15 - 20 دقیقه سه بعدی باهاش دیدم، چشام درد گرفت و احساس خستگی پیدا کردم. در حد سردرد نبود در حد خستگی مخ بود.نقل قول:
Printable View
15 - 20 دقیقه سه بعدی باهاش دیدم، چشام درد گرفت و احساس خستگی پیدا کردم. در حد سردرد نبود در حد خستگی مخ بود.نقل قول:
این عبارت "خستگی مخ" خیلی باحال بود!
کسی قیمت امروز pioneer BCS-717 رو داره؟
من که هنوزنخریدم ولی درمورد گرونی بگم عموی من نوروز پارسال 1ال ای دی سونی خرید که فروشنده گولش زد و گفت قراره هفته دیگه قیمت های جدید رو بدن میخوادگرون بشه، 1ماه بعد فهمید ارزون شده مدلای 2011هم اومدن که 3بعدین پشیمون شد! گفتم این تجربه رو در اختیار دوستان خوبم بذارم:10: 1وقت گول حرفای فروشنده ها رو نخورن تلویزیون قحطی که نشده بخوان گرون بندازن!
نداررررررم! از بانه ميخواستم 1250 بدون بلوري بگيرم لعنت به اين شانس امروز فردا ايرانم تموم شه احتمالا ديگه تا پول ما برسه به 1860...نقل قول:
695 هزار توماننقل قول:
کسی میتونه سایتی در دوبی معرفی کنه که واردش بشیم و قیمت دوبی رو بگیریم
منم یه vt30 50 گرفتم فردا ظهر بدستم میرسه قیمت 2990 با دو عینک و یک کابل hdmi ches15.امیدوارم همه بچه ها بتونن تهیه کنن.:20:
مبارک باشهنقل قول:
کارت هدیه هم داشت؟ چند تومنی بود؟
توی شهرما تمام نمایندگی هامیگن کارت هدیه بانیان بهشون نداده و روی tv هاشون نیست
کارت هدیه 50000 تومن بودنقل قول:
بهترین نوع فیلم 3d چیه؟side by side یا .......
همه دوستانی که vt30 خریدن مبارکشون باشه بخصوص پونل عزیزم که از خریدش خیلی خوشحال شدم.دعا کنین جور بشه منم بخرم.
انشاالله همتون همیشه شاد باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح تصویری در مورد کنتراست نئو پلاسما
به زبان ترکی نوشته شده ولی همون نگاه کردن ویدئوها واسه متوجه شدن کافیست، اگه یکمی این سایت رو بگردید همه چی رو در مورد نئو پلاسماها حتی سایر محصولات پاناسونیک به ساده ترین زبان تصویری توضیح داده البته شاید دوستان قبلا دیده باشند نمیدونم من جدیداً پیدا کردم خواستم به دوستان معرفی کنم شاید مفید باشه.
توضیح تصویری فرق بین ۶۰۰ هرتز با ۱۰۰ هرتز
600Hz & 100Hz
متاسفانه مدلهای 55-50-42 st30 وهمچنین 42 vt30 در سایت چاره هم نایاب شد:41:
خوش به حال اونایی که خریدن
به غیر از 55 و 65 اینچ بقیه سایزا تو سایت بانه مارکت موجوده برای کسایی که بدون گارانتی میخوان.
اینم نتیجه تست VT30 بنده :نقل قول:
اگه مانیتورتون LCD هست یه ذره از جاتون بلند شید و از بالا نگاه کنید.
تو تاریکی تابلوئه که مشکی نیست!
وقتی تو تاریکی تلویزیون خاموشه مشکی هست ولی روشن که باشه تو مشکیش یه نوری هست.
روی مد دینامیک و نرمال تست کردم و برایتنس و کنتراست رو تغییر دادم اما نتیجه کار تغییر نکرد.
تعجب می کنم سایتAvForoum چطوری black levelش رو refrence داده؟؟؟
تو نور محیط معمولی و تصویری که رنگهای مختلف داره مشکیش خوبه و دقت نوردهی و رنگ های طبیعیش 100% بهتر از LED هست اما انتظار داشتم تو تاریکی کاملاً مشکی باشه که نیست!کد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-VT30-TX-P50VT30-42VT30-50VT30-55VT30-65VT30-3D-Plasma-Review.html
مشخصه آبیه.
اگه بخواد مشکیش توی اتاق کاملا تاریک بشه مثل رنگ اتاق وقاب تلویزیون میشه black level نامحدود .
black level و contrast ratio که سایت avforums داده به VT30 refrence یعنی black level نامحدود.
با این حساب میشه گفت سایتهایی مثل avforums معتبر نیستند .
سلامنقل قول:
مباركه:20:
من در مورد عمق رنگ سياه VT30 با آقاي برزين نميدونم شما ايشون ميشناسيد يا نه؟
مشورت كردم, ايشون گفتند اين مدل نسبت به مدل هاي سال قبل جهش عالي داشته و اگر بخواي حد آخر تصوير داشته باشي بايد تي وي با ديسك كاليبراسيون تنظيم كنيد تا بشه گفت شدت كنتراست چقدره, ايشون گفتند كنتراست اين مدل در پلاسماهاي پاناسونيك بهترين اما بهترين كنتراست نيست
شما با خود ايشون مشورت كن ببين بهت چي ميگه, حتما كمكت ميكنه از اين تي وي بهترين تصوير بگيري
گفتم بگم:11:
اين چند پست از وب آقاي برزين بخوان شايد كمكت كنه:20:
نه آبی نیست. دوربین شاید خوب نشون نداده. یه حالتی از رنگ دودی یا خاکستری صفحش است.نقل قول:
از نزدیک هر رنگی که هست( دودی یا خاکستری) تو عکس آبی نشون میده .
کنتراست کم کن ببین black level چطور می شه.
عکس رو اصلاح کردم. فقط واسه دیدنش حتما باید یه خرده از جاتون بلند شیدا.نقل قول:
عکس قبلی رو با فتوشاپ crop و Resize کرده بودم که خود فتوشاپ عکس رو آبی و روشن تر می کرد.
با تغییر کنتراست و برایتنس مشکی تغییر نمیکنه.
من تمام شماره هایی که ازفروشگاه های بانه رواینترنت بود تماس گرفتم برای 50اینچ VT30 همه میگن نداریم توروخدااگه کسی شماره تماسی داره یاجایی رومی شناسه یاری کنه
الان کل قاب واتاق و صفحه تلویزیون یکی شد(تو عکس) کلا مشکیه.
VT30 سایز 50 & 65 موجوده.نقل قول:
اگه بدون گارانتی میخوای تماس بگیر گناوه یا سایت امیر کالا 50 اینچ تا چند وقت پیش موجود بود بدون گرانتی.کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=2048&subcats=Y&features_hash=V334
جاي ديگه رو نميدونم ولي بانه دنبالش نگرديد من ديروز زيرو رو كردم نيست كه نيست اين سايتم يكي دو تا تو انبارش مونده حالا رو چه حسابي و چه عيب و ايرادي دارن خدا ميدونه! تازه اين قيمت نميده كه تو سايت زده خونه باباشو كشيده روش!نقل قول:
سلام
دوستان تی وی من (st30 ) چند روزی هست که اون کیفیت 10 روز اول رو نداره ( هم ر س ی و ر هم تیونر هم یو اس بی )
سلام به همه
من VT30 خریدم حدود 30 تا بلوری 3D روی هارد دارم . مشکلم اینه که نمی دونم چه دستگاهی برای پخش بلوری بخصوص 3D استفاده کنم . گذاشتن کامپیوتر نزدیک TV برام خیلی مشکله . دستگاه های بلوری پلیر هم مشکلات خاص خودش رو داره ...
به نظر شما mac mini میتونه برای پخش ایمج بلوری 3D استفاده بشه ؟ کسی تجربه ای در این ضمینه داره ؟ لطفا هر چی در مورد پخش بلوری به نظرتون میرسه بگید .
بچه ها برادرمن v20 داره و همیشه رو حالت سینما گذاشته بودش چون تو حالت داینامیک چشم رو اذیت میکنه من یکم باهاش ور رفتم دیدم حالت game از همه مدها بهتره چون نه چشمو میزنه نه اینکه ماته الان 6 7 ماهه برادرم رو مد game گذاشته میگه کیفیت تی ویش یه چیز دیگه شده.بچه ها یه امتحانی کنن نتیجشو بگن.تی وی خودم ظهر میرسه تا حالا رو مد professional امتحان نکردم اینقدر باهاش ور میرم تا بهترین کیفیتو بهتون بگم رو کیفیت من خیلی وسواس دارم تا رسید براتون آببندیش میکنم:22:
میگم پونل عزیز یک مهندسی بود توی سایت اطلاعات خیلی جامعی قبل از برسی تلوزیون ها داشت. همونی که چون از الوکارد عزیز یاد گرفته بودن تفاوت 960 و800 و بعد علامه دهر شده بودن نمیدونم دوستان یادشون هست یا نه:27: و با برهان same model گفتن یک سایت تمام سری 92 رو یک جور دونستن اما مثل اینکه اینجا قضیه یه نمه متفاوته.نقل قول:
ایشون فرمودن :
[QUOTE]
میگم این مهندس بزرگوار که به نقل از چند تن از کاربران حرفه ای اونجا ادعا فرموده بودن روی مد دینامیک Infinite black وارد مدار میشه و مشکی میشه zero black level . اما توی این تصویر مشکی یکدست کلا بحث چیز دیگست.نقل قول:
این رفقا و مهندسین میتونن این موضوع رو کمی بازترش کنن؟ اگر بحث رجیون مطرح هست پس برای همه برند ها هم هست و همین موضوع 925 و 929 رو هم میشه اینطور توجیح کرد نه صرفا از لحاظ sam model گفتن یک وبسایت.
اگر این حرف (infinte black) از نقل ادیتور های حرفه ای است پس چرا در عمل نتیجه مورد نظر گرفته نشده .اگر هم که نیست پس چرا در این مدت اینقدر هایپ روی این سری انجام شد و اینقدر متعصبانه تحلیل های مختلف روش انجام شد.اگر این چیزا با کخ کاری های هاردکو.ر ها روی پنل ایجاد میشه که بحث دیگست و یوزر ها پس این وسط چین
هرچند من در هر حالت مشکی یکدست پلاسما هارو بیشتر ترجیح میدادم اما این نکته که بعضی از دوستان به غلط روی مواضع خودشون پا فشاری میکردن (چیزی که در عمل میبینیم) چطور توجیح میکنن؟؟ دوست دارم تحلیل رفقای عزیز رو ببینم
رامین جان، بخاطر مطلبی که گذاشتی ممنونم.
قبلاً اینو خونده بودم و بخاطر همین بود که توقع داشتم روشنایی رنگ مشکی در تاریکی 0.0 بشه.
مد دینامیک و Vivid رو تست زدم اما مشکی 0.0 نمیشه.
شانس نداریم که! کارت جایزه 50000 تومنی در اومد! فروشنده گفت اگه بازش نکنی من 75000 برش میدارم ، منم که اهل ریسک...!
آقا مال من کابل HDMI یک و نیم متری نداره، باید باشه حتما؟
راستش پونل عزیز من برام اونقدر این چیز ها مهم نیست اگه قسمت باشه واسه اطاقم یه 42 vt30 میگیرم اما بحثم اینه که چرا اینقدر الکی هایپ شد و این همه کسایی که اصلا از نزدیک این tv رو ندیدن اینقدر تحلیل های فضایی جانبدارانه به دور از تجربه شخصیشون کردن.نقل قول:
هرچند بلک لول پلاسما یک دسته و اصلا توی محیط های مشکی جزئیاتی از دست نمیده و اسه همین تو بازی های نکست جن با اون input lag مناسبش کاملا ارضاکنندست.
اما در کل این همه یقه پاره کردن تا این 170 صفحه نداشت دیگه انصافا. طوری صحبت میشد انگار مثلا tv های برند های دیگه حالا هر برندی بوقن فقط و فقط پانی.اتفاقا دیشب من التون مشهد بودم باز یه چرخی زدم و با چند تن از دوستان که بودیم خیلی عاشق رنگ های جیغ فیلیپس شدن . خدایی رنگ های جالبی تولید میکرد.
نکته دیگه چشم های ادیتور زده (واژه ای که بهتره از الان بیاریم توی فرهنگ tv شناسیمون چون حرف های ادیتور های خیلی روی نظراتمون و اصلا تاثیر میگذاره) که دیگه الان ادیتور زده نیست جدا تفاوت nx720 و hx925 رو به حد تار مو هم ندیدم.
من دیگه خوراکم تنظیمات hx925 و با کلی تغییرات باز هم حتی motion resouloution آینها بشدت نزدیک هم و با تنظیم nx720 توی نمایندگی اپادانا مشهد دقیقا تصاویر تا 99% شبیه هم با همون کیفیت گرفتم.اما در نظر ادیتور ها فاصله اینها چندین رتبست و به نظرم واقعا هیچ و پوچه.
جدا میگم اگر چشم های ادیتور زدمون رو برداریم و واقعا به tv های توی بازار نگاه کنیم میبنیم خیلی چیز ها اونطور که به نظر میان نیستن.
سلام دوست عزیز /لطفا آدرس و شماره تلفن فروشگاهی که میگی 50VT30 را به قیمت 2900 میده واسم MAIL کن /ممنونتمنقل قول:
مبارک باشه.نقل قول:
حتماً باید باهاش کابل hdmi مارک پاناسونیک مدل ches15 باشه. قیمتشم حدود 20 تومنه.
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
احتمالاً از لپ تاپ یا یه مانیتور بی کیفیت استفاده نمی کنید؟نقل قول:
کاملاً درست میگید.نقل قول:
با اینکه مشکیش 0.0 نمیشه اما بخاطر نوردهی دقیق در حد پیکسل که منجر به نمایش بهتر جزئیات میشه و سرعت پاسخدهی عالی و رنگ های طبیعی، بهترین انتخابه.
منم ازش راضیم و دوسش دارم.
نه بی کیفیت نیست فول اچدیه.نقل قول:
در بهترين حالت شخصا بيش از 3 سلول كاملا سياه و چهار سلول كاملا سفيد نديدم.نقل قول:
با اینکه مشکیش 0.0 نمیشه اما بخاطر نوردهی دقیق در حد پیکسل که منجر به نمایش بهتر جزئیات میشه
با سلامنقل قول:
بر روی V20 که جزء مدلهای 2010 است و برعکس سری VT تنها از فیلتر Infinite Black در آن تعبیه شده زمانی که تصویری کاملا مشکی یکدست در صفحه داشته باشیم و از مد دینامیک استفاده کنیم ،در اتاق کاملا تاریک دقیقا بلک لول آن با محیط یکی است و بنده با داشتن این مدل که دقیقا یک سال هم از کارکرد آن میگذر هنوز همان سطح عمق رنگ مشکی را مشاهده می کنم آن وقت چه طور است که پنل VT30 شما با توجه به بهره بردن از فیلتر Infinite Black Pro در مد دینامیک و در اتاق کاملا تاریک و بنا به گفته شما عمق رنگ مشکی که بنده در مد نرمال یا سینما ( یعنی دودی یا همان خکستری) V20 مشاهده می کنم را می بینید!؟
حتما مطمئن باشید که باز هم پنل شما به نوعی نور دهی بر روی صفحه خود دارد و ورودی رنگ مشکی کاملا یکدست نیست در غیر اینصورت باید در مد دینامیک بلک لولی هماهنگ با محیط کاملا تاریک داشته باشید البته نه در حد 0.0 یا نامحدود که آن را هم فقط می توان با سیستم های سنجشی نرم افزاری یا سخت افزاری آزمایش کرد.
اما در کل با توجه با مشاهداتی داشتم مدل های 2011 نسبت به مدلهای 2010 تنها در چند مورد تفاوت آنچنانی داشتند:
اول : استفاده از فیلتر مخصوص برای محیط های روشون که باعث میشه برایتنس پنل تقریبا ثابت شود
دوم : طراحی بهتر آن هم فقط در مدل های High End
سوم : کاملتر شده امکانات جانبی مانند پخش صدا و تصویر از یو اس بی ، اینترنت ، تیونر دیجیتال و ...
اما از نظر کیفیت تصویر چه در عمق رنگ مشکی ، اشباع رنگ ها و برایتنس و... بنده تفاوت چندان قابل ملاحظه ای در مدلهای 2011 نسبت به مدلهای 2010 مشاهده نکردم.
کاملا موافقم.حالا اینجا دو تا بحث مطرحه یا پنلهایی که برای ایران ارسال میشه واقعا با پنلهای اروپا و آمریکا فاصلشون در کیفیتها اینقدر زیاده که اصلا مدلهای خودمون رو با اونها نمیشه مقایسه کرد یا اینکه بحث سیاست شرکتها و به اصطلاح فن بویهایی هست که دارن از شرکتها حقوق میگرن و اطلاعات غلط تو سایتهای خارجی به مردم میدن.نقل قول:
یه بحثی رو هم من تو چند تا پست قبلی در ارتباط با قیمت نجومی پنلها تو اینچهای بزرگتر مطرح کردم که متاسفانه دوستان مطرح و به اصطلاح فروم باز جواب من رو ندادن .
یه مطلبی که چند روزیه ذهن منو بخودش مشغول کرده مبحث اختلاف قیمت تو اینچ های بالاتر هست مثلا قیمت 42 اینچ st30
1,860,000 تومان هست وقیمت 50 اینچش 2,310,000 تومان اما یه دفعه قیمت 55 اینچش میرسه به 4,066,000 تومان یعنی ایندفعه 5 اینچ بالاتر حدود 1/800 اختلاف قیمت داره این مساله در مورد vt30 هم صادقه که یه دفعه از قیمت 50 اینچش که 3,049,500 تومان هست میرسیم به 65 اینچ که قیمتش 8,774,000 تومان هست.
به نظر شما این اختلاف قیمتهای غیر طبیعی به خاطر چی هست؟مثلا من تو بعضی از فرومها خوندم که تا بعضی اینچ های مشخص از یک نوع پنل استفاده میشه مثلا تو ال سی دیها 32 و 37 رو از یک نوع پنل و 40و 46 اینچ رو از یک نوع پنل با کیفیت یکسان تولید میکنن و همون رو بزرگتر یا کوچکتر میکنن اما وقتی به اینچ های بالاتر که میریم به خاطر حفظ کیفیت از پنل مرغوبتر استفاده میشه
آیا این مطلب در مورد پلاسما هم صادقه؟مثلا امکان داره پنلهای 42 و 50 اینچ چون کاملا مثل هم هستند و فقط بزرگتر یا کوچکتر شدن از یک نوع یکسان پنل استفاده شده باشن و پنلهای 55 و 65 اینچشون به دلیل به کار گرفته شدن پنل با کیفیتتر گرونتر باشن؟؟
من در این مورد هم فکر میکنم که تو اینچهای نزدیک به هم از یک نوع پنل استفاده میکنن با یک کیفیت ساخت مشخص و همون رو بزرگ و کوچک میکنن که این هم میتونه تو کیفیت تصویر بلک لول وکنتراست مشکل ایجاد کنه این مطلب رو تو ال ای دی ها تو سایز 40 و 46 خودم از نزدیک دیدم.و به نظرم مهمترین مساله تفاوت قیمتها تو اینچهای 55و 65 و بالاتر غیر از ژاپنی بودن همین دلیل هست.ضمنا تو سایت چاره میتونید بر ندهای معتبر رو از نظر قیمت در سایزهای بالا و پایین با هم مقایسه کنید.متاسفانه به خاطر مشکلات اقتصادی اکثر شرکتها جدیدا تو تولید محصولات کیفیت رو فدای فروش بیشتر میکنن
ببینید موردی که فقط در ایران اتفاق میوفته :
در شیراز من تمامی نمایندگی های پانا رو سر زدم و همه میگن روی VT30 های ما کارت هدیه نیست...! امروز زنگ زدم بانیان تهران و میگم نمایندگی های شیرازتون مدعی هستند که کارت هدیه روی Vt30 هاشون نیست درسته؟ بعد از چند دقیقه که گوشی رو روی hold گذاشت جواب داد آره ما شیراز کارت هدیه ندادیم، پرسیدم چرا؟
جواب داد : صلاح ندونستیم!
خداحافظ .
جواب این شرکت رو فقط میشه با خرید جنس قاچاق داد بلایی که سر سام سرویس اومد و تا اندازه ای آدم شد.