سلام. وقتی به یکی کادو تولد میدیم، این خوبه که بهش بگیم اگه مثلا رنگشو دوست نداری بریم عوضش کنیم؟ یا کار درستی نیست؟
Printable View
سلام. وقتی به یکی کادو تولد میدیم، این خوبه که بهش بگیم اگه مثلا رنگشو دوست نداری بریم عوضش کنیم؟ یا کار درستی نیست؟
نقل قول:
سلام. کادویی که داده میشه از مواردیه که معمولا ایرادی سرش گرفته نمیشه. در کل کادو پیشکشی به عنوان یاد بود هست و اینکه طرف خوشش بیاد یا نه بستگی به سلیقه شما و شناختتون از طرف داره.
نیازی نیست. اگه میخواید چیزی بگید بهتره بگید :" ببخشید دیگه اگه دوست نداری."
و الا خیلی روش ریز نشین. احتیاجی نیست. طرف هم اگه خوشش نیاد ناراحت نمیشه. جنبه هدیه اینجوریه.
سلام. من واقعا با این مورد مشکل دارم!
جواب: "چشمت روشن" چیه؟؟
در حالتی که تو پس از یه مدت یه عزیزی رو میبینی یا میاد، بعدش شخص سوم بهت میگه چشمت روشن فلانی هم که اومد... اینجا باید چی بگی؟
مرسی
خیلی نیاز نیست کار خودمون رو سخت کنیم.نقل قول:
عبارت های معمول "سلامت باشید، خیلی ممنون و ... " مناسبن.
ولی در جایی شنیدم بعضی ها در جواب میگن :" چشم دلتون روشن."
اگر هم که مسافرتون از مکانی مذهبی زیارتی اومده میتونید بگید : ایشالا قسمت شما.
سلامنقل قول:
برق شادی در چشمانش بود
چشمی که شاد باشه برق میزنه (به خاطر اشک شوق و شادی و خوشحالی)
برای همین میگن چشمت روشن
یعنی از شادی چشمت پر از اشک بشه و چشمات برق بزنه (روشن بشه)
جوابش چیه ؟
کلاً کلمه ی ممنون , بنده بهش میگم ناجی (نجات دهنده)
:20:
یعنی در فارسی در بیشتر مواقع اگر گیر کردیم چی بگیم , میشه بگیم ممنون
یا میشه گفت چشم و دلت روشن
گاهی هم میشه گفت روزی شما باشه
مثلاً میگه چشمت روشن , پسرت پزشکی قبول شد
جواب ممنون . روزی خودتون باشه یا روزی پسر شما باشه
سلام
وقتی همکار برادرت از برادرت پیش تو تعریف میکنه و میگه برادرت خیلی گلی و .. داری و قدرشو بدون . باید چی بگیم ؟
سپاسگزارم، نظر لطف شما است، خوبی از خودتان هست....نقل قول:
سلام
وقتی چیزی بهتون گفته میشه که جواب مناسبی براش در ذهن ندارین , با خونسردی دو سه ثانیه فکر کنین و جواب مناسبی پیدا کنین و بگین
کمی دیر جواب دادن بهتر از جوابِ فوریِ پرت و پلا هست
:20:
کاری هم که در این تاپیک انجام میشه خیلی مفید هست . یعنی دانستن انواع و اقسام حرفها و تعارفها و یاد گرفتن بهترین جوابها و به خاطر سپردش برای استفاده در وقت مناسب
امروز اتفاقی رخ داد که باعث شد تصمیم بگیرم در موردش چیزی بنویسم.
تلفن محل کار زنگ زد و گوشی را برداشتم، آقایی سلام کرد و پرسید:
بنگاه املاک رحیمی؟
جواب دادم: خیر اشتباه گرفتید.
سوال کرد: شما آقای..؟؟؟؟؟!!!!
تعجب کردم که این چه جور سوالی بود؟؟!! وقتی اینجا محل مورد نظر این شخص نیست ، دیگه پرسیدن اسم و فامیل من نوعی چه معنی داره؟؟!!
جواب دادم: عرض کردم اشتباه گرفتید، اینجا بنگاه املاک نیست.
جواب داد: من آقای کمالی هستم، پس اونجا کدام بنگاه املاک هست؟؟؟!!
واقعا نمیدونستم چی باید بگم و فکر کردم قصد ایجاد مزاحمت داره که در نهایت متوجه شدم اصلا حرفهای من را متوجه نشده و ظاهرا با یک گوشی دیگه هم داشته صحبت میکرده یا اینکه حواسش جای دیگه بود...!!
یک معذرت خواهی ساده کرد و تماس قطع شد...
خلاصه کلام اینکه وقتی جایی تلفن میزنیم که مطمئن نیستیم درست هست یا نه، نباید از طرف مقابل درخواست کنیم خودش را معرفی بکنه، چون این ما هستیم که به او مراجعه کردیم و نه برعکس! مثل اینکه بریم درب خانه یکی و زنگ بزنیم و بگیم بیاد درب را باز بکنه و خودش را به ما معرفی بکنه!!!:n36:
نکته مهم دیگه اینکه زمانی که خودمان را معرفی میکنیم، چه پشت تلفن، چه حضوری و یا حتی توی مکاتبات شخصی و یا اداری، هیچوقت نباید نام خودمان را با " آقا " و یا " خانم " همراه کنیم چون دور از ادب هست که کسی خودش را آقا و یا خانم خطاب بکنه و این به عهده طرف یا طرفهای مقابل هست که این عنوان را به ما بده.
به نظرم مناسب نیست؛ اگه از ما تعریف کنن این جواب خوبه. ولی وقتی دارن از یه نفر دیگه تعریف میکنن چی؟نقل قول:
همکار برادر شما، از برادر شما تعریف مثبت کرده، پس حداقل کاری که میشه انجام داد تشکر و احترام گذاشتن به کسی هست که به یکی از اعضاء درجه یک خانواده شما احترام گذاشته و نظر مثبتی داره.نقل قول:
اگر فرد تعریف شونده مثلا یکی از دوستان شما بود یا همکارانی که ارتباط معمولی با وی دارید، میشد چیزهای دیگه ای گفت، مثل :
بله من هم همین نظر را دارم...
و یا:
حتما همینطور هست که گفتید....
اما صحبت در مورد نزدیکان بخصوص درجه یک، فرق خاصی با خود شخص ما نداره.
سلام
یک سری افراد اعصاب آدم رو خیلی به هم میریزن .
کسانی که میان به تو میگن که فلان چیز (چیز جدید مثل خرید ماشین ، قبولی در دانشگاه و ...) چنین حرف هایی میزنن : چقدر فلان چیز به تو ساخته ، از شب تا صبح از خوشحالی نخوابیدی ، جوری ساخته که چاق
شدی و .. به این افراد باید چی گفت تا خ.فه بشن ؟
اینجور حرفها گاها زده میشه و بیشتر جنبه شوخی داره تا متلک و کنایه، و نباید زیاد روی این چیزها حساس باشید، البته اینکه گوینده چه کسی باشه هم فرق میکنه.نقل قول:
مثلا اگر یک دوست قدیمی که با هم ندار هستید چنین چیزی بگه، با به شناختی که از شخصیت اون دارید میتونید متوجه شوید که قصدش چی بوده، که معمولا برای شوخی و مزاح هست و نه نیش زبان.
اما اگر فردی باشه که تازه با او آشنا شدید و از اخلاقش زیاد خبر ندارید، بهتره فقط سکوت کنید و جوابش را با یک لبخند معمولی و معنا دار بدید تا بعدا معلوم بشه منظورش چی بوده؟
اگر هم طرف را میشناسید و مطمئن هستید که صرفا برای کنایه زدن و از روی حسادت و تنگ نظری این را گفته، شاید بهتر باشه در جواب چنین چیزهایی را گفته بشه که توهینی در اونها نیست اما طرف مقابل میتونه بفهمه که بهتره پای خودش را از حد فراتر نگذاره:
- مسلما این موفقیت برازنده من هست چون بخاطرش تلاش کردم و استحقاق این را داشتم...
- خوشحالم که این موفقیت من باعث خوشحالی تو هم شده !
-ممنونم، و امیدوارم تو هم بتونی با تلاش لیاقت خودت را ثابت کنی و مثل من موفق بشی !
-
به نظرتان در قرن 21 زشت و زننده نیست ب دلیل آنکه در تاکسی یک خانم بین دو مرد قرار نگیرند مسافرها بین مسیر بارها پیاده و سوار شوند؟! و اگر واکنشی از جانب من صورت نگیرد با نگاه غصب آلود دیگران مواجه شوم! :n04:
خیر زشت و زننده نیست، ربطی به قرن و عصر خاصی نداره. شما باید به حقوق دیگران احترام بگذارید.نقل قول:
بفرمایید دقیقا ارتباط فی مابین یک خانم بین دو آقا در تاکسی و نقص حقوق دیگران!نقل قول:
اینکه ب خاطر وجود یک خانم بین دو آقا بنده به کرار باید پیاده سوار شم نقض حقوق بنده نیست؟!
اگر ریشه در *محرم* و *نا محرم* دارد مسئله ترجیح میدم سکوت کنم!
يك فردي كه نه خيلي مذهبي هست نه خيلي لاقيد اما تا دلتون بخواد دنياديده هست و خارج رفته و... تعريف ميكرد ميگفت فقط توي ايران هست كه حريم شخصي رعايت نميشه منظور از حريم شخصي اشاره به حدي هست كه يك اقا/خانم تحت هر شرايطي اعم از اسانسور خودپرداز يا انواع و اقسام صف هست بايد نسبت به ديگران رعايت كنه! ميگفتن حتي توي افريقا هم اين چيزا رعايت ميشه...نقل قول:
حالا حكايت ملت ماست كه به اسم تجدد پير و جوونش توي تاكسي روت لم ميدن كه چي؟ اپن مايند هستن! عجببب
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
من هم چندان با اینجور رفتارها موافق نیستم اما باید قبول کنیم که فرهنگ کلی جامعه و بخصوص فرم آداب و معاشرت اکثریت هنوز به حدی نرسیده که این چیزهای جزئی حل شده باشه.
شاید بهتر باشه که یک لحظه خودمان را جای اون خانم در نظر بگیرم که خبر از فرم رفتاری و شخصیت ما نداره و واقعا نمیدونه با یک آقا و " جنتلمن " طرف هست و یا یک فرد لاابالی و بی نزاکت؟
مسلما در اینجور مواقع بهتره که طبق عرف فعلی و رایج عمل کنیم تا بیهوده به ما برچسب نامناسبی زده نشه و امیدوار باشیم کم کم فرهنگ و شعور اکثریت به حدی زیاد بشه که این چیزها دیگه حل شده باشه
شما دفعه اولی که مجبور به پیاده شدن شدید قبل سوار شدن به شخص مقابل بگین من فلان جا پیاده میشم شما زودتر از به مقصد میرسید یا دیرتر؟
خودش سریع موضوع رو میگیره و معلوم میشه که کی دوم بشینه تا اول پیاده بشه
زمانی هم که تاکسی خالیه و کسی میخواد سوار بشه شما احتمالا مقصدش رو متوجه میشید و سریع میتونید تصمیم بگیرید که اول چه کسی باید بشینه
بگذریم . . . مسئله پیچیده تر از این حرفاست . . . آنقدر پیچیده که 2-3تا از پستهای ما پاک شد . . .
تشکر از دوستان .
سلام ...نقل قول:
آداب معاشرت اصول و رفتاریه که ریشه در نگرش و ذات انسان ها داره و داخل شدن مذهب و اخلاقیات در اون مسئله رو پیچیده نمیکنه؛ بلکه یک مکمله که رفتار عده ای رو کامل و عده ای را ناقص میکنه.
توجه متقابل به مخاطب و طرف مقابل یکی از قوانین مهم در آداب معاشرت هست. غیر این باشه ما معاشرتی رو پیش گرفتیم که زاییده افکار خودمونه و نه یکسری اصول. مسئله ای که شما گفتید هم از این قاعده مستثنی نیست. رعایت حقوق فرد مقابل حتی اگه اون شخص از عدم رعایتش ناراحت نشه.
ناراحت یا ناراحت نشدن فرد هم بسته به فرهنگ و مذهب اون داره ولی ما موظفیم با توجه به عدم شناختی که از فرد مقابل داریم، یکسری باید ها رو رعایت کنیم. باید هایی که برای ما سختی آنچنانی رو نداره. این چیزیه که همه جا جواب میده.
چون شخص مقابل در ازای رعایت حقوقش توسط دیگری ناراحت نخواهد شد. حتی اگه چنین انتظاری نداشته باشه.
به نظرتون میشه همزمان عاشق دو نفر بود؟ هر کدوم به نوعی، جوری که نشه بینشون فقط یکی رو انتخاب کرد؟
اگر به عنوان دوست باشه میشه . ولی اگر .... با یکی ازدواج کنید و همزمان عاشق کسی دیگر باشید . به همسرتون خیانت بزرگی کردید . و هیچ وقت نمی تونه شما رو ببخشه .نقل قول:
کلا غریزه جنس مونث اینطور هست . هیچ زنی به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط نمیتونه با این مساله کنار بیاد . پس باید قید یکی رو بزنید . و محبت و عشقتون متعلق به یک نفر باشه .
خودتون میتونید قبول کنید عشقتون همزمان عاشق شما و یکی دیگه باشه ؟؟؟!!!!! اگر میتونید قبول کنید پس میتونید همین رویه رو در پیش بگیرید .
جا داره از همین تریبون من یه تشکر کنم از این فرهنگ قشنگنقل قول:
که بدون اینکه یه خانم بگه ..اینقد جنتلمن هستند که این کار رو بکنن..احسنت:n16:
ما که ندیدیم ولی شنیدیم خوشحال شدیم
والا ما که سوار تاکسی میشیم آقایون سریع می پرند میرن صندلی جلو مبادا عقب اذیت شن:n07:
برای دوست عزیزمون هم آرزوی توفیق دارم:n02:
من کلا رابطه دوستی بین زن و مرد رو قبول ندارم.نقل قول:
همسر که طبیعتاً نباید موضوع رو بفهمه چون میدونم نمی تونه کنار بیاد، ولی معمولا دخترایی که با مردهای زن دار اوکی میشن بیشترشون میدونن طرفشون متاهله ولی انگیزه های دیگه ای دارند، پس اون طرف ماجرا میتونه تا حدی کنار بیاد.
اون که بحث ناموس میشه فکر نکنم هیچ مرد با غیرتی بتونه کنار بیاد مگه اینکه عشقش واسش بازیچه باشه نه عشق.
کلا چه کنارت مرد باشه چه زن نباید سو استفاده کنی پهن شی وسط کسی جا واسش نمونه به طور معمول حق همدیگه رو باید رعایت کرد ولی تو ایران یکمی بیشتر اگه یه خانوم کنارتون بود باید خودتو جمع کنی هرچند اگه تو اصلا تو فکر این قضیه ها نباشینقل قول:
به نظرتان در قرن 21 زشت و زننده نیست ب دلیل آنکه در تاکسی یک خانم بین دو مرد قرار نگیرند مسافرها بین مسیر بارها پیاده و سوار شوند؟! و اگر واکنشی از جانب من صورت نگیرد با نگاه غصب آلود دیگران مواجه شوم! :n04:
چون اکثر فکرا خرابه به قول یکی فکر میکنن ملت یه مشت الت تناسلی سرگردانن که هر لحظه ممکنه فرو برن تو هم . هرچند کارت درست باشه ولی برداشتا بده حق هم دارن به قول معروف ملت گوشت مار خوردن اژدها شدن :دی:n33:
ویرایش :
ولی دقیقا مثل قضیه حجابه تو مسئول فکر خراب بقیه نیستی .وظیفه نیست بیشتر از حق کسی بهش احترام گذاشتن
و این تاپیک دنیا را تکان داد ....
پستهای بنده درکسری از ثانیه در خلاء معلق میشه : /
سلام
راستش دوست دخترم که واقعن خودشو هم دوست دارم گفته بهم برام گوشی بخر
گوشی ندارم
به نظرتون اگر واسش بخرم احمقیه؟ دیووانگیه؟ یا نه؟
اوضاع مالی م هم خوب نیستا ولی دلم میخاد واسش بخرم
سلام
گوشی ندارم
سلام
گوشی ندارم
اگر اوضاع مالیتون خوب نیست خوب بهش بگید من فعلا نمیتونمنقل قول:
این که حماقته یا نه بستگی به رابطه داره من نمیتونم بگم خبر ندارم ولی خوب ممکنه این سوالا کمک کنه خودتون جوابش رو پیدا کنید
چند وقته که با هم دوستید؟
رابطه چقدر جدی هست در حد یه دوستی گذرا یا نه ازدواج و ... هم هست؟
ایا واقعا گوشی جدید نیازه با توجه به وضعیت مالی؟
فکر میکنید میتونه ادمی باشه که فقط به خاطر پول و ... باکسی دوست بشه؟ چقدر بهش اعتماد دارید؟
چقدر طرفتون رو میشناسید اگر کم میشناسید ایا میتونه دلیل بر این باشه که بخواد سو استفاده کنه؟
شما چقدر از نزدیک دیدیدتش؟ چقدر تو زندگی واقعی نزدیک هستید؟
ایا از یه دوست پسر انتظار زیادی نیست که حداقل ۴۰۰-۵۰۰ هزار یه کادو بگیره؟(از نظر من هست[emoji39] )
ایا روش دیگه ای هم برای خوشحال کردن یه نفر هست؟
کاملا مشخصه قصدش تیغ زدن و سو استفادس و اگه براش بخری فقط به حماقتت میخنده نه بیشتر . زیادن این دخترانقل قول:
سلام
گوشی ندارم
اگه دوس دختر واقعی بود یا حتی یکم هم واقعی میزد(:دی) هوای جیبتم داشت خودتم میخاستی بخری اجازه نمیداد
فقط هر کاری میکنی روش اصلا حساب نکن که بد میخوری:n33:
سلام. ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من راستش چون یکی دو تا دوست کسه دیگه ای ندارم اینجا میگم
پس لطفن مسخره نکنیدا
راستش من با ایشون یه دو ماهی هست دوست شدم
توی محیط کار هم آشنا شدم باهاش. مشتری
بعد از یه ده روزی همه زندگیشو واسم گفت و گفت یه سرطان خفیفی داره. بعد از تحقیق و نگا آزمایش هاش هم که کردم دیدم راست میگه
من دوست دختر داشتم اما این و از همون اول یه احساس دیگه بهش داشتم. بعد از اینکه اینو بهم گفت البته توی روش نیاوردم و گفتم من خودتو میخام و سلامت و مریضی ت باعث ترحم نمیشه و..
ولی واقعن دلم براش سوخت
گوشی ای هم که میخاد یک میلیونه
تو دلم میگم براش بخرم اگر خاست بپیچونه که میگم کمک کردم به یه مریض
اگرم نه که ادامه میدم و تا خوب بشه چون احتمال میره که خوب بشه
یجور ایی دوسش دارم. بیست تا بیشتر دوست دختر داشتم قبلن ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم. حتی با اونی که دوستم داره و به نوعی عاشقمه و میخام بیخیال بشم بخاطر ایشون
زیاد هم مریضی ش حاد نیست و از اول حس خوب بهش داشتم
یجورایی شده عین فیلم رفتارام
اتفاقن خودم هم میترسم بد بخورمنقل قول:
نمیدونم
باورتون نمیشه دست خودم نیست؟!
تازه میفهمم دوستیهای قبلی م احساساتش الکی بوده.
میگه بهم تو که این حرفا به من میزنی بهم اثبات کن. بهم عمل کن
به نظرم برای 2 ماه یه خورده انتظار زیادی هستنقل قول:
ولی خوب یه راه حلی دارم اونم این که برای یه مدت بپیچونید نمیدونم بگید فعلا نمیتونم نمیدونم یه چیزی که دروغ نباشه خیلی مهمه که دروغ نباشه ولی خوب دلیل خوبی باشه که یه مدت کوتاهی به تاخیر بیوفته و تو یه مناسبت دیگه بهش گوشی رو بدید
این طوری اگر قصدش تیغ زدن باشه کاملا مشخص میشه
چیزی هم که گفتید به نظرم خنده دار نبود ولی بهتره تعداد دوستاتون رو بیشتر کنید
سلامنقل قول:
چطوری مطمئن شدین که آزمایشها درسته ؟
سلامنقل قول:
نخر
ببین میمونه یا میره
اگر ماند و رفتارش عوض نشد و ... بخر
در ابتدا باید بگم که این دور از ادب و نزاکت هست که بلافاصله بعد از مدت کوتاهی آشنایی از کسی بخواهیم برای ما کار بزرگی انجام بده و یا بدتر از اینکه پول زیادی قرض داده و یا حتی بازهم بدتر اینکه درخواست یک هدیه آنهم با این قیمت گزاف را بکنیم!نقل قول:
فرقی نمیکنه این ارتباط بین چه کسی و به چه نوعی و برای چه مقصودی باشه، که در این صورت نشان میده طرف مقابل چندان با نحوه رفتار صحیح توی مراودات اجتماعی َآشنا نیست.
در ادامه باید ببینید دقیقا چه دلیلی برای این درخواست داره که شما باید زیر بار این هزینه سنگین برید؟
چه این خانم مشکل بیماری داشته باشه یا نه، بهترین کار اینه که در حد توان معمولی که دارید یک هدیه مناسب بگیرید ( مثلا یک گوشی ارزانتر) و هدیه بدید و البته واکنش اون هم کاملا نشان میده که چقدر به این ارتباط پایبند هست و جدی گرفته؟
و در نهایت یک توصیه دوستانه اینکه، هرچند ارتباط بین دو جنس مخالف معمولا دارای جنبه های عاطفی و احساسی زیادی هست، اما سعی کنید قبل از هر چیز با منطق و درک صحیح از ارتباطی که دارید، تصمیم به انجام کاری بگیرید تا بعدا باعث پشیمانی نباشه.
همه اینها + ابله بودننقل قول:
احساس شما کاملا قابل درکه، اما بدونید رابطه هایی که یک طرفه هست معمولا به جایی نمیرسه، همونجور که اون به شما میگه بهم اثبات کن شما حق دارید براتون یه چیزایی ثابت بشهنقل قول:
اینکه بهتون بگه بهم اثبات کن در حالت خوش بینانه نا آگاهی او رو میرسونه و در حالت بدبینانه اش قصد داره شمارو تحریک کنه
همیشه محطاط عمل کنید و نزارید کسی سوارتون بشه.