به نظر من 100 تاشو پر میکردی ضرر نداشتنقل قول:
به نظر من 100 تاشو پر میکردی ضرر نداشتنقل قول:
بابا من خودمو کشتم 20 تا شد
:10::10:دوستان این قضیه احتمال قبولی گزینه دو چیه یعنی اونایی که بالا می زنه قبولی یا نه از بالا اونا رو که احتمال کمی داره تا پایین با احتمال زیاد ردیف می کنه ؟؟؟
دوستان چارت درسی همه ی رشته ها رو اینجا زده اگه خواستبد برید 1 نگاه بندازید (تو قسمت دانشکده ها رشته ها رو می تونین پیدا کنین کلا برای همه ی رشته ها هست)
[کد:http://www.shirazu.ac.ir
منم همینطور کلا 13 تا تونستم انتخاب کنم.نقل قول:
من 19 تا به زور ! ... همه میگن حداقل 40 تا بزن !!!نقل قول:
دوستان من گیلان هستم ... بعد از دانشگاه های تهران موندم کدوم رو بزنم ! ... صنعتی اصفهان سطحش از دانشگاه گیلان بالاتره ولی نسبت به اینجا خیلی دور هست + مسائل خوابگاه و ... هم هست ! ... + تبریز ، مشهد بیشتر بومی هستن ... مخصوصا تبریز ... اینا رو اصلا تو انتخاب رشتم نیاوردم ! این انتخاب هام هست تا اینجا ... البته راجع به بالا پایین بودن بعضی هاشون شک دارم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
508 منطقه 3
شما مکانیک شریف رو بعد نرم شریف زدینقل قول:
خود به خود حذف میشه
بین معماری و عمران به شک افتادم! راستی چرا روانشناسی رو هیچ دانشگاهی ارایه نمی ده؟
کی میگه ارائه نشده؟:31:نقل قول:
شما پی دی اف چند گروه رو باز کن اونجا نوشته.روانشناسی جز گروه مشترک هستش.
من با رتبه 2900 منطقه 54 تا انتخاب پر کردم!:31: با کاهش ظرفیت ها بهتره یه خرده بدبینانه تر انتخاب رشته کنیم...البته خوب سال دوم بود که کنکور دادم و باید میرفتم خدمت! برا همین این قدر انتخاب کردم که دیگه حتما قبول شم...:31:نقل قول:
یعنی همون روانشناسی که دانشگاه های انسانی می دن ریاضی هم می تونه بره؟نقل قول:
کمک کنید دوستان لطفا:10:نقل قول:
عباسپور چی؟قبول میشم؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان من واقعا نمیدونم چیکار کنم، امسال هم میخوام برم دانشگاه، ممنون میشم کمک کنید
رتبه من: 121 هزار
شهر: زاهدان
منطقه:2
رشته: تجربی
سوال 1-من روزانه مجاز نشدم، اما گزینه دو در انتخاب رشته مجازیش واسه من دانشگاه زابل رشته مهندسی کشاورزی روزانه زده، آیا صحت داره و میتونم تحصیل کنم در اونجا؟
سوال2- آیا من میتوانم با این رتبه در دانشگاه پیام نور شهرمون مدیریت دولتی یا بازرگانی انتخاب کنم، قبول میشم بنظرتون؟
سوال3- چه رشته هایی رو میتونم در چه دانشگاههایی برم؟
ممنون میشم کمک کنید، دعاتون خواهم کرد
میدونم که حذف میشه ... فقط برای پرشدن انتخابش کردم ! ... من رشته اولم کامپیوتر هست ... نمیتونم مکانیک رو بالای اون بزارم !نقل قول:
چند درصد می شه به انتخاب رشته گزینه 2 اعتماد کرد ( احتمال قبولی شو می گم ) ؟؟؟
3700 برق بندر عباس می شه قبول شد ؟؟ سال گذشته تا 6000 گرفته حالا با این کم شدن ظرفیت ما رو تو شک انداخته .
در مورد گزینه 2 چون تیک روزانه رو می زنی اونم یه چی می گه و نباید تیک روزانه رو بزنی چون اصلا نیاوردی و به طور حتم نمی تونی روزانه تحصیل کنینقل قول:
پیام نور هم چون بومی می گیره احتمال داره بیاری و بهترین جا با این رتبه هم پیام نور بومی اونم با احتمال کم ..
سوال دیگه اینکه دانشگاه های خارج از کشور چقدر مدرک علم و فرهنگ رو قبول دارند؟نقل قول:
یعنی احتمالش کمه که در شهر خودم با این رتبه پیام نور مدیریت بازرگانی قبول بشم؟ پس چی میگن بومی پذیری شده و پذیرش زیاد شده؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
جای هست که بگه با این رتبه سالهای قبل چه رشته هایی آوردن؟
بله تقریبا پیام نور همه بومی می گیره و احتمال هم داره بیاری من از این رو گفتم احتمال کم که یکی از دوستان با تقریبا همین رتبه ها پیام نور کشاورزی یکی از شهرتان های استان نه مرکز استان قبول شده بود و ولی امسال که نگاه می کنم ظرفیت پیام نور خیلی بیشتر شده و امکان داره مرکز استان و رشته که می خوای رو بیاری ..نقل قول:
با این رتبه میشه روی دانشگاه های بین المللی فکر کرد؟
مثلا چابهار که یکی از شهرهای استانمون هست، چون بین المللی هم قبول شدم،بنظرتون با همچین رتبه ای عقلانی هست قبولی در بین الملل؟
اگر نه پس چرا میزنن که بین المللی قبول شدم؟ بیکارن؟
بچه ها چی شد آخرش این اوضاع تفکیک تو دفترچه بع نفع پسراس یا دخترا؟؟؟
یعنی ممکنه ....؟
پس یعنی امکان داره مثلا رشته ای که با 1000 قبول میشدیم سال پیش امسال با 2000 قبول شد؟؟؟؟:31::31:
به بین الملل که فکر نکن.با کمی ارفاق تا 30000 شاید بگیره.نقل قول:
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
بیشتر به نفع پسرا شده،دست سازمان درد نکنه آخرش یه کار + کردن.آخه دخترا دانشگاه رفتن میخوان چیکار؟(به جز عده ای که برن بسشونه نه همشون)نقل قول:
دانشگاهای صنعتی چه فرقی دارن ؟ مثلا صنعتی قم با خود قم چه فرقی داره ؟
الان من نمیدونم عمران صنعتی قم رو جلوتر بزارم یا عمران شبانه زنجان ؟
__________________...
منم اطلاع کمی دارم ولی فکر کنم صنعتی ها سطحشون بالاتر هستش چون فقط رشته های فنی میگیرن و ارتباط خوبی باصنعت و بیرون دارن.نقل قول:
شرایط انتقالی گرفتن چجوریاس؟
صنعتی قم طرفدار بیشتری داره .دانشگاه قم با همه اعتبارش و سابقه اش چون تفکیک جنسیتی داره عین دبیرستان میمونه !نقل قول:
صنعتی قم احتمالا قوی بشه اما بهرحال تازه تاسیسه.شبانه زنجان و جلوتر بزنید !
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
نقل قول:
زیاد بهش فکر نکنید !مخصوصا که پسرید .
اگه هم شبانه قبول شید که اصلا بهش فکرر نکنید .مگه اینکه پارتی و ....
اصلا به انتقالی فکر نکن چون شرایطش خیلی سخته و به همین راحتی نمیشه انتقالی گرفت تازه اگرم پسر باشی...نقل قول:
و در اینجا دختران ارجحیت دارند ولی برای اونا هم سخته ولی در کل به فکر انتقالی نباش(این نظر من بود.)
دوستان شبانه ها خوابگاه داره؟؟؟
مثلا شبانه فردوسی؟؟
به نظرتون با 4500 احتمال مکانیک شبانه مشهد هست؟؟؟
پس قم بیخیال !!
میگفتم اگه درام ،میتونم انتقالی بگیرم ک ...
خب بچه ها منم همین الآن انتخاب رشته رو کردم به سلامتی :7:
یه ذره شانس چاشنیش بشه که دیگه زدم تو گوشش :46:
چه چیزایی باید آماده کنیم واسه انتخاب رشته ؟ مدارک و اینجورچیزا.....
سه راه داره:نقل قول:
1-شماره پرونده،کد رهگیری،شماره شناسنامه.
2-اطلاعات کارت و شماره شناسنامه.
3-شماره پرونده،کد ملی،سریال شناسنامه.
حالا چه اطلاعاتی باید وارد کنیم؟
روش 1 و 3 که بالا گفتم ولی اگه از روش 2 میخوای انتخاب رشته کنی:نقل قول:
شماره پرونده-رمز ورود-شماره شناسنامه
نقل قول:
پس این چیزایی ک گفتی با رشته هارو فقط باید وارد کنیم ،دیگه؟ منظورم اینه ک یه موقع گیج نشیم ؟
نه بابا خیلی راحتتر از اون چیزیه که فکرشو بکنی.:10::10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان شبانه ها خوابگاه داره؟؟؟
مثلا شبانه فردوسی؟؟
به نظرتون با 4500 احتمال مکانیک شبانه مشهد هست؟؟؟
من با 3800 بین علوم کامپیوتر -مهندسی صنایع تربیت معلم-عمران شبانه رجایی موندم
صنایع رو بیشتر از بقیه دوست دارم اما میگن دانشگاهه جایه پرتیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل اینکه خوب هم نیست (اگه کسی اونجا میره لطفا بگه چنتا سوال دارم)
به نظرتون اینارو با چه ترتیبی بزنم؟؟؟بهتر چیزی هست که برم؟؟؟؟؟
شبانه ها هیچ تعهدی در مقابل خوابگاه ندارن شاید به صورت خود گردان داشته باشن.نقل قول:
برای فردوسیم برو صفحه 130 دفترچه رو نگاه کن اونجا نوشته.
یکی بگه چیکار کنمنقل قول: