؟
متالی جاتم داشته باشه چه بهتر:31:
دوستان من از شاتل نت میگیرم و فکر میکنم توی بعضی ساعات روز و مخصوصا شب ها پورت تورنت منو میبندن، راهی هست که بتونم isp رو دور بزنم؟؟؟ از چیز پی ان هم نمیتونم استفاده کنم چون همزمان که تورنتم اینجوری میشه چیز پی انم هم از کار میوفته و کانکت نمیشه
نه گمون نکنم راهی باشه
چون وقتی isp سرعت نمیده بهتون سرعته ورودیتون محدود میشه میخواید از کجا بگیرید دیگه؟
این سرویس های محدود همیشه این بازی ها رو دارن کاریش نمیشه کرد
با سلام به همه
من دارم این تورنت رو دانلود میکنم با توجه به این که سید نداره و دارم از اپلود پیر ها دانلود میکنم فایلها در اخر ناقص میشن ؟
عزیز به نظر مننقل قول:از همه ی اینها بهتره :27:کد:http://thepiratebay.org/
سلام همگی سرعت اینترنت من 3 مگ هست ولی سرعت ببینید
مشکل از چیه ؟
کد:http://myup.ir/images/99224200502303665073.jpg
3Mbps*1024=3072Kbpsنقل قول:
3072Kbps/8=384KBps
سرعتتون از 3 مگ هم بیشتره:8:
آره.ناقص دان میشه.ولی اگه چند روز بزاری بمونه احتمالا یه سید پیدا بشه(اگه تورنت قدیمی باشه احتمالش کمه).اگر هم نشد که شیفت+دیلیت:31:نقل قول:
سلام دوستان
من نمیتونم سایتهای تورنت مثلا:
باز کنم...تکلیف چیه؟کد:http://thepiratebay.org/
این سایت ها هیتلرن.بعد از p اول یه دونه S اضافه کن.:46:نقل قول:
سلام.....
اقا من 3 تا تورنت با هم گذاشتم که دانلود بشه.... با وجود اینکه کلی پهنای باند هست براشون،ولی فقط یکیش به سرعت 7 کیلوبایت دانلود میکنه و بقیه هیچی!!! نیم کیلوبایتی اند....نکته ی مهم تر اینه که وقتی تک تک میدم دانلود بشن،اون دوتای دیگه سرعتشون خوب میشه!! منظروم اینه که سید و اینا دارن و مشکلی نیست.....priority هم مشکلی نداره و برای همه های هستش!!
دارم مستند های پلنت ارث و لایف ر دانلود میکنم،ولی نمی خوام زیاد طول بکشه!
سلام دوستان میشه یکی درباره سایت زیر کمی توضیح بده
کد:http://www.iraniantorrents.com/index.php
سه شب هست که هیچ چی یوتورنت دانلود نمی کنه و فقط پایین می نویسه: waiting to log in
مشکل چیه اساتید؟
فقط شبا؟نقل قول:
و اگه میشه یه عکس بزار:11:
درست شد دوست من.یه فایل دیگه اضافه کردم به لیست و یهو همه با هم شروع به دانلود کردن.:blink:نقل قول:
آخه اینترنت من شبانه رایگانه به همین خاطر فقط شبها دانلود می کنم.
منم بخاطر همون پرسیدم چون شبا بعضی از isp ها رایگانن به طور کاملا تصادفی شبا قطع میشه:13:نقل قول:
بعد میپرسی میگن برق مخابرات رفته بود:18:
دوستان عزیز بهترین سایت برای سرچ تورنت torrentz نیست بلکههست.من چندبار این مساله رو تجربه کردم.کد:http://btjunkie.org
ضمنا بچه هایی که توی دانلود از تورنت مشکل دارن یکی از سادهترین روشها برای برطرف کردن این مشکل عوض کردن پورت هست.چرا که isp ها پورت دانلود شما از طریق تورنت رو بدست میارن و ممکنه برای کاهش ترافیک شبانه (چون شبانه رایگانه) روزهای بعد اونرو ببندند.
حالا مخابرات واسه سرویسهاش میدونید چی کار کرده.کل ترافیک لحظه ای رو محدود کرده.مثلا اگه 256 داشته باشی کلا ماکزیمم 32 کیلوبایت متونی در یک لحظه سند و ریسیو داشته باشی.اینجوری اگه از تورنت بخوای استفاده کنی سرعتت دقیقا در بهترین حالت نصف میشه
دوستان عزیز بهترین سایت برای سرچ تورنت torrentz نیست بلکههست.من چندبار این مساله رو تجربه کردم.کد:http://btjunkie.org
ضمنا بچه هایی که توی دانلود از تورنت مشکل دارن یکی از سادهترین روشها برای برطرف کردن این مشکل عوض کردن پورت هست.چرا که isp ها پورت دانلود شما از طریق تورنت رو بدست میارن و ممکنه برای کاهش ترافیک شبانه (چون شبانه رایگانه) روزهای بعد اونرو ببندند.
حالا مخابرات واسه سرویسهاش میدونید چی کار کرده.کل ترافیک لحظه ای رو محدود کرده.مثلا اگه 256 داشته باشی کلا ماکزیمم 32 کیلوبایت متونی در یک لحظه سند و ریسیو داشته باشی.اینجوری اگه از تورنت بخوای استفاده کنی سرعتت دقیقا در بهترین حالت نصف میشه
من می خوام طوری دانلود داشته باشم که از ساعت 2 شب تا 6 صبح که محدودیت دانلود وجود ندارد و حجم من کم نمی شه این دانلود را داشته باشم اگر اشتباه نکنم برای انجام تنظیمات می بایست از قسمت perefernces/scheduler نرم افزار یو تورنت این کار رو انجام بدم اما حقیقتا وقتی به اون قسمت رفتم متوجه نشدم که دقیقا باید چیکار کنم!؟ وقتی که تیک بالای صفحه رو می زنم تمام روزهای هفته فعال می شوند ولی اینکه چه ساعتی دانلود شروع بشه و چه ساعتی دانلود تمام بشه مشخص نیست اگر یک نفر بتونه به صورت تصویری و دقیق راهنمایی کنه ممنون می شم
موس رو ببر روی هر یک از خانه ها و کلیک کن و روی خانه ها بکش.وقتی بار اول بکشی احتمالا سبز کم رنگ میشه ولی بار دوم بکشی سفید رنگ میشه که رنگ سفید یعنی تورنت توی اون لحظه دیگه کار نمیکنهنقل قول:
ممنون اما بیشتر منظور من این بود که چطور تنظیم کنم سر فلان ساعت روشن بشه مثل آی دی ام و فلان ساعت خاموش بشه فکر کنم همچین امکاناتی نداشته باشه یو تورنت
چرا دیگه.این کاری که گفتم هم مشخص میکنه کی تورنت فعال باشه و هم غیر فعال.اگه برنامهریزی رو جوری بگذاری که مثلا 2 شب شروع شه تا 6 صبح تورنت نه قبل 2 فعاله و نه بعد 6.
اصلا یه کاری کن.برو سایت torrific.com یه اکانت درست کن(اکانتش رایگانه) اون تورنتهات رو به لینک مستقیم تبدیل میکنه و میتونی با idm دانلود کنی .
با سلام
از برنامه یو تورنت استفاده میکنم
من قبلا با تورنت مسکلی نداشتم و تونستم کلی از سریالهای دلخواهم رو دانلود کنم 1 ماهی هست که کامپیوتر رو که روشن میکنم 1 درصد یا 2 در صد دانلود میکنه و 1 یا 2 ساعت قطع میشه دوباره 1 یا 2 درصد دانلود میکنه دوباره قطع میشه لطفا راهنمایی کنید اشکال از کجاست
خیلی سرعتش کم شده اما تعداد seed و peer ها بالاست
من هم همین مشکل کم شدن سرعت رو دارم.نقل قول:
نقل قول:تازگی ها خیلی از آی اس پی ها پورت های تورنت رو بستن.پورت فورواردینگ رو چک کنین.نقل قول:
نقل قول:
شرمنده من چه جوری پورت رو عوض کنم
جسارتا من نمی دونم پورت فورواردینگ چیه؟
یعنی پیگیری وضعیت پورت.نقل قول:
برنامه ی تورنت از راه یک پورت نرم افزاری با شبکه در حال تبادل داده هست که این پورت باید کاملاً باز باشه تا بتونه خوب دانلود کنه.
پورت نرم افزاری عددی از 0 تا 65535 میتونه باشه.
داخل فایروال سیستم باید پورتی که تورنت با اون فعاله را آزاد کنی تا مشکلی پیش نیاد.
سلام من از اکانت جدیدی در ویندوزم استفاده می کنم و چون اکانت قبلیم در ویندوز دچار مشکل شد مجبور شدم با اکانت جدید وارد ویندوز بشم حالا می خوام از فایل های یوتورنت قبلیم در یوزر قبلی ویندوزم استفاده کنم و در حقیقت ادامه دانلود رو در اکانت جدید داشته باشم راهی وجود داره یا نه؟
سلام میدونم اینجا نباید بپرسم ولی ببخشید
خواهشا اگه دعوتانه IPTORRENTS و یا DEMONID دارید لطفا برام بفرستید 6 ماه میگردم کسی نداده انشالله 1 در دنیا 100 در آخرت نسیبتون بشه
یک عدد اکانت iptorrents.com موجود هست