اگه mod جدیدی ریختی پاکش کن درست میشه چون بعضی از مد ها روی هم تداخل ایجاد میکنند.نقل قول:
Printable View
اگه mod جدیدی ریختی پاکش کن درست میشه چون بعضی از مد ها روی هم تداخل ایجاد میکنند.نقل قول:
دوستان از من کد اکتیو می خواد لطفا بدید.ممنون.الان لازم دارم
داداش این پرچم ایرانو از کجا اوردی لینکشو داری.راستی روی ولوو هم می شه گزاشتنقل قول:
سلام
اين ها رو امتحان كنيد...
1J744-JQM3E-JJR4S-NLQ4X-QFJ9Z
KYVC1-0DX07-LY9XA-Q8XFX-UP51V
190UW-PWZ4W-AEW9K-L2DEV-KW9WT
PA6EL-9W86U-5WRWS-VA4MZ-1WMXU
83ZC0-YX83F-D3TRZ-9RZ0Y-LWV40
اگر با پیغام Stop Working مواجه شدید اول همه مودها رو بردارید و اگر با این روش درست نشد پروفایل ها رو منتقل کنید جای دیگه و یه بار بازی رو اجرا کنید. به احتمال زیاد درست میشه.
این اشکال فقط به خاطر تداخل مود به وجود میاد.
ففففففففففففففففففففففففف ققققققققققققققققققققققققق قققطططططططططططططططططططططط ططط mersedes benz actrosنقل قول:
ایمن ترین ماشین نرم ترین ماشین و خوش رکابترین ماشین دنیاست ووووووووووووهیچ ماشینی از نظر امکانات اصلا به این ماشین نمیرسه
اقایون مد اتوبوس رو اگه میشه بزارین.....
اینم سالار مگنام..................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مد رو خودم ادیتش کردم فقط برای رنوی پریمیوم هست.نقل قول:
خوبه یه کم به این پریمیوم یه چیز میز اضافه کنیم بهتره بدبخت هیچی نداره
الان دوباره 200 تا مد جدید اضافه کردم همون سرعت 120 هم از کار افتاد و دوباره برگشت رو 90 ...
کسی یه مد عدم محدودیت سرعت نداره با همه مدها سازگار باشه ؟
------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من بدون چیز پی ان نمی تونم بیام تو سایت .
کسی اینطوری هست ؟
راستی این مد VolvoSpeed حتما stop working میده هرکی ریخته پاک کنه !
[QUOTE=OnT!me;7354174]این مد رو خودم ادیتش کردم فقط برای رنوی پریمیوم هست.
چجوری ادیتش کردی؟؟:sq_11:
[QUOTE=mahdi-55;7354229]با DXTbmp دیگه !نقل قول:
دوستان چنتا مد باحال بزارید دلمون گرفت.یه چنتا هم برای ولوو بزاریدمردیم
دوستان اگر زحمتی نیست کسی مد اسیب برای دانلود نمی گذاره
نقل قول:مد جدید ریختم.بعد پاکش کردم نشد :( هنوزم خرابه..نقل قول:
دوستانی که مد مرسدس mp4 ریختند توجه کنند نمای داخلیش از بیرون کامیون درست هست ولی از داخل مثل همان بنز داخل بازی هست.
نمیشـــــــــــــــــــــ ــــــــــــه =((
همه مد هارو پاک کردم یه سیو جدید ساختم رفت توی بازی بعد سیو خودم رو بدون مد ریختم نمیاد بزام :((
سلام : شما میبایست حتما به صورت متناوب از کل فولدر ساخته شده در داکیومنت (euro truck simulator 2) در هنگام اجرای بازی بکاپ تهیه میکردید برای همچین روزهایی ! اگه از کل فولدر پروفایل بکاپ داری بازی رو به صورت کلین و کامل پاک کن و دوباره نصب کن و قبل از اینکه بازی رو اجرا کنی کل فایل پروفایلی که بکاپ داری روز بریز تو شاخه یورو تراک 2 که در داکیومنت ساخته شده امیدوارم مشکلت حل بشه . اگه نشد خبر بده ببینیم چیکار باید بکنیم!:sq_11:
دوستانی که مد مرسدس mp4 ریختند توجه کنند نمای داخلیش از بیرون کامیون درست هست ولی از داخل مثل همان بنز داخل بازی هست.
:41:نگرفته بودم....نقل قول:
بازی رو کامل پاک کردم باز نصب کردم نشد..از وقتی اون مد برچسب های روی کامیون مثل l , g و بهم معرفی کردین ریختم اینطوری شد...
شیرین خانوم مگه شما خودت سیوتن را برای آقای آن تایم آپلود نکردید خوب از همون استفاده کنید.
به آخرین پست صفحه قبل هم توجه کنید.
چرا اتفاقا همون رو دانلود کردم ولی باز برنگشت :(.نقل قول:
یه سیو پیدا کردم برای لول 22 بودش با اون بالا اومد :( حیف شد باز باید از سیو یک هفته پیش بازی کنم :(
سلام شيرين خانوم...
مي خواين سيو لول 24 بزارم؟
با 600 هزار پول بدون چيت...؟
سلام.نقل قول:
پول خودم 150 هزار تا بود.
بعدش من اکتروس داشتم :دی
خوب بفروشيد يه جديدش رو بخريد....
با 600 هزار يورو مي شه 3 تاش رو خريد!:sq_8:
میخوای برات یه سیو در اون حد درست کنم با چیت :دی
با آکتروس فقط میمونه راننده و گاراژ هات که بگو تعداد چقدر بود اونارو هم پولش رو واریز کنم
آخ آخ ببخشید !!!:sq_8:....ولی با همون مد من هنوز دارم بازی میکنم که!:sq_2:اگه ایراد داشته باشه باید بازی منم اینطوری میشد که!:sq_24:نقل قول:
حالا از شوخی گذشته در کل طبق اعلام دوستان از این ایرادات در بازی زیاد هست .....
این مد های استفاده شده منه که بالای یک گیگه:sq_18:و کلی به بازی حالت طبیعی و جذاب داده. من هر مد جدیدی رو که نصب میکنم حتما از سازگاری اون با بازی اطمینان حاصل میکنم و از صحت مودی که هم خودم استفاه کردم و برای شما هم گذاشتم اطمینان کامل دارم:sq_8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میشه بزارید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه دستت درد نکنه.نقل قول:
فقط اگه میتونی سیو خودم رو بدم لول رو ببری 24 بعدش پول رو 160 کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بدبخت بیچاره ایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه گاراژ دارم نه راننده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودمم و اکتروسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما دوستان عزیز
ایول به خودم که الان لول 27 هستم با fh16 عزیزم مثل یک بچه خوب کار کردم الان هم 1.500000پول دارم بدون اعمال ترفند همشو مثل یک مرد خودم در اوردم هیچیش رو هم خرج نکردم نه راننده گرفتم نه چیز دیگه
راننده ها اصلا کار نمکنن ارزش نداره ماشین بندازی زیر پاشون خودت کار مکنی پول در میاری مثل یک پسر خوب
فعلا بدرود
هر کار میکنم برم سراغ اسکانیام ولی از این دافه نمیشه گذشت که :
يه سوال...
من خيلي مبتدي اين بازي ام. شرمنده بهرحال
من 100.000 تا پول گرفتم. از بانك. وام گرفت يعني . كه ماشين بخرم.
هنوز خودم ماشين ندارم.
بهم پيشنهاد شده (ميخوام اسكانيا بگيرم) ولي ميگه فلان ساعت بيا. فلان ساعت هم كه ميشه ميگه دير شده ديگه...
جريان چيه؟؟
چطور ميتونم واسه خودم ماشين تهيه كنم ؟
سلام بچه ها.کسی میتونه کمکم کنه؟مد 200 کیلومترو گذاشتم.اما ماشینم بیشتر 137 تا نمیره.کسی میتونه دلیلشو بهم بگه؟اخه دیدم که بچه ها داخل تاپیک زده بودن تا 190 تا هم با ولوو رفته بودن.ولی ماشین من که ولوو هست تا 137 بیشتر نمیره.خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه.ممنون میشم
میگم شیرین من میتونم بدون چیت و این حرفا دقیقا یه سیو مشابه سیوت درست کنم.با همون کاراکتر-تراک-درایور ها-پول همه چیز.
اگه مخیوای بگو.... کار 10 دقیقس :D(بدون چیت هتسا)
روش موتور 750 اسب ببند میره من با بنز بدون بار میرم....نقل قول:
سلام بچه ها.کسی میتونه کمکم کنه؟مد 200 کیلومترو گذاشتم.اما ماشینم بیشتر 137 تا نمیره.کسی میتونه دلیلشو بهم بگه؟اخه دیدم که بچه ها داخل تاپیک زده بودن تا 190 تا هم با ولوو رفته بودن.ولی ماشین من که ولوو هست تا 137 بیشتر نمیره.خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه.ممنون میشم
تو منوی اصلی بازی یه گزینه هست به اسم truck dealers روش کلیک کنید .نقل قول:
یه نقشه ای میاد که یه تعداد عکس کامیون کوچیک تو زمینه دایره ای زرد یا سفید توشه .
روی هر کدوم که کلیک کنی میزنه که ماشینای کدوم کمپانی رو میفروشه .
روی یکی از دایره ها کلیک کنید و پایین صفحه سمت راست گزینه visit selected رو بزنید .
بازی شمارو می بره به گاراژ خرید ماشین که اونجا می تونید ماشینتون رو بخرید .
فقط یه نکته اونم این که اگر اشتباه نکنم موقعی که دارید یه بار رو میبرید تا به مقصد نرسونیدش نمی تونید ماشین بخرید .
موتور ماشین 700 اسب بخاره.بدون بار یا با بار فرقی نمیکنه 137 بیشتر نمیره.:sq_3:حتی ماشین renault هم امتحان کردم.اونم 137 بیشتر نمیره.با سرعت 137 که رسید بیشتر انگار گاز نمیخوره.هم مد 200 امتحان کردم هم 180.ولی فرقی نکرد.بچه ها توروخدا اگه کسی دلیلشو میدونه کمکم کنه.خیلی حالم گرفتس
پسرم دوای دردت پیش خودمه. من گیربکس اصلی همه تراکها رو ی کم دسکاری کردم الان با همشون هر سرعتی بخوای میتونی بری با همون 12 دنده البته اگه جاده بت اجازه بده. دیگه با این کار نیاز به اون مود مزخرف گیربکس که هی کرش میکرد ندارید. من با اسکانیا که تو این بازی واقعا بهترین فرمون رو داره با دنده 11 180 تا جایی که جاده اجازه میداد پر کردم.نقل قول:
اینم عکسش :
رفقا یه چنتا مد جالب بزاریدددددددددددددددددددد ددددددددددددددددد..