سلام داداشنقل قول:
تا جایی که می دونم کارت گرافیکه لپتاب عوض نمیشه(به این راحتیا) یعنی مثل رم و هارد نیست پس روش حساب باز نکنید اصلا.
Printable View
سلام داداشنقل قول:
تا جایی که می دونم کارت گرافیکه لپتاب عوض نمیشه(به این راحتیا) یعنی مثل رم و هارد نیست پس روش حساب باز نکنید اصلا.
سلام روز به خیر
بچه ها لپ تاپ من سمت راست تاچ پد دقیقا زیر مارک انویدا یه صدای خیلی خیلی ریز تق تق میده که فقط موقعی که خیلی سکوت باشه یا موقعی که گوشمو نزدیک میکنم متوجه میشم.اگه اشتباه نکنم این صدا باید برای هارد باشه میخواستم از بقیه دوستان بپرسم برای شما هم همچین صدایی میده؟؟؟؟؟؟؟یا کلا صداش طبیعیه؟؟؟؟؟؟
آره صدای هارده . طبیعیه نگران نباشید . برا من و چند تا از دوستانم بودنقل قول:
چرا من که از همون درایور اسوس استفاده مینکم و مشکل راست کلیک هم ندارم.نقل قول:
قبلا چک کردم .نقل قول:
مشکل اینه مال همتون Elan هستش مال من Synaptics .:n14:
3 - درایور دانلود شده از سایت Synaptics ( ورژن 16.3.15.1 ) + Win8 : مشکل قفل کردن تصادفی تاچ بد شدید شد !
4 - درایور دانلود شده از سایت Synaptics ( ورژن 16.3.15.1 ) + Win8.1 : افتضاح !!!!! اینقدر تاچ پد قفل کرد که مجبور شدم پاکش کنم !!!! مشکل کلیک راست با 2 انگشت وجود داره
5 - درایور دانلود شده از سایت لنوو ( ورژن 16.2 ) + Win8.1 : عالی :n20: !!!! از روز اولم بهتر شد . مشکل قفل کردن کاملا برطرف شد ولی کلیک راست با 2 انگشت کار نمی کنه
دانلود یا هزینه کردی؟؟ وین 8.1 منظورم هست :)نقل قول:
دوستان داشتم تو دی جی کالا می گشتم چشمم به این خورد اینم فک کنم گزینه خیلی خوبی براتون باشه البته من خودم z500 دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم قبلا می خواستم اینو بخرم..... ولی z500 رو خریدمنقل قول:
1 - کارت گرافیکش ضعیف تره
2- با قیافش زیاد حال نکردم
3- والا من یه دوست داشتم همین مدلو خرید ولی الان حسابی پشیمونه
از سایت زیر دانلود کردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته هنگام نصب:
من رو دی وی دی ۹ فایل ایزو رو ریختم اما با خودِ دی وی دی نتوستم ویندوز رو نصب کنم و یجورایی بدردسر افتادم چرا که درایو C رو فرمت کرده بودم و مجبور شدم دوباره وین ۸ رو بریزم
اما وقتی که وین ۸ رو ریختم فایل ایزو وین ۸.۱ رو با خودِ ویندوز ماونت کردم و با استفاده از ستاپِش از داخل خودِ ویندوز اقدام به نصب و یا آپگرید ویندوز ۸ کردم.
این نکتهای بود که لازم دونستم بگم.
فک نکنم تفاوتی بکنه شما برو تو همین P30world تایپک مربوط به مشکل راست کلیک با ۲ انگشت رو پیدا کن و اگه اشتباه نکنم صفحه ۳ یا ۴ درایور اسوس قرار داده شده.دانلود کن اگر نصب شدنقل قول:
که لذت ببر اگر هم نشد اشکالی نداره.:n06:
یه سوال !نقل قول:
الان ویندوز رو به صورت UEFI نصب کردی ؟ یعنی از توی بایوس UEFI فعاله ؟
سلام دوستان
من امروز اعصابم داغون بود یه 2 تا ضربه محکم کوبوندم وسط کیبورد لپ تاپ به نظرتون مشکلی پیش میاد برا لپ تاپ؟از موقع ضریه زدن تا الان وقت نکردم باهاش کار کنم...
ارسال شده از GT-S6102 با استفاده از تپاتالک 2
والا منظورت نمیدونم چیه اما موقعی که از روی دی وی دی خواستم نصب کنم یک همچین اروری میداد که توش UEFI هم داشت:n13:نقل قول:
من همونطور که گفتم ستاپ رو اجرا و از داخل محیط خودِ ویندوز براحتی نصب کردم و با پارتیشن ها هم هیچ کاری نداشت و دقیقا مثلِ یک آپگرید بود.
والا منم اگه اعصابم داغون بشه دلم میخواد یه همچین کاری بکنم اما وقتی به هزینهای که کردم فکر میکنم............:n02:نقل قول:
ایشالا که چیزی نشده حالا استفاده کن و نتیجه رو اعلام کن.
ببین عزیزم اعصابت که خورده لابود واسه پرسپولیس استقلال ؟؟ فعلا نمیشه گفت مشکلی پیش میاد یا نه روشن کن کار کن اگر مشکلی داشتی دکمه ها کار نمیداد یا چیز دیگه خوب به هرحال باید ورداری بری گارانتینقل قول:
کلا وسایل الکترونیکی چیزای ظریفی هستند
نوکیا 1100 نیست داداشه من که ! واسه خودت میگم 2 تومن پولشو دادی هواشو داشته باش
سلامنقل قول:
الان اومدم پای دستگاه.خدارو شکر هیچیش نشده.(روونتر هم کار میکنه:n02:)
ممنون
منم باقیافه اش حال نکردم ولی کانفیگش غیراز کارت گرافیکش تقریبا عین همینه ..چیزی که بیشنر نظرمو جلب کرد باطری شش سلولیش بود ..حالا اگه صفحه نمایشش بهتر باشه واقعا گزینع خوبیه .... ولی حرفتو کاملا قبول دارم طراحی z500 خیلی شکیلتر وقشنگ ترهنقل قول:
نه داداش برا استقلال پرسپولیس نبود موضوع کلا یه چیز دیگه بود.نقل قول:
خدارو شکر ایرادی نداره و از قبلش هم بهتر کار میکنه...
دمت گرم آقایی گوشیم هم سر همین ضربه زدن به فنا رقت.....
مرسی
یه چیزایی دارم می گیرم !نقل قول:
می شه یه کاری کنی ؟ ( واسه تکمیل اطلاعاتم می گم ) روی My computer ( جدیدا شده This pc )کلیک راست کن بزن manage . سپس disk management رو انتخاب کن . لیست پارتیشن ها هست . پایین اونا نوشته disk0 . روش کلیک کن ببین کدوم یکی از اینا رو داره ؟
( البته غیر فعالن . )کد:Convert to GPT
Convert to MBR
این گزینه رو داره: Convert To GPT و Convert To Dynamic Disk که اولی غیر فعال و دومی فعال هستش.نقل قول:
آقا دمت گرم :n16:نقل قول:
به عنوان سوال آخر یادم رفت بپرسم !
ویندوز 8.1 رو می خواستی نصب کنی ، روی DVD رایت کردی یا روی Flash memory
خواهش میکنم.نقل قول:
گفتم رو دی وی دی ۹ که یه مقدار تو دردسر افتادم بخاطر پارتیشن ها و نصب نشدنش از روی DvD.
سلام بچه ها یه سوال Disk Defregmant به چه درد میخوره کلا دفرگمنت کردن یه درایو واسه چی انجام میشه ؟؟
یه نرم افزار سراغ ندارید در درایور نوری رو خودش بندازه بیرون خودشم بده تو ؟؟ :D
کلا دیفرگ کردن سرعت درایور رو میبره بالا مثل این میمونه:نقل قول:
شما یک کتابخانه با مقدار زیاد کتاب دارید که این کتاب ها رو مرتب نکردید حالا اگه بخواید مثلا کتاب مربوط به اینترنت رو پیدا کنید
چه قدر وقت میبره؟؟؟
با دیفرگ کردن یجورایی این کتابخونه قفسه بندی میشه.
امیدوارم خوب تشبیه کرده باشم.
والا نمیفهمم منظورت از خودش بیاد بیرون و خودش بره تو چیه؟
منظورش مثل رایانست .نقل قول:
نه این به سخت افزار مروط می شه . چنین کاری نمی شه
علیکنقل قول:
همونطور که دوستان عرض کردند :
فضای سطح سطح دیسک بر اثر جا به جایی و حذف و نصب شدن فایل و برنامه ها پر میشه.
شما توسط عکل دفرگمنت میتونید اون فضاهای اضافی رو پاک کنید.
سلام من میخوام این مدل رو بخرم برای بازی آیا لازمه i7بخرم؟؟و این که امروز لیست قیمت از پایتخت گرفتم اونی که حافظهcach3داشت از اونی کهcach6بود گرونتر بود!!!چرا؟یک جا توی ولی عصر پیدا کردم با cpui5 ram6 hdd1t gpu 740 میده2170ولی پایتخت گرونتره!!!!یعنی اون جنسش بده؟؟؟که ارزونتره؟من مشخصات اینی که توی پایتخت بودو با قیمت میدم در مورد سوال اولم لطف کنید توضیحی بدین :n01::n17:core i5 2.5 to 3.1 3230 chace3 hdd1ram6 gpu740 ghimat 2290!!! / core i5 2.1 to 3.3 3612 ram6 cach6 hdd1t gpu740 ghimat2280
در مورد لارم بودن خرید I7 ، پست 3 صفحه قبل رو کاش می خوندیننقل قول:
بار ها و بار ها بحث شده و گفتیم اجبار نیست .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=600255&p=7863060&viewfull=1#post7863060
در مورد Catch هم مدل CPU دومی که گفتین ، یعنی 3612QM مدل I7 هستش نه I5 .حتما فروشنده اشتباه گفته و الا قیمتش 2600 هستش کش هم 6
الان چک هم کردم Datasheet مربوط به Z500 ، در 3 نوع I5 هستش 3210M , 3230M , 3360M که هر 3 تاشون کش 3 دارن
در مورد قیمت هم متاسفانه پایتخت سر گردنست :n10: ( شوخی !!! )
شما یکم بگردی قیمت بالا تر یا پایین ترم پیدا می شه
سلام قصد خرید z500 دارم برای کارهای معمولی و نه اصولا حرفه ای ولی دوست ندارم کم بیاره
1- I5 یا I7?
2- با گارانتی سازگار یا هماهنگ؟ اینکه میگن سازگار با کیف و موس هست ارزش داره یا نه؟
با تشکر فراوان ممنون میشم به سئوالم جواب بدید
براي كارهاي معمولي ( تماشاي فيلم و نرم افزارهاي متوسط ) i3 هم كاملا جوابگو هست چون برام ثابت شده .نقل قول:
ولي اگه ميخواين دغدغه كم آوردن نداشته باشين بهتره i5 بخرين تا نه تو نرم افزارها و نه تو گيم كم نياره
حتما با با گارانتي سازگار بخرين
نه كيف و موس قبلا داشت الان پك نميدن ( البته تو بازار ، چون ديجي كالا گاها با پك ميفروشه )
موفق باشين
نقل قول:
hayyan71 عزیز منم فقط واسه اینکه شما ناراحت نشید که کسی به خودش زحمت نمیده 2تا کامنت بخونه، این حرفو زدم
تو بایوس رفتم مشکلی نبود و نور کم و زیاد می شد، منم درایورو دوباره دانلود کردم ولی بازم درست نشد
اگه راهه دیگه ای هست بگین چون واقعا رفته رو مخم، اگه میشه لینک یه درایور که تست کردینو واسم بزارین
دوست عزیز نه من ناراحت نمی شم . ولی خداییش یه سوال انتظار واستون سخت نیست ؟ چون باید صبر کنین یکی جواب بده .نقل قول:
من که فوق فوقش در کمال آرامش :n02: می گم سرچ کنین . دوستان چون منتظر جواب هستن خودشون ناراحت می شن !!!!!
شما مثلا صفحه قبل نگاه کنین یکی از دوستان سوال پرسیده توضیح دادم یکی دیگه اومده زیر توضیحات من همون سوالو پرسیده !!!!! این یعنی دوستان حوصله ندارن یه پست بالاتر رو هم بخونن .
دوستان عزیز به بیشتر سوالات پاسخ داده شده . سریع ترین راه برای گرفتن جواب پرسش از طریق مکالمه حضوری از متخصص هستش . سپس جستجو و در آخر مطرح کردن در فروم :n16:
{
اختیاری :
درایور کارت گرافیک Intel رو پاک کن . از توی Programs and futures اگر نرم افزار مربوط به کارت گرافیک اینتل هست از اونجا هم پاک کن
سپس Driver sweeper رو دانلود کن
بعد از نصب نرم افزار ببین هنوز باقی مانده از درایور کارت گرافیک Intel مونده ( احتمالا نمونده ) اگر مونده با این نرم افزار پاک کن .کد:http://files01.techspot.com/temp/DriverSweeper_3.2.0.exe
}
درایور کارت گرافیک 64 بیت اینتل رو هم از لینک زیر دانلود و نصب کن :
__________________________________کد:http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/1hvh14w8.exe
دلیل اینکه نوشتم Driver sweeper اختیاری اینه که تست کردم بدون پاک کردن درایور قبلی هم درایور نصب شد و کار کرد .
Driver Sweeper هم واسه کارت گرافیک های nvidia و AMD خوب کار می کنه . ولی تست کردم Intel رو شناسایی نمی کنه :n13: ( البته آپدیت نیست ورژن جدیدش اسمش عوض شده و کرک می خواد . منم با کرک زیاد میونه خوبی ندارم :n24:)
به هر حال اختیاریه چون بعضی وقتا واسه nvidia مشکلاتی پیش میاد که مجبور می شین درایور رو از بیخ پاک کنین اومدم کلی بگم
مرسی دوست عزیز سیستم عاملم 64 بیت ویندوز8نقل قول:
اینم عکس رمم هست هیچ مشکلی هم نداره تو دوربین خونده میشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
واقعا محبت کردید پاسخ دادید
یک سئوال من از دیجی کالا خرید کردم به نظر شما سایت مناسب برای خرید هست هم به لحاظ قیمت و هم سالم بودن ؟
با تشکر دوباره
با اجازه از blue*sky عزیزنقل قول:
سایت معتبر و خوبی هست .من به شخصه هیچ خریدی نداشتم از این سایت و هم چنین این سایت نمایندگی شرکت سازگار ارقام هست.
عزیز من خودم از سایت دیجیکالا ۳شنبه هفته گذشته یک فلش ۱۶ گیگ سفارش دادم که در قسمت پیشنهاد شگفت انگیز بود و دقیقا ۲۰ دقیقه بعدش باهام تماس گرفتم و گفتننقل قول:
برای فرداش(۴شنبه) حدود ساعت ۳-۶ میاریم براتون و دقیقا ساعت ۳ و ۱۰ دقیقه ۴شنبه آوردن برام و بعد از چک کردن محصول پول رو تحویل دادم .
باید بگم که من راضیم بسته بندی هم شیک و بسیار شکیل بود.
از لحاظ قیمت حداقل از بازار (پایتخت و بازار رضا در تهران) قیمت های مناسب تری داره.
در ضمن من در تهران ساکنم.
با کسب اجازه از حیانِ عزیز.نقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از درایور هستش شما درایور هارو به طور کامل نصب کردید؟
در غیر اینصورت همونطور که حیان گفت میتونه مشکل از خشاب هم باشه.
با عرض کسب اجازه از هر دو بزرگوار .نقل قول:
سایت دی جی کالا به اندازی کافی قابل اطمینان هستش می تونین با خیال راحت خرید کنین
قیمت هاشم معقول هست نه خیلی بالا می گه نه خیلی پایین ولی اگر تو بازار بگردید احتمال داره قیمت پایین تر گیر میاد .
البته خیلی هم پایین تر نه در حد 50 هزار تومن .
روش خوبیه واسه تهرانی های عزیز که خرید کنن چون دیگه درگیر دیر رسیذن کالا ، نبود کالا در انبار و هزینه های ایاب و ذهاب نشن ( من خودم می خواستم لپ تاپ بگیرم 3 روز گشتم خرجم شد 70 هزار تومن :n08: )
ولی شهرستانی های عزیز باید دقت کنن چون مهلت تست لپ تاپ 48 ساعت هستش و پس از گذشت این زمان لپ تاپ به هیچ عنوان پس گرفته نمی شه و اگر مشکلی قبل از خرید داشته یاشه صاف باید بره گارانتی !!!! چون تا بخواین لپ تاپو پس بفرستین از 48 ساعت گذشته !!!!
ولی اگر از فروشنده بخرین همون جا حق انتخاب دارین که سیستم عامل و نرم افزار های مربوطه نصب و لپ تاپ تست بشه تا مشکل احتمالی نداشته باشه
خواهش ميكنم دوست عزيزنقل قول:
از دوستان ممنونم كه پاسخ شما رو دقيق دادن ولي اگه نظر منو بخواين من حتي 50 تومن بيشتر ميدم ولي از فروشگاه شهر خودم خريد ميكنم ( البته ديجي كالا فوقش 35 تومن ارزون تر ميده ) البته شايد نظر دوستان غير از اين باشه
چون متاسفانه خريد آنلاين تو ايران جايگاه خودشو پيدا نكرده و مشكلات خودشو داره
موفق باشين
دقیقا منم حرف این دوستمون رو تایید میکنم هر چند که از خریدم راضی بودم اما خرید آنلاین برای ۱۰۰-۲۰۰ تومن خوبه اما اگه آدم ۲-۳ تومن بخواد پول بده حدِاقل من ترجیح میدم حضور تهیه کنم.نقل قول: