سلام به همه .. اقا on ear زیر 300 چی پیشنهاد میکنید ؟
الویت
1. طراحی فیزیک مناسب (راحتی)
2. تفکیک صدا (واسه سبک)
3. اگه PORTABLE باشه بهتر اگه هم نبود عیب نداره
Printable View
سلام به همه .. اقا on ear زیر 300 چی پیشنهاد میکنید ؟
الویت
1. طراحی فیزیک مناسب (راحتی)
2. تفکیک صدا (واسه سبک)
3. اگه PORTABLE باشه بهتر اگه هم نبود عیب نداره
سلام.نقل قول:
تنها موردی که با انتظارات شما مطابقت دارد V-Jays است. فقط Isolation خیلی خوبی ندارد. از بقیه جهات (راحتی، کیفیت صدا و...) مناسب است.
موفق باشید.
داداش اگر آمپ میخوای بهتره از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمایی بگیرید و ترجیحا از ایشون تهیه کنید آمپ لامپی رونقل قول:
سلام.نقل قول:
به نظر من برای K99 ویا HD202 به همراه تلفن همراه آمپ پرتابل مثل مدلهای Fiio مناسب هستند و نیازی به آمپ لامپی نیست.
موفق باشید.
امپ های Fiio و مدلهای دیگه پرتابل برای پرتابل طراحی و ساخته شده اند و مورد استفاده متفاوتی دارند و اصلا قابل قیاس با آمپلیفایرهای لامپی نیستند و از کیفیت ساخت حداقلی برخوردارند. هیچ امپلیفایر ترانزیستوری نمیتونه هارمونیک های زوجی که یه لامپ خلاء ایجاد میکنه رو ایجاد کنه. از دید کلی لامپی ها یه سر و گردن بالاتر از همه رده های ترانزیستوری خودشون هستند ولی برای پرتابل مناسب نیستند ولی خیلی مشخصه اگه کسی بخواد بصورت ثابت و دسکتاپ از امپلیفایر استفاده بکنه بهترین گزینه ها لامپی ها هستند.نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه هدفونی پیشنهاد می کنید ؟؟ اولویت با قیمت پایین هست و اگه قیمت دارید هم بگید لطفا
با تشکر
دوستان هدست تا 800 900 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
سلام.نقل قول:
منظور شما از قیمت پایین چقدر است؟ می توانید از Creative EP-630 استفاده کنید. برای کاربر آماتوری مثل من ترکیب این هدفون و پلیر مناسب است اما برای کاربران حرفه ای ترکیب هدفون با صدای گرم و پلیر با صدای گرم صدایی خفه و نامطلوب است.
مدلهای ارزانتر خیلی پیشنهاد نمی شوند. یک مدل هم t-jays معرفی کرده اند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
آیا وجود میکروفون ضروری است؟ چون در این رده قیمتی هدفون های حرفه ای مثل Sony Z1000 یا Sennheiser HD518 و HD558 می توانید استفاده کنید که البته برای مدلهای HD558 و HD518 برای استفاده از حداکثر توانایی هدفون نیاز به آمپ خواهید داشت. برای راهنمایی کامل تر سورس و کاربرد خود را ذکر کنید.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
از طرفی هم کسی که از یک موبایل با خروجی کیفیت متوسط و سورس MP3 و هدفون های نه چندان حرفه ای استفاده می کند آمپ لامپی کمی اضافه است و فراتر از توان هدفون و سورس عمل می کند.
موفق باشید.
ممنون کاوه جان
1 سوال دیگه ،پلیر E200 گویا 32 اهمه، حالا هدفون یا ارفونی که باهاش خوب مچ بشه باید اهم بالاتری داشته باشه یا نه؟ یه توضیح در این مورد بده لطفا
سلام.نقل قول:
امپدانس تنها عامل موثر در این مورد نیست حساسیت هدفون هم موثر است. مثلا" ممکن است شما از یک هدفون با امپدانس 42 اهم حجم صدای بیشتری از یک هدفون با امپدانس 32 اهم دریافت کنید. در ضمن شما که قیمت پایین مد نظرتان است خیلی خودتان را درگیر جزئیات نکنید. شما با پلیرتان تقریبا" همه ی In-Ear های ارزان بازار را تا امپدانس 32 اهم می توانید درایو کنید.
موفق باشید.
سلام دوستان
من یه هدفون میخوام قیمت زیر۷۰ با کیفیت مناسب و راحت باشه.از این مدلا خیلی خوشم اموده چون روی گوشی راحت هستن موهامم خراب نمیکنن:n02:اخه هرفونی دیگه میذاری سرت موها میخوابه دیگه تا نشوری درستو حسابی صاف نمیشه:n02:
PHILIPS / SHS 4700
با تشکر
حدود 650نقل قول:
این برند فقط یه مدل من تو ایران دیدم اون هم in ear نیست و ایزولیشن خوبی نداره.
در حال حاظر هدفونهای داخل ایران تعداد بسیار محدودی دارند
در رده ی قیمتی شما فقط ie60 از سنهایزر و همین x10 رو داریم.
که ie60 هیچ ریویوی معتبری تا حالا ازش نشنیدم پس خریدش ریسک هست. ولی x10 ریویوهای زیادی داره که با یه سرچ ساده احتمالا همشون رو پیدا خواهید کرد.
موفق باشید.
سلام دوستان من هندزفري Creative EP-630 دارم قسمت چپش ديگه صداش در نمياد كاريش نميشه كرد .... تو همين رنج چي بگيرم
خیلی ممنونم از راهنمایی که دوستان و اساتید عزیز کردننقل قول:
امروز هدفون سنهایزر cx 300 2 رو به قیمت 195 تومن خریدم:n01:
از همه لحاظ خوبه و مهم تر از همه وزن فوق العاده کمشه که احساس میکنم چیزی تو گوشم نیست(البته در مقایسه با هدفون قبلی که با اینکه توگوشی بود اما خیلی سنگین بود)،بیس خوبی داره و شفافیت صدا هم در کنار بیس قوی از مشخصات خوبشه، فقط یه مقدار سیمش شل و وله که شاید بعدا اذیت کنه ولی باید مواظبش باشم دیگه:n02: امروز که قصد خرید داشتم فروشنده راضی شد که بده تستش کنم ،البته یکم بدقلقی در آورد و نگزاشت که رو پلیر خودم امتحانش کنم ولی خب بازم خوب بود...در مقایسه با hd 202 به نظرم یه مقدار بهتر بود(البته این نظر شخصی منه) چون 202 یه مقدار رو سرم درست سوار نمی شد و بازی می کرد، در کل راضیم ازش و از دوستان عزیز بابت اینکه من تازه کار رو تو این زمینه راهنمایی کردن واقعا تشکر می کنم:n01::n12:
سلام.نقل قول:
جواب مشخص است: Creative EP-630. در صورتی که قصد Upgrade دارید بودجه، کاربرد و سورس خود را اعلام کنید تا مورد مناسب معرفی شود.
موفق باشید.
البته سنهايزر cx-300 دارم دلم نمياد هر جايي بزنمش ... ولي برام زور داره بيخودي هدفون 50 تومني خراب بشه...گارانتي هم كه هيچ... يه سال نشده ...كاربرد خاصي ندارم عمومي فيلم و موسيقي ...
دوستان کجا میشه چندتا هدفون تست کرد (تهران) ؟
البته از محصولات AKG - Sennheiser - Beyerdynamic
یک کاری پیش اومده که مجبورم بیام تهران گفتم از فرصت سوء استفاده کنیم :n02:
سلام.نقل قول:
بعضی از مدلهای سنهایزر را در مجتمع پایتخت می توانید تست کنید. (قبلا" در فروشگاه نامداران در بازار موبایل چند مدل برای تست گذاشته بودند مدت هاست به آنجا مراجعه نکرده ام .)
بعضی از مدلهای AKG را می توانید در مجتمع پایتخت تست کنید.
Beyerdynamic بیشتر در مغازه های خیابان جمهوری موجود است اما نمی دانم اجازه ی تست می دهند یا نه.
موفق باشید.
من فقط در تعجبم مثلا نامداران که دمو کرده، مدلهایی مثل HD800 و HD700 و اینا که امپدانس بالایی دارند رو با چی دمو کرده؟! با چی درایو میکنه؟نقل قول:
خیلی دوست دارم یه جا Beyer T1 دمو بکنه برم گوش کنم
سلام.نقل قول:
چند وقت پیش که به پرشین تولز سر می زدم آقای منوری نوشته بود که هرکس می خواهد HD800 را تست کند اینجا اعلام کند تا شرایط تست را برایش از طریق پیغام خصوصی بفرستیم.
در حالت عادی معمولا" پلیر Archos برای تست استفاده می کنند.
موفق باشید.
نقل قول:سلام به دوست عزیز:n18:نقل قول:
ممنون از جواب. خب حالا این مجتمع پایتخت کجاست؟ اگه میشه روی گوگل مپ آدرس بده.
اگه این HD800 رو هم بشه تست کرد که دیگه واقعا معرکس:n19:
سلام دوستان خسته نباشید!
اگه میشه یه هدست برام معرفی کنید که این قابلیت ها رو داشته باشه!
1- quality صدا و عمق bass در حد Beats داشته باشه!
2- جک 3.5 داشته باشه و در واقع بشه به ipod و گوشی آندرویدم وصلش کرد!
3- برای بازی هم مناسب باشه و 5.1 یا 7.1 کاناله surround باشه!
4- میکروفون هم داشته باشه و کیفیتش هم خوب باشه!
5- اگه control ها و mute هم روی هدست باشه که دیگه خیلی خوب میشه :دی
6- رنج قیمت هم تا 200 دلار ممنون
در واقع 70 % موزیک میخوام
30 % هم بازی مخضصوصا بازی های شوتر مثل BF3 و اینا!
من tiamat رو دیدم خیلی خوب بود اما اون طور که فهمیدم برای موسیقی افتضاخ بود :(
بعد megalodon رو دیدم، اونم متاسفانه فقط USB ـه و نمیشه به گوشی کانکتش کرد! :(
یکی هم logitech g53 رو دیدم که اونم USB ـه!
---------------
سوال دیگمم اینه که برای 7.1/5.1 باید حتما یه soundcard بخرم؟
چون مادربورد من MSI z77a-GD65 Gaming ـه و کارت صدای آنبوردش Creative's Sound Blaster Cinema ـه!
ممنون
razer kraken pro چطوره؟
کیفبت صداش خوبه؟ bass ـش چطور؟
اون طور که فهمیدم بیشتر برای موسیقیه تا بازی!
سلام.نقل قول:
ببینید لینک زیر کار می کند؟ سایت گوگل مپ برای من به سختی باز می شود:
در صورتی که پیدا کردن برایتان سخت بود:
خیابان ولیعصر (به سمت شمال) - میدان ونک (به سمت شمال) - تقاطع خیابان ولیعصر و خیابان میرداماد.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
پیشنهاد من خرید هدفون فول سایز و میکروفون جداگانه است.
در ضمن اگر بیس قوی مثل بیتس دوست دارید خود بیتس را بخرید! البته بیتس کیفیت خیلی بالایی ندارد و نسبت به قیمتش خرید به صرفه و اقتصادی به شمار نمی رود.
در هدفون فقط دو کانال واقعی وجود دارد و 5.1 و 7.1 فقط تبلیغات هستند و تنها از طریق نرم افزار افکت سه بعدی را ایجاد می کنند بنابراین گول این تبلیغات را نخورید. شما هیچ هدفون حرفه ای نخواهید یافت که 7.1 کانال باشد.
در ضمن مدلهایی که میکرفون دارند یا به گوشی وصل می شوند یا به کامپیوتر. یعنی مدلی نداریم (یا من نمی شناسم) که به هر دو وصل شود و میکروفون در هر دو قابل استفاده باشد.
چون قصد دارید هدفونتان را به گوشی وصل کنید پیشنهاد من مدلهای Portable هستند مثل V-Jays و AKG K450 و AKG Q460 و AIAIAI TMA-1 DJ. بیشتر این مدلها را می توانید تست کنید.
در ضمن اگر راضی به تهیه هدفون های In-Ear باشید و به خارج از کشور هم دسترسی داشته باشید مدلهای مناسبی می توانید تهیه کنید.
موفق باشید.
ممنون از جوابنقل قول:
اما مثلا tiamat 7.1 راس راسی 7.1 کاناله! توش 10 تا speaker و subwoofer اینا داره!
یکی هم این که منظورتون از این که هدست میکروفون دار یا به کامپیوتر وصل میشه یا به موبایل چیه؟
خوب اگه 2 تا پورت 3.5 (یکی برای speaker و یکی mic( یا حتی یکی complex داشته باشه به گوشی که وصل میشه، روی کیس هم پورت 3.5 میلی متری هست دیگه!
یه سوال مثلا razer kraken pro یا razer chimera 5.1 چطوره؟
هم میکروفون داره هم یه پورت complex 3.5 داره که هم به PC و هم به موبایل وصل میشه!
dolby digital با surround فرقی داره؟
چون مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشوته chimera 5.1، دارای dolby digital هست ولی kraken نیست!
الآن میتونم من یه هدست 2 کاناله بگیرم و با نرم افزار surround razer اونو 7.1 کنم؟ اصلا کاریه؟
اگه میشه هدستی معرفی کنید که اینارو داشته باشه از اون بزرگ over ear ها! یکی هم این که کاملا رو گوش باشه و همینطور عرق نکنه! اصلا هست همچین چیزی؟ :دی
ممنون
منم دقیقا همین مشکل رو دارم. اول میخواستم برم یه EP630 دیگه بگیرم ولی گشتم دیدم مدل های بهتری هم هستن تو همون رنج. بهترینش فکر میکنم Panasonic HJE355 باشه که من هیچ جا تو تهران پیدا نکردم، ولی تو زیر 30 تومن مطمئناً بهترین Panasonic HJE120 هستش که همه جا بهترین ریتینگ ها رو داره، chare.ir داره 26 تومن میده. خودم احتمالاً HJE180 رو ازش بخرم. با توجه به اونچه که خوندم از EP630 بهتره یکم و 20 تومن هم ارزونتره، فقط یکم سر اتصالش می ترسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا حالا 3تا EP630 داشتم و ازش هم راضی بودم، با این حال به نظرم به عنوان یه انتخاب متفاوت به امحانش می ارزه:n19: اینجا که همه تا لب باز کنی بگی ارزون فوری میگن EP630 :n15:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز HJE350 و HJE355 هر دو مدل های مناسبی هستند حتی اگر شما تاپیک قبلی راهنمایی برای خرید هدفون را مطالعه کنید بار ها معرفی شده است. اما متأسفانه مدت هاست که نایاب شده است. در ضمن این مدل تفاوت چندانی از نظر صدا با EP-630 ندارد.
در ضمن بعد از این که HJE180 خریدید با EP630 مقایسه کنید و در همین تاپیک قرار دهید.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
1- 10 درایور که هیچ صد درایور هم داشته باشند حس سه بعدی اسپیکر را به شما القا نخواهند کرد چون در نهایت همه ی درایور ها در دو طرف گوش شما قرار گرفته اند.
2- اگر هدست دو جک 3.5mm داشته باشد (یکی برای میکروفون و دیگری برای هدفون) شما فقط یک جک (هدفون) را به iPod می توانید وصل کنید و میکروفون غیرقابل استفاده است.
3- لطفا" 5.1 و 7.1 را برای هدفون فراموش کنید. این را بدانید که اگر هدست بخواهد صدای 5.1 را دریافت کند و میکروفون هم داشته باشد، به یک جک 3.5mm برای میکروفون احتیاج دارد و 3 جک 3.5mm برای انتقال صدا. بنابراین اگر فقط یک جک 3.5mm برای انتقال صدا داشته باشیم فقط و فقط دو کانال از صدا را می توانیم انتقال دهیم. این مسئله برای اسپیکر هم صدق می کند.
4- تفاوت بین Dolby Surround و تکنولوژی جدیدتر Dolby Digital در این است که Dolby Digital دو کانال مربوط به Surround دارد که هر کدام فرکانس های 20 تا 20000 هرتز را در بر می گیرند اما Dolby Surround فقط یک کانال مربوط به Surround دارد که فرکانس آن هم به 100 تا 7000 هرتز محدود شده است. در Dolby Digital سه کانال مرکز، چپ و راست در جلو و دو کانال Surround در عقب قرار می گیرند به علاوه ساب ووفر. اما در Dolby Surround سه کانال مرکز، چپ و راست وجود دارد و تک کانال Surround با فرکانس پخش محدود. این دو تکنولوژی بیشتر مربوط به اسپیکر هستند نه هدفون.
5- این هم لینک Dolby Headphone:
در لینک بالا به وضوح توضیح داده شده است که این تکنولوژی با تمام هدفونها سازگار است و صدای 5.1 کانال را شبیه سازی می کند.
6- هدفونی که کامل روی گوش را بپوشاند و تعریق هم ایجاد نکند نمی شناسم.
7- پیشنهاد نهایی من همان مدلهایی است که به شما معرفی کردم.
موفق باشید.
دوست عزیز من شرمندم که وقتتون رو گرفتم!نقل قول:
اما من میکروفون رو فقط برای کامپیوتر میخوام! و برای موبایل فقط جک3.5 صدا رو وصل میکنم :دی همزمان در گوشی نیازشون ندارم!
چشم منم پس همون 2 کانال میخوام! ولی میشه بگین آیا میشه با نرم افزار Razer surround، میشه 7.1 کانال رو شبیه سازی کرد؟ مثل کاری که megalodon میکنه!
راستی اینم بگم razer tiamat واقعا 7.1 کاناله! 4 تا پورت صدا داره :دی
ولی چون کیفیت صداش بده اونو نمیخوام!
تعریق رو هم شوخی کردم!
زاستی میشه USB دار ها ( مثل megalodon ) رو با adaptor به 3.5 تبدیل کرد؟ این طور رو گوشی کار میکنه؟ مگالودون خیلی خوبه اما رو گوشی نمیشه استفاده کرد به خاطر USb :(
همچنین آیا میشه wireless ها (مثل g930 logitech ) رو با بلوتوث به گوشی وصل کرد؟
شرمنده سوالام زیاد شد!
این پرتابل هایی که معرفی کردین، over ear ان، صدای بیرونی کاملا مسدود میشه؟ همچنین میکروفون دارند؟
اگه نه چن تا دیگکه معرفی کنید!
بازم شرمنده! من صفر صفرم!
آقا تو سایتا یه چیزایی به اسم impedance ، sensitivity و low and high frequency دیدم!
از این ها میشه قدر bass، و کیفیت رو تشخیص داد؟ یه توضیح مختصر در موردشون میدین؟
ممنون
من یه بار که سر زدم برای بلندگوهای اسکنداینا که نمایندگیش رو دارند از دی ای سی و امپلیفایر NAD استفاده می کرد که به نظرم برای اون اسپیکر های پلاستیکی زیاد هم بود. فکر کنم برای هدفون هم از جک 1/8 اینچ همون امپ استفاده کنه...نقل قول:
سلام.نقل قول:
در مورد نرم افزار هم اطلاعاتی ندارم. چرا از Support سایت سازنده سوال نمی کنید؟ (ویرایش: نیازی به سوال نیست)
طبق توضیحات سایت سازنده این نرم افزار با همه هدفون ها سازگار است:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Razer Surround gives gamers the best virtual 7.1 channel surround sound experience with any stereo headphones.
من تا به حال دنبال تبدیل USB به 3.5mm نگشته ام بنابراین اطلاعاتی ندارم.
مدلهای وایرلس Bluetooth را می توانید با گوشی و iPod استفاده کنید. (البته باید از طریق تست مطمئن شوید. ممکن است بعضی از مدلها با گوشی شما سازگار نباشد. هیچ راهی جز آزمایش وجود ندارد.) توضیحات بیشتر:
مدلهایی که معرفی کردم صدای محیط را به طور کامل حذف نمی کنند. هیچ هدفون پرتابل و فول سایزی نمی تواند صدای محیط را به طور صد در صد حذف کند مگر Noise Canceling ها (آن هم در بعضی شرایط) . در صورتی که قصد حذف صدای محیط تا بالاترین حد ممکن را دارید مدلهای In-Ear مناسب هستند.
از بین مدلهایی که معرفی کردم Q460 میکروفون دارد آن هم به صورت هندزفری یعنی مثل هندزفری های موبایل با یک پورت 3.5mm و نه دو پورت جداگانه (غیر قابل استفاده در کامپیوتر). مدل Portable که دو پورت 3.5mm داشته باشد که میکروفون آن قابل استفاده باشد نداریم!
در مورد اصطلاحات هم تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید:
متأسفانه Review معتبر در سایت head-fi.org پیدا نکردم اما این را هم بخوانید بد نیست:
موفق باشید.
خیلی ممنوننقل قول:
پیشنهاد شما از headphone های over ear چیه که 3.5 باشه میکروفون داشته باشه و کلا کیفیت و بیس عالی داشته باشه تا حدود 200 دلار ممنون
نگفتین razer kraken pro و razer chimera 5.1 چطورن؟ خیلی ممنون
سلام.نقل قول:
فول سایز میکروفون دار که سراغ ندارم. در مورد هدفون های گیمینگ اطلاعات ندارم.
اما اگر هدفون فول سایز تا 200 دلار بخواهید مدل های نیمه حرفه ای و حرفه ای مثل Audio-Technica M50 و Sennheiser HD518 و Sennheiser HD558 مناسب هستند که کیفیت عالی دارند فقط تنها مشکل این است که این مدلها (و تقریبا" تمام فول سایز های گران تر) برای درایو (راه اندازی) شدن به Amplifier هدفون نیاز دارند و با iPod و کارت صدای کامپیوتر نمی توان از تمام توانایی آن ها استفاده کرد و حجم صدای بالایی دریافت نمود به همین دلیل پیشنهاد من خرید مدل های Portable و In-Ear است.
موفق باشید.
نقل قول:نقل قول:من ههم 1 چرخی زدم تو اینترنت، و نتایجی حاصل شد:نقل قول:
هدفون های مخصوص بازی، 2 نوع کلی هستن، یا اونها که واقعاً چندین درایور داخل هر طرفشون هست مثل Tiamat یا اونها که این کار رو به صورت مجازی انجام می دن مثل Logitech G35.
اگر از اونهایی بگیرین که واقعاً چندین درایو دارن، خب باید کارت صدای Surround هم داشته باشین.
اگر می خوایی سریع کارت راه بیفته، این رو بخون:
بعد ریویوی هرکدوم رو خواستی جدا بخون.
این هم 1 نگاهی بنداز:
این نصیحت های بالا از دید یک کسی بود که بازی براش مهمترینه
اما اگر دنبال اینی که کیفیت صدای خیلی خوبی بگیری و در اصل از دهن کسی نصیحت بشنوی که هم به کیفیت صدا اهمیت می ده و هم می خواد صدای دالبی بشنوه، پیشنهاد اینه که 1 هدفون خوب بخری، بعد یک دستگاه برای مجازی سازی صدای Surround تهیه کنی، چیزی مثل این:
ولی خب قضیه اینه که توی این حالت، هزینت به وضوح بیشتر از 200 دلار می شه.
اونوقت بهت توصیه می کنم این تاپیک رو بخونی:
به هرحال، در نهایت با همۀ اوصاف، من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد می کنم.
بین akg k450 و sony ez300 ایا سونی بصرفه تر نیست ... با این تفاوت قیمت زیاد؟
سایت testfreaks هم ارزیابیش نشون میده کیفیت ثدای سونی بهتره ..
دوستان من برنامه های آموزش زبان با موبایلم گوش میدم. مشکلی که دارم اینه که این هدفن فعلی صداش بلند نیست و خیلی جاها اصلاً نمی فهمم طرف چی داره میگه! یه هدفن میخوام که صداش بلند و شفاف باشه که بتونم از این برنامه ها استفاده ببرم. تو رنج 100 الی 150 چی میتونم بگیرم؟
ممنونم
سلام
من یه هندزفری برای مکالمه میخوام که بی سیم باشه( بلوتوث یا ... )
برای گوشی سونی ( T )
و یه سوال :استفاده از این نوع هندزفری ها در مصرف باطری چه قدر موثرهست؟
:n16:
ممنوننقل قول:
یعنی اگه من یه هدست مخصوص موزیک بگیرم و یک amplifier وردارم، میتونم صدای dolby digital یا 7.1/5.1 surround داشته باشم؟
یکی هم این که کارت صدای من creative sound blaster cinema ـست! کافیه؟ یا باید کارت صدای دیگه بگیرم؟
مثلاهمین mixamp astro رو میتونم با یه هدست دیگه داشته باشم؟
این astro a40 عالیه اما بیسش ضعیفه!
میشه یه هدست موزیک کیفیت و بیس عالی معرفی کنید با یه amplifier خوب که 7.1 surround رو پشتیبانی کنه؟ من قسمت 7.1 ـش رو برای PC میخوام! و قسمت stereo ـش رو برای موزیک روی آیپادم :n06:
کی هم این که اگه میشه در دسترس باشه! مثلا همین A40 تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟
ممنون
نه هر آمپلیفایری. از همون هایی که لینکش رو دادم. از اونهایی که با هدفون های مخصوص بازی می دننقل قول:
گفتم که اگرهمونطور که گفتم، بله می تونی یدونه هدفون خوب بخری، بعد با mixamp astro و با همین کارت صدات، صدای دالبی دریافت کنی.نقل قول:
هدفون های مخصوص بازی، 2 نوع کلی هستن، یا اونها که واقعاً چندین درایور داخل هر طرفشون هست مثل Tiamat یا اونها که این کار رو به صورت مجازی انجام می دن مثل Logitech G35. حالا اگر از اونهایی بگیرین که واقعاً چندین درایو دارن، خب باید کارت صدای Surround هم داشته باشین.
این a40 من فکر کنم بیسش نسبت به خیلی هدفون های موزیک قوی تره. ولی به هرحال همونطور که گفتم، می تونین 1 هدفون برای موزیک بخرین، بعد با یدونه از همین mixamp astro.
ولی خب قضیه اینه که من هم نفهمیدن که شما آخر سر چقدر می خواین خرج کنین، شما بودجتون رو به دلار اعلام کردین که من فکر کردم از اونور آب می تونین تهیه کنین. توی ایران من نمی دونم کدوم مدل ها موجود هستن، ولی مثلاً سنهایزر که توی ایران نمایندگی داره، هدست های مخصوص گیمش احتمالاً موجوده توی ایران. ازطرف دیگه، از اونجا هم که بعضاً طرفدارهای بازی ها زیادن توی ایران، احتمال داره که مدل های دیگه هم توی ایران موجود باشن.
اگر صرفاً موزیک بخواین، انتخاب هدفونی مثل audio technica m50 هستش که توی ایران به صورت ناجوانمردانه ایی بالای 800 هزار تومان می فروشن
در ضمن توجه داشته باشین که اگر هدفون برای موزیک بگیرین، اکثراً میکروفون ندارن
ممنون مثلا همین Astro a40 + mixamp تو ایران هست؟نقل قول:
مثلا razer نمایندگی داره تو ایران!
از ریزر مدل خوب میشناسین، من هدفم بیس بیتس و کیفیت خوبه! البته + میکروفون و دالبی 7.1
تو ایران چی میشه تهیه کرد؟
در حد 600 تومن؟