داش آرمین شما هم خوزستانی هستی؟ :n02:نقل قول:
من احتمالا یه ماه دیگه که سرویسم تموم شد برم مخابرات.... پینگ آسیاتک رو مخه :n24:
دوستان پینگ با چند سرور از لندن و فرانکفورت آلمان بذارید لطفا.
با پینگ تست pingtest.net باشه بهتره :n16:
Printable View
داش آرمین شما هم خوزستانی هستی؟ :n02:نقل قول:
من احتمالا یه ماه دیگه که سرویسم تموم شد برم مخابرات.... پینگ آسیاتک رو مخه :n24:
دوستان پینگ با چند سرور از لندن و فرانکفورت آلمان بذارید لطفا.
با پینگ تست pingtest.net باشه بهتره :n16:
منم دارم میرم مخابراتنقل قول:
پینگ و سرعت آسیاتک خوب نیست
البته این چند روزه بهتر شده ها
ولی بازم مود قبول من نیست
وضعیت کاملا تغییر کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چه سرویس دارید؟نقل قول:
همیشه اینجوره؟
یکم اطلاعات درباره ی اینترنت مخابرات می دید؟
دوستان شب در ساعات شبانه سرعت سرویس های نامحدود هم تغییر می کنه؟
1مگ نامحدودـهنقل قول:
معمولا شب تغییری نمیکنه
کلا یه وقتایی خوبه یه وقتایی بد-مثل الان که بده /پست صفحه قبل رو اگر ببینید متوجه میشید
بیشتر خوبه یا بد؟نقل قول:
اين چه وضعشه! اين همه پول داديم كه سرعت اينطوري باشه؟ آخه اين 256 نامحدوده؟ ساعت 4 و 20 دقيقه صبحه؟! بارون داره مياد:n02:
اينم خارج از شوخي:
اينم يه تست دانلود:
عجیبه امشب بعد از یک هفته که سرعتم به زور به 130 میرسید سرعت عالی شده
الان
عریز ١٦ کانکشن کنی، سرعتش بیشتر نمیشه؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
نه تهش همینه ........نقل قول:
هميشه وقتها كاربرها خواب هستند يا پاي اينترنت نيستند سرعت خوبه:n02:
سرعت پج باز کردن در حد صفر...دوستان دیگه هم مشکل دارن؟
براي بعضي سايتها يه كم كندي احساس ميشه ولي قابل تحمل هست. معمولا ساعتهاي پرترافيك اينجوري ميشه .نقل قول:
دیشب رفتم خونه دختر عمم 256 نامحدود داره . سرعت دانلودش 100-110 بود ! خب مرض دارم منم الان سرعتم همین حدود که 512 نامحدود دارم ! :n02: ماه بعدی 256 نامحدود میگیرم که ارزون تر هم هست :n01:
شما چه سرعتی دارید؟نقل قول:
آقایونی که 512 و 1024 دارن،اینو با قطعیت میگم که دارین پول اضافی میدین.سرویس 256 نامحدود بگیرین.
نقل قول:
آره واقعا ...
همین کارو میکنم
دوستان سایت یا برنامه واسه هیل تر چی سراغ دارین ؟؟
سایت معتبر با سرعت خوب سراغ دارید ؟؟ ممنونم
ایمان جان تایید میشه . سرعت دانلود 1 مگ من با 256 یکیهنقل قول:
اما آپلود 256 رو توی مرکز انقلاب روی 5 کیلوبایت در ثانیه میبندن
و از اونجایی که بنده توی زمینه تورنت و ترکر خصوصی فعال هستم به آپلود نیاز دارم
تا حدودی هم واسه اسکایپ به کارم میاد
ولی دانلوداشون
این اینترنت استان مازندران عجب سرعت فضایی داره !!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
حالا يه دفعه هم همتون نيايد 256 بگيريد بعد فكر مي كنند خبريه:n02:
من طبق تست هايي كه دوستان گذاشتند ميگم كه فرق هست بين 256 و سرعت هاي بالاتر ولي زماني خودش رو نشون ميده كه سرعت همه افت كرده ولي در بيشتر مواقع فرقي ندارند.
پسر عمم 128 گرفته سرعت دانلودش 80 هست حالا اگه شما همتون 256 گرفتيد منم مي رم 128 مي گيرم 80 با 100 خيلي فرقي نداره:n08:
دوست عزيز 9vin من روي هاست رايگان از اين چيزا نصب كردم براي خودم. هم مطمئنه هم سرعتش خوبه چون كسي استفاده نميكنه ازش.
2 مگ .......نقل قول:
مگه این گواهی دانشگاه رو بفرستی 2020 نباید محدودیت سایت رو بردارن تا اینترنتی سرعت بالا تمدید کنیم ؟!!
بعد از ارسال گواهی با 2020 تماس بگیر و بگو که گواهی رو ارسال کردی .نقل قول:
من از 128 کوچ کردم 256 نامحدود و سرعتم نسبت به 128 کم شده !!!! من 128 با 70 دانلود میکردم ولی الان شده 60 !!!! :n04::n22:
دوستان من دورم 2 خرداد یعنی فردا تمام میشه اگر الان تمدید کنم دوره جدید از امروز شروع میشه یا فردا ؟!
میتونی امروز فعالش کنی هم میتونی بزاری وقتی تمام شد خودش اتوماتیک فعال شهنقل قول:
یعنی چی دوست عزیز ؟ :n02: اگه الان تمدید کنم چه کار باید بکنم که همون فردا شروع بشه ؟ کار خاصی باید توی سامانه بکنم ؟ چون فقط زده تمدید سرویس !نقل قول:
تمدید سرویس بزنی ، سرویس جدید تا وقتی که سرویس قبلی تمام شه رزرو میمونه. ولی میتونی سرویس رزرو رو بعدش بعال کنی و هم میتونی بزاری سرویس قبلیت تمام شه و سرویس جدید اتوماتیک فعال بشه.نقل قول:
الانم بوقتی سرویس جدید خریدی اگه بخئای الان فعالش کنی بعدش از پرداخت بزن "فعال سازی رزرو" و فعالش کن
دوست عزیز پرداخت کردم بعد نوشت فعالسازی سرویس رزرو . من نزدم فعالسازی . الان توی قسمت ( سرویس های من ) سرویسی که خریدم رو نزده که !!نقل قول:
نقل قول:
خب اگه میخواستی فعال کنی گفتم که باید روی فعالسازی رزرو کلیک کنی
نه میدونم نمیخواستم هم فعال کنم ! الان سرویسی که خریدم باید توی سامانه بزنه دیگه که مثلا فردا شروع میشه ! ولی نه شماره پیگیری خرید نه خود خرید رو هیچ جای سامانه ننوشته !!نقل قول:
سلام به هم استانی های گلم
با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کنم چند روزه سرویس وصل میشه
نمینویسه ولی رزرو هست :n02:نقل قول:
چه جالب :n02: راستی از موقعی که 256 گرفتی سرعتت خوب شد یا نه ؟ چون گفتی سرعتت شده 60 !! ولی هر کی دیدم 256 نامحدود داره سرعتش 100-110 !!! :n01:نقل قول:
نه ولله! کلافم. گفته بودم مخابرات شانسیه!!نقل قول:
سؤالت یه طرف،تاریخ اتمام سرویست یه طرف.یادش بخیر.:n03:نقل قول:
دوستان مودمی از دوستم گرفتم مدل D-link dsl-2640U نمیدونم کجا میتونم سطح نویز رو ببینم..
اگه اشنایی دارید لطفا راهنمایی کنید