من این آنتی ویروس رو نصب کردم موقع بالا اومدن ویندوز به شدت سرعت رو کم میکنه به حدی که وقتی روی آیکونی راست کلیک میکنم چند ثانیه طول میکشه تا منو بیاد یا وقتی میخوام مرورگر رو باز کنم به همین ترتیب واقعا اعصاب خورد کن هست راه حلی داره؟
Printable View
من این آنتی ویروس رو نصب کردم موقع بالا اومدن ویندوز به شدت سرعت رو کم میکنه به حدی که وقتی روی آیکونی راست کلیک میکنم چند ثانیه طول میکشه تا منو بیاد یا وقتی میخوام مرورگر رو باز کنم به همین ترتیب واقعا اعصاب خورد کن هست راه حلی داره؟
آقا تشکر میکنم از راهنماییت. جنرالز یه بازیه که نصب کردم و موقع اجراش این پیغام میاد.نقل قول:
من آماتورم میشه بیشتر توضیح بدی، مود و Compatibility رو بذار رو ویندوز XP SP2 یعنی چی؟؟
لپ تاپ با ویندوز اورجینال 8.1 با گرافیک GTX765 و Intel 4600 HD دارم.
سپاسگزارم.
من لپ تاپ با رم 8 گیگ و گرافیک GTX 765M 2G و Intel 4600HD دارم و ویندوز اورجینال 8.1نقل قول:
آخرین ورژن Call of Duty Ghosts را نصب کردم و براحتی اجرا میکنه با کیفیت Full HD.
بازی Generals خیلی گرافیک و رم پایین تری از Call of Duty Ghosts نیاز داره بازیش هم قدیمیه واسه سال 2003 و 2009 هستش.
پس چرا این ارور را میده؟؟ اینترنت سکوریتی 2014 کسپر اورجینال خریده بودم و نصب کرده بودم ای بابا با این حال ویروسی شده؟!!
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
این اتفاق از کی رخ داده؟ بعد از نصب کاسپر 2014؟
بازی قبلا اجرا میشد یا نه؟
برای تست مراحل زیر رو طبق عکس برید تست کنید ببینید اجرا میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید مشکل (به احتمال زیاد) ناسازگاری با ویندوز 8.1 هستش! بدلیل قدیمی بودن بازی!!
اﻳﻨﻜﻪ ﻣﻴﮕﻲ ﻓﻌﺎﻝ ﺳﺎﺯي 2013 ﺭاﺣﺖ ﺗﺮ ﻫﺴﺖ 2014ﺑﺎ ﻛﻲ ﻧﻤﻴﺸﻪ اﭘﺪﻳﺘﺶ ﻛﺮﺩ?نقل قول:
2013 ﺳﻨﮕﻴﻨﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﻳﺎ 2014?
ﻣﻦ 2013 اﻳﻨﺴﺘﺎﻟﻴﺸﻮ اﺯ ﺳﺎﻳﺖ ﮔﺮﺩﻭ ﺩاﺭﻡ,ﺑﻬﺘﺮﻩ ﻛﻪ ﺑﺮﻡ 2014ﺭا ﺩاﻧﻠﻮﺩ ﻛﻨﻢ?
ﺣﺠﻢ اﭘﺪﻳﺖ ﺭﻭﺯاﻧﻪ اﺵ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﺴﺖ?
ﻣﻤﻨﻮﻥ
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
آپدیت که فرقی نداره،هر دو آپدیت میشننقل قول:
شما همون 2014 رو از لینکی که دادم بگیر و نصب کن.لینک از خود کسپر هست
از لینک زیر هم یک لایسنس 90 روزه رایگان بگیر (قبل از نصب لایسنس رو بگیر):
آپدیت اولیه اش زیاده حدود 100 مگکد:http://promo.kaspersky.com/forzakis
اما روزانه فقط چند مگ آپدیت میکنه که اگه اینترنت حجمی داری میشه اون رو فقط در ساعات رایگان هم انجام داد.
سلام دوستان! pure 3 دارم
چند تا سوال
اطلاعاتی که داخل قسمت password manager دارم از کامپیوتر های دیگه در دسترس هست؟ منظورم توسط اون اکانتی که اول کار میسازیم! یه حالتcluoud داره که بعدا تو یه کامپیوتر دیگه نصب کردم میتونم دسترسی داشته باشم؟
در مورد data encryption هم همین سوال رو دارن! رمزنگاریش قابل اعتماد هست؟
در مورد فایروال هم قبلا همینجا خونده بودم که تنظیمات default اش ضعیفه و باید یه تغییراتی انجام داد! ایا هنوز هم همینطوره؟ چه تغییراتی باید انجام داد؟چه جور میشه یه برنامه رو از فایروال بلاک کرد؟ یا مثلا یه Ip رو؟ وقتی فایروال انتی ویروس هست فایروال ویندوز هم روشن بزارم؟
یه مشکل جالب! تو قسمت network monitor خیلی از برنامه ها که جلو چشمم ران هست و داره از اینترنت استفاده میکنه رو نشون میده! این کجاش امنه؟داستان چیه؟
ﻛﺎﺳﭙﺮ 2013 ﺭﻳﺨﺘﻢ ,اﻛﺘﻴﻮ ﻫﻢ ﺑﺎ ﻛﻲ ﻛﺮﺩﻡ ﻭﻟﻲ ﻳﻚ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ اﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ اﭘﺪﻳﺖ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩ و ﻛﻼ اﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﺭﻭ ﻗﻂﻊ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ,ﻓﺎﻳﺮﻭاﻝ ﺭﻭ ﻫﻢ ﭼﻚ ﻛﺮﺩﻡ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﻮﺩ,ﺩﻳﮕﻪ اﻭﻣﺪﻡ اﻥاﻳﻨﺴﺘﺎﻟﺶ ﻛﻨﻢ ﺑﺎ ﺗﻮﻟﻜﻴﺖ removeﻛﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﻭﻳﻨﺪﻭﺯ ﻫﻢ ﻫﻤﻴﻨﻂﻮﺭ,removedﻣﻴﻨﻮﻳﺴه ﺷﺪ ﻭﻟﻲ ﻭﻗﺘﻲ ﺭﻳﺴﺘﺎﺭﺕ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺑﺎﺯ اﻳﻜﻮﻧﺶ ﺑﺎﻻ ﻣﻴﺎﺩ و ﻣﻴﺨﻮاﻡ اﻧﺘﻲ ﻭﻳﺮﻭﺱ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﺮﻳﺰﻡ اﺭﻭﺭ ﻣﻴﺪﻩ,ﭼﻲ ﻛﺎﺭ ﻛﻨﻢ اﺯ ﺷﺮﺵ ﺧﻼﺹ ﺷﻢ?
آقا من با این برنامه kavremover اومدم kasper را uninstall کردم ولی tempt را هم پاک کردم ولی وقتی restart که میکنم باز این کاسپر میاد ،حالا نمیدونم آنتی ویروس روش نصب هست یا نه ؟نقل قول:
حتی میخوام یک آنتی ویروس دیگه نصب کنم ارور میده ،دیگه نمیدونم چی کار کنم؟
الان نمیدونم کامپوترم protected هست یا نه ؟
گیج شدم، کاسپر آپدیت هم که نمیکنه ،
دیگه جرات نمیکنم به اینترنت وصل شم با این شرایط
خواهش میکنم راهنمائی کنید
شما برنامه زیر رو دانلود کنید و گزارش رو برامون آپلود کنید و در انجمن قرار بدیننقل قول:
ببخشید این برنامه چی هست و چطور گزارش تهیه کنم ؟نقل قول:
در ضمن وقتی کاسپر هست اینترنت هم قطع میشه باید exit کنمش تا بتونم به اینترنت وصل شم
فایروال ها رو هم چک کردم
این برنامه برای تهیه گزارش از سیستم اعم از آلودگی، ناسازگاری، برنامه های ناسازگار و.... هستش و توسط کاسپر برای محصولاتش معرفی شدهنقل قول:
شما برنامه رو دانلود و از حالت فشرده خارج نمایید و اجرا کنید و بر روی گزینه ایجاد گزارش (دکمه دقیق یادم نیست ببخشید) کلیک کنید تا گزارش تهیه شود
kavremover بهترین ابزار برای حذف کسپر هستنقل قول:
اما ممکنه که شما چندتا برنامه از کسپر روی ویندوز داشتی و هنگام حذف در kavremover یک برنامه دیگه انتخاب شده
اگه امکانش هست یکبار دیگه همون نسخه ای که حذف شده است رو مجددا نصب کن
و بعد از ریستارت،از kavremover استفاده کن،ترجیحا در حالت safemode
اگه نشد،همون فایل گزارش رو بذار
این فایل گزارش،اسمش را خودم تغییر دادم:n01:نقل قول:
این فایل رو Shift+Delete کنید!
شما کومودو نصب کردین یا کرده بودین؟
C:\Windows\SysWOW64\guard32.dll
ممنون،پاک که میخوام بکنم این پیغام رو میده idm رو هم کلوز کردمنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلامنقل قول:
به نظرتون بابیلون هم میتونه دردسر ساز شده باشه؟
به احتمال زیاد کمودو هم داشتند ! البته خودشون جواب خواهند داد :)
بلی کومودو داشتم و پاک کردم و بابیلون را هم دارم :n13:نقل قول:
اون فایل رو اگه میشه در safe mode پاک کنید .البته من نمیدونم با پاک کردن اون فایل مشکل شما برطرف میشه یا نهنقل قول:
برای اطمینان بابیلون رو هم پاک کنید
سلام دوست خوبمنقل قول:
نمیدونم شاید ولی ما فعلا میخواییم اون فایل حذف شه بعد دوباره رسیدگی کنیم!
به نظرتون چه جوری پاکش کنم ،هیچ طوری پاک نمیشه
اﻻﻥ اﻭﻥ ﻓﺎﻳﻞ ﺭﻭ ﭘﺎﻙ ﻛﺮﺩﻡ ﻭﻟﻲ ﻛﺴﭙﺮ ﻫﻨﻮﺯ ﺳﺮ ﺟﺎﺵ ﻫﺴﺖ!نقل قول:
ﺣﺎﻻ ﺑﺎﺑﻴﻠﻮﻥ ﺭﻭ ﻓﻘﻄاﻥاﻳﻨﺴﺘﺎﻝ ﻛﻨﻢ ﻳﺎ ﻓﺎﻳﻠﻲ ﺗﻮ ﺭﺟﻴﺴﺘﺮﻱ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﭘﺎﻙ ﻛﻨﻢ ?
ﻣﻦ ﻣﺸﻜﻠﺸﻮ ﺑﺎ ﺑﺎﺑﻴﻠﻮﻥ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ?نقل قول:
درود:نقل قول:
ممنونم. من بعد از نصب کسپر در لپ تاپم برای اولین بار این بازی را نصب کردم. اول کسپر را نصب کرده بودم بعد بازی را. حتی کسپر را Pause کردم ولی نشد.
روی کامپیوترم که کانفیگش خیلی پایین تره با ویندوز xp و آنتی ویروس نود براحتی اجرا میشه!
این کاری که شما فرمودید انجام دادم ولی فایده نداشت.
دیگه چه پیشنهادی میدین؟؟
الان بابیلون را uninstall کردم باز کاسپر هست گزارش گرفتم دوستان ببین نظرشون را بدن ،ممنون میشمنقل قول:
با سلام به اساتید
کسی با کنسول کسپرسکی کار کرده چند تا راهنمایی می خواستم
الان روی سرور Kaspersky Security Center داریم و باهاش کلاینت ها رو که روی همشون endpoint security 10 و agent نصب شده مدیریت می کنیم
مشکل زمانی شروع شد که ویندوز یکی از کلاینت ها رو عوض کردیم و الان توی کنسول کسپر اون سیستم رو بعنوان سیستمی که روش کسپر نصبه اما ارتباط نداره می شناسه و هنگامی که task برای نصب می فرستیم می گه ارتباط برقرار نشد باید چه کرد؟
کاری که من گفتم رو انجام ندادینقل قول:
الان مجددا کسپر 13 رو نصب کن و هر پیغامی هم که داد جوری جواب بده که کسپر نصب بشه
بعد ریستارت ویندوز
بعد به حالت safemode ویندوز برو و با kavremover کسپر رو حذف کن
ریستارت ویندوز
مشکلی از کسپر نیست و پیغام هم از طرف کسپر نیستنقل قول:
شما در انجمن بازی مربوطه یا انجمن مشکلات نصب بازیها این مشکل رو مطرح کن.
ممنون ،همین کار را کردم ،وقتی کاسپر ۱۳ نصبش تموم میشه fail میزنه من هم ok را زدم رفتم تو safemode با kavremover حذف کردمنقل قول:
میگم این گزارش دومی که گذاشتم نیازی هست فایلی دوباره پاک بشه همچون دفعه قبل ،چون بابیلون را هم uninstall کردم شاید یک فایلی مونده باشه ازش که من بیخبرم
در گزارش دوم دیگه مشکلی نبودنقل قول:
فقط یه برنامه اسمش الان یادم رفته security registery tools یه همچین چیزی بود،بهتره پاک بشه.اما به اندازه بابیلان و اون فایل کومودو،ناسازگار نیست
الان مشکل شما حل شد؟کسپر دیگه نیست؟
ﺑﺎ ﻫﺮ ﺗﺮﻓﻨﺪﻱ ﺑﻮﺩ ﺗﻮﻧﺴﺘﻢ ﭘﺎﻛﺶ ﻛﻨﻢ ,ﺑﺎﺑﻴﻠﻮﻥ ﺭا ﻫﻢ ﭘﺎﻙ ﻛﺮﺩﻡ,اﺯ ﺗﻮ اﺳﺘﺎﺭﺕ اﭖ ﻫﻢ ﻭﺭﺵ ﺩاﺷﺘﻢ,ﻭﻟﻲ ﺣﺎﻻ ﻛﻪﻭﺭﮊﻥ اﻭﺭﻳﺠﻴﻨﺎﻝ اﺯ ﺧﻮﺩ ﻛﺴﭙﺮ ﺭا ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﻴﺨﻮاﻡ اﻳﻨﺴﺘﺎﻝ ﻛﻨﻢ ﺗﺎ اﻭﻧﺠﺎ ﭘﻴﺶ ﻣﻴﺮﻩ ﻛﻪ ﻣﻴﮕﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺭﻭ ﺭﻳﺴﺘﺎﺭﺕ ﻛﻨﻲ,ﺭﻳﺴﺘﺎﺭﺕ ﻣﻴﻜﻨﻢ ,ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﻴﺎﺩ اﻳﻨﺴﺘﺎﻝ ﻣﻴﻜﻨﻪ,ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﻴﮕﻪ ﺭﻳﺴﺘﺎﺭﺕ,ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻫﻢ,اﻧﮕﺎﺭﻱ ﻛﻪ اﻳﻨﺴﺘﺎﻝ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ,اﻳﻨﺴﺘﺎﻟﻴﺸﻦ ﺗﻤﻮﻡ ﻧﻤﻴﺸﻪ,نقل قول:
اﻻﻥ ﺗﻮ اﺳﺘﺎﺭﺕ اﭖ ﻫﻢ ﻛﺴﭙﺮ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﺑﺨﻮاﻡ ﻓﻌﺎﻟﺶ ﻛﻨﻢ,ﭼﻲ ﻛﺎﺭ ﻛﻨﻢ ?
سیستم شما یه مشکل اساسی در نصب و حذف برنامه ها دارهنقل قول:
اگه ویروسی نشده باشی،احتمالا برنامه های دیگه تاثیر گذاشته اند
الان گزارش دوم رو مجددا تست کردم مثل اینکه دیگه گزارش رو نشون نمیده و باید گزارش جدید بگیری
اما نیازی نیست فعلا،اون برنامه که گفتم برای رجیستری بود رو حتما حذفش کن
بعد در safemode با kavremover کسپر رو حذف کن و بعد کسپر رو نصب کن
این نکات رو هم رعایت کن:
بعد از هر نصب یا هر حذف،حتما سیستم رو ریستارت کن
بری حذف کسپر از kavremover و برای حذف دیگر برنامه ها از Revo Uninstaller و در حالت advanced استفاده کن تا تمام ردپای برنامه رو پاک کنه
دقیقا همین کارهای که میگید انجام دادم ،من با نصب کاسپر یا آنتی ویروس مشکل دارم برنامه های دیگه راحت نصب میشننقل قول:
حالا گذاشتم کاسپر ۲۰۱۴ را دانلود کنم خدا را چه دیدی شاید نصب شد ولی چرا اینقدر سرعت دانلودش پاینه ؟
من با اینترنت ۱ مگ ۲۰ کیلوبایت دارم میگیرم !
این گزارش بعد از پاکسازی اساسی
اون برنامه که گفتم بهتره پاک بشه این بود: PC Tools Registry Mechanicنقل قول:
ممکنه با کسپر ناسازگاری داشته باشه،بجاش میتونی از برنامه ccleaner استفاده کنی که امکانات بیشتری داره و با گزارشی که الان از سیستم خودم گرفتم،با کسپر هم کاملا سازگاره
پس اگه 2014 هم نصب نشد،این برنامه PC Tools Registry Mechanic رو حتما حذفش کن
الان هم که هیچ اثری از کسپر روی سیستمت نیست.پس دیگه نباید مشکلی برای نصب داشته باشی و اگه باز هم مشکل داشته باشه،یا از برنامه های نصب شده هست یا وجود ویروس یا برنامه خرابکار
سرعت اینترنت هم بخاطر ثبت نام یارانه و ... مدتیه در اکثر isp ها این مشکلات وجود داره.
درودنقل قول:
الان این برنامه registery را هم برداشتم باز نصب نمیشه میگه restart دوباره install دباره restart
مشکل اینه که از کجا بفهمم کامپوترم ویروس یا بد افزار داره وقتی نشه آنتی ویروس روش نصب کرد
البته فقط میشه احتمال داد که ویروسی شده باشی.نقل قول:
برای اینجور مواقع باید از "دیسک نجات" استفاده کنی که اکثر آنتی ویروس ها روی سایتشون میذارن.
دیسک نجات کسپر رو هم میتونی از اینجا دانلود کن:
اینم توضیحاتش:کد:rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso
بعد از دانلودش،روی usb یا dvd/cd رایت میکنی (بهتره روی فلش نزنی) و ویندوز رو با اون بوت میکنی.خودش سیستم رو اسکن میکنهکد:http://support.kaspersky.com/4162
نظر شخصی بنده این هست که ویروس نداری اما رجیستری مشکل دار شده که یا بخاطر تداخل برنامه ها بوده و یا بخاطر حذف غیر اصولی یک برنامه
اگر ccleaner رو نصب کردی،یک قسمت داره که رجیستری رو چک میکن و مشکلاتش رو گزارش میده و میتونی اونها رو رفع کنی.
یک راه دیگه هم اینه که یک آنتی ویروس قدرتمند دیگه نصب کنی و ببینی که آیا بدون مشکل نصب میشه یا نه
اگه از پیغام های کسپر در پایان نصب،و بعد از ریستارت هم عکس بذاری بهتر میشه متوجه مشکل شد
راستی کسپر رو چجوری اکتیو کردی؟از کرک و تریال ریستر هم استفاده کردی؟
از ccleaner هم استفاده کردم و پاک کردم ،کاسپر را به مرحله اکتیو کردن نرسیده ،۲ تا عکس میگذارمنقل قول:
اولی بعد از install که میگه restart دومی هم بعد از restart هست که این حلقه تا بی نهایت ادامه داره :n03:
من سرچ کردم این مشکل معمولا با همون kavremover درست شده.نقل قول:
حالا باز هم شما با حوصله این کارهارو انجام بده حتی اگه تکراری باشه:
1.فایل هاست رو که ویرایش شده به حالت اصلیش برگردون.اگه خودت نمیتونی این کار رو کنی،فایل زیر رو دانلود کن:
راهنمایی بیشتر:کد:http://go.microsoft.com/?linkid=9668866
2.به حالت safemode رفته و با kavremover کسپر رو حذف کن.حتی اگه کسپر نداری این کار رو انجام بده.کد:http://support.microsoft.com/kb/972034#FixItForMeAlways
اگه حذف شد،اینبار دیگه ریستارت نکن و در همون safemode مجددا kavremover رو اجرا کن.این کار رو اینقدر تکرار کن که دیگه هیچ محصولی از کسپر روی سیستمت پیدا نکنه.
3.حالا به حالت عادی ویندوز رفته،و با برنامه ccleaner هم فایلهای temp رو پاک کن و هم مجددا رجیستری رو پاکسازی کن.
4.نسخه 2013 یا 2014 رو از لینکی که در پستهای صفحه قبل دادم (و از خود سایت کسپر هست) رو دانلود کرده و اقدام به نصب کن.
برای نصب،روی فایل نصبی راست کلیک کرده و گزینه run as administrator رو انتخاب کن.
مراحل بالارو حتما انجام بده.بجز اون،این سوالات رو هم لطفا جواب بده:
1.مگه شما قبلش کسپر نداشتی که حذف کرده بودی؟اون رو اصلا کرک نکردی یا اکتیو نکرده بودی؟
2.کسپری که نصبش مشکل داشت رو از کجا دانلود کرده بودی؟
ممنون
ﻣﻦاﺯ 2ﺳﺎﻝ ﭘﻴﺶ ﻛﺴﭙﺮ ﺩاﺷﺘﻢ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﻦ ﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﻴﺶ ﻛﻪ ﻭﻳﻨﺪﻭﺯﻡ ﺭا ﻋﻮﺽ ﻛﺮﺩﻡ,ﻫﻴﭻ ﻣﺷﻜﻠﻲ ﻫﻢ ﺗﻮ اﻳﻦ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﻧﺪاﺷﺘﻢ,اﻻﻥ ﺣﺘﻲ ﺑﺮاﻱ ﻧﺼﺒﺶ ﻣﺸﻜﻞ ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩﻡ ﭼﻪ ﺑﺮﺳﻪ ﺑﻪ اﻛﺘﻴﻮ ﻳﺎ ﻛﺮﻙ,نقل قول:
ﻳﻚ ﻣﺸﻜﻞ ﺩﻳﮕﻪ اﻳﻨﻜﻪ ﻫﺮ ﺩﻓﻌﻪ ﻛﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮ ﺭا ﺭﻳﺴﺘﺎﺭﺕ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺑﻌﺪﺵ اﺗﻮﻣﺎﺗﻴﻚ ﻛﺴﭙﺮ ﺭا ﻣﻴﺨﻮاﺩ اﻳﻨﺴﺘﺎﻝ ﻛﻨﻪ ﻛﻪ اﻳﻦ ﻣﺸﻜﻞ اﺯ اﻣﺮﻭﺯ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪ ﺑﻌﺪ اﺯ اﻳﻨﻜﻪ ﺑﺎ kavremoverﻫﻤه
ﺭا ﭘﺎﻙ ﻛﺮﺩﻡ و اﺯ اﻭﻥ
ﻟﻴﻨﻜﻲ ﻛﻪ ﺩاﺩﻩ ﺑﻮﺩﻳﻦ '2014,2013 اﻭﻣﺪﻡ ﻧﺼﺐ ﻛﻨﻢ ﻛﻪ ﺣﺎﻻ ﻫﺮ ﺩﻓﻌﻪ ﺑﻌﺪ ﺭﻳﺴﺘﺎﺭﺕ ﻣﻴﺮﻩ ﺑﺮاﻱ اﻳﻨﺴﺘﺎﻝ ﻛﺳﭙﺮ,ﻭاﻗﻌﺎ ﻋﺠﻴﺒﻪ
اﻻﻥ ﻫﺎﺳﺖ ﺭﻭ ﻋﻮﺽ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﻧﻮﺕ ﭘﺪ و ﻛﭙﻲ ﺗﻮ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ,اﻳﻨﺪﻓﻌﻪ ﻛﻪ اﻭﻣﺪﻡ ﻛﺎﺳﭙﺮ ﺑﺮﻳﺰﻡ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﻜﺲ اﻭﻝ ﻣﻴﺎﺩ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺭﻳﺴﺘﺎﺭﺕ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺑﺎﺯ اﻳﻨﺴﺘﺎﻟﻴﺸﻦ و ﺑﺎﺯ ﺭﻳﺴﺘﺎﺭﺕ,ﻭﻳﻨﺪﻭﺯﻡ ﻫﻢ اﻭﺭﻳﺠﻴﻨﺎﻝ ﮔﺮﻓﺘﻢ
اگه با انجام مرحله 2 در پست قبلیم(اجرای چندباره kavremover ) هنوز چنین مشکل هست که مشخصه یک مشکل اساسی در رجیستری بوجود اومده که در نصب کسپر اختلال ایجاد میکنهنقل قول:
هنوز راه های دیگه ای هم هست،و نهایتا اینکه میشه به نصب آنتی ویروس دیگه ای بسنده کرد اما این پاک کردن صورت مسئله میشه و ممکنه در آینده برای سستم مشکلات دیگه ای بوجود بیاد
شما یکبار هم فایروال ویندوز رو غیرفعال کن(البته فایروال ویندوز ماهیتا نباید جلوی نرم افزارهای شناخته شده رو بگیره) و در تنظیماتش چک کن که آیا کسپر بلاک شده یا خیر
با توجه به اینکه این مشکل احتمال زیاد از ناسازگاری برنامه ها و وجود همزمان کسپر و فایل مربوط به کومودو بوده است و نهایتا باعث اختلال در رجیستری شده،من پیشنهاد میکنم که بیش از این دنبال راه حل دیگه نباشید چون ویندوز یک عیب اساسی پیدا کرده است.
بهترین کار این هست که شما ویندوز رو عوض کنید.