Ok
حق با شماس
Printable View
Ok
حق با شماس
یعنی نمیشه دوستان؟نقل قول:
دوستان راهی نداره مثل نوکیا مسیج رو سیو کرد یا کپی پیست ؟
من اين برنامه رو تو تاپيكه "چگونه صداي w810 خود را افزايش دهيم" تو صفحهي اولش پيدا كردم پيدا كردم : Marcomedia flash player 8
بعد نصبش كردم رو گوشيم
فكر كردم بايد نصبش كنم رو گوشي
العان گوشي هنگ كرده اساسي
بالا نمياد
صفحه ي سياهه
چي كار كنم ؟
aloalexa معلومه میخواد توش فایل آپلود کنی خوب این مشکل رو من داشتم و راه حلش رو هم دارم خواستی بگو چون مفصله ولی چرا با far توش فایل نمیریزی؟نقل قول:
یعنی نمیشه دوستان؟
bax-021 تو هنوز نمیدونی flash player چیه؟نقل قول:
من اين برنامه رو تو تاپيكه "چگونه صداي w810 خود را افزايش دهيم" تو صفحهي اولش پيدا كردم پيدا كردم : Marcomedia flash player 8
بعد نصبش كردم رو گوشيم
فكر كردم بايد نصبش كنم رو گوشي
العان گوشي هنگ كرده اساسي
بالا نمياد
صفحه ي سياهه
چي كار كنم ؟
مشکلی نیست یه فلش بزن (با باکس یا با کامپیوتر) مشکلت حل میشه
فلش گوشی تنها در 400 ثانیه!!!جدید ترین و راحتترین و سریع ترین روش
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=155214
این عکس های توپ و با W810i گرفتم
بگیرید چون بدرد پس زمینه کامپیوتر یا گوشی میخوره بعد کیفیت رو حال کنید.
این عکس و تو غروب گرفتم:
این عکس هم از جنگل گرفتم واقعاً محشره . نگیری ضرر کردی.نقل قول:
کد:http://www.filesend.net/download.php?f=4ab84d7e2ee866ee9a18bf1b2240b2cf
این عکس ها رو با درایور 1.81 گرفتم.کد:http://www.filesend.net/download.php?f=9c2251ca2f5353f1c516aa86586800d3
درایور 1.81 رو میتونید از اینجا بگیرید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1478521&posted=1#post1478521
سلام
کسی می دونه چه جوری فایل ssw درست کنیم من ماله w550 رو می خوام از یه جایی گرفتم ناقص بود مجبور شدم 5تومن بدم بیرون......
راستی میشه فایل های ریستور w800 , k750 w700 رو مثله ماله w810 بزارین
یه کی هم کسی بلده k320 هک کنه می خو ام صداش رو تقویت کنم
تو رو خدا جواب بدین
مشكلم حل شدنقل قول:
ممنون :11:
پیدا کردم ممنوننقل قول:
ولی نوتش بر خلاف نوکیا یه حدی توش جا میشه نمیشه بیشترش کرد؟
:10:
نه زیاد نمیشه:46:نقل قول:
راستی w810 فارسی داره یعنی گ پ چ ژ رو تایپ میکنه ؟
در ضمن از کجا بفهمیم وسایل داخل جعبه مثل هدفون و ... اصله و تقلبی نیست
قابل شما رو ندارهنقل قول:
آره عزیزنقل قول:
راستی w810 فارسی داره یعنی گ پ چ ژ رو تایپ میکنه ؟
ولی گوشی موبایل ریست نمیشه که ، دستگاه کامپیوترم ریست میشه !!!!:2:نقل قول:
با سلام من چه طوری می تونم که با استفاده از مودم موبایلم به اینترنت وصل شم موبایل من sony ericson w810i هست
با تشکر :11:
ولی ایشون با فار و ++xs کار می کردن اینجوری جواب داد من خودم با فار کار می کنمنقل قول:
حالا راه حل چیه؟
ممنون
سلام
دیشب وقتی خواستم یه فایلو بلوتوث کنم گوشی گیر کرد بعد باتری رو دراوردم
و دوباره جا زدم اما حالا دیگه بلوتث نه روشن میشه و نه میشه با بلوتوث سرچ کرد
کلا مثل اینه که گوشی بلوتوث نداره !
چشه ؟ بلوث هم مگه میسوزه ؟
خوب سیستمت مشکل داره در اولین فرصت درستش کننقل قول:
ولی گوشی موبایل ریست نمیشه که ، دستگاه کامپیوترم ریست میشه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فقط سیستم من که با این مشکل مواجه نشده ، یکی دیگه از دوستام هم همین مشکل رو داره !!!نقل قول:
البته اولش این شکلی نبود بعد از یه مدتی این اتفاق افتاد !!!
دوستم ویندوزش رو عوض کرده و درست شده ولی من نمی تونم ویندوزم رو عوض کنم چون هیچ تضمینی نیست که بعد از مدت کوتاهی دوباره این شکلی نشه ؟؟؟
باید دلیلی داشته باشه !!!
یکی جواب بده ضروریه :41:نقل قول:
یعنی ممکه با فلش کردن حل بشه ؟
گوشیم روشن نمیشه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
w810i دارم
دیشب گوشیمو وصل کردم به سیستم تا چند تا آهنگ بریزم روش
وقتی ریختم و eject کردمش و کابلشو کشیدم دیگه گوشی روشن نشد
یعنی وقتی روشن میکنم آرم سونی اریکسون میاد ولی دیگه جلوتر نمیره، فقط صفحخ سفید میشه دوباره خاموش میشه!!!
چیکار کنم؟؟؟
لطفا هرچه زودتر کمک کنین!!!
با سلام!نقل قول:
احتمالا شما Safely Remove نكردي ... درسته؟؟
به نظر من كه با يه فلش حل مي شه! حالا دوستاني كه بيشتر مي دونن كمكتون مي كنن :10:
سلام
safely remove نکردم ولی eject کردم
مگه همون کافی نیس؟
راه حلی نیس که خودم فلشش کنم؟
آخه نمیخوام ورژن فرم ویرش تغییری بکنه
اینهایی هم که بیرون فلش میکنن معلوم نیس کارشون ییهو میبینی عوض شد فرم ویرش!
سلام به همه بچه های 810
من سیم کارتم ایرانسل و طرح قرمز رو انتخاب کردم که ارسال اس ام اس بین خطوط ایرانسل رایگانه.
به همین خاطر من حسابی زیاده روی کردم و حسابی اس ام زدم.ولی مشکلم اینه که چند مدتی است کنتور اس
ام اس در عدد 65535 ثابت مونده و تکون نمیخوره .
کسی دچار این مشکل شده.آیا این اخرین حد کنتور گوشی.و ایا کسی راهی میتونه بده من مشکلم حل شه.
از همتون سپاسگذارم ایام به کام
گوشی فقط 810 سیم کارت فقط ایرانسل
65535
دوستان فریمور جدید واسه w810i چیه ؟
بالا تر از r4ek001
چرا نشه میشه خوبم میشه کافیه یه کمی بیشتر بگردی:نقل قول:
فلش در 400 ثانیه:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=109035&page=48
همون eject که کردی کافی بود.اگه مموریت سوخته باشه فقط دور انداختن مموری کافیست و نیازی به فلش نیست.دقیقا عین همین اتفاق 2 ماه پیش وایه w810 منم افتاد..زده بودمش به پورت usb جلوی کیش و وقتی ورش داشتم همین اتفاق افتاد.نباید به پورت usb جلو می زدمش چون همیشه و در همه ی کیسها پورتهای usb جلوی کیس شدت جریان عبوری بیشتری دارند و همین پورتهای جلوی کیس تاحالا باعث خرابی خیلی وسایل از جمله موبایل شده.تنها کاری که الان باید بکنی اینه که گوشیتو ورداری ببری یه مغازه ی تعمیرات موبایل و به طرف بگی گوشیم از شبکه خارج شده لطفا برام درستش کنید اگه متوجه نشد فقط بگو گوشیم بالا نمیاد واسم درستش کن.........نقل قول:
ممنون از همه دوستان مخصوصا مصطفی جان
مشکلم حل شد
اصلاً ربطی به پورت usb نداره چون من تا حالا 1000 تا گوشی 1000 بار گوشی رو به پورت جلو وصل کردم اصلا تا حالا گوشی رو به پورت usb پشت کیس وصل نکردم .نقل قول:
از شبکه خارج شدنم ربطی به usb نداره .
این یه مشکل خیلی سادس که بدون باکس هم فلشش کنی درست میشه اگه نشد با باکس SE Tools اگه نشد با UFS4 حتماً درست میشه .
من تا حالا 20 تا گوشی یا شاید هم بیشتر واسم آوردن با یه فلش ساده درست شدن.
[QUOTE=arman4459;1505504]سلام به همه بچه های 810
من سیم کارتم ایرانسل و طرح قرمز رو انتخاب کردم که ارسال اس ام اس بین خطوط ایرانسل رایگانه.
به همین خاطر من حسابی زیاده روی کردم و حسابی اس ام زدم.ولی مشکلم اینه که چند مدتی است کنتور اس
ام اس در عدد 65535 ثابت مونده و تکون نمیخوره .
کسی دچار این مشکل شده.آیا این اخرین حد کنتور گوشی.و ایا کسی راهی میتونه بده من مشکلم حل شه.
از همتون سپاسگذارم ایام به کام
گوشی فقط 810 سیم کارت فقط ایرانسل
65535[/QUOTE
کسی نیست جوب ما رو بده
[quote=arman4459;1513270]نه اخرش نیست چون الن واسه من 72397 هستش من هم مثل شما طرح انتخاب کردمنقل قول:
من ميخوام گوشي بخرم . كلي تحقيق كردم بين دو تا گوشي گير كردم W810i و 6300 يكي كمك كنه بگه كدوم رو انتخاب كنم . واقعا از نظر قيمت - كارايي و زيبايي مثل همند . كسي مي تونه كمكم كنه؟:13:
شاید بگی چه ربطی داشت!!!اما من میگم دبلیو 610 بگیر...که تکامل یافته ی دبلیو810 است الانم خیلی قیمتش بهتر شده..چون جدیده اولها کمی گرون بود اما الان عالیه...240 اینطورهاست...شایدم کمتر:46:نقل قول:
کسی نظر دیگه ای نداره ؟؟؟نقل قول:
عزیزان K800 چطوره مثل اینکه الان 240 یا 250 باشه قیمتش خوبه از W810i نازنین برم بیرون و وارد K800 بشم یا نه ارزش نداره ضمناً 5700 نوکیا چطوره؟نقل قول:
من الان W810i دارم میخوام یا K800 یا 5700 بگیرم.
کدومشون بهتره؟
دوستان یک سوال دارم شاید تکراری باشه
چه جوری میشه روی گوشی قفل گذاشت منظورم همون قفلیه که در منوی setting قرار داره ممنون
آخر جواب ما رو ندادین :41: بابا ضروریهنقل قول:
[QUOTE=R@R#M@N;509744]منم پييروز گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي فوق العاده اي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOراضي كننده است