اگه هاشمب نصب را نمیگرفتید ما هم نیکبخت را نمیگرفتیمنقل قول:
Printable View
اگه هاشمب نصب را نمیگرفتید ما هم نیکبخت را نمیگرفتیمنقل قول:
غیرت چیه مگه بازیکن قرار داد بسته تا آخر عمر تو یه تیم بمونه و به تیم دیگری نره هر موقع تو هر تیم شرایط برای بازیکن مهیا نباشه طبیعیه میره چه تیم رقیب یا تیمهای دیگه غیرت غیرت میزنن که انگار غلام استخدام کردن تا بازیکن
ما چند نمونه تو جهان بیشتر ندارم مثل رائول یا مالیدنی یا پویول......
دیگه از انصاریان تو غیرت و نمیدونم یاغی بودن کس دیگه نبود که پرسپولیس رو ترک کرد رفت استقلال
انتخاب تیم حق بازیکنه
سلام میتونم بپرسم روشهای روز بازریابی نوین:20:نقل قول:
درسته حرفه شما اما اينجور بحث ها فقط توي ايران نيست.اسپانيا:لوييس فيگو با رفتنش از بارسا به رئال چه جنجالي بپا كرد.نقل قول:
متاسفانه بازيكن هاي درجه دو فوتبال كشورمون(اسم نمي يارم)كه در تيم هاي مدعي سقوط به دسته پايين تر هستن بقدر بازار گرمي ايجاد مي كنن كه ارزش تيم هاي بزرگي چون استقلال و پرسپوليس رو ناديده ميگيرن.
بازيكني كه بخواد به خاطر پول گذشته خودش رو بفروشه واقعا براش متاسف هستم.حالا هر چقدر به اسم حرفه اي بودن باشه.
هر كدوم از اين تيم ها 20 يا 30 ميليون هوادار دارن اصلا درست نيست اين برنامه هايي كه بازيكنان ظاهرا حرفه اي در ميارن واز همون اول تكليف خودشون رو مشخص كنن.يه روز خواب استقلال رو ميبينن.يه روز با آقاي استيلي ناهار مي خورن يه روز با آقاي ساكت ميرن گردش آخر هم ميبيني سر از سايپا در ميارن.
بايد به فيفا اطلاع بديم شما كسي رو ميشناسي كه زبانش خوب باشه و از طريق ايميل به سايت فيفا اطلاع بده؟ بايد جلوي اين كار گرفته بشهنقل قول:
بی خیال:18:نقل قول:
تا خودشون نخوان درست نمی شه قانونیه که خودشون معلوم نیست از کجا آوردنش:27: فیفا نمی تونه کاری کنه فقط اگه متوجه شن که همچین قانونی اینجا وجود داره ایسگاه خندشون می شیم:31:
اون سالم با یه قانون من در آوردی استقلال رو فرستادن دسته 2 :13:
نیکبخت که قراردادش تموم شده بود اومد پرسپولیسنقل قول:
مثل نیکبخت!!!!
اینجور کارا درست نیستش.اگر قراردادی نبسته بود و فقط حرف زدن قرارداد بود درسته.ولی بازیکن با امضای قرارداد داخلی یه تعهد اخلاقی میده ولی وقتی میزنه زیرش یعنی براش مهم نیست که تو چه تیمی باشه فقط دنبال گرفتن پولشه
عباسفرد از صبا به پرسپوليس
به نظر من احتمالش کمه که برگرده
(مهدي هشمي نسب ...... بي اصل و نسب)
به خوده بازيكن بستگي داره و اينكه كه در چه موقعيتي بره
علي انصاريان رفت استقلال هيچكي بهش بي احترامي نكرد
علي نيكي هم همين طور
بعضيا هم اونقدر كوچيكن كه بحساب نميان
مسه عليزاده و شايدم در آينده آقايي
من که خیلی دوسش دارم امیدوارم برگرده
ولی خیلی بعیده حالا که رفته عمرن نتونن برش گردونن باید هر جور شده نگهش می داشتن
فاجعه ترین خرید استقلال این علیزاده بود.
تعطیله کلا ...
هاشمی نصب خیلی باحالهنقل قول:
باتیستوتا با پیرن رم به فیورنتینا گل زد آخر بازی داشت زار زار گریه می کرد :40:
اما هاشمی نصب با پیرنه استقلال به پرسپولیس گل زد از خوشحالی از هوش رفت:27:
این نشون می ده تعصب یعنی چی:21:
آره :24:نقل قول:
اونقد حالش بد شد تعويضش كردن(اون بازي يي كه دعوا شد)
رئال مادريد اينتر ميلان رونالدو بازي برگشت نرفت ميلان گفت سرما خوردم
يا
بادامكي تو مشهد به ابومسلم گل زد گريش گرفت سرشو انداخت پايين
با عقد قرارداد رسمي
فيرات سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان شد
خبرگزاري فارس: مربي آلماني تيم ملي فوتبال ايران امروز با عقد قراردادي رسماً سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، انگين فيرات امروز با حضور در سپاهان، به عنوان سرمربي جديد معرفي شد تا در هشتمين دوره ليگ برتر هدايت تيم اصفهاني را بر عهده داشته باشد.
محمدرضا ساكت، مدير عامل باشگاه فولاد مباركه سپاهان گفت: پس از رايزني هاي متعدد درباره انتخاب سرمربي و با توجه به برگزاري 3 جلسه هيئت مديره با آقاي انگين فيرات، اين مربي 40 ساله براي فصل پيش رو، هدايت تيم را عهده دار شد.
وي با بيان اينكه آشنايي كامل به فوتبال ايران، شناخت از فرهنگ و ظرفيت بازيكنان ايراني و تجارب قابل توجه در تيم هاي اروپايي از دلايل انتخاب فيرات است، افزود: قرارداد وي براي يك فصل است و طبق قرارداد، در صورت توافق طرفين، تا سه سال قابل تمديد خواهد بود.
مديرعامل فولاد مباركه سپاهان ادامه داد: يك دستيار از تركيه نيز ايشان را در كادر رهبري همراهي مي كند. آقايان رالف و آنتونيو، مربيان برزيلي تيم نيز با نظر ايشان همكاريشان را ادامه خواهند داد.
انگين فيرات از امروز (ششم تير ماه) كار خود را آغاز مي كند و تيم سپاهان را مهياي حضور در اردوي تركيه در 15 تير ماه خواهد كرد.
انتهاي پيام/
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
فيروزکريمي سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال اهواز ساعت خبر: 15:34 - تاريخ خبر: 06/04/1387 اهواز/ واحد مرکزي خبر/ ورزشي
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: فيروز کريمي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال اهواز انتخاب شد.
شفيع زاده با اشاره به زمان آغاز تمرينات اين تيم گفت: تمرينات تيم استقلال اهواز از روز هشتم تيرماه به مدت يک هفته زير نظر فيروزکريمي در اهواز برگزار مي شود.
وي گفت: اعضاي تيم استقلال اهواز از روز شانزده تير ماه براي برگزاري يك اردوي چهارده روزه به تهران اعزام مي شوند.
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: رضا مهاجري، حبيب خدريان، حشمتالله شيخ رباط به عنوان دستيار فيروز كريمي در تيم فوتبال استقلال اهواز فعاليت خواهند کرد.
فيروز کريمي پيش از اين نيز از شهريور سال 1384 تا آذر پارسال هدايت تيم استقلال اهواز را بر عهده داشت .
هر کی رو میخوای برو بردار بیار سپاهان مگه می تونی کاری کنی ما که قهرمان آُسیاییم آسیا
بابا همین لوکاس پودولکسی مگه نبود وقتی به لهستان گل زد هیچ عکس العملی نشون نداد.
بالاخره یاوری سرمربی اهواز شد یا کریمی؟
دوست عزیز رونالدو بعد انتقالش به رئال شانسی که آورد به اینتر نخوردن والا تو سن سیرو زنده زنده آتیشش می زدن :8:بی تعصب ترین و ... بازیکن دنیا رونالدوست:13:نقل قول:
نفرین هوادارای اینتر گرفتش که بعد جدایی دیگه به فرم ایده آلش برنگشت:21:
الانم که رفت تا یه سال دیگه بهبودیش رو به دست بیاره:31:
نه اگه بهشون اطلاع داده بشه پيگيري ميكنند بارها اين اتفاق در كشورهاي مختلف افتاده اگه بتونيم ده تا ايميل هم به سايت فيفا بفرستيم خوبه بيشتر باشه چه بهتر موضوع فقط سپاهان نوين نيست اين فوتبال با اين قوانين مسخره به هيچ جايي از اعتبار در سطح جهاني نميرسه پس ما وظيفه داريم طرفدار هر تيمي كه باشيم پرسپوليس استقلال سپاهان يا هر تيم ديگه اي اين كار رو انجام بديم.
مهدی هاشمی نسب چون یکجورایی جزو اولینها بود روش خیلی حساس شدند.مخصوصا اینکه تو دربیهای قبلی به استقلال گل زده بود.نقل قول:
بعد از هاشمی نسب برای اینکه حساسیت کم بشه اینقدر تو روزنامه ها این مسئله رو عادی جلوه دادند تا بازیکنهای بعدی که رفتند برای مردم و روزنامه ها عادی شد.همون سالی که استقلال هاشمب نسب رو گرفت پیروزی هم برای تلافی اکبریان مهاجم سابق استقلال و یکی دیگه اسمش یادم نیست(فکر کنم دروازه بان بود) رو گرفت ولی مسئله هاشمی نسب خیلی بهش پرداخته بودند و حساس شده بود.
تو اون بازی هم که گل زد و غش کرد اینقدر روش فشار بود که شانس اورد سکته نکرد.
ممکن 5 تا تیم برن اونوقت ایرانم امید داره!
من که وظیفه ی خودم نمی دونم:31:ولی امیدوارم موفق باشید و کارتون نتیجه بده:46:نقل قول:
راستي سوريه از كجا پيداش شد سوريه كه با وجود برد امارات حذف شد و امارات صعود كرد لطفا نظرسنجي ويرايش شود
میگن کجا زندگیی میکنیم؟ میگیم ایران.
میگن خب این مسائل اونجا طبیعیه.
بی خیال بشید!
ايران كره جنوبي ژاپن استراليا ازبكستان
منم دعا ميكنم عربا نيان بالا چون هم از ما تنفر دارن و بيزارن هم آبروي آسيا رو ميبرن
عجيبه كه ايران چهارمه تو نظرسنجي فعلا...
استرل
کره از نوع جنوبش
جاپان
ایرون
ازبک
مطمئنی چون من فکر میکردم سوریه رفت و امارات حذف شده؟!؟!؟!؟ :18:نقل قول:
براساس اعلام مدير برنامههايش
بازگشت افشين قطبي به پرسپوليس منتفي است
خبرگزاري فارس: مدير برنامههاي افشين قطبي احتمال بازگشت وي به تيم فوتبال پرسپوليس را منتفي دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه پرسپوليس براي انتخاب سرمربي تلاشهاي زيادي را آغاز كردهاند. داريوش مصطفوي بيش از هر كس ميخواهد سرمربي فصل قبل به اين تيم برگردد.
مدير برنامههاي افشين قطبي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: تا امروز براي بازگرداندن او تماس يا پيشنهاد رسمي دريافت نكردهام. در آخرين صحبتها، او تمايلي براي حضور دوباره در پرسپوليس نداشته است.
وي ادامه داد: روز گذشته با دريافت چك از پرسپوليس، با قطبي تسويه كامل مالي انجام شد..
مدير برنامههاي قطبي درباره شرايط فعلي سرمربي سابق پرسپوليس تاكيد كرد: او از كشورهاي امارات، ژاپن و كره جنوبي پيشنهادهايي دارد. شب گذشته با قطبي در مورد بازگشتش به پرسپوليس و تماس مسئولان، با وي صحبت كردم؛ اما ابراز بياطلاعي كامل كرد. وي اكنون در اروپا است و از پيشنهاد پرسپوليس بي خبر است
نه
سوریه حذف شد
تفاضل گلش یه دونه کمتر از امارات بود
گل محسن خلیلی بیچارشون کرد
اگه میخواست برگرده که اصلآ نمیرفت
ولی کاش برگرده...
به عنوان یه مربی حرفه ایی کسی نیست که قبولش نداشته باشه
چجوری درست میشه!
استرالیا کره جنوبی
ژاپن
ایران
فقط اين تيما شايسته هستن
ایول اینو حال کردم:31:نقل قول:
شنیدم اگه قطبی نیاد آلبرتو زاکه رونی می یاد
فکر کن!!!
سلام . حتما از سایت های اینترنتی و روزنامه ها و ... مطلع شدید که به احتمال زیاد ( نه حتما ) صباباتری به قم منتقل می شه . نظر شما درباره این انتقال چیه ؟
من خودم قمی هستم . هر وقت توی اخبار میشنیدم که فلان تیم می خواد بره یه تیم لیگ برتری رو بخره حسابی اعصابم خرد می شد و می گفتم خودشون باید زحمت بکشند . ولی حالا اگر این اتفاق یعنی انتقال صبا به قم بیفته خیلی خوشحال میشم . چون قم ورزشگاه و امکانات خیلی خوبی داره . ( البته برای فوتبال ! )
نظر شما چیه ؟
ماجرای دسته 2 رفتن استقلال چی بود.کسی حال داره تعریف کنه؟نقل قول:
من شنیدم قراره مارچلو لیپی بعنوان تمرین دهنده بیاد.
مورینیو بعنوان مربی.
حمید استیلی هم سرمربی باشه[
اين كار باعث ميشه كه فوتبال تو شهرستانها هم پيشرفت كنه
اينتوري صابا باتري طرفداراش بيشتر ميشن
تيم هاي تهراني بايد فقط اس تق لال و پرسپوليس و سايپا از كرج باشن به نظر من