پسوردها هنوز کار میکنن؟نقل قول:
اینکه مشکل نصب برطرف شد؟
اگر خیر متن ارور چیه؟
SSH دیوایس با این مشخصات لاگین میشه؟
Printable View
پسوردها هنوز کار میکنن؟نقل قول:
اینکه مشکل نصب برطرف شد؟
اگر خیر متن ارور چیه؟
SSH دیوایس با این مشخصات لاگین میشه؟
با سلام مودم من ورژن نرم افزاریش 196 هست قسمت local update رو نداره.نقل قول:
آقا این لوکال آپدیت فایده ای نداره تلاش نکنید. ارورش هم میگه update failed ! همین!نقل قول:
باز من با multicast خود ورژن 196 رو تونستم روش بریزم! ولی 192 چراغ قرمز میشد. سعی کردم با دستکاری 192 دستگاه رو گول بزنم که این مثلا 196 هستش قبول کن! نصب بشو! ولی فایده نداره! قبل از 192 ورژن قدیمی تری نداره؟
مبین نت اگه یه کم به فکر باشه این بساط مسخره بازی قفل مودم رو برمیداره ملت راحت آنلاک کنن یه پولی به جیب بزنه! راحت میتونه کلی مودم با قیمت دوبرابر این بفروشه، مثل ایرانسل
شما تست کردین رو مودمش همراه اول یا رایتل (شاتل موبایل ) کار می کنه یا نه؟ (دسترسی ندارم من الان) . ایرانسل رو مودمش اسیاتک و وینکس و.... کار می کنه (ای 60)نقل قول:
هیچ سیمی روش کار نمیکنه، حتی همراه اول!نقل قول:
شاتل، رایتل، ایرانسل و ... رو تست کردم همه ارور insert sim میداد
داداش اول تست کردیم دیدیم لاکه دیگه!!!!:D:D:D:Dنه دانگرید نه آپگرد نمیشه که نمیشه!!!نقل قول:
اگر 196 رو ریختی میشه 196 رو انلاک کرد کهنقل قول:
چطور 196 رو نصب کردی رو 197؟
من اجازه ندادم مودم 197 بشه، سیم مبین نت نذاشتم. با نرم افزار مولتی کست ورژن 196 رو روی خود 196 ریختم، تنها فریموری هست که مودم راه میده برای نصب و چراغش آبی موند، هر فریموری خواستم بریزم قرمز شد، حتی 192 مبین نت. ولی به محض اینکه همون 196 رو کوچیکترین تغییری بدی همون هم نصب نمیشه، سعی کردم ادیتش کنم نشد.نقل قول:
با سلام ورژن مودم من 196 هست (آپدیت رسمی خود مبین نت) و در قسمت آپدیت گزینه local update رو نداره از سیم 360 مبین نت داخل گوشیم استفاده می کنم و مودم خاموش هست آیا مودم رو میشه آنلاک کرد.داخل آگهی هایی که تو دیوار هست برای آنلاک مودم وقتی زنگ می زنم می گویند تا ورژن 195 رو میشه آنلاک کرد و ورژن 196 و 197 رو نمیشه فعلا.اگه ورژن 196 رو میشه آنلاک کرد و براتون مقدور هست لطفا میشه راه حلش رو بگید.نقل قول:
داداش عزیز مبین نت فقط ورژن192 آنلاک میشه اونم خیلی سخته پیدا کنی اصلا تا اینجا روشی بجز تعویض سی پی یو نیس اونم خیلی گرونه بصرفه نیس!!!!نقل قول:
فعلا راهی نیست. ولی ممکنه تا چند وقت دیگه راهی براش پیدا بشهنقل قول:
به هر حال نباید دست از تلاش برداشت.
اره باید راهشو باز کنیم .من که چند شبانه روزه دارم تلاش میکنم .نقل قول:
مبین نت صد تومن کشید روی قیمت مودم .
بله درست می گید در تمام طرح های پیش فرض 100 هزار تومان اضافه شده.نقل قول:
بله درست می گید در تمام طرح های پیش فرض 100 هزار تومان اضافه شده.نقل قول:
اگه قیمت طرح های تمدید رو هم گرون کنه کلا باید بی خیال اینترنت بشیم ، احتمالا اینکار رو هم میکنه چون قیمتش نسبت به سرویس دهنده های دیگه ارزونتره ، تو این چند روز هم شنیدم اپراتورهایی که قیمتشون منصفانه تر بوده گرون کردن .نقل قول:
کسی csgo بازی میکنه با ۴g مبین نت؟
بسته های ۱۰۰ گیگ یک ماهه و ۱۰۰۰ گیگ دوازده ماهه هنوز برای طرح غیر۳۶۰ موجود هست؟
خیر حذف شده.نقل قول:
پس بین بسته های کاربران ۳۶۰ و غیر ۳۶۰ تفاوتی وجود نداره درسته؟نقل قول:
سرعت مبین نت توی این چند روز واقعا دیگه غیر قابل تحمل شده
FD که هیچی من روی td بیشتر 2 مگ رو نمیبیم
اونم شب ها که دیوونم میکنه 10 بار باید خاموش روشن کنم تا شاید درست بشه
فقط می تونم بگم همون طرح تشویقی اول که روش بود راضی بودم همیشه سرعت روی 5 مگ بود
فکر کنم در بسته های معمولی TDD بسته های 100 گیگ یک ماهه و 1000 گیگ یک ساله هنوز وجود داره.نقل قول:
دوست ندارم انرژی منفی از خودم ساطع کنم ولی به نظرم مبین نت یه حالی به بسته هاش میده .یا همه رو گرون میکنه یا طرح های 360 رو .چون الان تو اینستا میچرخیدم این سرویس دهنده های اینترنت بی سیم تی دی و وایرلس چه اونایی که اپراتور اصلی ان و چه اونایی که مجازی ان ظاهرا قیمتا رو به شدت گرون کردن .بعضی هاشون طرح های به صرفه رو حذف کرده بودن و اون طرح گرونا رو گذاشته بودن بعضی هاشون قیمت ترافیک مازاد و گیگ باکس رو دو برابر کردن.یکی تو پیج اسیاتک نوشته بود گیگ باکس اینترنت بی سیم قیمتش تا سه روز پیش 80 تومن بوده الان شده 180 تومن .امید است که مبین نت حداقل تا دو سال اینده رو همین طرح ها بمونه چون غیر از این دیگه غیر انسانی میشه .
سلام
حداقل و حداکثر سرعتی که مبین نت در حالت واقعی میده در حال حاضر چقدر هستش
به دلیل نویز زیاد خط adsl(snr 6.5) میخوام از سرویس دیگه ای استفاده کنم((مبین نت انتخاب خوبی هست؟)
برای دانلود حداقل 4 مگابیت بر ثانیه(512 کیلوبایت) و حداکثر 40 مگابیت(5 مگابایت)نقل قول:
برای آپلود حداقل 1 مگابیت( 128 کیلوبایت) و حداکثر 4 مگابیت(512 کیلوبایت)
البته ممکنه بعضی وقتا سرعت بر حسب شرایط مختلف، تا حدی کمتر یا بیشتر از این اعداد بشه. این اعداد گفته خود شرکت مبین نت هست.
مقدار مصرف ماهیانه یا سالیانه و سرعتی که احتیاج دارید رو بگید تا بررسی کنم مبین نت به درد شما میخوره یا نه
و اینکه مکان مودم رو ممکنه از محل اولیه به ساختمان دیگه ای بخواید ببرید یا اینکه فقط در همون ساختمون میمونه؟
ممنوننقل قول:
ماهیانه 60 گیگ تقریبا نیاز دارم((محل زندگی هم با پوشش سبز مبین نت تقریبا 50 60 متر فاصله دارم))داخل پوشش نیستم
جابه جایی ندارم ولی اگر بشه مثل ایرانسل fdd هم ساپورت کنه خوب ترجیح میدم دو سیم ساپورت بشه که امکان انعطاف در اینده باشه
فقط نکته مهم برام اینه ترجیحا در اکثر مواقع سرعت بالای 16 adsl باشه
این شرایط پس گرفتن مودم از سمت مبین نت دقیقا به چه صورتی هست((واقعا هزینه مودم عینا پس گرفته میشه؟!!))
اگر در محله شما اینترنت فیبر نوری یا همون FTTH ارائه میشه، که توصیه اول من به شما همین فیبر نوری هست. چون در حال حاضر پر سرعت ترین اینترنت موجود در ایرانه. سرعت دانلود تا بالای 200 مگابیت و پینگ داخلی 1 میلی ثانیه داره. برای امکان سنجی با شماره 2020 تماس بگیرید یا به مخابرات منطقهتون برید. البته ممکنه اینترنت VDSL هم بدن که سرعتش تا 80 مگابیت هم میرسه که بازم گزینه خوبیه(بعضی از ISP های خصوصی در بعضی از شهرا VDSL هم میدن)نقل قول:
اگر به هر دلیلی فیبر و VDSL نمیخواید یا ارائه نمیشه میتونید TD-LTE مبین نت بگیرید. با توجه به اینکه ممکنه تو پوشش مبین نت نباشید، میتونید طرح 360 مبین نت رو بگیرید. یعنی هرجا که پوشش 4g همراه اول باشه، میتونید از نت مبین نت استفاده کنید. در مورد ضمانت بازگشت مودم، خود مبین نت تو سایتش اینطوری نوشته: “جهت استفاده از امکان ضمانت بازگشت وجه مودم، میبایست از تاریخ فعالسازی اینترنت مشترک حداقل سه ماه گذشته و حداقل ١٠ گیگ مصرف نموده باشد، همچنین تاریخ خرید آنها پس از ۹۶/۱۰/۰۱ باشد.”
در موقع خرید مودم و طرح، یه چک مقوایی به شما داده میشه که همون ضمانت برگشت مودم هست که اگر مودم رو سالم برگردونید و اون چک رو ارائه کنید، پول مودم رو بهتون پس میدن
مشکلی که مودم های مبین نت داره اینه که فقط از سیمکارت های خود مبین نت میشه داخلش استفاده کرد و مودمش تا این لحظه قابل آنلاک شدن نیست که بشه از سیمکارت سایر اپراتورها پشتیبانی کنه.
میتونید از ایرانسل مودم TF-i60 بگیرید که سیمکارت و بسته اینترنت TD-LTE ایرانسل هم داره. و مودمش هم قابل آنلاک شدن هست و اگر آنلاکش کنید، از سیمکارت همه اپراتورهای داخل پشتیبانی خواهد کرد.
در ضمن مودم TF-i60 ایرانسل، از هر دو سیمکارت td(ثابت) و fd(همراه) پشتیبانی میکنه ولی اگر قصد دارید که بسته اینترنت ثابت ایرانسل که ارزون تر از همراه ایرانسل هست بگیرید، باید چک کنید که تو پوشش اینترنت ثابت ایرانسل باشید. یعنی رومینگ داخلی بین اینترنت ثابت و همراه ایرانسل وجود نداره.نقل قول:
نقل قول:
تشکر بابت وضیحات کامل و جامع
ایرانسل خط دهی جالبی در حال حاضر ندارم
فیبرنوری هم ارائه نمیدند
تنها سولی برای بنده پیش اومده این طرح 360 کجا هستش که من جایی تعرفه و بسته هاش را ندیدم((در صورت خرید بسته روی هردو خطوط lte و 4g میتونم استفاده کنم یا بسته های هر کدام جداست))
اگر از سایت مبین نت ثبت نام کنید، یه نفر میفرستن که بررسی کنه که شما تو پوشش مبین نت هستین یا نه. اگر تو پوشش بودین که td عادی میده بهتون و اگر پوشش ضعیف بود، طرح 360 میده که فقط یکبار 100 هزار تومن به هزینه اولیه اضافه میشه و قیمت خرید طرح های بعدی با طرح بدون 360 یکسان هست. اگر به نمایندگی مبین نت در شهرتون مراجعه کنید، حتی با وجود پوشش خود مبین نت، میتونید طرح 360 بگیرید البته با پرداخت هزینه اضافه.نقل قول:
چند وقته که شبانه رایگان رو برا طرح 360 برداشتن و دو تا طرح 100 گیگ ماهانه و 1000 گیگ سالانه هم برای 360 برداشته شده. البته برای خرید مودم و طرح اولیه، 360 و عادی از لحاظ شبانه رایگان، فرقی ندارن به جز 100 تومن اضافه تر
اگر طرح 360 و مودم b612 بگیرید، هم میتونید از tdd مبین نت استفاده کنید و هم از رومینگ همراه اول یعنی fdd . و معمولا اگر پوشش خود مبین نت مناسب باشه، سرعت و پایداری و پینگ بهتری رو تجربه میکنید.
بعضی از نمایندگی ها مودم جدیدی آوردن برای طرح 360 که فقط به fd رومینگ همراه اول وصل میشه و قابلیت وصل شدن به td رو نداره و قیمتش هم کمتر از مودم b612 هست
بسیار ممنون از وقتی که گذاشتید برای راهنمایینقل قول:
از نمایندگی یه مودم b612 و طرح یکساله گرفتم
دوستان
وضعیتadsl شرکت پارس آنلاین چطوره؟
میخوام سرویس بگیرم
امکانش هست یکی از کاربرانی که سرویس غیر۳۶۰ یا همون غیررومینگ رو دارن یک تصویر از لیست طرح هایی که میتونن تهیه کنن بفرستن
چون من میخوام سرویسم رو از رومینگ خارج کنم تا بسته ای به صرفه تری داشته باشم میخواستم قبل از تغییر مطمئن بشم
چجوری میخواین خارج کنین؟ ممکن هست؟ یا میخواین بفروشین td خالی بگیرین؟نقل قول:
تیکت زدم منتظر جوابشون هستمنقل قول:
ولی واقعا حرکتشون بشدت غیراخلاقی و غیرحرفه ای هست علی رغم اینکه مبلغ بیشتری از کاربران TDD دادیم ولی سرویس کمتری دریافت میکنیم!
بله واقعا کاری که کردن عادلانه نبودنقل قول:
پاسخشون رو اینجا بگین
منم تو فکرشم همینکارو کنم
چون من تو پوشش فوق العاده td هستم و اصلا از fd استفاده نمیکنم
هیچ بعید نیست که به خاطر گرانی یا هر دلیل دیگه ای قراردادشون با همراه اول رو لغو کنن و همه رو بندازن رو تی دی و نهایتا اگه کسی انتن نداشت شرکت چندر غاز بهش میده بابت پس گرفتن مودم .از اول هم سر مردم کلاه گذاشتن .گفتن صد تومن بیشتر میدید در عوض هم از مبین نت میتونین استفاده کنین هم از همراه اول اما بعدش کم کم زیرابی رفتن شروع شد .به بهانه ی تنوع در طرح ها به صورت فصلی و حذف شبانه به صورت موقت هر کاری که دلشون میخاد دارن میکنن .منم باید یه فکری به حالش بکنم که بتونم انتن بهتری از تی دی بگیرم.رومینگ نوسانش خیلی زیاده .شاید مودم رو رو پشتبوم نصب کردم.
من تو خونه آنتن دهی خوبی داشتم از fdd ولی tdd هیچ آنتن دهی نداشتمنقل قول:
مودم رو بردم رو پشت بوم الان سه خط tdd دارم .سرعتم از fdd بهتر نیست ولی پینگم stable تر هست و کلا اینترنت stable تری دارم.