اساتید عزیز برای ورود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جای شماره پرونده و رمز چی باید بزنیم؟
با تشکر
Printable View
اساتید عزیز برای ورود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جای شماره پرونده و رمز چی باید بزنیم؟
با تشکر
من از دیشب افت سرعت عجیبی دارم ، سرعت دانلودم از 65 اومده روی 10-20 بقیه دوستان هم همینطوری هستن؟
اوه اوه اوه :دی داغون شده چرا؟!سرعت 4-5 پینگ بالا و تایم اوت زیاد یه صفحه رو 3 بار باید ریفرش کنم تا باز بشه!!:2:
زنگ زدم 2828 گفت واسه همه مشکل داره
برای منم هر 5 دقیقه یکبار کلا قطع میشه دوباره وصل میشه!!!!
دوستان من تازگی از مخابرات سرویس گرفتم و وقتی میخوام با سی دی مودم رو نصب کنم
همه مراحل رو طی میکنه و در آخر این پیغام رو میده.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراغ dsl هم روشن و ثابت میمونه ولی هر کاری میکنم چراغ اینترنت روشن نمیشه تا وصل شم
لطفا هر کی میتونه راهنمایی کنه
با تشگر
تنظیمات مودم رو انجام دادین ؟نقل قول:
اگه گارانتی داشته باشه مودمتون فکر کنم آخر wizard نصب اسم مخابرات تو لیست ISP ها هست. انتخاب کنید یوزر پسورد رو ازتون می خواد بقیه تنظیمات رو خودش انجام میده.
من ظهر ساعت 11 تا 1 مشکل داشت...ولی از اون موقع به بعد خوبه..
رفیق من همه تنظیمات مودم رو انجام میدم ولی تو مرحله آخر این پیغام رو میدهنقل قول:
نمیدونید مشکل از کجاست؟
یعنی خداییش جواب قانع کننده تر از این ندیده بودم تا حالا . کلا یکی از جواب هایی که ما توی ایران دوست داریم از پشتیبان های ISP بشنویم یکیش همینه . که ازش نتیجه میشه خدا رو شکر فقط من رو محدود نکردن و بقیه هم همین مشکل رو دارن . پس هیچ کاری فعلا نمیکنم تا خودشون درست کنن .نقل قول:
خداییش جز اینه ؟
اره دیگه عادت کردیم، ولی زنگ زدم پیگیری کردم پورتم رو یه ری استارت کرد درست شد.نقل قول:
کانکشن مودم رو روی connect manually بذارید و یه کانکشن broadband بسازید با یوزر نیم و پسوردتون. ببینید چه اروری میده.نقل قول:
به صورت موج مکزیکی میره اینور اونورنقل قول:
رفیق کانکشن هم میسازم همچین پیغام های میده:نقل قول:
یا
کسی از دوستان نمیدونه مشکل از کجاست؟
یه بار مودمتو ریستارت کن اگه درست نشد مشکل از سمت سرور هست
من این ارور رو خیلی میگیرفتم یه مدت هر کاریم میکردم درست نمیشد تا تماس گرفتم مرکز برام درست کرد
شما dns هم ست بکن ببین اوکی میشه یا نهنقل قول:
8.8.8.8
8.8.4.4
به خاطر dns مگه ارور میده ؟ فوقش صفحه باز نمی کنه دیگه. کانکت میشه ؟ پینگ داری ؟
سلام بچه ها من نت مخابرات شهرستان دارم، یه چند روزی مسافرت بودم،الان،که برگشتم با اینترنت فقط چند تا سایت خاص میشه،رفت مثل ورزش سه و ایسنا بقیه مثل p30world باز نمیکنه،با کامپیوتر و گوشی امتحان کردم به دوستم که نت مخابرات داره زنگ زدم گفت درسته حالا به نظرتون چیکار کنم? الان با نت ایرانسل اینجام
مودمو ریست کردم فایده نداشت
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
درود
چند روزی هست که وضعیت اینترنت به شدت افتضاح هست که نمیدونم به چی ربطش دادن
سرعت دانلود من خیلی زیاد بشه به 10 میرسه؛ این وضعیت تا کی میخواد ادامه پیدا کنه؟
اگه مودم D-Link داری، برو توی تنظیمات مقدار MTU رو عوض کن و مودم رو ری استارت کن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
من سرعتم مشکلی نداره و مثل قبله اما مشکل اینه که موقع دانلود از بعضی سایت ها مشکل پیدا کردم و خصوصا فایل های تریلر چند تا بازی رو از چند تا سایت مختلف می خواستم دانلود کنم که نشد.
ضمنا سایت یو-تیوب هم که دیگه اصلا حتی با سا-کس هم باز نمیشه. برای شما هم همینطوریه ؟
دقیقا من هم ان ور پنجشنبه ان ساعات به علاوه اینکه تو این دو روز ساعات 2 صبح تا 7 صبح خرابه بقیه ساعات خوبهنقل قول:
کاربران اینترنتی ساکن ایران در شبکههای اجتماعی خبر از ف-ی-ل-ت-ر شدن برخی قالبهای صوتی و تصویری در ایران میدهند.
توییتها و نوشتههای کاربران اینترنت و مدیران وبسایتها حاکی از این است که برخی از گونههای فایلهای صوتی و تصویری چون MP3، MP4، SWF و FLV در صورتی که روی سِرورهای خارج از ایران میزبانی شده باشند، در بخشهایی از این کشور قابل دسترس نیستند.
بر اساس این گزارشها، اگر وبسایتی داشته باشید که سِرور آن در کشور کانادا قرار گرفته است، حتی اگر سایتتان در ایران ف-ی-ل-ت-ر نشده باشد، فایل صوتی با فرمت MP3 موجود در آن در بخش هایی از ایران قابل دریافت نیست. این موضوع در صورتی که سایتتان از طراحی Flash استفاده کرده باشد که از فایلهایی با فرمت SWF بهره میبرد، با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد چرا که چنین سایتی به طور کامل دیده نمیشود.
به گفته کارشناسان، در چنین حالتی یکی از نخستین آسیبها متوجه آگهیهای آنلاینی خواهد بود که از قالبهای فلش استفاده میکنند. این دسته از آگهیها معمولاً تصاویری متحرک دارند و برای بینندگان یک وبسایت از جذابیت برخوردارند. به همین علت بسیاری از آگهیها در این قالب ساخته میشوند.
به علاوه بسیاری از پخشکنندهها یا Player های موسیقی و ویدئو در قالب فلش ساخته شدهاند. وبسایتهای زیادی برای نمایش تصاویر و پخش فایلهای صوتی چون آهنگ، کتاب صوتی، رادیوی اینترنتی و پادکست از این پخشکنندهها استفاده میکنند که بر اساس گزارش ها، محدود شدهاند.
به گفته کاربران اینترنتی ساکن ایران، امکان دریافت و ذخیره فایلهایی که قالبهای فلش یا صوتی را دارند هم به همین ترتیب دچار مشکل شده و ممکن نیست؛ مگر آن که در سِرورهای داخل ایران میزبانی شده باشند.
شیوه های تازه محدودیت
نهادهای متولی ف-ی-ل-ت-رینگ در ایران در ماههای اخیر برای محدودسازی اینترنت دست به اقدام های تازه ای زده اند.
از جمله، چندی پیش سرویس تبلیغاتی Adwords گوگل نیز ف-ی-ل-ت-ر شد. هنگامی که کاربر روی یکی از آگهیهای گوگل کلیک میکند، مرورگر به یک پیوند میانی و از آنجا به سایت مقصد هدایت خواهد شد. با ف-ی-ل-ت-ر شدن این پیوند میانی، کلیک روی هر آگهی، کاربر را به جای رفتن به سوی سایت آگهیدهنده، به صفحه ف-ی-ل-ت-رینگ هدایت میکند.
به نظر میرسد هدف از ایجاد محدودیت برای فایلهای صوتی و تصویری، جلوگیری از دسترسی به رادیوهای اینترنتی و پادکستهایی باشد که در سایتهای مختلف بارگذاری میشوند. با این روش در تکثیر این گونه فایلها یا عملکرد پخشکننده یا Player آن اخلال ایجاد میشود.
چندی پیش سرویس جیمیل که به شرکت گوگل متعلق است در ایران ف-ی-ل-ت-ر شد که به گفته مسؤولان به علت اعتراض به حذف نشدن فیلم توهینآمیز به پیامبر اسلام از روی سایت یوتیوب بود. یوتیوب از وبسایتهای زیرمجموعه شرکت گوگل است.
شرکت گوگل به بیبیسی فارسی گفته بود که از قطع دسترسی کاربران ایرانی به جیمیل و دیگر سرویسهایش اطلاع دارد؛ اما مشکل از طرف گوگل نیست.
این مشکل پس از چند روز برطرف و جیمیل دوباره در دسترس کاربران قرار گرفت.
عجب داستانی شده این اینترنت.... کم کم باید بریم بجای اشتراک اینترنت اشتراک اداره پست رو بگیریم از این به بعد ....
از دیروز سرعت دانلود خیلی افزایش داشته.. شاید علتش زیاد شدن پهنای باند با توجه به محدودیت دانلود در فایلهای صوتی تصویری باشه؟!
سلام
برای فسخ و قطع سرویس دوباره باید خود صاحب خط بره ؟ یا منی که مستاجر هستمم میتونم برم ؟
بعد اینا وسط دوره فسخ میکنن یا حتما باید 2 ماه بشه ؟
پس بگو....الان من چند روزه اصن نمیتونم هیچ ویدو ای رو با هیچ سروری باز کنم...البته با T O R که امتحان میکنم درست میشه...ولی با جوراب نه....ای لعنت به این محدودیت ها..نقل قول:
دوستان من امروز از مخابرات 512 گرفتم
سرعت دانلودم حدودا بین 45 تا 60 هستش میخواهم ببینم سرعت بقیه هم همینطوره ؟
و اینکه تو ساعاتی مثل 2 تا 5 صبح که کسی زیاد اینترنت نمیاد سرعت بالاتر میره ؟
آره همین حدوده. متوسط موقع دانلود 62 هستش و معمولا شب ها هم همینه.نقل قول:
درودنقل قول:
خوبی سرعت مخابرات اینه که سرعتش همیشه از اونی که میگن پایین تر نمیاد و خیلی بالا پایین نمیشه و تاثیری تو ترافیک کاربری هم نداره
دوست من میتونم بپرسم از کدوم منطقه مخابراتی سرویس 512 گرفتید؟
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
سلام دوستان کسی هست از مرکز شهید درزی اینترنت بگیره سرعت 256 میانگین دانلودش چنده ؟ کلا 128 هم سرعت دانلودش چنده ؟ ممنون میشم جواب بدید.
سلام...دقیقا باید همون شخصی بره که موقع درخواست سرویس / کپی شناسنامه داده و امضا داده ( همون صاحب خط که خودتون فرمودید)...وکیل قانونیش هم میتونه بره..نقل قول:
ولی اگر از طرح پیش پرداخت استفاده میکنید ..اگر پول 1 دوره رو ا زپیش نریزید رانژه خودکار جمع میشه...اینو خودم امتحان کردم
سلام فک رمکینم تو کل تهران 128 بین 15 تا 18 سرعت دانلود ش باشه و 256 هم بین 28 الی 32.. چون خودم هم 128 داشتم و هم 256 و هم پسر عموم تو یه منطقه دیگر تهران 256 داره و سرعت دانلودش بین 28 الی 30..:sq_25:نقل قول:
پس در هر صورت اینا پول دوره رو میگیرن ؟ چه من الان برم قطع کنم چه سر ماه ؟نقل قول:
الان بیچارگیه من اینه که یکیو یافتم میتونه برام 512 بگیره ! اما میگه روی خط خودت حالا من رفتم خط خودمو آوردم اما این صاحب خونه گیر آوردن دوبارش سخته !هیچ جوره راه دیگه ای نداره که فسخ شه ؟
سلام دوستان سوال فوری داشتم کسی از مخابرات adsl تهران س ا ک س داره؟
پورت 443 برای کسی باز هست؟
دوستان کسی نمیدونه چرا نمیشه س-ا-ک-س یا چیز پی ان استفاده کرد ؟
من هم مخابرات دارم !
دوست عزیز اینجا انگار همه خوابن بیخیال....نقل قول:
خودت پورت 443 امتحان کردی؟
آره 443 امتحان کردم ! واسه شما هم نمیشه ؟نقل قول:
واسه منم نمیشه !نقل قول:
من منطقه 15 تهران هستم شما حدودی منطقه کجایین؟
باید از کسی که ساکس گرفتین بخواین براتون پورت رو بزاره رو 443....خودتون که نمیتونین!
برای من با پورت 443 داره کار می کنه فقط یوتوب شیلتره بقیه بازن...