دوستان کسی میدونه شاتل لند تا چند روز دیگه برقراره؟ میشه ازش استفاده رایگان کرد؟
Sent from my LT26w using Tapatalk
Printable View
دوستان کسی میدونه شاتل لند تا چند روز دیگه برقراره؟ میشه ازش استفاده رایگان کرد؟
سلامنقل قول:
رایگان فعلا تا آخر اسفند هستش. ولی به نظر من احتمالش هست تا آخر عید هم تمدید بشه
تقریبا روزی چند گیگ میشه دانلود کرد؟
محدودیت نداره؟
هر چقدر که بتونی دانلود کنی (بستگی به سرعتت داره:n31:)نقل قول:
محدودیت خاصی نداره (البته چند تا شهر نمیتونن استفاده کنن که تو سایتش اشاره شده) فقط نهایتا 150 گیگ رو همزمان توی پروفایلتون داشته باشید و اگه گیگ پر بشه میتونید قبلی ها رو حذف کنید و دوباره فایل جدید مستقیم کنید. در کل محدودیتی نیست چون هر کسی که لینکی رو مستقیم میکنه معمولا همون لحظه بعد از دانلود پاکش میکنه و فضا همیشه خالی میمونه:n39:
10 روز دیگه ماله من تموم میشه اگه تمدید بکنه شاتل لندو 100 درصد می گیرم سرعت بدون محدودیت اعمال میشه؟ منظورم اینه چون سرور داخلیه یا مرتبط با سرویسی که گرفتی مثلا 10 مگه
قضیه این چیه به ما هم بگو فرجی بلکه بشهنقل قول:
دوستان سلام
یک سوال دارم. اگر سرویس art4 بگیرم که نوشته حداکثر سرعت 2.5 مگ هست و نامحدود، سرعت خط من رو چند میبندن و اینکه نوشته حداقل تبادل 23 گیگ معنیش چی هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
با سلام خدمت دوستان عزیز. میخواستم بپرسم از چه سایت هایی میشه روی شاتل لند آپلود کرد ؟ یا فقط باید لینک مستقیم باشه ؟
ابتدا باید هر لینکی که روی شاتل لند آپلود می کنی مستقیم باشه. اگه مستقیم نیست توی یک آپلود سنتر دیگه لینکش رو مستقیم کن بعد روی شاتل لند آپلود کن.نقل قول:
حجم فایل ها نیاید بیش از 2 گیگ باشه وگرنه آپلود نمی کنه. اگه بیشتره باید فایل ها رو تکه کنی بعد آپلود کنی.
برای اینکه متوجه بشی لینک کدوم سایت ها رو قبول می کنه لینک مستقیم اون سایت رو آپلود کن ببین میاد یا نه راه دیگه ای نداره. صبر هم نکن که اون دایره چرخشش تموم بشه چون معمولا پیغام لیچ رو نمی ده ولی فایل لیچ شده.
بچه ها آپلود شاتل رایگانه ؟
كلا ارسال رايگاننقل قول:
فكر كنم غير از مخابراب بقيه شركت هاي adsl رايگان باشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دان استریم برروی 2467 بسته می شود.نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
5 روزه اومده رو شاتل 200 گیگ دانلود کردم
تلافی اون چند روز الافی رو که بخاطر فعال کردنش صبر کردم رو در میارم
سلام
من میخوام از دست این مخابرات فرار کنم و بیام شاتل
چطوره شاتل خوبه؟ راضی هستین؟ پینگتون چطور؟ وبگردی خوبه؟
دانلود از سرور داخلی و خارجی چطوره ؟
این شاتل دیر به پستم خورد وگر نه الان گیگارو جوییده بودم به خشکی شانس
سلام دوستان عزیز. از دیروز هر کاری میکنم روی شاتل لند آپلود کنم از هیچ سایتی نمیذاره آپلود کنم ... کسی دیگه هم این مشکلو داره ؟:n03:
کسی جواب سوالات منو نمیده :n16:نقل قول:
سلامنقل قول:
مشکلی نیست . اگه بازهم مشکلی دارید و نمیتونید ریموت کنید لینکتون رو بفرستید تست کنم :n16:
سلامنقل قول:
دوست عزیز وضعیت اینترنت بستگی به شهر و مرکزمخاربراتی و ... داره . الان من یکسالی که شاتل دارم واقعا از همه لحاظ خوبه
شما بهتره از دوستانی که در شهر شما و یا مرکز مخابراتی شما شاتل دارند هستند وضعیت رو بپرسید :n16:
دوستان کسی از طرح زمستانی استفاده کرده؟
خوبه؟
بگیرم؟
قبلا شاتل شرکت مشتری مداری بود ولی الان خراب کرده. 12 روزه سرویس من تو مرحله رانژه مونده هرچی هم زنگ میزنم پشتیبانی هی بهونه میاره.
کدوم شهر هستید؟نقل قول:
خرم آباد.نقل قول:
امروز هم تو سایت 195 ازشون شکایت کردم ببینم چی میشه.
سلام کسی از دوستان میدونه که آیا در سرویس های eco هم مثل art ها میشه تغییر سرویس داد در صورت محدود شدن تایم شبانه؟ و اینکه کلن چند گیگ دانلود کنم محدود میشم؟ و اینکه مثلا سرویس 8 مگ دیرتر از 128 محدود میشن؟
من دو روزیه که سرعتم افت کرده
زنگ زدم شاتل میگه مصرفت بالا بوده قانون سرعت رو شما اعمال شده
این گزارش مصرف بهمن و اسفند من هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن شاتل میگه دو راه داری سرعتت درست بشه یا از ART 4 برو به ART 7 یا 8 یا اینکه دو هفته ای صبر کن تا وضعیت برگرده به حالت نرمال قبل
به نظر شما چکار کنم؟
صبر كن همون ٢ هفته اي درست ميشهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز سرعت دانلود آرت 4 چقدره ؟نقل قول:
مااااااااشااااااااااااااا لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــااااا :n02::n02:نقل قول:
با آرت 4 اینقد دانلود کردی؟! خیلی خوب دانلود کردی!!
یا میتونی 10 تومن بدی و به آرت 5 ارتقا بدی تا سرعتت درست شه یا اینکه میتونی نزدیک به 2هفته صبر کنی و دانلود زیاد نکنی تا از محدودیت دربیای!
بین 400 تا 500 KB در نوسان هستنقل قول:
سرعتي كه ذكر كرده كمتر هست كهنقل قول:
اگر تا اين سرعت بياد خيلي خوبه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
کسی هست از دوستان جواب بده؟نقل قول:
من ART 6 دارم و روی 1 مگ بسته شده. نمیدونم بر چه اساسی میبندن برای هر کس. ولی داشتم آرت 1 که روی 2 مگ بوده...کلا درهم هستنقل قول:
نقل قول:بله ، در سرویس های اکو هم با ارتقای سرویس از محدودیت درمیاید!نقل قول:
یقینا سرویس 8 مگ دیرتر از سرویس 128 محدود میشه و هم اینکه در صورت محدود شدن سرویس 8 مگ ، سرعت نهایت تا 128 کیلوبایت میاد پایین ولی در سرویس 128 سرعت تا 16 کیلو پایین میاد ( و حتی کمتر ) !
برای شما هم انتقال فایل به آپلودسنتر شاتل لند خیلی کند شده امروز؟؟؟؟ اصن نمیشه چیزی انتقال داد ، تا دیروز 1 گیگ رو توی 10 ثانیه انتقال میداد ، امروز اصن انتقال نمیده که هیچ اگرم بده توی 3 ساعت!!!!
آره از دیروز ظهر به بعد اونجور شده بود انتقال که میدادی هیچی نمیشد بعد از 3 4 ساعت انتقال پیدا میکرد ولی الان اوکی هست مثل قبل خیلی سریع انتقال میدهنقل قول:
اره الان بهتر شده ، دیروز اعصاب برامون نذاشت :n02:
هدیه نوروزی شاتل برای مشتریان
2 گیگ برای سرویس های اکو(ویژه افرادی که مای شاتل را نصب کردند.اگر تاکنون استفاده کرده اند در تاریخ 26 اسفند اضافه میشود و اگر نه با اولین استفاده در تاریخ 7 فروردین اضافه خواهد شد.)
تماس تلفنی بین المللی برای ارت
لینک خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تبریک فرا رسیدن سال نو، علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به مناسبت عید نوروز و آغاز سال جدید، هدیه ی نوروزی به تفکیک سرویس های مختلف به مشتریان عزیز خانواده ی بزرگ شاتل در سراسر کشور اختصاص خواهد یافت. مشترکین شاتل برای دریافت هدایای نوروزی خود باید اپلیکیشن مای شاتل را نصب و پس از اولین ورود به این نرم افزار از هدیه نوروزی خود استفاده کنند.
هدیه مشتریان سرویسهای اکو در تاریخ 7 فروردین 95 و هدیه مشتریان آرت و پهنای باند در تاریخ 1 فروردین 95 اختصاص خواهد یافت.
شما میتوانید با استفاده از راهنمای نصب که در پستهای بعدی به اطلاع شما خواهد رسید، این اپلیکیشن را نصب کنید.
لینک دانلود اپلیکیشن مای شاتل:
منبع کانال شاتل در تلگرام
@ shatel
هدیه نوروزی چیه ، باز این شاتل لند ترکید ، اینو درست کنند هدیه نمیخوایم :n39:
هدیه به اکویی ها خوب میچسبه ولی واسه آرتی ها همیچن خوب نیس :n27:
دوستان فیلمباز یه سوال فوری دارم
از "i m o v i e - d l " میشه روی "شاتل لند" راحت فایل انتقال داد؟ مشکلی نیست؟ میخوام اکانت بگیرم