اقا مرسی مشکل من هم حل شد واقعا دست درد نکنه مرسی که هستی!!!:»:»:»نقل قول:
Printable View
اقا مرسی مشکل من هم حل شد واقعا دست درد نکنه مرسی که هستی!!!:»:»:»نقل قول:
:wub::wub::wub:نقل قول:
- - - Updated - - -
با لودر جدید زدید یا قدیمی ؟نقل قول:
من از 4pda پیدا کرده بودم کار نمیکرد دیدم تو هم گذاشتی گفتم یک تست بگیرم دیدم پورت ها رو شناسایی کرد میبوسمت!!!!نقل قول:
با لودر جدید :thumbsup:نقل قول:
سلام برای تغییر IMEI مودم آنلاک شده b612 از چه راهی میشه استفاده کرد برنامه ای است ؟
با این برنامه میتونی IMEIدستگاه رو تعویض کنی:نقل قول:
اول برنامه رو باز کن و ای پی مودمو انتخاب کن بعد IMEIمد نظرت که 15 رقمی هس رو وارد کن بعدا مودمو ریست کن این اسکریپ خودش خودکار نصب میکنه .
نکته:فریمور دارای adbوtelnetباشه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه کار اسکریپ:
اگر مشکلی نداره imei مودم شما از دستکاری جدا پرهیز کنید به محض دستکاری و یا استفاده از یک imei دیگه سامانه همتا براتون دردسر ساز میشه و اخطار قطع سرویس مودم میفرسته و فردا مشکل برا مودمتون درست میشه .نقل قول:
اینو راست میگه صابر عزیز در نظر بگیرید!!!نقل قول:
ممنون آقا صابر نمیخوام برای ایران انجام بدم میخوام برای پاکستان یکی تست بزنم خودم زاهدان هستمنقل قول:
Found modem : E5573Cs-322
Model : Huawei AuthVer 4 modem (New)
IMEI : ***************
Serial NR. : DGF7S18423000531
Firmware : 21.333.64.00.1456
Compile date / time : Mar 8 2019 12:46:37
Hardware ver. : CL1E5573CSM11 Ver.B
Dashboard version : WEBUI_17.100.20.03.306_MRE5
Web UI version : WEBUI_17.100.20.03.306_MRE5
SIM Lock status : Locked (Card Lock)
Wrong codes entered : 10 (unlock attempts left : 0)
این مودم در پاکستان قبلا آنلاک شده توی ایران فروخته شده اما بعد از چند ماه دوباره لاک شده است و اونهم به آخرین ورژن لاک شده من خیلی از روشهای آنلاک از سایتهای خود پاکستان برای آنلاک استفاده کردم همه رو خوب جواب میده اما آنلاک نمیشه یعنی خطا در اجرای برنامه نمیده . راهی دیگه ای هست برای آنلاک این مودم ؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
آیا بخاطر سامانه همتا است ؟؟؟
لودر مودم بسته باشه و یا لودر بگیره و فریمور نگیره و پورت نده یعنی امنیتش بالا هست و یا efuse کردن تو این ورژن جدید و فقط با همین فریمور ورژن اخر از نوع پچ شده که قفلش رو برداشتن این مودم انلاک میشه اونم فکر نکنم دست هر کسی باشه . دقیقا مثل این مودم های هواوی عراقی .نقل قول:
نه این الان صفحه درخواست کد انلاک هست خودشم صفر شده و در حقیقت داخل اینفو نگاه کنید زده مودم قفله :نقل قول:
SIM Lock status : Locked Card Lock
فریمور این مودم رو گیر نیاوردم جالبه که همه ی کسانیکه از این مودم گرفتند بیشترشون به همین وضعبت دچار شدند برنامه ای اگه داری برام بفرست امتحان کنم شاید آنلاک شد ضرر که ندارهنقل قول:
بچه ها من مودمم gp-2101 plus
چجوری آنلاکش کنم کمکم کنید لطفا
مودم های عراقی هم همینطور هستن با دریافت اپدیت دوباره قفل شدن ولی برا اینها جدیدترین فریمور خود مودم با قابلیت انلاک بیرون اومد و با پرداخت هزینه معقولی میتوان دوباره انلاک کرد ولی برا مودم شما فکر نکنم تو ایران یا به صورت رایگان در اینترنت اخرین فریمور با قابلیت انلاک باشه میتونید از همون سایتهای پاکستانی یا هندی که در کار انلاک هستن بپرسید و اگر بشه با پرداخت هزینه ریموت میشن رو سیستم شما و جدیدترین فریمور انلاک رو بر روی مودم فلش میکنن و مودمتون باز انلاک میشه . البته هزینه این کار با دلار یا یورو اصلا به صرفه نیستنقل قول:
انلاک نداره بشه هم ارزش نداره فقط tdd ایرانسل و مبین نت رو میتونه بگیره و در مناطقی که tdd ایرانسل پوشش داره میشه از سیم کارت fdd ایرانسل هم روش استفاده کرد و تمام دیگه هیچ سیم کارت دیگه ای رو جواب نمیده حتی با انلاک .نقل قول:
یادش بخیر روزی که تری جی و فورجی اومده بود من اینجا فعال بودم دنبال مودم و انتن تقویتی مودم بودم درنهایت هم یک ۸۳۷۲ گرفتم و سرعت حدود پنجاه مگ رو تو این سالها ازش گرفتم. حالا این همه مودم جدید و گرون اومده مگه چقدر سرعت میگیرین که این همه بحث و هزینه میکنید؟
منطقه ما تاجایی که از اطرافیان میدونم بیشتر از ۵۰ کسی نتونسته بگیره میشه بگی این سرعت مربوط به کجاست و با چه مودمی؟؟ واقعا همیشه اینطوریه؟ لطفا اطلاعات دقیق بدید چون میخام مودم بگیرم اگه واقعا بتونم به این سرعت برسم ممنون
مودم cat6 با قابلیت تجمیع داشته باشی مثل : b525 یا fd-m60 و در منطقه شما دو باند 3 و 7 فعال و انتن دهی هم فول باشه و در دسترس راحت در ساعات خلوت 130 تا میگیری در ساعات شلوغ کمترین 50 و بیشترین 80 تا . و اگر مودم cat6 بدون تجمیع مثل b612 داشته باشی با یک باند فعال در منطقه شما حالا یا 3 یا 7 باز ساعات خلوت تا 120 میتونی بگیری و در ساعات شلوغ کمترین 40 تا و بیشترین 70 تا . همه بچه هایی که در انجمن مودم های مذکور رو دارن قریب به اتفاق میانگین 70 رو همیشه دریافت کردن . ناگفته نماند منطقه شما و دکلی که از اون خدمات میگیرد و ساعات اوج مصرف هم در مسئله دخیل هست . خوبی مودم های دارای قابلیت تجمیع اینه اگر هر دو باند 3 و 7 فعال و انتن دهی خوب باشه حتی ساعات شلوغ شبکه هم نهایت سرعت رو میتونن بدن ولی مودم های cat6 بدون حالت تجمیع در مواقعی که شبکه و دکل شلوغ هست افت سرعت دارن و این قابلیت رو هم ندارن از باند دوم کمک بگیرن .نقل قول:
اینم یک نمونه برا مودم b525 :
نمونه تست دوم :
من همه ی کارها رو طبق برنامه انجام دادم طبق تصویر بعد مودم ریست شد (البته در حالت عادی نه حالت بوت ) ولی imei تغییر نکرد . دلیلش چیه من از فریمور مود شده B612_UPDATE_11.195.03.00.1445moded استفاده کردم روی مودم نصب بودنقل قول:
بالاخره b612 تجمیع داره یا نه؟ پس چه طوری بعضیا تا ۱۶ مگ میگیرن؟ مگه تک باند تا ۱۶ مگ میده؟
این مودم تا جایی که ما تحقیق کردیم و کلی تست زدیم برای شبکه FDD خیر CA و یا همون تجمیع به هیچ عنوان نداره . داخل فیلم هم اگه دیدید در منطقه تست برا همراه اول فقط یک باند فعال بود یعنی اگر مودم تجمیع میکرد هم نمیشد چرا ؟ چون فقط یک باند در منطقه وجود خارجی داشت و سرعت بالا با همین تک باند و ظاهر نشدن علامت + در همان تست در مودم B525 هم گفته منو تایید کرد و نشون داد این مودم یعنی B612 با تک باند بهترین سرعت رو دریافت میکند حتی بالاتر از مودم B525 . تنها برتری مودم B525 همان تجمیع اون هست که اونم نیاز به فعال بودن دو باند و فول انتن بودن اونها داره . این مودم B612 از نوع MIMO4*4 هست و دلیل سرعت بالای این مودم در FDD نیز همین هست هر چند اگر دکل منطقه شما خلوت باشه و یا پرسرعت و یا از نوع فیبر نوری 100 درصد تاثیرگذار هست . بنده خودم رو این مودم خیلی تحقیق کردم از نظر قیمت . امکانات و سرعت و خصوصا قابلیت TDD ( ایرانسل و مبین نت ) بهترین مودم حال حاضر کشور هست . طرف میره بالای 4 تومن به مودم CAT16 میده ولی ارزش نداره چرا ؟ چون تا الان فقط دو باند در ایران برای تجمیع وجود داره و بیشتر از CAT6 فعلا دور ریختن پول هست . باید منتظر ماند و دید اپراتورها برای مودم های رده بالا چه برنامه ای دارن و ایا چندین باند دیگر هم راه اندازی خواهند کرد یا نه ؟نقل قول:
موقع انجام کار و پایان اون عکس بده از همین صفحه تغییر IMEI احتمالا جایی رو اشتباه میری .نقل قول:
سلام دوستان من از طریق تنظیمات مودم رفتم و از طریق مک فیلتر یه ادرس دادم که فقط اون ای پی بتونه استفاده کنه و فکر کنم اشتباه ای پی خودمو چیز دیگه زدم الان نمیتونم وصل بشم چیکار کنم ؟ مودم همراه دی لینک هست و ریست هم نمیشه:)
سلامنقل قول:
با کابل وصل کن مک فیلتر فقط برا وایفایه
سلام میخواستم بدونم استاندارد g با n وای فا از نظر سطح امنیت هم تفاوت داره
خیر تفاوتی ندارهنقل قول:
تفاوت در سیگنال و سرعتش هست
خیر تفاوتی ندارد.نقل قول:
802.1g – 2003: وایفای G سه سال پس از B و با وعده سرعتی 5 برابر بالاتر (تا 54 مگابیت بر ثانیه) عرضه شد. این استاندارد نیز افزونهای برای باند 2.4 گیگاهرتزی محسوب میشود و از آنجایی که سرعت انتقال اطلاعات در آن زمان برای کاربران بسیار مهم بود محبوبیت زیادی یافت. در حال حاضر این استاندارد نیز آنقدر سریع نیست که بتواند نیازهای انتقال اطلاعات تمامی وسایل وایفای یک خانه را برطرف کند.
802.11n – 2007: وایفای N یک افزایش دیگر در سرعت وایفای بود که نرخ انتقال اطلاعات را به 300 تا 450 مگابیت بر ثانیه بسته به تعداد آنتنها میرساند. این پروتکل بر روی هر دو باند 2.4 و 5 گیگاهرتزی اعمال شده و امکان انتقال اطلاعات حجیم را در زمانی اندک فراهم کرد.
سلام دوستان عزیز
خواهش می کنم کمکم کنید
من یه مودم B310As-852 از Huawei دارم که از هیچ اپراتوری هم نگرفتمش، از مدتی پیش یه مشکلاتی داشت و دیگه نمی شد به کامپیوتر وصلش کرد ، نه با کابل ، نه با Wifi ... الان ، کابل USB رو بهش لحیم کردم ، تمام درایورها رو هم می شناسه و توسط برنامه Balong USB هم شناخته میشه
می خواستم راهنماییم کنید که الان باید چی کار کنم که مودم به زندگی برگرده ؟؟؟ باید از طریق Balong فریمور بهش بزنم ؟؟ چون اومدم این کار رو بکنم ( البته با فریمور یه ورژن پایین تر از چیزی که رو مودم هست ) ، ولی اصلا اون نوار پایین پر نمیشه !!!
تورو خدا راهنماییم کنین که چی کار باید بکنم ، چون واقعا دیگه دارم کلافه میشم
سلام دوستان
با توجه به پستهای دوستان در این فروم، مودم E5186s-22a رو تهیه کردم و از دیروز دارم تست میگیرم ازش. 21.302.01.01.418 نسخه فرمورش هست.
منتها در پنل کاربری برای من فقط 4G نشون داده تا به الان. آیا در صورت تجمیع حتما CA نشون میده؟
تستهای سرعت من در SpeedTest حدود 135 مگابیت و با دانلودمنیجر حدود 15 مگابایت هست در محل کارم، که خوبه به نظرم، ولی در خونه کمتر هست.
یک مشکلی تا به الان داشتم قطعی گهگاه و و همچنین نداشتن دریافت از wifi به صورت موردی! آیا به مودم ربطی دارن؟ به نسخه فرمور؟ یا چی؟ ضمنا از IDH گرفتم من.
باتوجه به این مشکلات، کمی دلچرکین هستم که شاید اگر گزینه B612 رو میگرفتم انتخاب بهتری بود.
ممنونم
مطمئن بشید در منطقه شما دو باند 3 و 7 فعال و حالت تجمیع هم برقراره توسط اپراتور و با دو سیم کارت تست کنید هم ایرانسل هم همراه اول ببنید علامت + میاد ؟ این مودم تجمیع واقعی داره احتمالا ظاهر نشدن علامت به فریمور مودم ربط داره . الانم سرعتی که دریافت کرده اید خیلی عالی و خیلی بالاتر هست .نقل قول:
از لودر موجود در این لینک استفاده کن و مودم رو ببر به حالت دانلودینگ و بعد با برنامه بالونگ فلش فریمور مخصوص مودم خودت رو بریز داخل مودم . اموزش فریمور زدن هم داخل بخش مودم i60 موجود هست با همون اموزش میتونی فریمور رو انتقال بدی . فقط فریمور اپراتوری رو مودمت نزنی که کلا مودمت قفل میشه فقط جنرال اخرش 00 باشه .نقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
من با برنامه E5186 Toolbox باند رو گذاشتم روی LTE-A / B3+B7 و وصل شد و کار کرد. این دلیل میشه که در منطقه ما پشتیبانی میشه؟
به نظر شما قطعیهای مکرر در ارسال/دریافت دیتا چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ که مجبور میشم Connection رو از پنل وب مودم قطع و وصل کنم تا دوباره راه بیفته!
در این مودم ها برای تجمیع اصلا نیازی به انتخاب دستی گزینه های باند نیست و اگر تجمیعی در کار باشه خودش انجام میده . یک بار مودم رو ریست کنید و دیگه به گزینه باندها دست نزنید . مگر اینکه بخواهید رو تک باند قفل کنید . شما با انتخاب یک بار باند 3 و یک بار باند 7 مطمئن بشید هر دو باند در منطقه شما فعاله و میتونید سیگنال دهی اونها رو هم چک کنید و تست سرعت هم بگیرید . این قطعی هم بیشتر کسایی که از این مودم دارن گزارش دادن به نظر من به فریمور ربط داره و باید با یه فریمور دیگه هم تست بشهنقل قول:
خیلی متشکرمنقل قول:
جالبه روی همراه اول تست کردم مشکل قطعی وجود نداشت تا به الان. ولی در منطقه ما همراه اول خیلی کم سرعت هست و فقط ایرانسل مناسبه.
با خود IDH تماس گرفتم، میگفت برو از داخل تنظیمات نتورک سیستم عامل، DNS ست کن! نمیدونم چقدر حرفش درسته ولی نمیشه که برای هر دیوایسی آدم بره dns تغییر بده!!
شما چه firmware رو پیشنهاد میکنید؟ که کم ریسک باشه و جوابش رو پس داده باشه.
با این دوستمون در ارتباط باشید ایشون از این مودم دارن و پلاس و تجمیع هم دریافت کردننقل قول:
نقل قول:
متاسفانه فرقی نکرد ، با بالونگ فلش از طریق CMD بهش فریمور دادم و کامل شد ، ولی مودم همچنان مثل قبله ...
یه چیزی که متوجه شدم ، فکر کنم از طریق webUI یه فریمور که آخرش 00 نبوده بهش دادن ...
چه کار میشه کرد ؟
فریمور و وب یو ای زدید و درست نشده میمونه بردن پیش تعمیرکار مودم برا چک کردن سخت افزار و فلش کردن ای سی فلش با پروگرامر یا باکس . اونم اهل فن بتونید پیدا کنید .نقل قول: