من را فراموش کردی البته حق هم داری با سالی یک پست دادن باید هم کسی نشناسدموننقل قول:
Printable View
من را فراموش کردی البته حق هم داری با سالی یک پست دادن باید هم کسی نشناسدموننقل قول:
اوا !!نقل قول:
من را فراموش کردی البته حق هم داری با سالی یک پست دادن باید هم کسی نشناسدمون
شما هم دختر تشریف دارید !!
نه آخه تا حالا نمیدونستم !! عجیبه !
آخه تا حالا دختری ندیده بودم که :
شروع خدمت:1386/8/18
پایان خدمت: 1388/4/18
:دی :دی :دی
ببينم مگه قراره ماها دخترها را گاز (:27::27::27:)بگيريم
كه مي خوان قشون كشي كنند؟
آقا از شوخي گذشته بياين
يه قراره جدي بذاريم(البته اگه كار جدي تو عمرتون كردين كه من بعيد مي دونم.):19::19::19:
5شنبه هفته ي ديگه چطوره؟:eh::eh::eh:
نقل قول:
شي ميگي؟:18::18::18:
خودت چی میگی ؟!!نقل قول:
خوب پست اول صفحه رو بخون من اسم دخترای تاپیک رو نوشتم اون گفته منو جا انداختی !
چه تاپک با حالی یه
ایون آبروی نصف جهان را خریدین
منم مهدی هستم،خیابان شریف واقفی می شینم
دیگه باید چی بگم
؟؟
مخلص همۀ بروبچ اصفهانی هم هستیم
هنوزم زمستون به یادت بهاره ، تو قلبم کسی جز تو راهی نداره .....
خوب یه قرار بزاریم مهمون Sharim آرابو 2....
حرفی ندارم بچه های گل اصفهان رو مهمون کنم ولی خودم نمیام :دینقل قول:
خوب یه قرار بزاریم مهمون Sharim آرابو 2....
اون آخرش رو نگرفتم ! یعنی چی ؟!
آرابو 2 اسم پیتزایی هست که کنار کلیسا وانک تو نظر شرقی. حالا بلد نیستید میریم هتل شاه عباس. نشد میریم هتل آسمان. اختیار دارید مگه میشه اصلا می خواییم بیام همه همو ببینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قسمت های bold شده نامفهوم است !!نقل قول:
در ضمن من چیزی که تا حالا اسمش رو نشنیدم به خورد بقیه نمیدم ! :سیاست
طوری نیست بالاخره یک روزی باید مفهموم بشود چرا که زودتر این اتفاق نیافتد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من اسم آرابو بدونه شماره شنيدم ولي آرابو2 را نه.آرابو فقط همبرگر و ساندويچ داره.
تو كوچه كليسا هم خوبه فقط يكمي شلوغه ملت قر و قاطي ميشن.
سلام.اقا منم میام.خواهشا ادرس و روزش را واشم توی پیغام خوصوصی بزارید.
ارادتمند همه شما اصفهانی های عزیز.
محسن از بخش 5
پیتزا جلفا را بلدی؟ 2 تا مغازه کنار ترش زیر زمین بالاش نوشته آرابو 2 نسبتا فضاش خوبه و بزرگ.نقل قول:
جالبه. اما اونا اگه میخواستن بیان تا حالا اینجا گفته بودن! گذشته از اون تا حالا ندیدم دختری بیاد! (منظورم توی تاپیکهای شهرهای دیگس)نقل قول:
2.اینم جالبه!:31:
3.من که تموم اصفهان رو جمع میکنم میام!:27:
تایید نمیشه!:27:نقل قول:
بله من دخترم:27:نقل قول:
جالبه!
فکر کنم فقط پسرها موافق باشن!:21:نقل قول:
بازم میگم: فقط اگه دختر باشه من میام!:31:نقل قول:
میگم اگه هتل بریم که همه ورشکست میشن!:18::31:نقل قول:
سلام دوستان کسی میدونه چطوری باید از سایت amazon سریال (اسب سیاه) اینو خودم می خوام .یا سریال های دیگری رو خریداری کرد.
يه جايي قرار بذارين كه خيلي شلوغ نباشه تا همديگه را به جا بياريم.نقل قول:
كوچه كليسا ساعت 6 به بعد شلوغ ميشه آنوقت بايد به همه سلام كنيم!!!:27:
نقل قول:نقل قول:
خيلي خوب من هم اكنون از دخترها دعوت به عمل ميارم هر كسي مياد اعلام كنه.
:31:جالب گفتی!:31:نقل قول:
من پاکارم.:27:نقل قول:
با امدن من موافقت شد یا نه؟:13:
شوما صاب اختياري دادا!!!:46:نقل قول:
فك كنم بايد بيخيال قرار شد,از اين تاپيك بخاري بلند نميشه.
گفته بودم اين تاپيك داره از دست ميره.الان ديگه از دست رفت.:18::18::18:
فقط نگاه میکنم:18:نقل قول:
خیلی معذرت می خوام ولی فکر نمی کنید خیلی از حرفهایی که توی این تاپیک زده می شه حرفهای خاله زنک بیشتر نیست؟
دقت کردین دیگه این تاپیک مثل قدیم نیست؟
چرا؟
مرسی عزیز.نقل قول:
نفوس بد نزن.کجاش از دست رفته؟:8:
1.تایید میشه.نقل قول:
2.تایید میشه.
3.تایید میشه.
منجر به تشکر میشه:11:
خاله زنکی رو تایید میکنم. همش سر اینه که کیا میان؟ نمیان؟ :19:نقل قول:
من یکی که بیخیال شدم.:27::21::19:
نقل قول:
تأييد ميشه.من خودم يكيشون.:31:
جالبه اما جاي بحث داره.نقل قول:
بهتر نبود تو قسمت( قشنگترین جمله ای رو که تا به حال شنیدین چیه؟ ) ميذاشتين
كه بقيه هم فيض ببرن
شما ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
...............آینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تگ ها را دیدید چقدر با خلاقیت طراحی شدند ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
باز کلاس تگ ها رو گذاشت
ها بیکارم دیگه , بلاخره باید یه کاری بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ايول كلاسنقل قول:
---------------------------
اين همه حرف زده شد
ولي عملي در كار نبود
دوستان وعده كردن بالاخره !!!!!؟؟؟؟ :دي
فعلا که خیلی ها منصرف شدن!! (یکیش منم)
مگه غیر از شما کس دیگه ای هم بود ؟:دینقل قول:
فعلا که خیلی ها منصرف شدن!! (یکیش منم)
نه جدی برام عجیبه داریم پیشرفت میکنیم , قبلا دو تا بودن حالا شدید 3 تا !!
جالب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اه آقا چه زشته بدون کاربر فعالی ID من . برید همه اعتراض کنید خدایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلن نمیاد بهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا خیلی هم بهت میاد الان به معنای واقعی کلمه بی سر شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آواتور بی سر..آیدی کچل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....نمکی نون خشکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز این تاپیک ما اصفهانی هاست اینجا پست نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
اولا که همه جای ایران سرای من است:40:هر جا بخوام پست میدم :27:..بعدشم من انقدر اصفهان دوست و رفیق دارم که بگم خودمم اصفهانی ام :31:
در ضمن حیف که آدم با جنبه ای هستم وگرنه میگفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..چقدر مهمون نوازید شما !! دفعه ی بعدی میای تهران..اگه تحویلت گرفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..ولی خب من که آدم بی جنبه ای نیستم پس نمیگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
باز پست داد
ببین عزیزم کل ایران یه طرفه و اصفهان هم یه طرف پس نمیتونی اون جمله رو بگی اوکی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمرا اگه بیشتره 2 تا دوست داشته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بگو توروخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]