وقتی روی لینک دانلود دفترچه عمومی کلیک می کنی به نظرم از بس دانلود کرده اند
این را می زند
The service is unavailable.
یعنی سرویس در دسترس نیست
Printable View
وقتی روی لینک دانلود دفترچه عمومی کلیک می کنی به نظرم از بس دانلود کرده اند
این را می زند
The service is unavailable.
یعنی سرویس در دسترس نیست
راستی دوست عزیزمون اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند دانشگاه چمران امتحان دادید ببخشید شما بچه کرمان هستید . چون ما در کرمان یک دانشگاه فنی داریم اسمش چمران هست .
به نظرم شما رتبه ی خیلی خوبی میاری بابا !نقل قول:
داداش تو اگه با این درصدا آرزوی برق شریفو نداشته باشی من داشته باشم ..... به نظر من با این درصدا به احتمال زیاد به امید خدا دو رقمی میشی
من بدبخت چه کار کنم ددی پیله کرده باید بری شریف؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه این درصدا رو زده باشم رشته ای که میخوام به احتمال زیاد با امید خدا قبولم
ادبیات 50-60
عربی 60-70
دینی 70-80
زبان 90-100
ریاضی 60-70
فیزیک 60-70
شیمی 70-80
امیدوارم هرچی خیره برای من ( و برای همتون ) پیش بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیگه برم باید برم هنر امتحان بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمومیا رو که ترکوندی ! :دی
اختصاصیا هم با من زیاد فرقی نداری
تعادل مهمتره !
ولی من جدی گفتم ! برق شریف هیچ علاقه ای ندارم . چیزیم که علاقه نداشته باشم رو هم میدونم توش هیچی نمیشم . میرم همون علوم کامپیوتر .
اولین سالمه !نقل قول:
راستی نگفتی اولین سالت هست که کنکور میدی یا دومی ؟
به نظرم امروز روز بسیار خوبی برای دانش اموزان ریاضی و در اینده دانشجو ها هست .
امروز برید بخوابید و بعد هر چه قدر می خواهید برید تفریح و گردش
و با رفقا خوش بگذرونید
بعد از یه سال دوباره دارم تو پی سی نظر میدم لذا قبل از همه چی سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااامم مممم :11:
خدا عاقبتمونو بخیر کنه داریم میمیریم از دودلی!
من هرکی تاحالا ازم پرسیده گفتم بهش که عجیب وقت کم آوردم . واقعا خودمم باورم نمیشد که تو عمومیا به اولین سوال زبان که رسیم گفت وقت تمام!! . نزدیک بود سکته بزنم ولی دیگه تموم بود نمیشد کاری کرد .... :41:
بنظرم دینی خیلی ناجور داده بودن ولی عربی و ادبیاتش معقول بود .
تو اختصاصیا ریاضی خوب بود. البته دیفرانسیلش کمی پیچونده بودن . تحلیلی عجیب اسون بود, گراف نیز هم!
فیزیک هم که من 12 سوال که زدم گفت وقت تمام!! البته شیمی رو قبلش زده بودم. شیمی از پارسال بدتر بود. فیزیک بنظرم ازپارسال اسونتر بود چون من همون دوازده تا رو تو کمتر از ده دقیقه زدم! و بازهم هنوز سوالای راحت خیلی بود که وقت تموم شد
کلا حس میکنم حق من این نبود . ایشالله ریاضی نجاتم بده چون با این وضع امید ندارم :41:
دوستان هممون موفق باشیم
دوستان لطفا کتاب خوب برای عربی و دینی معرفی بکنید که حداقل بشه 70 بزنی تو کنکور بعدی .
چون من سال دیگر کنکور دارم و خوشحال می شوم از تجربیات بزرگانی مثل شما بهره ببرم
یک سوال دارم ازتان کسانی که عشق شریف هستند چرا دانشگاه شریف را انتخاب می کنند واقعا چرا خیلی دوست دارم بدونم . لطفا دلایل را بگویید
خب مثل اینکه همه ریاضیو خوب زدن!
در یه ارزیابی کلی کنکور اسونی بود
ادبیات باز هم مثل پارسال به نظر من سخت ترین درس عمومی بود عربی معمولی بود
دین و زندگی خوشبختانه نیازی به حفظ آیه نداشت و مفهومی بود زبان هم معمولی بود
ریاضی و فیزیک متاسفانه اسون بودن البته چند تا سخت هم داشتن
شیمی هم خب نسبت به 90 سخت تر بود و الان با این وضع غلط هاست که رتبه رو تعیین میکنه
امیدوارم غلط هام کم باشه
تو سایت سنجش هست اما الان شلوغه. از اینجا می تونین دانلود کنید
دانلود دفترچه سوالات کنکور 91 ریاضی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سوالا رو راحت دانلود کردم .نقل قول:
براي دريافت کليد اوليه آزمون سراسري سال 1391 در تمامي گروههاي آزمايشي از ساعت 15 روز يکشنبه مورخ 91/4/11 به همين سايت مراجعه نماييد.
نه من در اهواز آزمون دادم دانشگاه شهید چمران اهواز
آره آقا. ما دیروز رفتیم اینو پیدا کنیم هر چی میرفتیم نمی رسیدیم بهش.نقل قول:
بچه هایی که فردا پس فردا کنکور دارن سعی کنن زود برن. من کرج هستم و کل کرج رو ریخته بودن دانشگاه پیام نور خیلی شلوغ شده بود (دانشگاه رو هنوز کامل درست نکردن دارن قله کوه دانشگاه می سازن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نظرمم راجع به این کنکور مساعده... من که همش حس میکردم دارم آزمون سنجش میدم. به جز ریاضی که میتونست بهتر باشه از بقیه تقریبا راضیم.
این معلم فیزیک ما هم دمش گرم اکثر پیش بینیاش درست بود. گفت عربی و زبان آسونه. گفت دینی سخته و ادبیات شبیه نوده که همش درست بود.
فیزیک هم گفت دوپلر- نوسان- پرتاب در صفحه سخته که بود.
البته رو ریاضی یه چیزای دیگه میگفت. کلا دمش گرم با ذهنیت درست رفتیم سر جلسه.
دوست عزیز منظور از متنی که شما ان را انتخاب کردی گفته است جواب سوالات 11 تیر می اید روی سایت نه سوالاتنقل قول:
سوالات که همین امروز میشه دانلودش کرد
سوالا رو نگیرید بچه ها !
تجربه به من نشون داده آدم معمولا یادش نمیاد چی زده !
بعد میاید تیریپ خوش بینی بر میدارید ! میگید ااا گزینه 3 درسته ؟ آره دیگه منم حتما همون 3 زدم ! عمرا اشتباه زده باشم ! :دی
بزارید یه ماه دیگه نتایج میاد ! اگه بد دادید لااقل تا اونموقع خوشید ! اگه هم خوب داده باشید همین الانشم احساس خوبی دارید و اون موقع هم کلی سورپرایز میشید و شارژ میشید باز
دوستان سوالا عمومی رو که ساعت 7:45 آوردن اول پلمپ بود . ولی از پشتش ورق صفحه اول سوالای ادبیات تا سوال 5 نسبتا معلوم بود . من یک ربع وقت داشتم که قشنگ رو این پنج تا فکر کنم به بقل دستی هام هم اطلاع دادم که بی بهره نمونن ! :دی من که اصلا کلمه نخونده بودم مطمئنم 2 دو تا اول رو درست زدم :دی !
منم میدونم . اینقدر دیگه خنگ نیستم ! میفهمم . آخه بعضی دوستان دنبال پاسخنامه کلیدی میگشتن اونو گذاشتمنقل قول:
اینم یه تاپیک مجزا داره علی آقا . هم اسمیم که !نقل قول:
دوستان لطفا کتاب خوب برای عربی و دینی معرفی بکنید که حداقل بشه 70 بزنی تو کنکور بعدی .
چون من سال دیگر کنکور دارم و خوشحال می شوم از تجربیات بزرگانی مثل شما بهره ببرم
یک سوال دارم ازتان کسانی که عشق شریف هستند چرا دانشگاه شریف را انتخاب می کنند واقعا چرا خیلی دوست دارم بدونم . لطفا دلایل را بگویید
بابا فدای تو می خوامت . مرد به تو می گند که به کناری ها هم گفتینقل قول:
ولی خودمانیم کار خوبی نکردی
خوب علی اقا که هم اسمیم ادرس تایپک را بده رفیقنقل قول:
از 10 تیر می خواهم بخوانم
راستی بچه ها دیشب کی بازی را دید چه بازی بود . تا پنالتی دیدم . حدود 2.30 طول کشید .
پرتغال در پنالتی ها بد شانسی اورد بدبخت کریس رونالدو اخرین پنالتی زن بود اسپانیا پنالتی اخر را فاب رگاس زد و دیگه کریس نتوست بزنه . بدبخت
ولی بازم خوب بازی کردند هر دو
امشب المان ایتالیا
به نظرم المان می اید بالا
خداییش دوپلر خیلی آسون بودنقل قول:
خیلیم کار خوبی کردی داداش :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط A.N.A.P [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سوالا عمومی رو که ساعت 7:45 آوردن اول پلمپ بود . ولی از پشتش ورق صفحه اول سوالای ادبیات تا سوال 5 نسبتا معلوم بود . من یک ربع وقت داشتم که قشنگ رو این پنج تا فکر کنم به بقل دستی هام هم اطلاع دادم که بی بهره نمونن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که اصلا کلمه نخونده بودم مطمئنم 2 دو تا اول رو درست زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
کاش یه نفر به بامرامی توئم کنار ما نشسته بود بم میگفت اون دو تاییو که از صفحه اول نزدم
علی جون قربون اون CPU ـت برم ، یکم بگرد همین بغل بود :نقل قول:
راستی نصیحت من به تو : حتما با برنامه برو جلو و تابستونت رو مثل من هدر نده . من تابستون نخوندم که هیچ پاییزم نخوندم ولی از دی ماه شروع کردم خوندن خداییش خیلی پیشرفت کردم . الان هم نشینی روزی 10 ساعت بخونی . کم کم زیاد کن مطالعت رو . اینایی که من گفتم کافی نیست سایر اطلاعات مفید رو از اینجا بگیر : 4Sarif.com
-------
دوستان ، رفیقم تا اومدم خونه اس داده میگه میخوای سال دیگه بخونی ! اینم از رفقای ما !
خوبه رفیق دستت درد نکنهنقل قول:
راستی یک سوال سوال اول و دوم ادبیات چه گزینه های به نظرتان درست است .
من که هیچی هنوز نخواندم فقط یک نگاه کردم
به نظرم اولی میشه گزینه 4 درسته یا نه .
رفیق خیلی کمک کردی اگر گفتی چرا این تایپکی که دادی 919 تا صفحه داره یعنی از اول بخونم به نظرم موقع کنکور سال بعد تمام می کنمش .
ولی بازم فدات
راستی بچه کجایی
تهران
دوستان نتایج اولیه کی میاد؟همین که مجاز به چی شدی و...؟
نتایج اولیه هر ساله تا 15 مرداد اعلام میشه
رفقا
خوب ما هم اومدیم
به نظرم خوب بود
تا ببینیم خدا چی میخواد
کسی میدونه تو کنکور زبان,عمومیا بادرصدای تقریبا 50 واسه رتبه 3رقمی چه درصدی واسه زبان تخصصی لازمه؟؟؟
وقت کنکورش چقده؟؟
دوستای من که همه گفتن عمومیا سخت بود و شیمی
اینجوری که شما میگی اسونه پس حتما صد نفر اول کشوری 100 زدن همرو
بچه های ریاضی خسته نباشید از امروز یه نفس راحت میکشید صبحام راحت تر میخوابید:31:
امیدوارم به نتیجه ای که دوست دارید و براش تلاش کردین برسین
برای بقیه گروه ها هم آرزوی موفقیت میکنم :20:
اگه با من هستیدنقل قول:
اینجوری که شما میگی اسونه پس حتما صد نفر اول کشوری 100 زدن همرو
شک نکید تو درس ریاضی تعداد کثیری 100 خواهیم داشت امسال !
با 90 و 89 چه داخل چه خارج حتی قابل مقایسه هم نبود !!
شیمی اینکه ساده به معنای این نیست همه 100 میزنن !
همونطور که گفتم یکی دوتا سوال داشت که فقط کسی که شیمی رو خورده باشه میتونست جوابش بده
فیزیکم همینطور
ولی ریاضی اصلا ازین خبرا نبود . و انگلیسی اصلا قابل مقایسه با 90 نبود !
معارف و ادبیاتو قبول دارم سخت بود
عربیم مثل هر سال بود .
شما چه فرق داره برات سخت بوده یا آسون حالا ؟ هر کس نتیجه ی زحمتاشو میگیره
عربی مگه میشه از پارسال سخت تر باشه؟؟؟ پارسال واقعا عربیش سخت بود، گرچه سوالای امسال رو ندیدم ولی باز بچه ها میگفتن آسونتر بوده.نقل قول:
ریاضی هم میگفتن فکر کنم تحلیلی و پایه رو آسون دادن.
خلاصه آسون بودن یا آسون نبودنش چندان مهم نیست ( اگر آدمی باشی که با سوال سخت روحیت رو نبازی و تنها تاثیرش تو روحیه فرده ). سال قبل ریاضی سخت بود ولی بازم نتیجه گرفتیم چون تو کنکور فقط نسبت به بقیه سنجیده میشه.
انشالله که به حقتون برسید.
حالا اینا درصدای اولیست تا نتایج بیاد هر درسی یه 10 تا 20 درصدی کم میشه:31:نقل قول:
آره خوب ! منم یکی 10 درصد کم کردم از اختصاصیام .نقل قول:
حالا اینا درصدای اولیست تا نتایج بیاد هر درسی یه 10 تا 20 درصدی کم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم وضعت خوبه ! به خاطر تعادل خیلی خوبت ! تهران رو که رو شاخطه
بعدم درسی 10-20 درصد بدترین حالت ممکنه ! ممکنه بهتر هم بشه حتی !
کلا حالا که تموم شده همه چی یکم انرژی مثبت داشته باشی زندگی خودت ساده تر میشه :دی
آقا درصدای شما منو یاد جوونیم میندازه:31:نقل قول:
با همین درصدا یکم بالا پایین من سال 88 رتبه 610 منطقه یک شدم ، انشالله به اون چه که میخوای برسی
یه نصیحت دوستانه به همه شما کنکوری ها بکنم، اگر دانشگاه مورد علاقتون قبول نشدید هم خیلی ناراحت نشید هیچ اتفاق عجیبی نمیفته براتون ، به خدا دانشگاه با اون مدینه فاضله ای که فکر میکنید خیلی فاصله داره ، اصلا نمیخوام دلزده و ناامیدتون بکنم ولی هر چقدر با توقع کمتر وارد دانشگاه بشید براتون خیلی بهتره کمتر زده میشید
یه توصیه خیلی مهم دیگه هم بهتون بکنم، خواهشا دنبال کلید سوالا نرید، کلا دور فکر کردن به سوالا و افسوس خوردن رو خط بکشید ، با افسوس خوردن میتونید تست غلططون رو درست کنید؟ بشینید از همین الان تا یه ماه دیگه که جوابا میاد از زندگیتون لذت ببرید به هیچ موضوع علمی هم فکر نکنید :5:
حوزه خيلی خوب بود خنک نور کافی آروم با مراقبای خوش اخلاق
شکر خدا ديشب خوب خوابيدم
سر آزمون هم اضطراب زياد که باعث خراب کردن آزمونم بشه نداشتم از اين بابت بسيار خوشحالم
با آرامش شرع به آزمون دادن کردم فکر ميکنم عمومی ها رو خوب داده بشم عربی رو زياد مطمئن نيستم
اختصاصی ها رياضی رو خوب دادم فيزيک رو نميدونم چند تا فرمول يادم رفت شيمی هم با اينکه برخی ميگند سخت بود بهتر از هميشه زدم! فقط چند تا سؤالای آخر شيمی رو نرسيدم
در کل به نظرم خوب بود! غافلگير نشدم! فقط اميد وارم بی دقتی زياد نکرده باشم و رتبه ام از 7000 و خورده ای بالاتر نشه
واقعا" به نظرم سال دوم برای من خوندن سخت هست چون فقط دانشگاه شهرمون ميتونم برم و رشته ی مورد نظر تا 7000 خرده ميگيره برای 7000 خرده ای يه سال تلاش کردن واقعا" سخت و طاقت فرسا است
نقل قول:
من رشته مورد علاقم مهندسی کامپيوتر هست شما چرا با اين درصدای خوب ميخوای بری علوم کامپيوتر نه مهنديش؟!!
مشاور رفته بودم ميگفت برای خودت درصد بگير اگر نگيری بعدش اضطراب فوق العاده زياد ميگيری!
ولی من واقعا" يادم نمياد چی زدم!! خيلی از سؤالااااا رو
اين يه ماااه رو دلم ميخوااااد فقط استراحت کنم و حاااال کنم
خوب ببینید موقع انتخاب رشته خیلی مهمه شما به آینده ام فکر کنید . نه اینکه وقتی رتبه ات خوب شد بگی آهان حالا که شدم یک کشور من میرم برق شریف !نقل قول:
من رشته مورد علاقم مهندسی کامپيوتر هست شما چرا با اين درصدای خوب ميخوای بری علوم کامپيوتر نه مهنديش؟!!
من از دوران طفولیت کامپیوتر کار کردم . علوم کامپیوتر یا سی اس شاید تو ایران زیاد بازار کارش خوب نباشه . اما تو خارج از کشور واقعا بازارش خوبه !
واسه همین کسی که میخواد انتخاب رشته کنه باید بدونه تو آینده قراره بمونه تو ایران یا خارج ! یا اگه خارج کدوم کشور ! مثلا رشته های مربوط به نفت و کامپیوتر شدیدا تو آمریکا و کانادا رو بورس هستن !
میانگین درامد سالانه این رشته ها رو بر حسب سابقه کار میتونید پیدا کنید تو اینترنت
دوستان زودی راهنمایی کنید
رفیقم امروز کنکور داده یادش رفته پایین برگه مشخصاتو بنویسه و امضا کنه براش مشکلی پیش میاد؟
بنده خدا خیلی ریخته تو هم یه سال کلی زحمت کشیده
سلام بچه ها من اولین پستمه که اینجا میذارم :) خسته نباشید میخواستم بدونم کسی هست از بچه های ریاضی سی دی تخمین رتبه داشته باشه؟