دوستان یک پچگرافیکی خوب دارن بزارن
Printable View
دوستان یک پچگرافیکی خوب دارن بزارن
پچ گرافیکی همشون بازی رو سنگین میکنن
اقا بازی جام جهانی برا کامپیوتر منتشر نمیشه :((
اقا اگه کسی این مود انلاکر رو ریخته یه ندا بده که گیم پلیش عوض نشده ؟ مال من کلا خیلی خوب و روون شده و نمیدونم از چیه .
سلامنقل قول:
ممنون بابت لینک
دقیقا کدوما رو باید دانلود کنم؟
من کریر بازی نمیکنم و فقط میخوای پچ هاشو بنصبمو آپدیت باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مشکل حل پچ گرافیکی ام که خراب بود درست شد . edit player هم باز شد دوستانی که ریجستری ساختن اگه تم تیم ها رو خواستن اینجا مراجعه کنن
یک سوال خدمت اساتید مجرب و کارکشته ی فیفا دارم :دی
دوستان یه فایلی بود که به بازی اضافه میکردی بازی روشن تر و زیباتر میشد...من به هر سیستمی اضافه میکنم بازی لگ دار میشه
ولی تو کد نویسیش یه سری نکات هست که به فریم و اینجور چیزا مربوطه...فک کنم مربوط به اون باشه...
ممنون میشم دوستان کمک کنن...فابل رو هم برا دانلود گذاشتم 2کیلو بایته
الان داشتم بازی میکردم دروازبان حریف یه حرکتی انجام داد که فقط از واکاشی زوما بر میاد :n04:
فیلمش :
:n09:
از این دست enb ها زیاد میاد مخصوصا واسه بازی های RPG مثل اسکایریم . الان این فایله خیلی هم روی حالت high نیست ولی میتونی با پایین اوردن SSAO و Bloom لگ رو بهتر کنی . مخصوصا SSAO . البته دیگه خیلی چیز خاصی ازش نمیمونه :n02:نقل قول:
برای مثال توی فیلد SSAO یه کم این دوتا رو بیار پایین تر و بزارشون روی 1
OcclusionQuality=2
FilterQuality=2
و برای Bloom هم این رو بزار روی 1
BloomQuality=2
اگه دیدی باز هم کلی لگ داره باید تنظیمات دیگه مثل reflection رو عوض کنی
البته پیشنهاد میکنم بیرون از این فایل و از تو خود بازی AntiAliasing رو بیاری پایین تر و حتی resoulotion رو هم پایین تر بیاری .
نمیدونی این enb چه کار که با اسکایریم نمیکرد :n02: ولی حیف که کلی لگ مینداخت
یه نمونه اش (کسایی که اسکایریم زدن میدونن که همچین گرافیکی نداشت)
.
.
اینم اطلاعاتی در مورد ENB :نقل قول:
ENBSeries is 3d graphic modification for games like TES Skyrim, GTA 4, GTA San Andreas, Deus Ex HR, FSX, and many others. It work by modifying render functions calls of the games and applying additional effects.
It's divided to generic versions and exclusive. First category allow to run it on thousands of games, not all effects will work, but you can try several versions of mod to find best suited. Second, exclusive types of the mod, are games specific versions which developed to work with some game and rarely with same game engine.
Available effects are SSAO, SSIL, Depth Of Field, Lens FX, Bloom, HDR, Tone Mapping, Sharpening, Vignette, Sun Rays, Shadows, Detailed Shadows, Reflection and others in various versions of them.
ENBoost is patch from ENBSeries which reduce memory usage of the games, so you may install much more modifications without crashes and errors, also it better utilize video memory of modern videocard.
play / more / load tornomentنقل قول:
سه حالت داره . با موس روی دایره های کوچیک سمت راست ، پایین کلیک کنی نمایان میشه .
قسمت نیو تورنُمنت
----------------------------------
یه سوال :
این پیتر چک حسابی منو کفری کرده . شوت پشت 18 همه رو میگیره:n21:
اما تو تک به تک ها اگه شوت کنی مستقیم تو بدن دروازه بان هست به خصوص اگه پیتر چک باشه 100 درصد میگیره :n15:
تو تک به تک R2 رو میگیرم و آروم می شوتم اما توپ هوا می زنن. وقتی R2 بگیری مستقیم نمیزنه و یکم توپ کات بر میداره :n06:
چی کار کنم در حالی که کات بر میداره ، زمینی باشه و زیاد نره هوا ؟:n13: زیادم شوت رو پر نمی کنم.
راهنمایی قبلی دوستمون محشر بود در مورد L1 :n10:
منظورت چیزی مث کامنتی پیس2012ه؟نقل قول:
چنین چیزی تو فیفا وجود نداره
مشکل اینجاست که حتی تو قوی ترین سیستمم هم لگ میندازه...از ریفرش ریت نباشه؟نقل قول:
من فقط از روشن بودن و شفافیتش خوشم میاد...چون که فیفا کمی رنگش کدر هست و تو شب بعضی رنگهای لباس خوب مشخص نمیشه از این استفاده کردم که عالی جواب داد ولی خیلی لگ میشه بازی...
نمیشه همشو پاک کرد و فقط روشن بودنش بمونه؟
دروازبان کدوم تیمه ؟ حتما چند رشته ی رزمی هم فعالیت داره :n09: البته فکر کنم پسر خاله ی پیتر چکه :n08:نقل قول:
فکر کنم دروازه بان ختافه باشه
نقل قول:نقل قول:
دروازبان ویارئال هست :n09:
فصل بعد یه پیشنهاد میدم براش :n02:
نه عمو ویارئال که لباسش زرده بعید میدونم احتمالا هم لیگ اسپانیاست این باید لباس ختافه باشه لباس اسپانیول هم نیست چون اون سفید و آبی هست راه راهنقل قول:
عزیز جان آقای Greedy داشتند بازی میکردند و میگن ویارئاله. اونوقت شما میای میگی ویارئال نیست!نقل قول:
بعد از 4 5 ماه دوباره قسمت شد فیفا رو بازی کنم!فقط یه اپدیت 65 مگی اول کار خواست که تغییراتی توی بازی ایجاد کرده و منی که بازی تقریبآ یادم رفته بود رو دیگه کاملا اماتور کرد!!!
از دیروز راحت 20 تا تک به تک رو به خاطر همین تغییرات از دست دادم،قبلا با rb+x راحت میتونستی با شوت از فضای مناسب و تو تک به تک ها دروازه حریفو باز کنی ولی از دیروز که دارم با تغییرات جدید بازی میکنم هر چی با rb زدم هدر رفته!!!شایدم خیلی وقته بازی نمیکنم قلشقش یادم رفته ولی به نظرم مشکل از این اپدیته هست!!!
دوستانی که تو لایو هستن اددم کنن چند دستی باهاشون بازی کنیم،ای دی من: AliHitman47
چرا دایی :دی لباس دوم ویارئال هست ... میخوای بقیه رو گمراه کنی خودت بری دروازبان رو بخری ؟:n05::n10:نقل قول:
فایل enb رو دان کردم واسه من لگ ننداخت رو بازی اما خیلی روشن شد دیگه :n15: حذفش کردم
من از اینجا دان کردم:
کد:http://www.moddingway.com/file/37413.html
ببخشید عذر میخوام حواسم نبود خود ایشون گذاشته فکر کردم داره در رابطه با پست یک کاربر دیگه صحبت می کنه
نه عزیز . من دروازه بانام کاسیاس و لوپز هستن فصل بعد میخوام لوپز رو بفروشم کورتوا دروازه بان آتلتیکو رو بخرم
کورتوا فوق العادس ... من الان دو فصل دروازبانم کورتوا هست ... واکنش هاش عالی هستنقل قول:
هیچ دروازه بانی باردی نمیشه
اکروباتیک با رفلکس97
من همیشه تراستگن رو میخرم و امسال هم پتانسیلش بالاست . strength اش خیلی بالاست .
سیستمتون چیه؟نقل قول:
من خودم فیفا 14 با تراشتگن بازی نکردم فیفا 13 خوب بود ولی فیفا 14 خیلی ها ازش انتقاد کردن باردی فکر کنم دروازه بان دوم اینتر یا یووه هست که قرضی رفته یک تیم تو دسته 2 ایتالیا . دوستان اگه دفاع چپ خواستن بخرن پیشنهاد من luke shaw ماله ساوتهمپتون هست که 17 سالشه قدرت 73 یعنی فکر کنم تو 24 سالگی به 90 برسه
پچ گرافیگی هم خواستن من FXAA_Tool رو پیشنهاد میدم
luke shaw یکی از بهترین دفاع چپ هاست . کلا من نمیفهمم چرا دفاع چپ ها بهترن تا دفاع راستها .نقل قول:
دفاع چپ خوب زیاد داریم که حتی به 90 هم میرسن اما دفاع راست نه .
core i 7 haswell 3.4GBنقل قول:
سیستمتون چیه؟
vga 4GB ddr5
ram 16 GB ddr3
:n02:
دوستان راهی هست سرعت بازی متعادل تر بشه ؟ با سرعت کم باز هم فک میکنم توپ و بازیکنا سریعتر از حالت واقعی هستن
دوستان همچین مشکلی ندارن ؟:n06:نقل قول:
یه سوال :
این پیتر چک حسابی منو کفری کرده . شوت پشت 18 همه رو میگیره:n21:
اما تو تک به تک ها اگه شوت کنی مستقیم تو بدن دروازه بان هست به خصوص اگه پیتر چک باشه 100 درصد میگیره :n15:
تو تک به تک R2 رو میگیرم و آروم می شوتم اما توپ هوا می زنن. وقتی R2 بگیری مستقیم نمیزنه و یکم توپ کات بر میداره :n06:
چی کار کنم در حالی که کات بر میداره ، زمینی باشه و زیاد نره هوا ؟:n13: زیادم شوت رو پر نمی کنم.
خسته نباشی :n09:نقل قول:
اگه با این سیستم هم لگ میداشتی اونوقت باید خودت رو از بالای برج میلاد پرت میکردی پایین :n02:
با سلام به دوستان من در:n13::n13: قسمت کریر مود قسمت مربی گری پول کم میارم کسی هست رمز یا ترلیری داشته باشه کمکم کنه چون 2 تا دانلود کردم هیچ کدوم کار نمی کنه ؟؟:n13::n13::n27:اینم ایمیلم مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم هم رمم6نقل قول:
گرافیک 720
سی پی یو core i 7
ولی تو اون فایل لگ میندازه نمیدونم چرا
کسی چیزی سراغ نداره که بازی رو کمی روشن تر کنه به طوری که تو شب رنگ لباسها کدر نباشه؟
راستی یه سوال هم دارم ...چرا تو کریشن مستر اسم همه بازیکنا نیستش؟
دوستانی که انلاین میزنن شما هم زیاد dnf میشید؟:n13:
دیگه اعصاب برا من نمونده امروز،هر بازی سیزن رو که دارم میبرم اخراش دیس کانکت میشم و حریف تو... عروسی میگیره!!!
زدم بارسا رو یه بار 4-0 و یه بار 3-0 داغون کردم،2 تا به لیورپول زدم ولی اخرای بازی اومده بیرون و تو news هم 3-0 به نفع حریف میزنه که ادم آتیش میگیره!:n04:(شانس آوردم بازی مساوی نبوده تا حالا وگرنه 3-0 تو سیزن هم ثبت میشد!:n27:)
با یکی از دوستان هم دوستانه میزدیم با 2 تا dnfی که شدم وقتی مساوی بودیم ولی چون من مهمون بودم 3-0 به نفع ایشون زد!!!و با همین 6 امتیاز هم یه کاپ ازم برد!:n29:
خلاصه دیگه کلافم کرده این dc شدن و خواسم بدونم بقیه دوستانم مخصوصا تو سیزن زیاد dc میشن یا مشکل از نت من هست!!!؟
راستی من از دیشب سیزن رو بازی میکنم و چیز زیادی دربارش نمیدونم،یه نکته ای که اذیتم میکنه اینه که همیشه من مهمون میشم!!!یه بار ندیدم میزبان باشم یعنی!!!چیکار کنم به منم میزبانی برسه؟!؟:n02:
من همین الان رفتم ارجینال خریدم ولی مثل اینکه مثل پارسال هم باید این همه dc رو تحمل کنیم .نقل قول:
قیمت ؟ :n02:نقل قول:
چند خریدی دادا؟نقل قول:
این اینترنت ایران کی میخواد درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 9:
راستی دوستانی که با دسته بازی میکنن دکمه ی فشار Cpu رو بازیکن حریف رو،رو کدوم دکمه تنظیم میکنین؟یا دست نمیزنین؟(در حالت عادی روی rb یا همون r1 هست!)
نقل قول:69 تومننقل قول:
فقط من یه سایت دیدم که اینقدر تخفیف میده
سایتشو به مام بگو
اقا يون گل سلام.من ميخام واسه فيفا ١٤ يه ايتم بخرم از سايت ايكس باكس..با اينكه ٢٤ دلار اعتبار دارم ولي ميگه نحوه پرداختتو عوض كن و منو ارجاع ميده به سايتي كه بايد كارت اعتباريً معرفي كنم!!!!!!
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]