نسل دویه داش ر....ن ابم قطعه . سرعت بین 40 تا 60:n24::n24:نقل قول:
Printable View
نسل دویه داش ر....ن ابم قطعه . سرعت بین 40 تا 60:n24::n24:نقل قول:
نسل 3نقل قول:
سرعتشم ثابت 1 مگابایته :n01:
با اینکه ساعتش بده اما راحت میتونی 18 گیگ بگیری:n05:
پینگ 250 بدون تایم اوت
مسیر عمان
همه اینا با آنتن فول بوده
قیمتش؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ناقابل 1000 تومننقل قول:
نامحدوده نامحدود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اینجا کسی همراه اول استفاده نمیکنه یه شب رو پشت بام تست کردم 8 شب (اوج شلوغی) روی 500 بود
ساعت چند تا چند ؟!
حیف درست انتن نمیده ولی بازم خوبه 4 5 گیگ بشه دان کرد
نهایت نهایتش بتونی 18 گیگ بگیری تازه اگه همه چی ردیف باشه انتن و....نقل قول:
اینم اطلاعات کامل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول نسل 4 رو مثل رایتل محدود کرده.بعضی جاها هم سرعت بالایی میدهنقل قول:
شما خودتون پیگیری کنین درست میشه باید چند وقت به چند وقت بگید بهشوننقل قول:
سلام ،چرا نمیشه هم بسته روزانه گرفت هم شبانه مثل ایرانسل :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشترکین می توانند بسته های نامحدود را به صورت همزمان با سایر بسته های اینترنت فعال نمایندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صورتیکه مشترک همزمان بسته اینترنت با هدیه شبانه را فعال کرده باشد، اولویت با بسته ای خواهد بود که زمان کمتری تا پایان آن باقی مانده باشد.
سرعت شبانه نامحدودش عالیه 1 مگ ثابت میگیره تا 7 صبح
یعنی بسته روزانه رو میشه دوتا پشت سرهم زدنقل قول:
بله سرعت آلفا تا 512 کیلوبیت هست یعنی 65 کیلوبایت بر ثانیه و سرعت آلفا پلاس 8 مگابیت هست میشه 1 مگابایت بر ثانیهنقل قول:
یه شب اینه...شب بعد به یه مگابیت نمیرسه.... جالبه
تست از سرور خارجی هم بزارید.نقل قول:
این تست داخل ساختمونه؟نقل قول:
این نسل 3 هست یا 4 ؟؟؟نقل قول:
خود نسل 3 مگ تا چه قدر می کشه که این 45 مگ زده؟
LTE هست و داخل ساختمون .... سرعت خارجی هم همینه تقریبا... ولی دو تا مشکل هست...
مثلا امشب سرعت اینه ...فردا شب سرعت میرسه 500 کیلوبیت... یعنی دو شب پشت هم خوب نیست سرعت
مشکل دوم اینه خرابی فایل دانلود زیاد داره چون بعضی وقتا نوسان زیاد میکنه سرعت(مخصوصا فایل ویدیویی)... فک کنم برا خود شبکه باشه
واقعا وضع : 3g همراه اول خیلی خرابه . حداقل تو استان ما که اینطوریه . این طرح نامحدودش هم به درد نمیخوره چون بیشتر از 1 مگ سرعت بالاتر نمیره و حتی خیلی وقت ها پایینتر هم میاد در کل خیلی نوسان و افت و خیز داره و نمیشه استفاده کرد .در عوض با ایرانسل طرح 2000 تومنی 20 گیگ من تازه ترافیک کم میارم برا دانلود و زودتر از وقت اتمام بسته 20 گیگ رو تموم میکنم . کلا این همراه اول باید خجالت بکشه که و ........................
من طرح نامحدود رو دیشب فعال کردم سرعت دانلود 67 kB بود همراه اول داغونه کلانقل قول:
Sent from my LT25i
ولله من امتحان کردم از ایرانسل بهتره برام:n02:نقل قول:
هم پینگش کمتره و هم استیبل هست اگر سیگنالش زیر 70 db - باشه تا 10 مگ هم میکشه البته نسل سوم
نسل چهارم تقریبا همینه
ایرانسل رسما اینقدر دارن استفاده میکنن پوکیده !!!!! من بسته بلند مدت دارم طول روز یه 10 دقیقه طول میکشه ip بهم بده از بس شلوغه
اومدم بسته شبانه بگیرم ببینم چطوریاس !!
خوب شد قبلش به انتن نگاه انداختم !! نگو چند روز پیش دکل رو به صورت ازمایشی فعال کرده بودن :n02:
وضعیتش که مطلوب نبود قبلا !! پینگ خارج 500 :n04:
همراه اول برای اینترنت نسل۳ موبایل سرویس نیترو را معرفی کرد
منتشر شده در ۲۱ آذر, ۱۳۹۴ ۱۳:۰۵ | سرویس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینا: همراه اول برای ارتقای بستههای اینترنت مشترکان نسل۲ خود به نسل۳ بستههای سرویس اینترنت نیترو را معرفی کرد. به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، نیترو قابلیتی به منظور تجربه سرعت اینترنت نوترینو نسل ۳ برای مشترکین بستههای آلفا (نسل ۲) است. با فعالسازی نیترو، سرعت بستههای آلفا (نسل ۲) افزایش یافته و برای مدت مشخصی به سرعت آلفا+ (سرعت نسل ۳) افزایش مییابند. فعالسازی سرویس نیترو با شمارهگیری کد ستاره صد ستاره هفت مربع (#۷*۱۰۰*) امکانپذیر است و تمامی مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول میتوانند از این بستهها استفاده کنند و این بستهها فقط برای مشترکین بستههای آلفا قابل استفاده است. مشخصات نیترو
برای استفاده از نیترو باید از قرار داشتن در پوشش شبکه ۳G اطمینان حاصل کرده و پس از فعالسازی، دیتای گوشی خاموش و روشن شود. مشترک حداکثر میتواند به اندازه کل حجمی که از بسته آلفای خود باقیمانده است با استفاده از نیترو مصرف کند و اگر اعتبار زمانی نیترویی که فعال شده است از مدت زمان باقیمانده بسته آلفای مشترک بیشتر باشد، مشترک حداکثر تا پایان زمان بسته آلفای خود میتواند از نیترو استفاده کند. با پایان یافتن بسته آلفا، اعتبار زمانی بسته تمام شود و یا حجم بسته به پایان برسد و یا بسته تمدید شود، نیترو نیز غیرفعال میشود. مشترکین می توانند از طریق روش های زیر برای فعال سازی نیترو اقدام کنند: درگاه های فعال سازی نیترو
ردیف دوره زمانی حجم قیمت ۱ یک روزه تا سقف ترافیک باقیمانده از بسته آلفا ۱،۰۰۰ تومان ۲ سه روزه تا سقف ترافیک باقیمانده از بسته آلفا ۲،۵۰۰ تومان
دوره زمانی سامانه #۱۰۰* سامانه پیامکی ۸۰۸۰ نیترو یک روزه شماره گیری #۷۱*۱۰۰* ارسال کد ۷۱ نیترو سه روزه شماره گیری #۷۲*۱۰۰* ارسال کد ۷۲
به نظر من طرح بیخودی هستنقل قول:
این چی میگه :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به منظور جلوگیری از هرگونه تقلب، سیاست مصرف منصفانه اعمال خواهد شد.
آره سوال منم اینه.این چیه ؟ یعنی یهو سه چهار شب دانلود کنیم بعد محدود میکنن ؟ اصلا میتونن محدود کنن ؟نقل قول:
دیشب نامحدود شبانه
از ساعت 2:30 شروع کردم تا 7
حدودا 15 گیگ دانلود شد :n10::n39:
اولاش یکم زیاد بالا پایین شد اما بعدش روی 900 تا 1 مگ فیکس شد!
انتن فول (77-)
آره می تونن. الان سرعت پیش فرض این طرح آلفا پلاس هست. اگه بخوان محدود کنن میبرن رو سطح آلفا با سرعت 70-60 کیلوبایتنقل قول:
سلام
دوستان کسی می دونه تو تهران کدوم دفاتر همراه اول سیم کارت 4G دارند ؟ همراه اول هم مثل ایرانسل سیم کارت 3 پانچ میده ؟ من سال گذشته 4G گرفتم دو پانچ بود !
بله !! داداش من تو تبریز تهیه کرده بود (سیم کارت 3 پانچ )نقل قول:
نقل قول:
ای اقا شما چی میگی واسه خودت که از یک مگ بالاتر نمیره ما مشهد هستیم تو منطقه ما سرعت 32k هست با همراه اول باز خوبه مال شما مثل من داغون نیست زنگ زدم اپراتور گفت بستگی به مخابرات منطقه ما داره که کشش داشته باشه خب؟ پس چرا ایرانسل 16 مگ سرعت داره شبانش؟ این حرفشون یعنی علنی به شعور ادم توهین میکنن
برای منطقه ما هم تنهای اولی مثل جنازه میمونه :n02: چندین بار تست کردم 100 تا بیشتر سرعت ندادهنقل قول:
تجربه نیم ساعت استفاده از تری جی همراه اول ساعت 10 شب قم پردیسان
اینجا تازه تری جی شده اما وضع اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3G or LTE ؟نقل قول:
چرا زده lte ؟
این برادرمون نمیدونم lte داره یا نهنقل قول:
اما واسه منم بعضی وقتا که با 3جی تست میگیرن میزنه lte
اینم توضیح سیمکارت های نسل چخار همراه اول و فرکانس مربوطه
Sent from Tapatalk Classic for Windows 10 phone
نقل قول:
قابلیت رومینگ با اپراتور مرکزی wifi <<<< این چیه اونوقت؟؟؟؟
مشخص نیستنقل قول:
چون خودشم نوشته در صورت وجود در کشور
نقل قول:
نقل قول:
میخوان یه سیستم پابلیک وای فای راه بندازن که روش اتصال به این صورت هست که در گوشی وقتی وای فای رو روشن میکنید یه شبکه آزاد بدون رمزر عبور براتون در جاهایی مثل ترمینال مراکز خرید ظاهر میشه و بصورت اتوماتیک موقع اتصال به اون شبکه وای فای میپرسه از طریق sim opt متصل شود و همون سیمکارت شما بعنوان رمز عبور شناخته میشه و هویت شما به این صورت تایید میشه و هزینه استفاده از وای فای روی قبض موبایل شما حساب می شود.
بنابراین استفاده کننده ناشناس از فای فای وجود نخواد داشت و هیچ رمزی لازم نیست وارد کنید و هزینه آن هم بعدا از شما کسر میشود.
این سیستم رو همراه اول گذاشته نزدیک غرفه خودش و من به همین صورت وارد شدم و تست کردم. به بروشور هم برای روش اتصال بود که الان نمیدونم کجا گذاشتم.
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
هزینش چنده چجوریه؟اگر خط اعباری باشه چی قبض که نمیاد براش در اون حالت چجوریه؟ میشه راجبش بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
دیشب نامحدود شبانه
ریت دانلود 1 و 1.1 مگ
آنتن بین 75- تا 80- متغییر بود
به نسبت پریشب ، سرعت یکم بالاتر بود
من ديشب سرعتم خوب بود.همون 1.1 مگابايت.همين كه طرح رو فعال كردم سرعتم افتاد روي صد و كمتر .....
Sent from my iPad using Tapatalk