من این نسخه را نصب کردم و هنوز هم شبکه 2G دارد
Printable View
من این نسخه را نصب کردم و هنوز هم شبکه 2G دارد
Device name: B612s-51d
My number: Unknown
Hardware version: WL1B612M
Software version: 11.196.01.01.464
Web UI version: 21.100.31.00.03
LAN MAC address: EC:89:14:CE:34:3F
WAN IP address: Unknown
WAN IPv6 Address: Unknown
- - - Updated - - -
Device name: B612s-51d
My number: Unknown
Hardware version: WL1B612M
Software version: 11.196.01.01.464
Web UI version: 21.100.31.00.03
LAN MAC address: EC:89:14:CE:34:3F
WAN IP address: Unknown
WAN IPv6 Address: Unknown
بعد از نصب یکبار مودم رو reset factory کننقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.alkhazali [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله........نحوه اجرای fdd؟؟
روشی برای اجرای fdd وجود ندارد شما در قسمت تنظیمات شبکه اینطوری تنظیم کن :نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.alkhazali [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
add me in facebook please
لطفا من را در فیس بوک اضافه کنید
این عکسی که گذاشتید،منم از همین مودم دارم ولی فریمورش با عکس فرق داره،چطور آپدیت کنم؟نقل قول:
منطقه ما هر دو باند فعاله و با دکل صد متر فاصله دارم،ولی اصلا تجمیع نکرده تا الان،فک کنم فریمورش تجمیع ندارن.
من با همه فریمورها امتحان کردم مدل : e5186s-22a راحت اگر فورجی پلاس برا اپراتور فعال باشه تجمیع رو انجام میده . اینجا برا ایرانسل فعاله و راحت در حالت اتوماتیک تجمیع رو انجام میده نداد هم میتونید با برنامه E5186 Toolbox مودم رو بزارید رو حالت تجمیع باند 3 + 7 و تست کنید . در مورد این فریمور هم بله من فریمور مودم رو عوض کردم و فریمور مود شده زدم ولی چند تا باگ داره این فریمور و در کل راضی کننده هست از جمله اینکه ussd داره و قابلیت انتخاب و قفل باندها و voip هم سالم و فعاله . برا نصب فریمور روی این مودم ابتدا مودم رو میبرید رو حالت نصب با فشردن دکمه های ترکیبی و بعد از طریق مولتی کست یک فریمور مخصوص هست بهش میگن فریمور سرویس دانگرید اونو میزنید رو مودم و مودم کلا نابود میشه :D بعد فریمور مود شده رو باز با مولتی کست و این بار بدون نیاز به بردن مودم به حالت نصب تزریق میکنید و تمام . این خلاصه کار بود در اسرع وقت اموزش کامل رو میزارم .نقل قول:
نکته در این مودم علامتی مبنی بر مشخص بودن حالت تجمیع نشان داده نمیشود و فقط از روی تفاوت سرعت میتوان فهمید داره تجمیع میکنه .
فقط داش صابر،این برنامه toolbox روی گوشی نصب میشه؟نقل قول:
آیا امکان آپدیت مودم بدون کامپیوتر هست؟
ممنون
برنامه toolbox و ltewatch برا کامپیوتر هستن و رو این مودم جواب میدن و برا موبایل از برنامه huawei manager استفاده کنید . برا تغییر فریمور هم فقط با کامپیوتر و کابل لن انجام میشه و نیازی به باز کردن پشت مودم نیست .نقل قول:
اینم huawei manager :
خوب وقتی خودش زده رو باند ۷ یا ۳ هست از کجا میشه فهمید تجمیع کرده ؟ چون مدلهای لاک ایرانسل فقط تو اطلاعات فرکانسی میشه دید رو چه باندی هست که اونم معمولا رو ۳ هستنقل قول:
سلام دوستان مودم tf i60انلاک شده سیم کارت های وب را جواب نمیده آیا تنظیم خاصی داره؟
توضیحات من در مورد مودم e5186 هست و ایرانسل از این مودم ارائه نکرده و این مودم قابلیت تجمیع واقعی داره و با افزایش سرعت 3 الی 4 برابری نسبت به 4g معمولی مشخص میشه تجمیع در حال انجام هست .نقل قول:
اگه فریمور ایرانسل رو مودمتون دارید این فریمور از فرکانس های وب پیشتیبانی نمیکنه باید فریمور جنرال یا فریمور های وب روی مودمتون فلش کنیدنقل قول:
دوستان راهی یا برنامه ای هست بشه مک ادرس مودم i60 رو تغییر داد؟
درود
دوستان، من بعد حدود 3 ماه مودم رو روشن کردم و کاملا مطمئنم که auto-update و هر چیزی که به اپدیت مربوط میشد رو قبلا داخل پنل مودم خاموش کرده بودم! حالا که روشن کردم، متوجه شدم فریمور خود به خود آپدیت شده به 198 ! مودم هم لاک ایرانسل بوده از اول.
میخواستم ببینم مطلب خاصی که وجود نداره؟
درود دوستان و اساتید گرامی
لطفا اگر از آنتن های اکسترنال خصوصا مدل هایی که برای محیط بیرونی طراحی شدن در مودم i60استفاده میکنید تجربیاتتون رو به اشتراک بزارید :whistle:
سلام راهی هست بشه فهمید که مودم آنلاک شده یا نه
خب سیم کارت بیندازید داخلش مثلا همراه اول جواب داد انلاک شده نداد صفحه قفل و درخواست کد مودم میاد و چراغ شبکه قرمز و انتن هم نمیگیرهنقل قول:
برای td lte از انتن خطوط تلفن بیسیم استفاده کنید برای fd lte همراه اول و ایرانسل از انتن های 4g که توی بازار ایران هست استفاده کنید و برای 4g های وب هم روشی هست که تست کردم و جواب داده اگه دوستان مایل بودن براشون میگم .نقل قول:
درود داداش تشکرنقل قول:
نیکی و پرسش؟
لطفا تجربیاتتون برای های وب به اشتراک بزارید
برای های وب باید از انتن های uhf تلویزیون و کابل های با کیفیت کواکسیال استفاده کنیدنقل قول:
اتفاقا داشتم به همین مورد دیروز فکر میکردم :Dنقل قول:
چندتا از این انتن ها دارم گوشه خونه انداخته
میتونم دیسمبل کنم و سوکت و سیمش رو به کابل کواکسیال وصل کنم بعد یه آنتن مناسب مثل این لوله ای ها بزارم توی نور گیر
هرچند میدونم سوکت اماده و ارزون تو سایت های مختلف هست ولی diy کیفش بیشتره
:cool:
خب کانفیگ به چه صورت به نظرتون بهتره ؟
تک آنتن بزنم یا دوتا آنتن بزارم ؟
پی نوشتک دیروز خود مودم رو توی نورگیر منزل قرار دادم وضعیت سینگال خیلی خوب شده بود و پینگ پایینی داشت
نقل قول:اگه کابل و انتن و سوکت با کیفیت داشته باشین همون یک آنتن کافیه فقط تا حد امکان سعی کنید طول کابل کوتاه باشه بلاخره هر چقدر هم کابل با کیفیت داشته باشین توی متراژ بالا اتلاف سیگنال بالایی دارین برای تنظیمات مودم هم باید انتن خارجی به صورت دستی انتخاب کنید.نقل قول:
بله نهایتش 5-6 متر هستنقل قول:
بله میدونم آنتن به صوت میکس اینترنال و اکسترنال تنظیمات داره
اگر انجام دادم و نتیجه بهتری داشت توضیحات و عکس برای دوستان میزارم :thumbsup:
خب جواب ما رو که کسی نداد.نقل قول:
یه مطلبی احساس میکنم پیش اومده بعد اپدیت برای مودم، اونم اینه که تا یه دیوایس دیگه که کانکت میشه با وای فای به مودم، کلا به هم میریزه! یعنی سرعت افت میکنه، پینگ مطلب میخوره و ... طوری که انگار تداخل به وجود اومده بین وای فای دو تا دیواس :eh: دوستان به همچین مشکلی برنخوردن تو فریمور 198؟
پ.ن : ممکنه بین چنل وای فای این مودم و مودم دیگری که تو منزل هست تداخل به وجود اومده باشه؟
درود داداش خب برای ما پیش نیومده که به قطعیت بهتون بگیمنقل قول:
ولی اره تا زمانی که از فریمور رسمی استفاده میکنید حتی با غیرفعال کردن اون گزینه ها بازم مودم آپدیت میگیره
اره 198 مشکل زیاد داره
برای من همه چی خوب بود گاهی فریز وایفای پیش میومد
اگر اینترنت fd استفاده میکنه فریمور 197 صابر جان رو نصب کن
اگر td هم که نسخه ها مود شده زیاده مثل 195 بنفش و 196 خود ایرانسل به خاطر گزینه ca مهم هست
برای تداخل وایفای هم نرم افزار wifi analyzer نصب کن ببین کانال مودم هات هرکدوم چنده و دیگه خودت تغییرش بده
سلام به دوستان عزیزم
من این مودم رو دیروز خریدم با سیم کارت TD-LTE راه اندازی کردم
ورژن مودمم اینه
Software version
81.198.13.01.234
اگه میشه راهنمایی کنید قوی ترین و بهترین فریموری که سرعت رو هم بهبود بده و مودم هم آنلاک بشه بتونم سیم کارت های دیگه رو روش بزارم چیه طبق تجربه شما
ببخشید واقعا خوندن 367 صفحه تاپیک واسم سخته
یه سوال دیگه اینکه تنظیمات بخش شبکه این مودم برای بهترین سرعت چیه؟ من گذاشتمش روی حالت td-only آیا درسته؟
و سوال اخر اینکه این ورژن 198 هم بخوام آنلاک کنم نیاز به باز کردن مودم و لحیم کاری داره؟
دوستان قصد خرید این مودم رو دارم ایا این مودم رو هنوز میشه انلاک کرد ؟
به پیشنهاد دوستان یه آنتن uhf/vhf گرفتم از این طرح قدیمی ها که چند شاخه هستننقل قول:
هنوز جای خوبی براش پیدا نکردم و امروز مشغول تستش بودم تازه اونم با سیم معمولی نه کابل کواکسیال
هروقت جای مناسب پیدا کردم از روند کامل و تجهیزات استفاده شده عکس میزارم
بدون آنتن
با آنتن و سیم دو رشته 75:D مکان نصب هم موقت و جهت تست بوده
با همین وضعیت هم میشه راحت 1.5 تا مگابایت بر ثانیه دانلود کرد و نسبت به adsl قطعا بهتره ولی نسبت به 4g واقعی 1 دهم سرعت اپراتور ها ی دیگه هست
درکل میشه گفت آنتن uhf بی تاثیر نیست و استفاده از این آنتن به جای 200 -300 تومن پول آنتن های دیگه رو دادن شاید به صرفه تر باشه براتون بازم بستگی به منطقتون داره
سلام بچه ها.من مودم b612s دارم دیروز انلاکش کردم.ولی سریالش صفر شده.مشکلی نداره؟؟؟؟؟
نقل قول:
سیمش رو به کدوم قسمت مودم زدی ؟ اخه مودم دو تا جای انتن داره
به سوکتی وصل کنید که زیرش نوشته Mainنقل قول:
بعد تنظیمات رو روی میکس گذاشتم یعنی آنتن 1 شد اکسترنال یا همین آنتن خارجی
آنتن 2 شد همون داخلی خود مودم
روی td هم امتحان کردی ببینی تاثیری توی انتن دهی یا sinr داره ؟نقل قول:
من td ندارمنقل قول:
توی تاپیک td ایرانسل یکی بچه ها دستی ساخته خودتون هم دیدن که جواب داده
ولی این ظاهرا انتن برای فرکانس 3500 ساخته و انتن uhf نبوده .نقل قول:
خب درسته منم گفتم دست سازه دیگهنقل قول:
زیاد رو فرکانس حساس نشو
نکات مهم همون کابل خوبه و شکل طراحی مناسب آنتن ومواد به کار رفته که قدرت گیرندگی بالا داشته باشن
یه سر به این تاپیک بزنین مطالعه کنین خیلی مباحث رو قبلا بحث کردن و جواب دادن
من یه انتن uhf دارم روی پشتبوم که سیگنال صد درصدی میده به تلویزیون حتی بوستر هم داره فقط کانکتور ندارم که روی مودم تست کنمنقل قول:
اگر مودم قدیمی تو خونه داری از این آنتن ها میتونی برای سوکت استفاده کنینقل قول:
قسمت بالایی سوکت یعنی همون تنه آنتن با فشار از جا در میاد و داخلش دو عدد رشته سیم هست که به یه بردی وصل شدن
با هویه از اون برد جداشون کن
و از سوکت استفاده کن:rambo:
تو بازار هم با قیمت های خیلی ارزون گیر میان از 10هزار تومن هست