الان با این سیستم دیجیتال دقیقاً کدوم کانالها رو می شه گرفت؟چند تا کانال هست؟
ما کرمان هستیم
Printable View
الان با این سیستم دیجیتال دقیقاً کدوم کانالها رو می شه گرفت؟چند تا کانال هست؟
ما کرمان هستیم
من اینهمه سوال کردم. یکی شو جواب ندادی. فقط حاشیه رفتی!:19:نقل قول:
بله بعضی از tv های جدید یک سیستم داخلی دارند که همون ----t نامیده میشه کارش دریافت شبکه هایی است که دیجیتالی هستند .برخی از استان ها توانایی دریافت و ارسال دیجیتال را پیدا کردند. شما برای دریافت دیجیتالی کانالها که کیفیت بهتر نسبت به انالوگ دارن باید یا یک تی وی با قابلیت ----t بگیرید یا یک دستگاه جداگانه ----t یا همون ست اپ باکس خوب خریداری کنید .توصیه میکنم مباحث بخش مشاوره برای خرید گیرنده دیجیتال رو یه نگاهی بندازید.
یه گیرنده میخوام که بشه باهاش همه شبکه های استانی رو گرفت
ضبط هم بکنه یعنی فلش میخوره دیگه؟
اگه میشه پلیر هم باشه یعنی dvd player
همچین چیزی هست
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکز خریدش تو تهران کجاست یا سایت اینترنتی
لطفا همه سوالامو جواب بدید
بازم مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گیرنده ها توی تهران 14 تا شبکه میگیره (البته تا حالا دو بار به من گفتند توی تهران به جز اون 14 تا، شبکه اصفهان را با کیفیت خیلی بالاتر از حد معمولی دارند دریافت می کنند!)نقل قول:
احتمال شروع اضافه شدن شبکه های استانی به این گیرنده ها زیاد است
همه این گیرنده ها ضبط میکنه، فلش میخوره و از روی فلش پخش می کنهکد:http://ostaniha.blogfa.com/page/digital-p1.aspx
مدلی که علاوه بر اینها DVD پلیر هم داشته باشه
این هست
محاسنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=496435
1-ساپورت فلش، هارد اکسترنال، مموری کارت، DVD
2- ساپورت اکثر فرمت های موجود در بازار
3-کابل HDMI با 2 عدد نویز گیر
4-DVD پلیرش هم گارانتی تعویض داره
مارک مارشال 7023 هم هست با دی وی دی
ولی با این چندتا تفاوت داره
1- خروجی HDMI نداره
2- کابل HDMI نداره
3- با فرمت DVR ضبط می کنه و پس از تبدیل به TS که فرمت این دستگاه است قابل دیدن توی کامپیوتر است
4- از لحاظ مدیا پلیر خیلی ضعیف تر از این است و خیلی از پسوندهایی که این می خونه را قابلیت پخش نداره.
5-DVD پلیرش گارانتی تعمیر داره
شماره تهران را خواستی پیام خصوصی بده تا بهت بدم
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
اینجا می تونی ببینینقل قول:
اگه کم یا زیاد هم بشه می نویسه
کد:http://ostaniha.blogfa.com/page/digital-p2.aspx
من اینو متوجه نشدمنقل قول:
4- از لحاظ مدیا پلیر خیلی ضعیف تر از این است و خیلی از پسوندهایی که این می خونه را قابلیت پخش نداره.
بالایی ضعیف تره یا مارشال؟
ممنون:40::11:
==============================
در ضمن dvd پلیر بالایی data هم اجرا میکنه؟
و اینکه:
مرکز خریدش تو تهران کجاست
بازم مرسی:40::10:
راستی تلویزیون ما crt هست
ولی تو مشخصات combo t3601 زده برای پلاسما و lcd و led
مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون. لطفا پاسخ همه سوالم رو بدید:40::7:
آدرس سایت برای خرید کومبو هم بزارید برای تهران
خیلی خیلی ممنون :40::11:
اره هست ولی باید دیش و ال ان - بی بهش وصل کنی .قیمتش از 60 هست تا 130 تومان.اگه اینو بگیری میتونی با نرم افزار Skynet به صورت افلاین اینترنت رو با سرعت 3 مگابایت در ثانیه هم دانلود کنی.البته سفارش نمیتونی بدی فقط چیزهایی که دیگران دانلود میکنن رو میتونی دانلود کنی.نقل قول:
QBox ----S2 PCI دور وبر 100 تا 130
من هم پول دستم بیاد میخوام بگیرم.مدلی که گفتم 100 تومنه کانالهای HD رو هم پخش میکنه:31:
فقط مثل اینکه فروشش قانونی نیست.یعنی توقع نداشته باش توی ویترین باشه.مراکز کامپیوتری دارن
من یه LCD سونی دارای گیرنده دیجیتال داخلی گرفتم که همه شبکه های دیجیتال رو می گیره غیر از شبکه خبر. اسم شبکه رو می نویسه IRINN ولی no signal میزنه و هیچ تصویری پخش نمیکنه. نمیدونم مشکل کجاست.
مارشال ارزانتر و ضعیفتر استنقل قول:
75 تا 82 هزار تومان فروش میره
DATA را فعلاً نمی دونم
مرکز پخش اینها است
آدرس و تلفن را پ خ میدم بهتون
بورس انواع گیرنده های دیجیتال، مارشال ، ایکس ویژن، لومکسی و .... (توزیع عمده به سراسر ایران و جزیی)
محصولات کانن و نیکون و لپ تاپ ....
گيرنده ديجيتال DREAM
باقابليتهاي جديد ومتفاوت عرضه شد
تيونر قوي
زبان فارسي
كارت خوان با سيستم كوناكس
pvr
--- t2 set top box
1.MPEG-4 / H.264 Hardware decoding
2.1 x Smartcard-Reader
3.300 MHz MIPS
- 300 MHz MIPS Processor
HD
ارتباط HDMI -كامپوننت-كامپوزيت واسكارت
- OLED - Display
- MPEG-4 / H.264 Hardware decoding
- Tuner Module, Plug&Play
- 1 x Smartcard-Reader
- V.24/RS232 Interface
- 1 x Scart (RGB, FBAS or S-Video)
- DVI
ota
- 2 x USB 2.0
- S/PDIF Interface for digital bit stream out (AC-3)
- 64 MByte Flash, 256 MByte RAM
- SATA
- for use either as internal SATA HDD 2,5"
- unlimited channel lists for TV/Radio
- channel-change time < 1 second
- automatic service scan
تايم شيفت
- directly bouquet-lists
- EPG electronic program guide
راهنماي برنامها
- OSD in many languages and skin-support
- Videotext Decoder
- extern 12V power supply
منوي زيبا
داراي قسمت كتابخانه الكترونيك درصورت فرستادن از فرستنده ويافلش خارجي
داراي قسمت game در حد بازيهاي پلي 1 درصورت فرستادن از فرستنده ويافلش خارجي
داراي قسمت دانلود افلاين درصورت فرستادن از فرستنده
داراي قسمت روزنامها درصورت فرستادن از فرستنده
داراي قسمت آب وهوا درصورت فرستادن از فرستنده
از وارد كنندگان وقاچاقچيان محترم:10: خواهش ميكنم:42: اين دستگاه ويا مدل تامسون را وارد كنند.:19:
قیمتش را نداری؟؟نقل قول:
با توجه به اوضاع بد اقتصادی مردم فکر نکنم بصرفه همچین چیزی را وارد کنند چون با این امکاناتی که شما گفتی قیمتش بالاست
نقل قول:
دوست عزیز شبکه 6 را بصورت دستی کانال یابی کنید مشکل حل میشود !:46:
جالب است، DVD پلیر نداره!نقل قول:
هارد تا چقدر، می ساپورتد؟
خيلي متشكر.نقل قول:
روي فركانس هاي 602 و 650 اسكن كردم درست شد.
با سلام
من تصمیم گرفتم مدل X.Vision PCDVB-2100 رو بخرم. تو آدرس زیر نوشته "اين كالا داراي 20 امتياز در كلوب ماديران است" یعنی چی؟
نکنه میشه ارزونتر هم گرفت؟ لطفاً حواب بدین.کد:http://www.maadiran.com/ProductDetails.aspx?ProID=451
اینارو هم بگم که من تو کلوبش عضوم چند تا چیز خریده بودیم که کارتهاشو ثبت کردیم.
شبکه Ifilm از دیروز به صورت دو زبانه در اختیار شما دوستان قرار گرفت .
سلام دوستان
من میخوام از prog --- برای دریافت تلوزیون دیجیتال با کارت x vision usb استفاده کنم. مشکلی که هست موقع پخش کانال ها ارور میده که کدک ACC پیدا نشد حال برای رفعش HD Pack 2.4 رو هم روی سیستم نصب کردم ولی فرقی نکرد. بعد از نصب کدک پک باید یه تغییری تو برنامه بدم؟ یا این که کلا راه حل مشکل یه چیز دیگه هست؟
با تشکر.
میشه بجای فیش آنتن معمولی،کابل ال.N.بی به دستگاه ----t وصل کرد ؟
آیا حتما باید --- داشته باشیم؟
لاهیجان هنوز نیومده منم تلویزیونم Nx710 هست :( بی انصافی نیست ؟
نه عزیزم نمیشهنقل قول:
--- s میشه ماهواره
--- t میشه آنتن دیجیتال خودمون
من پیشنهاد می کنم از dvbviewr و یا از مدیا سنتر ویندوز سون استفاده کنی چون با prog --- برای h.264 نیاز به رجیستر شدن داری و مشکلاتش زیادهنقل قول:
فريمور ورژن 2.0دستگاه t14+در سايت سما قرار گرفت!
یعنی میشه شبکه تهران رو تو شهرستان گرفت؟
منظورت با همین دستگاههای گیرنده دیجیتال هست؟نقل قول:
اگه آره جوابش هم آره هست :31:
زدبازي هم كه گوش ميدي!!حوبه!نقل قول:
من آدم خوبیم ولی نه با تو...
حواب سوالت بله هست!
تو هنوز نمیدونی؟ مگه دستگاهشو نداری؟ من هنوز نگرفتمش دنبال اخبار فرستنده دیجیتال هستم. :31:نقل قول:
تو آدرس زیر برو جدول رو ببین بیشترش نوشته شبکه تهران هم میگیره.
کد:http://ostaniha.blogfa.com/post-143.aspx
سلام . خسته نباشید.
من تلویزیونم دارای گیرنده دیجیتال داخلی هست و تا امروز (بعد از دو ماه که تی وی را خریداری کردم) با آویزان بودن سیم آنتن به همراه یک ورق حلبی به آن روی میز تلویزیون تمام شبکه ها را با کیفیت خوب داشتم. مشکل من اینجاست که یه مقدار آویزان بودن سیم با ورق حلبی روی میز تلویزیون ضایعه و دیگه اینکه بعضی وقتها که باد و طوفان میشد تصویر میرفت. برای همین میخوام یک آنتن رومیزی خوب بخرم که:
1. ارزون باشه
2. ساده و قشنگ و کوچیک باشه
3. بدتر از یک تکه حلبی نباشه. یعنی من همه کانال ها را داشته باشم دوباره!
خیلی توی اینترنت گشتم ولی توی بحثهای فارسی توی سایت های ایرانی هیییییییییییچ کسسسسسسسسسس هیییییییییچ چیزی راجع به این آنتن ها ننوشته. یعنی هیچ کس از اینا استفاده نمیکنه؟!
اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره من را خوشحال میکنه.
با تشکر.
این لینک را هم مشاهده کنید در مورد آنتن توضیحاتی داده ولی کافی نبود.
کد:http://portal.irib.ir/web/digitaltv/antennas-transparent-images/-/asset_publisher/1VPj/content/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%DA%AF%D9%86%D8%A7%D9%84?redirect=%2Fweb%2Fdigitaltv%2Fantennas-transparent-images
درباره آنتنها قبلا تو اين آدرس زياد بود :کد:www.digitaltv.orq.ir
آدرس جدیدنقل قول:
کد:http://digitaltv.vcp.ir
با سلام
من از USB x-vison --- استفاده می کنم با این که رو مشخصاتش نوشته حداقل کارت گرافیک 32 مگ می خواد و کارت گرافیک من هم 64 مگ 7500 radion هست ولی بازم هنگام پخش تلوزیون تصویر با وجود داشتن آنتن کامل گیر می کنه و به اصتلاح پرش داره البته با کارت گرافیک آنبرد تصویر گیر نمی کرد ولی با کیفیت کم پخش می شد . ولی با کارت گرافیکی که گفتم تصویر کیفیت خوبی داره ولی موقع پخش گیر می کنه. به نظر شما مشکل از چیه cpu و ram سیستم هم از مقدار توصیه شده برای این کارت بیشتر است.
با تشکر.
یه گیرنده دیجیتال pcdvb-2100 خریدیم تو راهنماش نوشته دستگاه رو موقع خروج safely remove کنید. ولی ما که پیداش نکردیم که اینکارو بکنیم. مثل فلش مموری که نیست اون گزینه رو نداره . شما چیکار کردین؟ من که موقعی که پی سی خاموش هست ورمیدارمش :31:
اینجا که راه اندازی نشده هیچ چیزی نمیاره گذاشتم کنار هنوز :31:
نه با واسه خودش نوشته!نقل قول:
فكر كنم منظورش اينه كه در حال استفاده جداش نكنيم!
منم دارم ولي وقتي پي سي روشنه جدا ميكنم وصل ميكنم مشكلي نداره سوختم ميرم گارانتي يهنو ميگيرم!:8:
خیلی باحالی! دقیقاً من هم همین کار را می کنم:27::11:نقل قول:
سلام
من میخوام یه گیرنده بخرم
منتها ساکن زنجانم و اینجا گرونه و مدلای خوبی نیست
میشه چند تا خفنشو با امکانات کامل معرفی کنین؟
اگه قیمت تقریبی هم بگین ممنون میشم
یکی که همین سوال منو داشت راهشو پیدا کرده. من خودم وقتی پی سی خاموشه اینکارو میکنم ولی اون گفت باید برنامشو ببندی تا چراغش خاموش بشه بعد جدا کنی.نقل قول:
........ ضرغامی با اشاره به تلاش رسانه ملی برای پوشش شبکههای تلویزیونی با کیفیت دیجیتال به ویژه شبکههای جهانی برای مردم خاطرنشان کرد: به آقای حاجی بابایی قول دادهایم که به عنوان هدیه صدا و سیما مبدلهای دیجیتال 14 شبکه تلویزیونی را در اختیار روسای مناطق آموزش و پرورش سراسر کشور قرار دهیم با این توضیح که نیمی از هزینه آن را رسانه ملی پرداخت میکند و 50 درصد دیگر را نیز آموزش و پرورش تقبل میکند همچنین تا پایان سال نیز 4 یا 5 شبکه به شبکههای رسانههای ملی افزوده میشود.
تشکر از خبر شمانقل قول:
واقعاً که ...
پس شما شبکه های استانی را بفرستید روی این سیستم، اضافه کردن پیش کش!!!
به این چیزها زیاد مهم نیست برادرنقل قول:
شما برنامه را ببند خودش بقیه اش حل است:10:
برو اینجا و نمایندگی زنجانش را ببین، برو بخرنقل قول:
از لحاظ کارایی خیلی خوب و کامل استکد:http://www.saamabusiness.com/blusenssale.html
من خودم یکی از اینها با یکی دیگه که dvd پلیر داره از همین دوستمون (اصفهان ای....) گرفتم، از روز خرید تا حالا حداقل روزی 12 ساعت توی خونه مون روشن بوده و تا حالا هنگ و .... نکرده
اون T14+ یکمی محدوده ساپورتش نسبت به DVD داره بیشتره ولی در کل دوتاش کار من را راه انداخت:31:
کد:http://www.saamabusiness.com/DVBT.html
کد:http://www.isfahaneshop.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=67&vmcchk=1&Itemid=67
من همون موقع که داره پخش می کنه از USB در میارم میزنم به یه پورت دیگه دوباره تصویر وصل میشه(مثلا وقتی میخوام جای لپ تاپ رو عوض کنم سیم آنتن نمیرسه، از یه سمت لپ تاب به سمت دیگه میزنم. تا حالا هم مشکلی نداشته.نقل قول:
ولی من یه مشکل اساسی با این دستگاه دارم صدای دستگاه خیلی کمه در حالی که همه ولوم های برنامه، کامپیوتر و اسپیکر رو آخرشه بازم بعضی وقت ها صدا کمه! برای شما هم این مشکل هست؟(x- vision USB 2100_
با تشکر.
با درود به همه دوستان
میخواستم از دوستان صاحب نظر بپرسم با این گیرنده های شبکه های ماهواره ای میشه شبکه های دیجیتال ایران رو دریافت کرد
مدل ----- من اینه starsat x50 cu
یه ورودی آنتن کابل کواکسیال هم پشتش هست حالا میخوام بدونم با چه فرکانسی باید سرچ کنم؟
والا یکی از دوستان یکی دوباری که همینجوری از پی سی در آورده دستگاهش سوخته! :31: الان که به من گفت برنامشو close کن بعد چراغش خاموش میشه. من که چراغی ندیدم!!! :31:نقل قول:
من که زیاد باهاش کار نکردم اینجا هیچ کانالی نمیاره چون هنوز راه اندازی نشده. فقط تو مرکز استان یه چند تا کانال. شاید دستگاه شما خرابه یا ببرین رو یه سیستم دیگه بعد تست کنید. اگه همینجوری موند ببرین گارانتی سوال کنید یا زنگ بزنید.
دوستان اگه pcdvb-2100 دارین لیست کانال ها رو به من بدین ببینم شاید اجرا شد؟ یه جاش تو برنامه بگردین گزینه Export هست اونو بزنید بعد لیست رو میتونید سیو کنید بعد به من بدینش :31: ولی فکر نکنم اجرا بشه همینجوری میخوام تست کنم! :31:
ممنون