با سلامنقل قول:
دوست عزیز نمیدونم چرا تو Application Update هنوز نیومده.
به قول خودتون فایل install اش را بگیرید و upgrade کنید.
در مورد این مشکل هم میتونید در انجمن اصلی کومودو مطرح کنید تا برطرف بشه.(اگر وقت کردم خودم مطرح می کنم)
با تشکر
با سلامنقل قول:
دوست عزیز نمیدونم چرا تو Application Update هنوز نیومده.
به قول خودتون فایل install اش را بگیرید و upgrade کنید.
در مورد این مشکل هم میتونید در انجمن اصلی کومودو مطرح کنید تا برطرف بشه.(اگر وقت کردم خودم مطرح می کنم)
با تشکر
با سلامنقل قول:
روش اپدیت به صورت کامل در لینک زیر آمده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما برای نگارش 8 چیز خاصی ننوشته.
اگر به همین روش اپدیت می کنید اما اپدیت نمیشه خطا داده شده را اینجا بگذارید تا به کومودو ریپورت بدم یا این که خودتون در انجمن خود کومودو مطرح کنید.
با تشکر
پلیز کمک لدفانقل قول:
با سلام
این روشی که میگم در صورت اطمینان از آلوده نبودن فایل است:
1- تمام پروتکشن کومودو را غیر فعال کنید (اینترنت را هم قطع کنید)
2- بازی را نصب کنید.
3- کومودو را فعال کنید و سیستم را اسکن کنید.
4- بازی را اجرا کنید.
---
با احتما زیاد یک یا چند فایل را در زمان اسکن یا اجرا به عنوان مخرب می شناسد.
فایل ها را به عنوان False Positive در کومودو submit کنید و در exception قرار دهید تا دیگر کومودو به آن گیر ندهد.
دفعه بعد با احتمال زیاد دیگر به عنوان مخرب نمی شناسد.
---
در صورتی که از سالم بودن فایل اطمینان ندارید به هیچ عنوان این کارها را انجام ندهید.
با تشکر
سلامنقل قول:
کمی صبر کنید این امکان فراهم میشه....... در حال تست یک اپدیت دیگه برای CIS هستیم و فکر میکنم تا ارئه اون امکان ارتقا از طرق برنامه فراهم نشه....
آپدیت آفلاین میشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میتونه فالس باشه..... در هر صورت اقا محمد پاسخ دادند.نقل قول:
سلام
سلام امروز بالاخره ویندوز رو عوض کردم و حال دادم به سیستم و بعد از مدت ها از 7 به نسخه 8 کمودو اومدم
فقط یک مشکل عجیب دارم الان میخوام pes 2015 نصب کنم همون اول کار یک هو کومودو میزنه بالا میگه میلوار داره !!!
در صورتی که وقتی 7 داشتم این بازی رو نصب کردم و بازی کردم
مشکل از کجا هست ؟!
====
این روزها خیلی سرم شلوغه و از اینکه کمتر در خدمت دوستان هستم شرمنده
سلام علی آقا
لطف میکنید لینک مستقیم بزارید
ممنون
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با تشکر
سلام دوستان
وقتتون بخیر...
یه سوال داشتم در مورد آنتی ویروس کومودو ...
و اونم اینه که چرا در تست های معتبر نظیر تست های av-comparatives.org شرکت داده نمیشه تا بفهمیم چند مرده حلاجه دیتابیسش و قدرت تشخیص و شناساییش؟!!
اگر بخواید بدون تعصب نظر بدید،آیا میشه گفت آنتی ویروس کومودو،همانند فایروالش بی نظیره؟!!
آیا میشه قدرت شناساییش رو با آنتی ویروس هایی نظیر کسپرسکی و بیتدیفندر و پاندا و آویرا مقایسه کرد؟!!
راستی؛
یک سوال دیگه!
من مدتی پیش،سیستمم حسابی آلوده شده بود؛واسه همین هم Avira Free Antivir نصب کردم!
چون اولا رایگان بود و دردسر نداشتم واسه پیدا کردن لایسنس براش (مثل کسپر و پاندا نبود!)
و دوم اینکه واقعا دیتابیس فوق العاده ای داره (حداقل در تست های av-comparatives اینطور نشون داده) !
حالا به نظرتون در کنار همین آویرا ، از اینترنت سکوریتی کومودو استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟!
یعنی تداخل پیدا میکنن با هم؟!
یا باید فقط و فقط یکی از این 2 رو انتخاب کنم؟!! یا اینکه در کنار Avira Free Antivir فقط از فایروال Comodo استفاده کنم و بیخیال اینترنت سکوریتی ِ کومودو بشم؟!!
نظرتون چیه؟
و آخرین سوالم هم اینه که آیا خود Comodo Firewall (فقط فایروال ِ خالیه کومودو منظورم هست؛نه اینترنت سکوریتی اون!) ؛ دارای یه نسخه ، کلود آنتی ویروس هست؟!! درسته؟!!! (من همچین چیزی شنیده بودم!)؛ جریان چیه؟
با تشکر بی کران ...
سلام
COMODO Internet Security 8.0.0.4344
موفق باشید
با سلامنقل قول:
* این گفته ها از تجربیات شخصی خودم است.
1- به دلایل زیادی شرکت های که تست آنتی ویروس انجام می دهند را قبول ندارم، مثلا همین av-com طبق مطالعات من چرا باید بر خلاف نظر norton آن را در تست های خود قرار دهد و بعد از مدتی به دلیل فشار بی اندازه symantec آن را از تست ها حذف کند.(همونجوری که می دونید symantec یکی از قدیمیترین و بهترین ضد ویروس های موجود است).
البته کومودو تا جایی که من یادم میاد در تست 3 موسسه شرکت داشته اولی Virus Bulletin که گواهی VB100 میده که امتیاز قابل توجه ای نیاورد و فکر کنم مدتی هسن که دیگر شرکت نمی کند، دومی vb-test که اگر مشاهده کنید میبینید نتایج خوبی دریافت کرده و سومی matousec که در 99% مواقع کومودو بهترین امتیاز را آورده.
* توصیه من: به تست ها هیچ وقت اطمینان نکنید و خودتون تست کنید و انتخاب کنید.
تاریخچه Virus Bulletin از کومودو :
نتایج AV-Test
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج Matousec
32 بیت :
64 بیتی
2- خیر نمیتوان چنین حرفی را زد، اصلا کومودو به فایروالشه اما ضد ویروس بدی هم ندارد و نسبت به گذشته پیشرفت زیادی داشته.
* اما شما کومودو را مانند سایر شرکت ها به این صورت مقایسه نکنید زیرا هدف اصلی کومودو ویروس های ناشناخته است که هنوز آنالیز نشده اند در نتیجه internet security که درست کانفیگ شده باشد با کامپوننت های Behavior Blocker و HIPS و Auto SandBox و ... حتی با اجرای ویوس های نا شناخته از سیستم شما محافظت می کند.
3- در صورتی که real time ضدویروس avira را حذف کنید هیچ مشکلی ندارد اما به نظر من اصلا نیازی نیست چون تا جایی که من با کومودو کار کردم سیستمش به این صورت است که شاید هارد شما پر از مخرب باشد که ضدویروس کومودو آن ها را تشخیص نمی دهد اما نه می توانند اجرا شوند و نه می توانند به سیستم آسیبی برسانند و نه .... در نتیجه پس از مدتی ضدویروس کومودو لاشه ای آن ها را پیدا کرده و پاکسازی می کند.
* نظر بنده همان CIS است.
4- کلود کومودو بسیار قوی است اما در 90% مواقع بعد از اجرا، خود را نشان می دهد، حقیقت تست نکردم ببینم در فایروال Cloud دارد یا نه و در این مورد نمیتونم کمک کنم.
با تشکر
سلام
برنامه UltraISO رو از سایت سافت.98 دانلود کردم اکستراکت کردم و داشت نصب میشد وسط نصب کومودو پیغام داد که malware هست(پیغام از بخش comodo cloud scanner بود)
تو لاگ ها رفتم اسم فایل این بود:
UltraISO.Premium.Edition.9.6.2.3059.Retail_S.oft98 .iR.tmp
(اون نقطه توی soft رو خودم اضافه کردم)
دقیقا فایلی که دانلود کردم این بود:
UltraISO.Premium.Edition.9.6.2.3059.Retail.rar
که لینکش این هست:(نقطه ها رو بردارید)
فایل ستاپ رو با ویروس توتال تست کردم همه انتی ویروس ها سالم تشخیص داده بودن حالا چرا کومودو وسط نصبش به یکی از فایل هایی که داخل temp داره میسازه گیر میده؟ یعنی ستاپ دستکاری شده هست؟ اگه دستکاری شده بود احتمالش خیلی کم بود که هش ستاپ رو ویروس توتال داشته باشه
البته خودمم میدونم حرف منطقی نیست و ممکنه یکی قبل من همین فایل رو فرستاده برا انالیز ولی خوب احتمالش کمتر هست ضمن اینکه سایت سافت.98 تا حالا ندیدم فایل ویروسی بزاره (بحث کرک ها جداست)
====
بعد مورد دیگه اینکه بخش comodo cloud scanner کجا هست؟
چطوری میشه غیر فعالش کرد؟
فایلی که پاک میکنه کجا میره؟
الان من میخوام خود اون فایل temp انلاین اسکن کنم ندارم این سریع میزنه پاکش میکنه
همه قسمتا رو هم غیر فعال کردم اینترنت رو هم قطع کردم اما بازم پیغام میومد!!(مگه این بخشش انلاین کار نمیکنه؟)
کلا به مورد جالبی برخوردم!!!
با تشکر
سلام
ابتدا اینکه آپدیت جدید برای CIS منشز شده ، نسخه 8.0.0.4344 که از طریق آپدیت داخلی CIS قابل دریافته، ضمن اینکه فایل نصب نسخه جدید را هم میتونید دانلود کنید که دوستمون لینکشو قرار دادند
نقل قول:
1- برنامه را دانلود و تست نکردم (سرفرصت شاید اینکارو کردم) ولی از نظر من فالس هست....
2- این قسمت (غیرفعالش نکن، تیک قسمت هیچ پیغامی نشان نده را بردار)
3- توی قرنطینه نبود؟
4- این بخشش آنلاین کار میکنه، ولی اگر یک مخربی را شناسایی بکنه دفعات بعد در حالت آفلاین هم باز شناسایی میکنه......
ممنون علی اقا
قبل از اینکه جواب شما رو ببینم اون قسمت رو پیدا کردم و اتفاقا کلش رو غیر فعال کردم(اخر سر دوباره فعال کردم) و فایل رو نصب کردم و وسط نصب رفتم توی temp و اون فایلی که پاک میکرد رو انلاین اسکن کردم (فایل قبلا اسکن شده بود) و نتیجش این بود:
فقط یه برنامه بهش گیر داده
تقریبا مطمئن شدم پیغام فالس هست و برنامه رو نصب کردم و دوبراه اون قسمت رو فعال کردم
=====
با جواب شما یه سری از سوالات من پاسخ داده شد ولی یه سریش نه
اینکه گفته بودید تو قرنطینه نبود باید بگم گشتم قرنطینه خالی بود! یعنی چیکارش کرده؟
در مورد اینکه چرا افلاین هم مجدد گیر میداد به جواب رسیدم (چون گفتید یه بار انلاین شناسایی کرده) فقط بگید از روی هش شنایی کرده یا اسم فایل/اگه اسم فایل باشه میشه با قطع کردن و تغییر اسم فایل مشکل رو حل کرد
اون قسمتی که گفتید تیکش رو بردارم بعد از برداشتن تیک سوال میپرسه که چیکار کنه؟(مثل قسمت انتی ویروس نیست چون توی اون قسمت منوی کشویی وجود داره که میگه همیشه اینکار رو انجام بده ولی اینجا نداره)
با تشکر
فکر میکنم مخرب را مسدود میکنه. و وارد قرنطینه نمیکنه...... شاید علتش این باشه که بخش کلود در فایروال هم هست و اونجا دیگه قرنطینه نداریم و احتمالا مخربهایی که اینجوری شناسایی میشن مسدود میشن.... اگر هم تیکش را بردارید احتمالا سوال میشه که مسدود بشن یا نه... بایستی این یکی دو روزه یکبار دیگه این قسمت (اسکن آنلاین) را تست کنم. البته قبلا کومودو اینها را قرنطینه میکرد. احتمالا به خاطر کاربران فایروالش (چون اونجا هم اسکن ابری هست) تغییراتی ایجاد کرده.نقل قول:
و نکته بعدی اینکه: طبیعتا باید از روی هش بشناسه.
درود
دوستان لطفا لینک Comodo Internet Security نسخه 8 میخاستم.
و همینطور لینک دانلود آبدیت آفلاینش.
خیلی خب، در مورد اسکن آنلاین اگر تیک " هیچ پیغامی نشان نده" زده باشه، پروسه مخرب قطع و مخرب متوقف و مسدود میشه. (اینو گذاشتن واسه کاربران فایروال)
اما اگر تیک نداشته باشه ( توصیه من هم همینه، در واقع تیکش را بردارید) اونوقت پیغامی مشابه پیغامی که آنتی ویروس مخربی پیدابکنه ظاهر میشه که هم میتونید فایل را قرنطینه کنید و هم حتی به فایل اجازه اجرا بدهید.
عکس: اگر بخش کلود بعد از شناسایی مخرب، خودکار عمل کنه و ازشما سوالی نپرسه:
عکس: اگر بخش کلود بعد از شناسایی مخرب خودکار عمل نکنه، سوال میپرسه:
اگر هم توی همین بخواهید به فایل اجازه اجرا بدهید:
=====
چند صفحه قبل گفتم که توی هر قستی از کومودو اینو دیدید: "هیچ پیفامی نشان نده" ، تیکش را بردارید.... فعلا این کارو انجام بدهید تا وقت بکنم پست تنظیمات کومودو را آپدیت بکنم
نقل قول:
سلام
لینک مستقیم دانلود آخرین نسخه کومودو که دیروز منتشر شده:
دانلود دیتابیس آنتی ویروس کومودو جهت انجام آپدیت آفلاین:
من قبلا کومودو رو دانلود کرده بودم حجمش حدودا 90 مگابایت بوده.ولی الان ک میخام ورژن جدیدش رو دانلود کنم میبینم که ججم هم فایروال هم اینترنت سکیورتی به بالای 200 مگابایت رسیده.
چه اتفاقی توی این ورژن افتاده که این همه حجمش زیاد شده؟
ایا میتون فقط نسخه اینترنت سکیورتی رو دانلود کنم ولی فقط بخش فایروالش رو نصب کنم؟
اخه میخام از فایروالش در کنار ویروس کش رایگان اویرا استفاده کنم
سلامنقل قول:
اون نسخه ای که شما دانلود کرده بودین، 32 بیت و 64 بیت جدا بودن
ولی حجم اصلی 200 مگ هستش
حجم نسخه های اینترنت سکیوریتی و فایروال یکسان است
سلامنقل قول:
1- احتمالا شما قبلا نسخه 32 یا 64 بیتی را مجزا دانلود کرده بودید، ول این نسخه هم روی ویندوز 32 و هم 64 نصب میشه، بنابراین حجمش حدود200 مگ هست.
2- بله. حین نصب وارد بخش نصب سفارشی بشید (قسمت پایینی پنجره نصب میتونید این گزینه را ببنید) و تیک بخشهایی/ماژولهایی که نمیخواهید نصب بشوند را بردارید( همه چیز قابل انتخاب است: آنتی ویروس/ فایروال/ دارگون و ...)
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مشکل رو منم داشتم البته با نسخه های قبلی کومودو با برنامه اولترا ایزو که از سایتهای ایرانی دانلود کرده بودم! اما اینبار اولترا ایزو رو از سایت خودش دانلود کردم و مشکل رفع شد.چند برنامه دیگه هم بوده که چنین مشکلی برام پیش اومده.اما جواب درست و حسابی براش نداشتم
موفق باشید
سلاموقت بخیر و خسته نباشیدمن از نسخه پنج بببعد فایروال کمودو استفاده کردم تا حالا که نسخه هفت رو چندوقتیه دارم و هبچ مشکی نداشتم و راضیم ازش..الان چند روزه قسمت فایروالش کار نمیکنه..سندباکس و hips مشکلی ندارن...اما روی هر حالتی میزارم فایروال رو بازم تغییری نمیکنه..الان گزاشتم روی حالت مسدود ولی توی اینترنت دارم سایت باز میکنم.دانلود میکنم...روی حالت کاربر میزارم و نشون دادن پیغام هم بازم به همه برنامه ها اجازه اتصال میده بدون پرسیدن سوال ازم!!با ایکه لیست قوانین برنامه هام خالیه!تنظیمات پیکربندی رو از فایروال ب پروتکتیو تغیر دادم بی فایده+ پاک کردن برنامه و پوشه ها و فایلهایی ک داشت و نصب دوباره بازم بی فایده...دیگه نمیدونم چه کنم...ممنون میشم راهنمایی کنید
از سرویس وی-P-ان خاصی استفاده میکنید؟نقل قول:
نه اصلا..ارتباط اینترنتی من هیچ تغییری نکرده..مشکلی هم با نت ندارم...الان من مرورگرم یا adm اصلا توی لیست برنامه هام نیست ک وصل بشه یا نه.با اینکه روی حالت کاربر گزاشتم و نشون دادن پیغام..اما به نت دسترسی دارن...اما برنامه 3dsmax بازکردم ازم پرسید وصل بشه به نت یا ن؟ یا واسه درایور گرافیک ازم پرسید..با اینکه من تعداد پیغامهاشو گزاشتم روی زیاد چهارپنج ا رو فقط پرسید و مابقی رو نمیپرسه...و میزاره وصل بشن... لیست قوانین برنامه ها از تنظمات فایروال کلا خالی کردم بازم همینطوره..یه یوزر دگه تعریف کردم از یوزر ادمین هم وارد شدم همین بود...گمون کنم یا باید ویندوز عوض کنم یا نسخه کمودو رو ارتقا بدم...اولین باره مشکل پیدا کرده چون خیلی قبولش دارم پاپیچش شدم ببینم چی شده..ببخش یه سوال دگه نسخه 8 ک اومده 64بیتی جدا نداره با این وضع نت برامون؟توی سایتش ندیدم اخهب هر حال ممنونم از توجهتون.تشکر فراواننقل قول:
سلامنقل قول:
خب، با این توضیحاتی که دادید من میتونم روی تنظیمات فایروال شک کنم... میتونید یک عکس از تنظیمات بخش فایروال اینجا بزارید؟ یا بهتر اینکه از تنظیمات کومودو بکاپ بگیرید و از طریق پیغام خصوصی برام بفرستید من یک نگاهی بهش بندازم.
==
منم نسخه مجزا 32 و 64 بیتی ندیدم. در هر صورت میتونید کومودو را از طریق آپدیت برنامه به نسخه 8 ارتقا بدهید.
سلام
ممنون از پیگیری و توجهی که دارین
ببخش من تازه واردم تعداد پست هام کمه.نشد خصوصی بفرستم..لینک بکاپ و اسکرین شات از برنامه رو همینجا میزارم ممنون میشم نگاهی بندازید
بازم ممنون از شما
سلام. من تنظيماتي که توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود رو نتونستم وارد کنم.
يعني اون قسمت Select From و Browse رو پيداش نکردم.
این آپدیت حدود 200 مگابایتی چی بود که برای comodo اومد؟ :n04:
واقعا این حجم آپدیت مسخره است و مخصوصا با وضع اینترنت ایران اصلا جور در نمیاد :n24:
سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من وقتي تنظيمات رو روي Proactive کانفيگ ميکنم بعضي از برنامه هام کار نميکنند!
راه حلّش چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟
این تنظیمات مربوط به نسخه 5 کومودو هستش
موفق باشید
سلام چجوری میتونم تنظیمات رو عوض کنم که به سایت گیر نده؟
سلامنقل قول:
وقتی وب سایتی مسدود میشه پیغامی نشون داده میشه که از همون طریق میتونید وارد سایت بشید. اگر بلاک از طرف DNS یا وب فیلتر باشه (اگر وب فیلتر برای سایتهای مخرب روی سوال هست)
اگر هم توسط وب فیلتر مسدود شده باشه(تنظیم وب فیلتر روی مسدود کردن هست و نه سوال؛ که پیشفرض اینجوریه) باید سایت را در قسمت وب فیلتر و بخش استثنائات وارد بکنید.
به طور کلی بهتره قانون سایتهای مسدود؛ روی "سوال" باشه.
محتوای مخفی: تصویر
سلام
چند روز پیش از تو IDM فایلی رو که دانلود کرده بودم مثل همیشه زدم اجرا شه،فایل هم آهنگ بود که همیشه من تو خود IDM میزدم اجرا میشد، که کومودو بهش گیر داد که چی کارش کنه مسدود یا قطع فایل ؟
من هم فکر کنم قطع فایل زدم چون نمیخوام IDM خودش به اینترنت وصل بشه بخاطر کرکش
حالا دیگه هیچ فایلی از تو IDM اجرا نمیشه حتی اگر بخوام refresh download adress کنم error میده ،
چی کار کنم برای حل این مشکل ؟
اینم بگم که نمیخوام IDM دسترسی به اینترنت داشته باشه به خاطر آپدیتش
ممنون
سلامنقل قول:
در تنظیمات برنامه کومودو در قسمت فایروال و قوانین برنامه ها، IDM رو پیدا کنید و حذف کنید.
بعد در زیر، گزینه ی ADD را زده و IDM رو دوباره به بخش اضافه کنید. قبل از همه چی، بعد از انتخاب IDM قوانین اون را به حالت اتصال فقط خروجی تنظیم کنید و بعد OK کنید.
ببخشید اسکرین شات نمیتونم بزارم چون کومودو رو نصب ندارم فعلا
:n40:
ممنون ،کاری که گفته بودی را انجام دادم ولی هنوز مشکل پا برجاستنقل قول:
این خطا را میده در حالی که برای چند تا فایل مختلف امتحان کردم و فایل هم موجود هست
مثل اینکه کومودو اجازه دسترسی IDM به این فایل را نمیده
سلامنقل قول:
بخش HIPS را بررسی کن. یا برای دانلود منجر قانونی بدی ساخته شده یا یکی از فایلهاش رفته توی فایلهای مسدود
حل نشد از تنظیمات بکاپ بگیر و برام PM کن تا درست کنم.
=====
یک نکته ای را اشاره بکنم تا به درد همه بخوره:
کومودو به برنامه ای گیر میده و نمیزاره اجرا بشه و یا مسدود کرده یا تشخیص اشتباه داره یا هر مشکل دیگری.....
راه حل چیه؟
جواب: اول باید ببینید چه موردی داره رخ میده.
1-آیا آنتی ویروس بهش گیر میده و فایل را ویروس میشناسه؟و غیره...> اگر بله> طبعتا باید از طریق بخش آنتی ویروس مشکل را حل کنید(یعنی فایل را ببرید در لیست استثنائات آنتی ویروس)
2- ایا دسترسی فایل و برنامه به بخشهایی از سیستم مسدود شده؟ آیا فایل اجرا نمیشه؟ و غیره...> خب باید از طریق بخش حفاظت پیشرفته مشکل را حل کنید و HIPS (ساده اینکه برنامه مورد نظر را در این بخش پیدا کنید و دسترسیهای لازم را بهش بدید... اگر هم وارد لیست ناشناخته شده بهتره انتقال بدهید به لیست امن.... بخش فایلهای مسدود شده را هم نگاهی بیندازد تا برنامه اونجا نباشه)
3-آیا مشکل شما مربوط به شبکه میشه؟ دسترسی برنامه به اینترنت قطع شده؟ و غیره...> این مشکلات را باید از طریق فایروال حل کنید، حلش هم ساده است، وارد بخش فایروال میشید و برنامه/فایل/پروسه مورد نظر را پیدا میکنید و دسترسی های لازم را بهش میدید.....
با سلام . علی جان قرار بود در مورد ایمن قسمت وب فیلتر توضیحاتی بزارین . اگه وقتش رو دارین در این مورد و نحوه بلاک کردن یا افزودن سایت بهش یه توضیحاتی بزارین.نقل قول:
ضمنا من وقتی به سیستمم وارد میشم کومودو یه یک دقیقه ای طول میکشه که لود بشه وایکنش در صفحه ظاهر بشه دوستان این مشکل رو ندارن
با تشکر
قبلا تو کومودو ورژن 7 وقتی یه نرم افزار اتوسندباکس میشد کومودو آلارم میداد که فلان نرم افزار اتوسندباکس شده ولی تو ورژن 8 هیچ آلارمی نمیده و یهو میبینم یه نرم افزار رفته تو سندباکس، چجوری باید تنظیم کنم که آلارم بده مثل قبل؟
یه مشکل اینکه اکثر مواقع با اینکه اتوسندباکس روشن هست ولی قانون اتوسندباکس در مورد یه فایل ناشناخته اجرا نمیشه و فایل به راحتی رو سیستم اجرا میشه، اصلا انگار تو ورژن 8 این سندباکس درست کار نمیکنه اصلا آدم نمیفهمه چه موقع بلاک یا مجازی سازی میکنه چه موقع نمیکنه، بعدم اینکه وقتی یه نرم افزار سندباکس میشه هیچ نوار سبز رنگی دور کادر نرم افزار نمیاد که آدم بفهمه این الان سندباکس شده یا نه، فقط اون فایل اجرا شده میره به قسمت فایل های ناشناخته و من از اونجا میفهمم که فایل سندباکس شده (البته اگه رفتن فایل به قسمت فایل ها ی ناشناخته معناش این باشه که فایل سند باکس شده)
کلاً تو ورژن 7 سندباکس خیلی عالی بود و آدم میفهمید داره چیکار میکنه ولی تو این ورژن خیلی بد شده
اینم تنظیمات سندباکس
سلام علیکم
در مورد وب فیلتر فکر نکنم نیاز به توضیح خاصی داشته باشه و ساده است. مگر اینکه مثلا نحوه افزودن یک وب سایت را توضیح بدیم که اونم ساده است... در هر صورت باشه.نقل قول:
1- تنظیمات پیشرفته > رابط کاربری > نمایش پیغامهای اطلاع رسانینقل قول:
محتوای مخفی: عکس
2- اگر کومودو روی پیکربندی پیشفرض باشه و با تصویری که از سندباکس خودتون قراردادید معلوم است که پیکربندی شما روی "اینترنت سکیوریتی" قرار داره. در این وضعیت فایلهای ناشناخته ای که از قبل روی سیستم بودند و برنامه های ناشناخته ای که نصب بودند وارد سندباکس نمیشوند. اما وارد لیست فایلهای ناشناخته میشوند و شما میتونید اونها را ببینید و هر کاری مایل بودید با آنها انجام بدهید. اما فایلهای که وارد سیستم شما خواهند شد از اینترنت از طریق فلش یا درایو شبکه در صورت ناشناخته بودند وارد سندیاکس میشوند...
اما اگر دوست دارید ورژن 8 مثل نسخه 7 عمل کنه یا به عبارتی دیگر تمام فایلهای ناشناخته را وارد سندباکس بکنه پیکربندی پرواکتیو را فعال کنید.
====
هفته بعد یا شاید بعدش تنطیمات کومودو برای کاربران تازه کار را آپدیت میکنم و اونجا توضیحاتی میدم.... اگر فکر میکنید سندباکس جدید نیاز به توضیحات خاصی داره سعی میکنم در یک پست مجزا بخشهای مختلف، تنطیمات و گزینه های سندباکس جدید را توضیح بدم. اگر نیاز باشه.
سلام
خیی وقتا comodo این پیغام را میده و هیچ جوری هم نمیشه از شرش خلاص شد مگر اینکه یک قانون انتخاب کنم،کدومو انتخاب کنم ؟
سلامنقل قول:
اول اینکه چون IDM را کرک کردید کومودو بهش گیر میده.
اما در پیغام بالا باید Allowed Application را انتخاب کنید و تیک "پاسخ من را به خاطر داشته باش" هم زده باشه.